Ексклузивно: Додик обезбиједио фирми сина Игора 10 милиона €

Милорад Додик обезбиједио је фирми свог сина Игора посао вриједан 10 милиона евра. Укупна вриједност пројекта, који предузеће у којем је запослен Игор Додик треба да реализује у Републици Српској, је 300 милиона евра.

Република Српска 05.05.2014 | 18:25
Ексклузивно: Додик обезбиједио фирми сина Игора 10 милиона €

Игор Додик је менаџер за развој у фирми “Тосхиба Трансмиссион & Дистрибутион Еуропе” из Ђенове у Италији.

Уговор је потписан 29.10.2013. године у Бањалуци између Електрокрајине и “Тосхиба Трансмиссион & Дистрибутион Еуропе” из Ђенове у Италији.

Уговор је потписала директорица “Електрокрајине” Сека Кузмановић, а у име “Тосхибе” Сем Залех.

Потписивању уговора присуствовали су министар енергетике Жељко Ковачевић и директор “Електропривреде
РС” Драгица Милекић. Нема сумње да је Кузмановићевој само дато да потпише документ, те да она уопште није учествовала у договарању ових послова.

Све је договорено у породици.

Нема сумње ни да је ово још једна велика срамота Милорада Додика чија алавост и грамзивост немају граница. Он је прије неколико година наложио ИРБ-у да фирми његовог сина Игора “Фруит ецо” додијели кредит од три милиона марака.

Очито му је то било мало, па сада гради менаџерску каријеру свог сина уговором вриједним невјероватних 600 милиона марака. Што је много много је.

На друштвеној пословној мрежи “Линкед Ин”, на профилу Игора Додика наведено је да је  у фирми “Тосхиба Трансмиссион & Дистрибутион Еуропе” (Геноа, Италиа) упослен на позицији “Бусинес Девелопмент Манагер”.

У његовој биографији наводи се да је потпредсједник КК “Игокеа” и да је власник и оснивач фирме “Фруит ецо” из Горњих Подградаца у Републици Српској.

За “Фруит ецо” се наводи да има плантажу јабука од 240.000 стабала, од чега је 185 хиљада нових садница.

Нигдје се не каже да је то све са наше грбаче отето.

Вијест СРНЕ која потврђује све изречене наводе

Срна
- 29.10.2013 13:57

БАЊАЛУКА
- Директор предузећа "Електрокрајина" Бањалука Сека Кузмановић и генерални директор "Тошибе" из
Ђенове Сем Задех потписали су данас у Бањалуци 10 милиона евра вриједан Уговор о санацији дистрибутивне мреже и проширењу постојећег система за даљинско очитавање бројила и управљање потрошњом /АММ систем/.

Потписивању уговора је присуствовао и министар индустрије, енергетике и рударства Српске Жељко Ковачевић.

Кузмановићева је новинарима у Бањалуци, након потписивања уговора, рекла да би пројекат требало да почне ове године, уколико то дозволе временски услови, и да буде реализован у наредне три године.

Она је истакла да ће реализација пројекта смањити дистрибутивне губитке и трошкове настале због лоше мреже, те квалитетније снабдијевати купце електричном енергијом.

"У реализацији пројекта, осим радника 'Електрокрајине' биће укључени и радници предузећа која се баве санацијом и изградњом средњенапонске и нисконапонске мреже на нашем подручју", рекла је Кузмановићева.

Према њеним ријечима, на овом пројекту би требало бити запослено око 300 радника.

"Ово је веома значајан пројекат за нас. Он ће бити реализован на подручју Приједора, Лакташа, Мркоњић Града, Шипова и Рибника. Биће обухваћено око 100 трафо подручја са свом припадајућом средњенапонском и нисконапонском мрежом, а у пројекат даљинског очитавања биће уведено 12.000 купаца на тим подручјима", прецизирала је Кузмановићева.

Она је додала да је средства обезбиједила Инвестиционо-развојна банка Републике Српске.

