Смедерево: Убио супругу, па себе

У Смедереву су пронађени мртви Александар Хаџић (50) и његова супруга Мирјана Стефановић (49), а све указује на то да је у питању убиство и самоубиство.

Србија 02.05.2014 | 15:16
Смедерево: Убио супругу, па себе

Смедеревска полиција каже да је увиђајем је утврђено да је, највероватније јутрос око 8 сати, Александар Х. (50) хицем из пиштоља убио супругу Мирјану С. (49), након чега је извршио самоубиство.

Полиција је реаговала на позив рођака, кога су деца покојних супружника позвала и рекла му да су њихови родитељи закључани у кући у улици Београдски пут и да се не одазивају, саопштила је Полицијска управа Смедерево.

Припадници интервентне јединице полиције су се на лицу места уверили да су улазна врата закључана и да се нико из куће не одазива, па су били принуђени да развале врата, након чега су у кући затекли тела жене и мушкарца без знакова живота и са ранама од ватреног оружја.

Увиђај лица места су извршили заменик Вишег јавног тужиоца у Смедереву и полицијски службеници.

Увиђајем је утврђено да је Александар Х. хицем из пиштоља који је легално поседовао, убио супругу, након чега је себи пуцао у главу.

По налогу Вишег јавног тужиоца у Смедереву, данас ће обдуцент МУП-а Србије извршити обдукцију покојника.

Провером кроз евиденције Полицијске управе у Смедереву утврђено је да Мирјана С. никада није пријављивала насиље у породици.

Коментари / 0

Оставите коментар