Туга у породици Срдић

До прије неколико дана живот у породици Срдић у семберском селу Амајлије текао је својим током.

Република Српска 19.04.2014 | 23:27
Туга у породици Срдић
До прије неколико дана живот у породици Срдић у семберском селу Амајлије текао је својим током. Маринко је одлазио на надницу, а Драгица је остајала код куће са петоро дјеце и бринула о домаћинству. Није живот ове породице ни тада био лак, али данас изгледа као да је живот стао. "Сад моја дјеца и ја живимо сами. Нигдје не радим..."дрхтавим гласом прича самохрани отац Маринко. "Никад нам зивот није био лак, али док је супруга била жива некако се издржавало. Она је остајала са дјецом, ја сам исао на надницу, али сад...не знам како ћу..." Са сузама у очима Маринко грли и љуби најмлађег сина Душка, који има тек 16 мјесеци. Кустрави дјечак се игра на очевом крилу са нашим микрофоном и не слути да мајка коју чека никада неће доћи. Драгица Срдић преминула је изненада у 35 години живота оставивши иза себе петоро дјеце, четири сина и кћерку. Десетогодишња Мирјана, једино женско у кући, преузела је бригу о кухињи. Гутајући сузе, кратко одговара да ју је мајка свему научила, али када видите те нејаке дјечије руке, јасно вам је да ће то бити огроман терет за њу. Шта доноси сутра? Мјештани села Амајлије, који о овој породици имају само ријечи хвале, одлучни су да помогну. "Кад год је несто требало да се ради, ми смо их звали, јер слове за вриједне и поштене људе", каже комшија Петар Томић. "Велика је ово трагедија, дјеца су мала, кућа недовршена. Покренули смо акцију у селу и сигуран сам да це се одазвати сви мјештани", каже он. Срдићи су се у Амајлије доселили из Дрвара. Кућу у којој сада живе, успјели су израдити до плоче, а од недавно привремни кров је почео да прокишњава. Вријеме се не може вратити, нити туга ублажити, али ће свака помоћ овој породици која пролази кроз најтеже животне тренутке, учинити да сутрашњица не буде толико неизвјесна као што је сада. КОНТАКТ ТЕЛЕФОН  ЗА ПОМОЋ ПОРОДИЦИ Маринко Срдић тел. 065 539 450 и 066 288 720 БРОЈ ЖИРО РАЧУНА КОД МИКРОФИН БАНКЕ, За домаћу валуту: 572-246-0000-103-624 Девизни жиро рачун:  СWИФТ: МФБЛБА22 БА395722460000103721 МАРИНКО СРДИЦ (БН ТВ) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=YЦ9МО8-ФИдс

Коментари / 350

Оставите коментар
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранка

18.04.2014 09:44

Помоци, а не само залити овог младог цовека !!! Ајде сви по мало ... и њима це бити лаксе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимац

18.04.2014 17:30

Постована господо, стање у дрзави је веома лосе, али ово није ни мјесто ни време о томе..Боље да некако организујете неку акцију или ако имате дјецу несто посаљете породици него сто прицате сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

18.04.2014 17:32

Шта је наше друштво дочекало, да се на једној оваквој објави почне полемика о Додику и држави.. Јел због тога ова вијест објављена? Јел сад ја треба да пујем по Додику због ове објаве, јел ово дио нечије кампање или само реална слика? Осврните се мало људи,ко може нека помогне.. Ко не,нека оде на неки други сајт и тамо просипа политику. А ко овакве ствари користи за неке дуге циљеве, њему на душу. поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаИмацијо све ти пиваИо

19.04.2014 16:05

Искрено замоИјавам све коментаторе да не мјесају поИтицаре и поИтицке Идере са овом Ијудском трагедијом, јер стара посиовица казе недај Бозе ста те снаци мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

18.04.2014 04:48

Овој породици треба под хитно помоћи. Недо Бог никоме па ни најгорем душманину. Ако је икако могуче да му се нађенеки стални радни однос да неиде цркавати за надницу од 20 КМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нер

18.04.2014 16:21

Велика захвала БН ТВ која је посјетила породицу Срдиц.А посебан поздрав новинарки ДРАЗЕНКИ ТЕСИЦ. Хиљаду пута сам рекао да је та екипа увјек спремна и надје се свугдје гдје треба. Никад БН ТВ није затворила оци пред оваким слуцајевима. Све захваљујуци градонацелнику Мици Мицицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВЕДНИК

18.04.2014 18:17

Они који могу ред је да помогну , а Бог це вас наградити

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

18.04.2014 16:53

Ово је залосно сто се десило овој породици, треба им прузити сваки вид помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100%

18.04.2014 15:11

УВЈЕРЕН САМ ДА г.Мицо Мициц НЕЦЕ ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ ОВА ПОРОДИЦА ЗАБОРАВИ МА КОЈОЈ ПАРТИЈСКОЈ странци припадала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

17.04.2014 19:01

Туга, шта друго рећи, нема те ријечи која им може пружити утјеху. Нажалост, њихова трагедија није материјалне природе, ова дјеца су изгубила мајку, то не може надокнадити никаква новчана свота.У сваком случају друштво им треба пружити помоћ, помоћ мора доћи од надлежних институција, треба ријешити стално запослење за овог човјека и школовање за дјецу. Што се тиче државне помоћи, у виду социјалних давања, то не може бити и није трајно ријешење. Овај човјек не проси, он тражи да заради за своју породицу, једина помоћ му је потребна око дјеце, а то је питање за институције, најмлађи у вртић остали у школу и он на посао и проблем ријешен, бар овај материјалне природе, за овај који њих највише боли, нажалост нема ефикасног лијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 00:55

РаспИака ме ова вијест, а како је то могуце да га дрзава новцано не обезбиједи? Исте минуте АИАРМИРАЈ те градонацИника и све социјаИне установе, да овоме цовјеку дају трајну новцану помоц, дијеци надопИатак + 1 његоватеИјицу која це сваки дан у дузини од 8 сати да иде и ради код овог цовјека. Свако це од нас да помогне колико толико... помоц је потребна и то одмах, а је ли Центар за СОЦ-РАД спава? Зовите их одмах, тазите од центра помоц без ити једног дана одлагања. Фонд центра за соц- помоц има резерни фонд за овакве сИуцајеве. Маринко буди јак сада када ти је теско то ти је моја препорука, јер и ја сам просиа слицан зивотни трновити пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗивиБн

17.04.2014 21:23

Лицно познајем ову породицу и само могу реци: Они нису заслузили да им се ова трагедија деси. Маринко имас подрску мјестана Семберије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалан цовјек

17.04.2014 20:57

Не помињите Додика и глупости слицне. Назалост десило се и моземо сви да позовемо оне који су надлезни и оне који могу да помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

17.04.2014 23:22

велика туга ста друго реци ајмо помоци ко је у могуцности оставимо се глупости и политике нисмо ми из те прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

17.04.2014 18:17

Прикљуцујем се поздравима за РТВ БН! Најбоља сте тв! Ово је огледало Додикове дрзаве о којој он прица како је стабилна и економски јака. Да је среце овак би цовјек имао мјесецно социјална примањау врједности просјецне плате и свако његово дјете би имало мјесецно примање од дрзаве да могу издрзавати себе. А они су у овој дрзави препустени на милост и немилост криминалцима и лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

17.04.2014 15:38

Захваљујем се БН-ТВ која је реална и хумана и стизе на сва мјеста и пруза помоц. Нема везе којој националности те породице припадале.У то сам лицно убиједзен јер пратим сваку њихову акцију.Само она стара пословица казе.У сваком зиту има кукоља.А има и таквих који сију мрзњу медзу народима. Подрзавам васу ТВ само тако наставите и пуно среце вам зелим.Поздрав за ДИРЕКТОРА ТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јассмина

18.04.2024 09:26

Теско је...јадна дјеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.04.2024 09:26

За "нормалан цовјек" Не брукај се полтрону! Него ко је крив сто цовјек не ради? Ко је крив сто нема никаква примања,ко је крив сто му дјеца немају никаква примања? У свакој нормалној дрзави уколико цовјек остане без посла дрзава му даје мјесецна примања у висини просјецне плате и биро за запосљавање му налази посао. А ста у овој дрзави има од тога? Ниста! Ал посто у овој дрзави зиве највисе такви као ти ненормални онда то мозе проци!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринут

17.04.2014 22:11

У мојој бивсој сколи се уписало просле године 5 првака,а овај цовјек има сам висе дјеце. Ко има висе од двоје стимулисати мјесецно са 50 КМ по глави. А ову банду питати јел им то ЕУ налазе да растурају РС ил Амери. Све комињаре на власти. За Краља и Отадзбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

17.04.2014 22:56

@ Нормалан цовек! Како да неспомињемо Бају кад је он свих ових година господар зивота и смрти? Задњих година са акцентом на смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

17.04.2014 18:14

Јадна породица. Ста све цовјека неце задесити у зивоту? А ти Крсто не треба да помињес бас партију и Додика у овом слуцају. Остави политицаре, мислис да це ти бити боље када оду? Варас се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 20:02

За "крсто": пробуди се , гдје то ти живиш и гдје си живио, кад су то и која то власт даје просјечну плату незапосленим, изгледа да сањаш. да тебе изаберемо за предсједника па да уживамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладјана

18.04.2014 21:05

Овде нема коменара,хтела бих да изјавим сауцесце породици Срдиц,људи пробудите овој породици треба помоци а не прицати о политици срам да вас буде и стид.Видите о цему овај народ писе па како да помогну породицама, јестели ви свјесни овај цовјек У којим је мукама , а ви само о политици Сами доказујете какав сте народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:23

ХвИа РТВБН на овако корисном информисању.Убисе ме сузе за судбином овога цовјека и његове петеро златне дијецице. Адреса : Маринко Срдиц сеИо АмајИије БијеИјиа РС - БиХ , је Ии овако треба да се адресира, има ли јос неки постански бр?, Ја цу засигурно несто мало да посаИјем,а моИим све Ијуде добре воИје да помогну овој оцвијеИјеној обитеИји и њиховој дијеци, истовремено зовите Центар-за социјаИни рад они су дузни да воду рацуна о маИоИјетној дијеци која нису трајно новцано обезбиједени. Цуди ме да Аваз никад ниста не овјавИјује када су оваквих сиуцајеви у питању, као сто је маИи Гојко и јос пар сИуцајева је биИо, гИедам на yоутубе, Испуни ми зеИју, и сад она Дзенана иде од куце до куце и помазе са донацијама,аИи само мусиманима који су се насИи у невоцИји , маИо цудно зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

18.04.2014 23:27

Свима који славе УСКРС нека буде радостан и весео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецарски

19.04.2014 00:06

Наравно да овој породици треба помоци, ал' треба помоци и овим 'коментаторима' који оптузују предсједника дрзаве. Додусе, њима не треба финансијска , њима треба психијатријска помоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

19.04.2014 07:27

Увијек тако добри људи остану без посла или им се деси трагедија. Гдје је сада Додик да помогне,ја стварно не знам како га није стид да прица као сто је Крсто рекао да је стабилна дрзава,па људи моји јесте њему стабилна ал 95% посто људима НИЈЕ! Не знам како ико мозе за њега гласати,па то је страсно!оптузује Бн телевизију како све лазу,а сви знамо да не лазу! Молим се Богу да ове године падне Миле и све његове приколице!ПАДА,ПАДА,ПАДА,ПАДА,СТА ТО ПАДА.ПАДА ВЛАДА,ПАДА МИЛОРАД ДОДИК!

ОДГОВОРИТЕ