Адам Лалана у Ливерпулу

Адам Лалана је потпуно заблистао ове сезоне у Премијер лиге, од јесени је играч око кога се све врти у игри Саутемптона и који је залудео најјаче енглеске клубове, а требало би да буде прво појачање Ливерпула за Лигу шампиона.

Фудбал 29.04.2014 | 20:15
Адам Лалана у Ливерпулу

"Црвени" су у пол позицији за довеђење фантастичног, 25-годишњег крилног нападача, који је био на мети Манчестер јунајтеда и Челсија, а за њега би требало да издвоје чак 30 милиона евра.

Питање је само како ће га навијачи будућег клуба дочекати на Енфилду, пошто је као дете навијао за Ливерпуловог градског ривала Евертон, преноси "Мирор", али је управо његова жеља да се придружи чети Брендана Роџерса. Лалана би требало да потпише уговор на четири године уз недељну плату од 42.000 евра.

Каријеру је започео у Борнмуту, али су га убрзо запазили скаути Саутемптона и довели у омладинску школу као 12-годишњака. У први тим је прекомандован 2006, дебитовао је у августу те године, а 2012. постао капитен тима.

Лалана је на 39 утакмица ове сезоне у дресу тима са "Сент Мерија" постигао 11 голова и имао седам асистенција.

Ове сезоне је и дебитовао за репрезентацију Енглеске, а добио је признање и од фудбалера у Премијер лиги, који су га уврстили у најбољи тим, заједно са клупским саиграчем, такође врло траженим Луком Шоом.

Коментари / 0

Оставите коментар