МЈ жели Сеада Колашинца

Дејвид Мојес више није тренер Манчестер Јунајтеда, а ко год буде његов насљедник на клупи екипе са Олд Трафорда имаће много посла.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
МЈ жели Сеада Колашинца

Прије свега јер ће морати подмладити свој тим, а то се највише односи на задњу линију. Задња линија још увијек актуелног првака Енглеске полако се расипа. Немања Видић је већ члан миланског Интера, а врло вјероватно ће екипу са Олд Трафорда напустити и лијеви бочни, Патрис Евра, док је само питање времена када ће се повући и Рио Фердинанд.

Према писању њемачког Спорт Билда велика жеља Манчестера у наредној сезони је репрезентативац Босне и Херцеговине, Сеад Колашинац. Фудбалер који се афирмисао у омладинској школи екипе из Гелзенкирхена игра на позицији лијевог бека, али успјешно може играти и на позицији штопера, што и јесте његова природна позиција.

"Нема разлога да стандардни првотимци напусте клуб. Коначно смо створили екипу и желимо наставити градити екипу," рекао је спортски директор Рудара, Хорст Хелт. Ипак поставља се питање да ли Шалке може задржати своје младе таленте када по њих крену европски великани, што клуб са Олд Трафорда јесте без икакве сумње.

Коментари / 0

Оставите коментар