Партизан зависи од Евролиге

Тренер Партизана Душко Вујошевић рекао је да ће ‘црно-бели’ тешко преживети уколико не победе Цедевиту и изборе место у Евролиги наредне сезоне.

Кошарка 25.04.2012 | 09:38
Партизан зависи од Евролиге

Шампион Србије са Цедевитом игра у петак од 20 часова у београдској “Комбанк арени” у другом полуфиналу АБА лиге, а дан раније се састају Црвена звезда и Цибона.

Победници полуфиналних дуела избориће пласман у Евролигу наредне сезоне, а за титулу ће се борити у недељу од 20 часова.

“Спремни дочекујемо утакмицу са Цедевитом, која је за нас заиста утакмица сезоне. Од резултата на тој утакмици зависи да ли ће клуб играти Евролигу следеће године или не. Ми са Евролигом једва преживљавамо, а без ње би то било заиста јако тешко. Сигуран сам да наша публика зна и препознаје ситуацију и да ће у великом броју доћи и направити од Арене домаћи терен”, рекао је Вујошевић.

Из редова ‘црно-белих’ су позвали навијаче да их подрже на ‘фајнал фору’ АБА лиге, и поручили су им да су карте у продаји на свим местима Евентима. Места на нивоу 400 су 500 динара, на нивоу 200 и партеру 800, док место у ложи кошта 1.000 динара.

Коментари / 0

Оставите коментар