Васиљевић: Претукли су ме активисти СНСД-а (ВИДЕО)

Тешке ријечи, увреде, оптужбе, плакати и пријетње смрћу које су протеклих  мјесеци међусобно размијенили требињски политичари подигле су тензије у Требињу, а као посљедица напете ситуације и борбе за власт дошло је и до физичког сукоба присталица власти и опозиције.

Република Српска 25.04.2012 | 09:38
Васиљевић: Претукли су ме активисти СНСД-а (ВИДЕО)

Бивши активиста градоначелника Вучуревића Миљан Васиљевић, који је недавно организовао протесте испред "Електропривреде", тврди да су га на истом мјесту пресреле и претукле присталице СНСД-а због коментара на друштвеним мрежама.

"Ја сам на друштвеној мрежи Фејсбук написао да СНСД запошљава само дезертере, дилере, лопове и криминалце, и очито је то неком засметало и неко се осјећао прозваним. На паркингу испред "Електропривреде" сачекала су ме браћа Миљковић, који су истакнути активисти СНСД и бившег градоначелника Доброслава Ћука, и почели су да ме туку. Ја сам покушао да побјегнем али су ме они стигли, ударали по глави а потом оборали на под и шутирали ногама и рукама. Отишао сам у болницу гдје су ми предложили да останем на детаљним прегледима али нисам могао јер у кући имам болесну мајку и ујака и морам да радим. Дежурни доктор био је др Ћук, бивши градоначелник, који ме је прегледао а када је сазнао да су ме напале и претукле његове присталице рекао је да немам тешке повреде" - каже Миљан Васиљевић, незапослени младић из Требиња.

Васиљевић је након прегледа у требињској болници случај пријавио полицији  и  сматра да напад има политичку позадину, и да иза њега стоје челници Градског одбора СНСД-а.

"Случај сигурно има политичку позадину јер сам ја познат као критичар власти и режима. Тачно је да сам био у ПДП-у и да сам радио за градоначелника Вучуревића на последњим изборима, али више нисам активан. Ја сам и раније добијао упозорења од предсједника Градског одбора СНСД-а Луке Петровића преко неких људи који су ме упозорили да га не спомињем и ја вјерујем да он вјероватно стоји иза овог напада. Био ме је позвао да дођем код њега у странку да разговарамо, обећао ми је помоћ у року од 15 дана, а сад видим како ми је помогао"
 
Браћа Миљковић које је Васиљевић оптужио за напад, као и предсједник требињског СНСД-а Лука Петровић нису жељели коментарисати оптужбе.

Бивши градоначелник Доброслав Ћук да је као дежурни љекар прегледао Васиљевића и предложио му да
остане на детаљним прегледима у болници.

"Ја сам био дежурни љекар, примио сам га као и сваког другог пацијента, питао шта је било, послао неурологу да га прегледа и предложио да остане на детаљним прегледима у болници али је он то одбио због тешке ситуације у породици. Не знам ко су ти Миљковићи и ко га је напао, знам само да сам се понио као савјестан и одговоран човјек и љекар, да сам предузео све неопходне мјере"
 
Иако је до избора у октобру остало је још пола године немилосрдна борба за гласове у Требињу је давно почела, и по свему судећи кампања ће бити веома прљава.

Борба за скупштинску већину и најаве вандредних избора додатно су подгријале ионако врелу атмосферу, па би политичари требали и пристојнијом комуникацијом да утичу на своје присталице како се сукоби и ружне сцене не би понављале на улицама.

БН ТВ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Васо

23.04.2014 19:36

Нико га није претукао, класицан примјер цовјека који зели бити у центру пазње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баи

23.04.2014 21:23

не млати васо

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

23.04.2014 21:27

Док се не побију ратни профитери и издајници нема Србима зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

24.04.2014 08:56

РЕ Васо Који нормалан човјек жели бити у центру пажња кад га неко претуче. Њима ће, ако се утврди тачност његових навода ићи кривична пријава, а ако је дотични слагао, њему ће ићи пријава за лажно пријављивање. Пошто има љекарске налазе, ствар је већ изгледнија по нападаче..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Висњиц

24.04.2014 10:09

Срамота ста све СНСД ради опозицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нервозус шиканорум

24.04.2014 11:41

Владајући су мало више нервозни. Биће овога све више, немојте ништа да се чудите. Кад се осјети да неће више моћи да се отима, краде, вара, онда се људи унервозе и премлаћују људе, у неким земљама и убијају политичке противнике. Не бих да слутим, далеко било, надам се да толико нису постали нервозни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

веселин

24.04.2014 11:47

Срамота ста се ради своме народу, каква сте ви политицка партија... и ви да нам представљате дрзаву, а бијете свој народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАСИЛИЈЕ

24.04.2014 12:00

Срамота која нам политицка странка претставља дрзаву... па то је вас народ а ви их туцете. Како вас није срамота?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

24.04.2014 12:58

Слицан слуцај се догодио јуце и у Билеци гдје истакнути цлан СНСД-а напао старијег цовјека са каменицом и мотком..

ОДГОВОРИТЕ
Name

петруци

24.04.2014 15:17

Какав баја такав и остатак екипе. Бахатост и насиље, претње и криминал то је парола СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

24.04.2014 16:02

Уопште ме не изненађује такво понашање Додикових присталица. Сам Додик каже како ће изазвати Босића, Чавића и остале политичке противнике на бокс меч и вјерујем да је у томе озбиљан. Ипак је Додик баја и такво понашање му је сасвим примјерено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Илић

24.04.2014 16:21

Какав шеф, такви и поданици. Због оваквог бахатог понашања ће летити са власти.

ОДГОВОРИТЕ