Оперативни центар АМСС престао да ради

Оперативни центар Ауто-мото савеза Србије /АМСС/ први пут у 34 године данас је потпуно прекинуо рад, јер су запослени напустили просторије да би показали неслагање са радом генералног секретара Александра Никачевића.

Србија 26.04.2014 | 12:40
Оперативни центар АМСС престао да ради

Због тога деценијама познати број за информације и помоћ на путу возачима више не ради.

Престанком рада Оперативног центра домаћи и страни возачи остају без информација о условима саобраћаја, као и без могућности за помоћ у случају незгоде.

Према ријечима радника АМСС, притисак смијењеног руководства постао је неиздржив када је у просторије Савеза и оперативног центра ушло непознато приватно обезбјеђење, преносе београдски медији.

Александар Никачевић је са мјеста генералног секретара смијењен на двије ванредне скупштине АМСС, а као разлог наведене су његове "криминалне радње и деловање", који трају више година.

На захтјев радника, Никачевић је прије неколико дана у Агенцији за привредне регистре прво био избрисан као овлаштено лице, да би истог дана то рјешење поништено.

АМСС већ недјељама практично ради у условима штрајка, уз минимум рада. За понедјељак је најављен нови протест запослених из цијеле Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар