Дерби БХ лиге 4. маја

Завршница Премијер лиге Босне и Херцеговине никада није била занимљивија, а чак четири екипе још увијек су у борби за титулу. Изузетно занимљиво је и у борби за опстанак.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Дерби БХ лиге 4. маја

Како је већ годинама пракса у најелитнијем фудбалском такмичењу у БиХ, све утакмице три посљедња кола играће се исти дан и у истом термину.

Тако ће се сусрети 28. кола БХТ Премијер лиге Босне и Херцеговине играти у суботу 26. априла, а сви дуели на распореду су од 17 часова. Најзанимљивије ће свакако бити у Мостару, гдје захуктали Вележ дочекује актуелног првака, Жељезничар. Изузетно занимљиви биће и дуели у Сарајеву, гдје играју Олимпик и Зрињски, те у Приједору у сусрету дављеника, Рудара и Травника.

У 29. колу без икакве сумње најзанимљивије ће бити на Грбавици, гдје ће дерби играти вјечити ривали, Жељезничар и Сарајево. Утакмице 29. кола БХТ Премијер лиге Босне и Херцеговине на распореду су у недјељу четвртог маја у 17 сати.

У посљедњем колу БХТ Премијер лиге, које ће по свему судећи одлучити и првака, али и другог путника у нижи ранг такмичења очекује нас неколико врло занимљивих дуела. Свакако ће најзанимљивије бити у Мостару у градском дербију Вележа и Зрињског, као и на Отоци у дуелу Олимпика и Широког. Травник ће гостовати Борцу, а Жељезничар ће код дављеника из Приједора. Дуели посљедњег кола на распореду су у суботу 10. маја у 17 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар