СДС наставља кампању лажи

СДС наставља кампању лажи, бесмислених оптужби и увреда којом покушавају да сакрију своју нову пробосанску политику, која је савезнике пронашла у СДА и породици Изетбеговић, саопштено је данас из СНСД-а.

Република Српска 06.05.2014 | 18:30
СДС наставља кампању лажи

"На дан крсне славе породице Додик они настављају кампању лажи, бесмислених оптужби и увреда. СДС је доказао да му ништа више није свето, ни Српска, ни породица, ни крсна слава", наводи се у саопштењу.

У СНСД-у са резигнацијом одбацују све оптужбе СДС-а и очекују да их ова политичка странка још једном изненади и да у свом безумљу оде још ниже.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

мостар

06.05.2014 16:53

Ви сте једном рекли јавно да сте атеисти и да вас на интересује онај који диже три прста и иде у цркву. Ко то ради нека иде у СДС и Радовану. Опростите нисмо знали да славите а чуди нас да имате времена да пратите саопштења на БН тв, то је вама забрањено. Ако је ово истина онда сте стварно сахранили РС и вјеровати ћу да сте обавили задатак врло успјешно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

06.05.2014 16:54

Са резигнацијом одбацују оптужбе?? Резигнација је помирење с неизбјежним, равнодушност према свему, безвољност, мирење с насталом ситуацијом. Резигнација је и предаја због осјећаја безнађа, признање пораза, отписивање нечега, одустајање од нечега или некога, губитак наде, помирење са судбином. Резигнација значи и одступ с неког високог положаја у државној и другим службама, разним хијерархијама, а резигнацијом зову и оставку. Јел то СНСД коначно одустао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

06.05.2014 18:39

Корупција и криминал цвјета,здравство у опстем расулу,сколство никад горе,задузивања из дана у дан све веце, народ на рубу егзистенције и јос много негативних ствари..ЈЕ ЛИ ТО ЛАЗ И НЕИСТИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

06.05.2014 19:18

а ста су слагали??? електо крајина казе да су потписали уговор!!! па ста није у реду? ко лазе,или не смију да казу оно сто знају, а ви мислите да су сви луди, па неце реци, не разумијем деманти вас ! а ни ви не знате ста демантујете !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

06.05.2014 19:54

СДС Пробосанска странка????Ахахаха...дали ви стварно мислите да је овај народ толико глуп???Па ко вам у те будалестине мозе повјеровати?Та прица вам је бесмислена као радикалима у Србији она њихова отрцана о издајницима.Све саме будалестине.Ако не мозете боље од овога надрљали сте.Ја мислим да су код вас савјетници и ови сто пису саопстења бас велики идиоти.Гдје вам ти људи зиве???На марсу?Мој комсија Миле сто прави метле и виси пред продавницом има боље и реалније погледе на стварност.Ви сте људи забасали потпуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре САСА

06.05.2014 19:58

Саса брате дзаба ти њима објасњавас.Ови сто пису саопстења за њихове полуписмене гладаце имају трогодисњи занат и купљене дипломе за сваки посао који искрсне.Дзаба труд пријатељу.Они то ни процитати не знају а не да могу разумјети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сотир Српско Сарајево

06.05.2014 22:02

А ови настављају да владају лажима. И наравно крађом и уништењем свега што вриједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

07.05.2014 04:12

Опљацкали нас узели борацке пензије повецали порез, наравно Додик са СНСД-ом.

ОДГОВОРИТЕ