Ким-Џонг Ун извријеђао Обаму

Севернокорејски вођа Ким-Џонг је послао саопштење у јавност у коме је  жестоко извређао Барака Обаму и председницу Јужне Кореје.

Свијет 28.04.2014 | 08:18
Ким-Џонг Ун извријеђао Обаму

Амерички господар и његова слуга упутили су фарсу увреда, претњи и  уцена према Северној Кореји током Обаминог криминалног обиласка Јужне  Кореје -само је део саопштења.

Он је Парк Ген-хје назвао "прљавом америчком проститутком", а првог председника САД  "човеком који је подводи".

Поводом посета америчког председника Барака Обаме Јужној Кореји, портпарол севернокорејског Одбора за мирно уједињење две Кореје објавио је саопштење у којем напада Обаму да нема ни мрвицу морала, с обзиром да се усудио да не откаже своју посету Сеулу, упркос незапамћеној трагедији када је потонуо трајкт са мнго деце.

- Амерички господар и његова слуга упутили су фарсу увреда, претњи и уцена према Северној Кореји током Обаминог криминалног обиласка Јужне Кореје с потпуном индиферентношћу према болу јужних Корејаца. Све је то служило само једног сврси - завери против Северне Кореје, рекао је портпарол, а преноси Јутарњи лист.

Том приликом није поштедео ни председницу Јужне Кореје, Парк Ген-хје за које није имао речи хвале.

- Оно што је Парк извела пред Обамом овога пута нас подсећа на индискретну девојку која преклиње гангстера да премлати некога или на каприциозну курву која свог љубавника моли да не науди трећој особи којој нуди сексуалне услуге - стајало је даље у саопштењу.

Портпарол је јужнокорејску председницу оптужио да не жели мирно уједињење две Кореје, већ да се отворено залаже за рат и да намерно ћути о америчким нуклеарним бомбама док се састаје с Обамом.

- У потпуности је испунила захтеве свог господара када је агресија у питању, а ћутала је о америчким атомским бомбама очајнички тражећи кривицу у својим северним сународњацима због њихових бомби.
Тако је разоткрила своје право лице поремећене спонзоруше и издајнице, прљаве америчке проститутке која продаје властиту нацију - наставио је портпарол, који је саопштење закључио новом салвом увреда и уверавањем да су изгледи да се мрска јужнокорејска председница имало промени према Пјонгјанговом укусу равни апсолутној нули.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ким Додо Ун

28.04.2014 06:42

Сад це и Милокрад Лакташенко почети критиковати САД Обаму по његовом узору Ким Џонг Уну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

28.04.2014 10:01

Ма човјек је само рекао истину па ко се љути нека, мада мислим да су сви које је поменуо нашли у овоме и знају да су баш такви.

ОДГОВОРИТЕ