Генерални директор "Тошибе" из Ђенове Сем Задех рекао је да ће овај пројекат донијети многе бенефите индустрији и становништву Републике Српске, допринијети смањењу цијене електричне енергије, а увођење модерних технологија свешће техничке губитке на најмању могућу мјеру.

"Овај пројекат даће могућност 'Електрокрајини' и 'Електропривреди Републике Српске' да спријече и незакониту употребу електричне енергије и направиће огромне уштеде струје", додао је Задех.

Он је нагласио да је ће реализација овог пројекта омогућити стабилизацију напона у укупној мрежи како би се крајњем кориснику у сваком тренутку испоручивала електрична енергија у сталном напону.

Задех је додао да је ово прва фаза пројекта који ће бити реализован у пет општина, а у плану је да се овај пројекат уведе у цијелу Републику Српску. Друга фаза пројекта требала би коштати 60 милиона евра, а коначни пројекат укупно око 300 милиона евра.

"Важан дио пројекта је систем за складиштење електричне енергије, који ће електричну енергију из обновљивих извора и соларних система убацивати у систем без икаквих трошкова и достављати корисницима", појаснио је Задех.

Он је рекао да је ријеч о модерној технологији, која је нова и у Европи, а Република Српска ће бити прва земља у југоисточној Европи која ће користити овакав систем.

"У овај пројекат укључићемо и технолошке институте и универзитете у Српској, како би створили могућност да се људи обучавају. Технологија ће бити доведена у земљу, тако да ћемо интензивнијом сарадњом са 'Електрокрајином' и 'Електропривредом Републике Српске' моћи боље да их оспособљавамо за будућност и сарадњу", истакао је Задех.

Он је нагласио да ће за Српску овај пројекат бити исплатив већ за неколико година.

Ковачевић: Уговор са Тошибом значајан за енергетски систем

Министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Жељко Ковачевић изјавио је да је велика част долазак у Републику Српску компаније "Тошиба" из Ђенове са најсавременијим технологијама у енергетском сектору.

"То је велика част да Република Српска, 'Електропривреда Републике Српске' буде носилац технолошког развоја у енергетском сектору на овим просторима", рекао је Ковачевић.

Он је истакао да је уговор предузећа "Електрокрајина" и "Тошиба трансмишин и дистрибјушн Европа С.П.А." из Ђенове о санацији дистрибутивне мреже и проширењу постојећег система за даљинско очитавање бројила и управљање потрошњом /АММ система/ веома значајан за енергетски систем Републике Српске.

Ковачевић је након потписивања уговора рекао да Влада Републике Српске подржава и да ће подржавати овај пројекат, ради смањења дистрибутивних губитака и санација дитрибутивне мреже, а све с циљем квалитетнијег снабдијевања електричном енергијом потрошача.

Он је нагласио да увођење савремене технологије неће довести до поскупљења електричне енергије. Ковачевић је рекао да је циљ увођења нових технологија искључивање људског фактора у дистрибутивним губицима, односно крађи електричне енергије.

"Цијена електричне енергије у Српској је најнижа у региону", рекао је Ковачевић и додао да ће се у наредном периоду тражити могућности да цијена електричне енергије буде нешто већа.

Генерални директор "Електропривреде Републике Српске" Бранислава Милекић, која је присуствовала потписивању уговора, истакла је да "Електропривреда" годишње у дистрибутивна предузећа инвестира око 40
до 50 милиона КМ.

Она је навела да су 2006. године на нивоу "Електропривреде Републике Српске" губици износили 19,6 одсто, док су за девет мјесеци ове године дистрибутивни губици износили 12,73 одсто.

Милекићева је истакла да се резултати инвестиција и низа мјера које се примјењују огледају у побољшању квалитета снабдијевањем електричном енергијом потрошача, сигурности испоруке електричне енергије, те у смањењу дистрибутивних губитака.

Осврћући се на пројекат санације дистрибутивне мреже и проширење постојећег система за даљинско очитавање бројила и управљање потрошњом, Милекићева је рекла да ће он омогућити квалитетнију и сигурнију испоруку електричне енергије и увођење нових и савремених технологија.

