Станија се загледала у Новака

Старлета не крије да јој се допада славни спортиста, чије мечеве редовно прати.

Занимљивости 25.04.2012 | 09:38
Станија се загледала у Новака

Станија Добројевић је навијала за Новака Ђоковића и у полуфиналу турнира у Монте Карлу и жао јој је што је из тог меча изашао као поражен.

- Новак ми је најбољи фрајер међу спортистима. Иако сви моји пријатељи кажу како је ружан, мени је он баш леп - каже Станија.

Иако су је медији повезивали са неким опасним момцима, Новак јој је за око запао због лепог васпитања. О тенисеру и његовим успесима има само речи хвале, али симпатије према њему не жели да реализује. Бар за сада.

- Знам да ми никада нећемо бити заједно, нити о томе размишљам, али све у вези са њим је за дивљење. Млад, леп, успешан. Много је фин и лепо васпитан. На прави начин представља нашу земљу. Он је мушкарац каквог свака девојка може само да пожели - рекла нам је старлета.

Током боравка у Америци остварила је себи жељу и пратила Нолетов меч на УС Опену, чак је искористила прилику да га упозна и фотографише се са њим.

- С обзиром на то да фактички живим у Америци, нисам желела да пропустим прилику и уживо пратим меч. Новак је на терену неприкосновен. Навијала сам из свег гласа за њега - додаје Добројевићева кроз смех.

Иако је недавно изјавила да јој се често дешава да мушкарци имају проблем са девојкама и женама када јој се чак и јаве на улици, надамо се да то неће бити случај и са Нолетом и његовом вереницом Јеленом Ристић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дејо Градиска

22.04.2014 07:13

Ноле је све оно сто ти ниси,бруко она једна.

ОДГОВОРИТЕ