Инцко промовише нерегуларности

Премијер Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је Срни да је за њу прича о пребивалишту закључена тема, те запитала зашто би Канцеларија високог представника /ОХР/ реаговала кад зна да је на зграду ОХР-а у Сарајеву било лажно пријављено 10 људи, а да је сада тај број вјероватно и већи.

Република Српска 25.04.2012 | 09:38
Инцко промовише нерегуларности

"Желим да вјерујем да господин /високи представник Валентин/ Инцко не промовише такве нерегуларности у БиХ, као што то не би промовисао ни у својој земљи", рекла је Цвијановићева Срни, на питање да прокоментарише изјаву Инцка да ће ОХР реаговати након што види одлуку Владе Српске о провјери пребивалишта.

Премијер Српске истиче да је актуелно питање пребивалишта правно - безбједносно питање, али да не би било први пут да се странци упусте у политичке игре које доприносе нереду и нестабилности.

"За мене је прича о пребивалишту закључена тема. Када се донесе закон одлука ће престати да важи", поручила је Цвијановићева.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

борац РС

24.04.2014 07:03

Ста је баја не смије против Инцка поставио је Зељку да казе његове мисли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја мали Додо

24.04.2014 08:10

Цвијановићка је Додиков потпарол, јер јој је он наредио да напада Инцка и ОХР. Инцко је фино рекао: док не видим одлуку, нећу ни реаговати. А они одмах полетили као да је то Инцко и урадио. Кад донесете одлуку на папиру онда можемо причати о реаоговању ОХР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОЖД

24.04.2014 08:43

На прошлим локалним изборима сте своје гласаче довозили аутобусима и тад ти нису сметале фиктивне пријаве. Како би сметале, кад сте имали тајне дилове са странкама из федерације.Сад кад је заиграла мечка пред вашим вратима, сјетили сте се Закона о пребивалишту.То што радите није одговорна политика него шибицарење..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.04.2014 12:06

Закон о пријави пребивалишта и боравишта је насушна потреба, а не политичко питање. Запослени у Институцијама БиХ, због не доношења овог закона годишње покраду више милиона марака, примајући додатак за превоз на основу фиктивних пријава пребивалишта.

ОДГОВОРИТЕ