Милекићева је рекла да ће овај пројекат омогућити примјену још једног пројекта, "скада система", који ће омогућити са једног мјеста мониторинг и управљање енергетским објектима за прву фазу на 35-киловолтним постројењима.

"Даљом примјеном тог пројекта омогућиће се аутоматско управљање мрежом трафостаницама и укупним дистрибутивним постројењима у нашим зависним предузећима", рекла је Милекићева.

Она је навела да се уз подршку Владе Српске, те захваљујући инвеститорима као што је "Тошиба" из Ђенове, и уз подршку међународних финансијских институција и Инвестиционо развојне банке омогућава осавремењавање начина дистрибуције електричне енергије, а да се смањењем дистрибутивних губитака и
бољим управљањем потрошње обезбјеђује враћање инвестиција.

Слободан ВасковицБлог

Коментари / 62

Оставите коментар
Name

Вожд

05.05.2014 16:29

"Има се, може се, није крв вода, а ти глупи народе дај ми још један мандат (Додик М. 2014године)" Биће то лијепа гарнитура у затвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

менагер

05.05.2014 16:39

Миле Ронхил и Игор Струја....зато цемо ми гледати у шарене сијалице,ееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

05.05.2014 16:40

Не би ме чудило да Босанци након свега поново гласају за Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

05.05.2014 16:42

Ја висе не знам ста је потребно овом народу да схвати о каквом се криминалцу ради. Све у ћузу одмах!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

05.05.2014 16:47

Ако је то истина, Да Богда му се о главу разбило.Срам га Бога било.Народ је гладан, понизен, болестан,без посла а он тако краде новац и манипулисе бједом. Диктатор мора пасти на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови с Вучијака

05.05.2014 16:48

Наравно, син је завршио факултет у Милану а не у Републици Српској или Србији или братској Русији. Наши студенти сањају о бољим мензама и креветима у студентским домовима док Милетов лепрша по ђенови - с нашим парама од којих се могао направити нови павиљон. Можда је и то једно од представништава Републике Српске у Италији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вања

05.05.2014 16:56

Бозе, хоце ли ико зауставити ово лудило?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збуњен

05.05.2014 16:57

Знаци дизе се јос један кредит, да се дода на вец огроман дуг, да би се санирала Електропривреда коју це Руси одузети јер нецемо бити у стању да вратимо њихов кредит од 700 мил. А све то да би се , санирала мреза и онда, како Ковацевиц изјави, дигла цјена струје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

05.05.2014 17:03

Било какав коментар је сувисан , ста цовијек да казе , док други роваре по контејнерима битно је да се баја јуниор недрогира , нек заврне који милонциц на рацу дрзаве , брука и срамота , па ово нема ни у Монти Пајтон циркусу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxxе

05.05.2014 17:25

Оде Република Српска у пропаст а с њом и Босна залосно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аљоша

05.05.2014 17:29

Милораде је ли те имало стид и срам !? Знамо да си болестан,али ово је све мјере превршило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

05.05.2014 17:35

Па за кога су прављени затвори у нашој држави ако нису за лопове?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

05.05.2014 17:40

Само 10 милиона евра,мало.Не требало му.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

05.05.2014 17:49

Каква алавост! Ови стално истичу са је код нас најјефтинија струја, то уопште није тачно. Ја у Њемачкој трошим 30 еура струје а плата се не мже ни упоредити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Син исто Игор

05.05.2014 17:58

И ја сам Игор и нечији сам син и само могу да сањам о кредиту уопште, а камоли о милионима на зајам! Имам факултет завршен, државни, поштено радим код газде, ни газда није лош, купи нам чоколаде за рођендан, али је плата 450 марака, а мислим да ни њему не остане много више. Док подмити све испекторе да га пусте да ради, док плати све гуликоже, нама не остаје ништа. И сад, Додик мени прича о социјалдемократији и једнакости? Једва чекам да му видим леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

05.05.2014 18:10

Не видим ниста лосе у томе да се помогне успјесан цовјек, па био то и од Пресједника син, бице ту и за дрзаву од ПДВ, само мало стрпљења, а сигрно це бити и нових радни мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

