Судије за 29. коло Премијер лиге БиХ

Све утакмице претпосљедњег 29. кола БХТ Премијер лиге на распореду су у недјељу четвртог маја 2014. године са почетком од 17 сати.

Фудбал 01.05.2014 | 08:31
Судије за 29. коло Премијер лиге БиХ

Најзанимљивије ће без икакве сумње бити на Грбавици гдје се игра 103. по реду лигашки дерби вјечитих ривала Сарајева и Жељезничара. Утакмицу ће директно преносити БХТ 1, а правду на овом сусрету дијелит ће Един Јакуповић из Бихаћа, док ће његови помоћници бити Сретен Удовичић и Горан Дујак.

Утакмицу Широког Бријега и Челика љубитељи фудбала моћи ће у директном преносу гледати на каналу Арена Спорт БиХ. Правду на овом сусрету дијелит ће Драган Скакић из Градишке, док ће његови помоћници бити Момир Ширко и Драган Керановић.

Главни судија у дуелу Леотара и Борца бит ће Велимир Динић из Модриче, док ће његови помоћници бити Далибор Хрстић и Един Имамовић. У дуелу Славије и Олимпица правду ће дијелити Данијел Пајић, док ће његови помоћници бити Дамир Лазић и Златан Бечиревић.

У утакмици која би могла донијети одговор ко ће бити нови првак, а у којој Зрињски на свом терену дочекује Младост главни судија ће бити Муамер Бурековић, док ће његови помоћници бити Жељко Марић и Дарио Приморац. Правду на сусрету Радника и Вележа дијелит ће Илија Живковић, а његови помоћници ће бити Јасмин Смајић и Фикрет Бачић.

Главни судија у дуелу Витеза и Рудара из Приједора је Адмир Шеховић из Сарајева, а његови помоћници су Хрвоје Турудић и Дарио Тепачевић. Правду на дуелу Травника и Звијезде дијелит ће Горан Параџик из Љубушког, а његови помоћници бит ће Елвис Прошић и Асмир Будимлић.

Коментари / 0

Оставите коментар