Папе: Имамо шансе за други круг

Јуче је одржана редовна сједница Скупштине Фудбалског савеза Босне и Херцеговине на којој је присуствовао и селектор националног тима БиХ, Сафет Сушић.

Фудбал 25.04.2014 | 15:25
Папе: Имамо шансе за други круг

"У обзир долазе играчи који су играли у квалификацијама. Када би ви правили списак погодили би 20 играча, имам и ја двије три дилеме, које ћу ријешити тек за 14 дана. До 5. маја се неће знати списак, морам видјети ко ће да игра ова два викенда. Конкуренција је много већа него прије, појавили су се нови играчи који много значе за нашу репрезентацију и неки могу изгубити мјесто на списку од 23 играча", исткао је Сушић

"Увијек сам говорио да ми форма није толико важна. Може неко данас бити у врхунској форми, а да у јуну буду у лошој форми. Важно ми је да сви буду здрави. Проблем једини је Мујџа, његово стање се побољшава, али није играо у посљедње вријеме. Неки играчи су испод својих могућности, ту мислим на Ибишевића и Хајровића, али имамо мјесец дана припрема и они ме не брину", додао је Сушић.

Селектор БиХ вјерује да се може пласирати у наредну фазу такмичења.

"Имам доста информација о Нигерији и Ирану. Гледаћу неке њихове утакмице, но и дан након наше утакмице с Аргентином они играју међусобно и погледаћу ту утакмицу. Најважније је да их тад видим јер они што су играли прије пар мјесеци можда и неће играти против нас. Аргентина је један од фаворита Мундијала, Нигерија има добрих фудбалера, а Иран нисмо никад побиједили. Биће велика борба за 2. мјесто, али сматрам да имамо реалне шансе за пласман у осмину финала", каже Сушић.

Коментари / 0

Оставите коментар