05.05.2014 18:20

Милокрад дозивљава РС као своју приватну дрзаву гдје он сериф а ми смо слуге.Узивио се право у улогу. Не знам ста му би са оним Референдумом, несто се уцутао. Мора да је видио да не само сто је постао предмет мрзње него и спрдње! А сто се тице струје и гријања па само код нас постоји да плацас гријање и кад радијатори љети не раде...радио не радио ти плацас гријање. О цјени да и не говорим. Сто се тице струје довољно је погледати како Милокрад и његове фирме и кумови плацају рацуне....онда цете схватити да градјани РС не само да плацају за себе него плацају струју коју и Милокрад и његови кумови потросе! Прво нам продају струју преко својих фирми а онда јос плацамо и оно сто су они потросили. Они и њихове фирме могу да дугују дрзави колико хоцес а ако неки цовјек или борац, или инвалид не плати јер НЕ РАДИ онда му одмах долазе да сјеку зице и пису му казну за затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

деx

05.05.2014 18:23

Ово је исти принцип као и фискалне касе. Циста превара манипулаторска. Доста нам је висе гладези!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

05.05.2014 18:26

Браво Миле, још једном си паказао да немас образ. До када ћеш пљачкати овај напаћени и већ опљачкани народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

05.05.2014 18:26

За Бају ми је јасно, изгубио је,и мјеру и разум, али није ми јасно да неко може да правда његове поступке, ни кад то ради за паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

05.05.2014 18:34

Како да БИГ БАЈА и његова породица објасни порјекло имовине?Док је ове власти никада неце бити донесен закон о порјеклу имовине јер доносењем закона гурају и своју дјецу на робију.Свака цаст Васковицу те молба да се позабави и пљацкама,прању новца,стимању послова...у рафинерији Брод.Пуна подрска Васковицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

05.05.2014 18:35

Цовјек зна, свака му цаст. Мозе и узима, колико хоце. Друга је ствар сто смо ми наивне овце. И ја бих радио исто да сам на његовом мјесту и у овим околностима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

05.05.2014 18:36

али нигде се не спомиње фирма Нитес из Бања Луке у власниству Миодрага Скрбица, и у којој је директор син од директорице Електрокрајине. инаце Нитес сада ради све милионске послове за дрзаву јер је власник Миодраг Скрбиц кум Лагумдзије, а истовремено јако добар друг и са Додиком. Сад вам је јасно како је Нитес власник 50% фирме која у БиХ стампа лицне карте, пасосе, возацке и опет посао вредан на десетине милиона марака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

05.05.2014 18:49

Нитес је поду уговарац на овом послу. Нитес је вец узео милоне на даљинско оцитавање у Електро Бијељина и јос неким електродистрибуцијама. Творац свих ових превара је Миодраг Мијо Скрбиц. Глуп је баја из Лактса за овакве велике послове, а Ланако као партијска фирма владајуцих није бас дорасла оваквим иновацијама у отимању пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

05.05.2014 18:57

што би рекао наш народ : "не пада ивер далеко од кладе", према томе, Баја и мали "бајићи" падају искључиво на мирис новца без обзира што је натопљен крвљу и знојем њихових сународника

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

05.05.2014 19:08

Хоћемо опет црвеним кмерима дати глас у октобру? Да заврши Леми породични бизнис, није све заокружио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

05.05.2014 19:33

Зао ми је сто нико од вас није искрен. Која то будала не би омогуцила свом дјетету сколовање и посао? Да ли би били луди кад би пропустили такву прилику? Из моји досадасњи коментара се могло видјети да нисам присталица СНСД-а. Само сам искрен и казем да бих и ја исто поступио, да имам прилику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

05.05.2014 20:17

Ништа ја не бих мијењао, народу је добро и то је најбитније. Милорад и Игор нису битни ликове и нек' се пате, битно је само да је народу добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

05.05.2014 20:25

мали Баја, наоцит, види се на њему да је способан.Немогу да вјерујем да све ово дозвољавају СНСД-овце. има ли неко нормалан да стане на пут тим корумпираним елитама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

