По цијелом Требињу “ниче” СНСД (ВИДЕО)

До општих избора у БиХ, остало је још пола године, а у владајућој странци у Српској већ су почели са темељним припремама.

Република Српска 06.05.2014 | 22:12
По цијелом Требињу “ниче” СНСД (ВИДЕО)

Док су на власти новаца за кампању очито неће фалити, па је након смјене у требињском Градском одбору СНСД-а дошло од закупа пословних простора и отварања више теренских канцеларија СНСД-а у различитим дијеловима града.

У СНСД-у тврде да страначке активности не финансирају јавним средствима већ чланарином и донацијама именованих функционера и бројних чланова Надзорних одбора.

У последњих неколико мјесеци СНСД је отворио канцеларије у Бреговима, Центру, Мокрим Доловима и Горици, а ускоро се се очекује отварање страначких просторија и у осталим дијеловима града. То је само један у низу показатеља да ће предстојећа камопања бити јако скупа, а питање је да ли ће странке транспарентно приказати како финансирају своје активности, и да ли ће се сиромашним грађанима поново допасти сјај и гламур изабраних народних представника.

(БН ТВ)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мрки

06.05.2014 20:19

Крај СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

06.05.2014 21:13

Одакле им паре...како плацају закуп толико канцеларија???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб Роцк

07.05.2014 05:53

ИМА СЕ, МОЗЕ СЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

07.05.2014 08:49

Има пара за канцеларије а нема пара за раднике! Инаце, Милокраду је прво било кад је досао на власт да унисти Херцеговину. Прво је унистио Срспко Сарајево а онда је кренуо и на Херцеговину, јер мисија Милокрада Додика је да сатре све сто је српско у РС и да направи НДХ ентитет. Није слуцајно сто се онај електрицар Дурица представља као бискуп. Милокрад ради за устасе схватите то! Нема он везе са РС! Послије рата људи су поцели да отварају неке бизнисе по Требињу и Херцеговини а онда је Милокрад слао људе да им забране да раде и исте те производе поцео је он и БЛ да увози. Схавтите људи да је 10 год Херцеговина блокирана, цак није дао ни аутобуски превоз да се организује по Херцеговини! Да не прицам ста је онај занатлија бискуп Дуриц радио док га нисмо отјерали за Мостар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

07.05.2014 11:16

Тако су почели да се шире и по Бијељини пред прошле локалне изборе, па кад су пукли почели да се скупљају, ваљда им било хладно око срца. Хехехех...

ОДГОВОРИТЕ