05.05.2014 20:55

У Србији су пословали Мисковиц сениор и Мисковиц јуниор.Било им је лијепо неко време.После робија за обојицу.Мозда млади Мисковиц неби ни робијао да тата није на њега преписао неке фирме.Тако и нас водја.И крај це цини се мени бити исти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савин

05.05.2014 21:24

Ниста цудно,зар се несто друго могло оцекивати од предсједника.Ко це коме ако неце свој своме,а Република Српска је постала као њихово лицно власниство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

05.05.2014 21:26

Миле стварно има невјероватан апетит-стално је гладан пара!брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ПРОМЈЕНЕ

05.05.2014 22:26

Све фирме уско везане уз власт свјесне да СНСД губи следеце изборе уговара (измисља) себи дугороцне послове. Тако исто моземо да видимо да је фирма Калдера из Лактаса-Кобатоваца (Мица Цициц) одлицан пријатеља предсједника нам потписао уговор за изградњу противградне застите Републике Српске у вриједности 25.000.000 еура у наредне три године. Противградна застита вец постоји и једина потребна инвестиција су два нова радара укупне вриједности 1.500.000 КМ. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен Шаровић

05.05.2014 23:52

Имам и ја дјецу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

босонога

06.05.2014 04:36

Па цекајте ,,, ипак Игор не ради сам,, запосљава раднике и топ је за поздравити, немојте да сте малоумни, да ли би неко од вас омогуцио своме дјетету да иде ка успјеху? Гдје је до сада био Босиц? Ста је урадио за Републику Српску и за Србе , ниста према томе не будите наивни и разбијаци све сто је СРПСКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма само удри

06.05.2014 05:41

Ради Миле ста год хоцес.Али запамти да цес на крају заврсити на робији за све своје пајтосе.Народ види тебе одговорног за све добро и све лосе.Док је добро исло био си бог а сад ти не гине робија.И ко год да додје после тебе неце имати подрску народа док тебе не ухапси.Јер си ти симбол свега злог у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удар

06.05.2014 06:30

МИЛЕ ДО ПОБЈЕДЕ!!! Да нас неце Босиц мозда водити или Иваниц. Народе, схватите да су ово историјски избори јер су наредне цетири године кљуцне за рјесавање питања опстанка НАСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!!! Опозиција је вец показала, док је била на власти, да није способна да цува РС. Сјетите се само преноса надлезности и сл. Додик да није досао на власт СДС би и полицију дао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бандо црвена

06.05.2014 06:48

Додик и даље ради на уништењу Српске Републике, потпуном економском уништењу, док на сва уста арлауче како је он наш заштитник?! ако нам је он заштитник, кукала нам мајка. нити је он ствара, нити ће је он одбранити. док се она стварала, он је шверцовао цигарете и управљао приватним предузећем Игокеа из Сава центра. пада, пада, пада, пада, шта то пада....

ОДГОВОРИТЕ
Name

средојле

06.05.2014 06:53

Ал Васке спинује свака му част

ОДГОВОРИТЕ
Name

огорцени

06.05.2014 07:00

Заборавили су напоменутí да це све послове везано за овај лоповлук добити Калдера. Све милионске послове везано за електроенергетику добија Калдера. Један од примјера је РиТЕ Гацко,гдје су узели огромне паре а пробили су све рокове. Они добијају све послове,па кад не могу да заврсе(јер не могу да стигну на 100 страна ),онда дају другим фирмама и наравно никад не плате.На тај нацин гасе мале фирме,а овамо се здусно залазу за отварање малих и средњих предузеца. Крајње лицемјерно. НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Главни баја Додо

06.05.2014 07:01

Јесте га тата ухљебио, док народ копа по контејнерима и чека пред народним кухињама на један оброк дневно, тата и син обрћу милионе ЕВРА, нашег новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

06.05.2014 07:45

Какав је то цовјек који мозе гледати да комсијско дијете скапава гладно,жедно без лијекова док он храну баца у смеце те милионе троси на проводе.Вецина нас су људи који црнче за плату од 400 КМ и сви својим породицама зелимо најбоље али ни на крај памети нам није да крадемо, красти и отимати од тудје дјеце да би твоја узивала у безобразном богатству

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

06.05.2014 07:49

његов циљ је да буде прогласен свецем и да остави најбогатијег сина а народ је довољно глуп сто му иде у прилог

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре удар

06.05.2014 07:59

Ахааа свака цетврта,она изборна година ,је бас та година кљуцна за опстанак РС.Не лапрдајте без везе.Нисам се пласио 92-е а богами ни сад за разлику од оних сто ово куцају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ниниц555@yахоо.цом

06.05.2014 08:05

Баја хвата народ на национализам као нема РС без њега Па зар смо тако луди, па гдје би Баја 92. шта је радио. Нажалост све идеје које је имао иоле нормалне уништили су његови кумови

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

06.05.2014 09:18

Да нема овог Васковића и БН- а , поштени народ РС би стварно мислио да је Додик успјешан бизнисмен, велики србин и патриота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

06.05.2014 09:23

Опа, ногирали су Вука Хамовића. Ко зна можда човјек и проговори. Жао ми их је само што неће дочекати другу фазу.Намјестили је ко криминална породица Додик као и за Глиницу и све крупне пројекте који запослише 90% радника у РС-у. 5 милиона за воћњак изгледа није довољно. За њих је одузимање имовине и затвор преблага казна. Није Тито џабе направио Голи Оток.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стево

06.05.2014 14:55

Игор је један леп и добро васпитан момак !!!!!Није он крив што му је Миле стари

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

06.05.2014 15:39

Љуби га тајо, мора помоци сину да стане на ноге,искрено ко не би помогао своме. Једини проблем је сто тата мисли да је мало колико му год да. Народ ко народ, прицат це и престат а син це да узива као и тата. Сто се тице тудје дјеце ста га брига, нека и њима помогну њихове тате, кад неце да се боре против овог лоповлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фирма

06.05.2014 17:03

па за кога живи наравно да ће обезбедит сину зар су други мислили да че њима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

06.05.2014 17:14

Миле, дај и мени који милион, што си стипса?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вгд

06.05.2014 17:34

Милорад до победе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИСВЕТА

06.05.2014 17:44

ГЛАСАЦЕМО ОПЕТ ЗА МИЛУ ВИДИТЕ КАКО ЈЕ СПОСОБАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxбл

06.05.2014 17:57

породицни бизнис добро напредује, нема ста... ал преко насег дзепа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

06.05.2014 18:29

Ово је преврсило сваку мјеру.Све афере после избора морају се објелоданит и казнит поциниоце..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

06.05.2014 19:50

Шта ћеш, дај ти мени и моме сину, а јбш овај народ он је крава музара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

06.05.2014 20:23

Ето мој син није заврсио сколу; нисам имао паре да га сколујем а нисам ни имао паре да подмитим професоре криминалце да ми сину заврсе факултет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

самсам

06.05.2014 20:38

смијесни су ми ови сто оцекују у октобру неке велике промјене као да це у октобру да падне киса са парама. Народ мора једном да показе да не мозе вјецно да се играју игрице и устане смијени власт и затрази одговорност за ово сто се десило инаце само це ови да оду а други да наставе гдје су ови стали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик је стит

06.05.2014 22:06

Додик стити РС од Босњака и медјународне заједнице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

благо нама

07.05.2014 08:41

Благо нама ко нам је штит. Гдје нам је био штит 92. Одбранисмо се онда без њега и увијек ћемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУЛЕ

08.05.2014 20:10

Па ако БАЈА казе да је ово све лаз откуд онда он са сином на банковном салтеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сњеза

11.05.2014 21:02

Нема вецег лопова од Додика, друга му Цовица, Лагумдзији исто нема мане у лоповлуку, Изетбеговиц исто, Тихиц.. Они су нас опљацкали и биједу од нас свих направили.

ОДГОВОРИТЕ