Директор Имекса напао Вукановића, пало краће песничење (ВИДЕО)

Протестно окупљање радница Имекс интернационал из Требиња данас је прекинуто инцидентом који је изазвао замјеник директора овог текстилног предузећа Никола Ракић, који је напао новинара БН телевизије Небојша Вукановића.

Република Српска 14.04.2014 | 23:10
Директор Имекса напао Вукановића, пало краће песничење (ВИДЕО)
Протестно окупљање радница Имекс интернационал из Требиња данас је прекинуто инцидентом који је изазвао замјеник директора овог текстилног предузећа Никола Ракић, који је напао новинара БН телевизије Небојша Вукановића. Већи инцидент је спријечен брзом интервенцијом полиције, која је касније саслушала Ракића и Вукановића. Ракић је прво вербално напао Вукановића пријетећи му и тјерајући га из просторије, након чега је уз пар ниских удараца покушао да га изгура. Услиједила је отворена размјена удараца, након чега је реаговала полиција. Вукановић је рекао новинарима да је бурно одреаговао штитећи свој физички интегритет и достојанство. "Покушао сам да снимим кадрове, али ме је технички директор гурнуо уз повике да изађем напоље. Након тога смо размијенили неколико удараца", рекао је Вукановић. <стронг> Ракић је изјавио Срни да је јутрос био на радном мјесту, у канцеларији "Имекса", гдје је разговарао са неколико радница када је Вукановић дошао да снима. "Рекао сам му да изађе напоље, јер је ушао на приватни посјед на шта нема право. Вукановић је почео да виче да то није мој простор и да га нисам ја купио. Тада сам му пришао, ставио руку на његова прса да би спријечио његов даљи улазак у простор", каже Ракић. Ракић је истакао да је Вукановић тада одбацио камеру и ударио га у сљепоочницу. "Ја сам му узвратио, а новинар БН телевизије је почео да виче и да ми пријети", додао је Ракић. хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=х9БИДсФјВИМ

Коментари / 507

Оставите коментар
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕЦ

15.04.2014 02:44

Следеци је БАЈА.Ал њега це вјероватно онај херцеговац смјестити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само у цело

14.04.2014 19:10

Оног момента када постени људи поцну узврацати ударце Додиковим психопатама ова агонија сигурно престаје. Респект ВУКАНЕ! Насилници знају само језик насиља те им треба испунити зељу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

14.04.2014 15:31

На шта смо спали, да се физички боримо за посао. Миле шта си урадио од Српског Народа, ћовјеће ти си нас уништио. Још си довео ову професорицу енглеског за премијера, па то нема нигдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

14.04.2014 13:08

Поцели су и дуго оцекивани физицки напади против новинара БН телевизије. Ста це тек радити за вријеме предизборне кампање. Додикови су изгледа у великом страху од јуцерасње Скупстине СДС-а и није ни цудо сто су онаквим изјавама осули по опозиционим партијама кад су видјели да је досао Никола Селаковиц и да су Напредњаци индиректно исказали зељу да срусе Додика, Црвену банду и дају подрску уједињеној опозицији која це сигурно оборити ову власт у октобру. Милорада Додика полако хвата паника, а ово је ниста кад у јеку предизборне кампање додје Вуциц и јавно стане из Младена Босица и остале лидере који предводе странке уједињени у Савез за промјене. НАПРИЈЕД ДО КОНАЦНЕ И УБЈЕДЉИВЕ ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ СА САВЕЗОМ ЗА ПРОМЈЕНЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 13:49

Ко зна какав је Нино Ракиц цовјек зна да он мрава не би згазио. Иако је ситуација у земљи лоса, овакве стеле нам не требају. уздравље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајловиц тодор

14.04.2014 16:08

Желим гледати васу РТВ БН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 14:12

Нино Ракић не би мрава згазио? Гдје год је тај радио, све је фирме затворио. Овако нешто може да изјави само неко ко појма нема. Вукан Скида медијски мрак са очију свих нас. Свака му част, тако се то ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

14.04.2014 14:58

Е нека га је ударио,доста нам је висе и Вукановица.Батина је изасла из раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

14.04.2014 14:56

Не смета му кад неко покраде државне паре, кад малтретира раднике, али нађе оправдање кад изгуби живце и крене са обрачунавањем са оним ко је то изнио на видјело. Таквог бота би вучић златом платио

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 15:34

ЉУБО! Паметнији си када сутис. Појма немас. КОЈА ТИ ЈЕ ДИОПТРИЈА СВЕГА ТИ И ЈЕСИ ЛИ СТАВИО СЛУСНИ АПАРАТ? Подрска за ГОСПОДЈИЦУ. Вјероватно радис тамо па знас који ВАС ЈАДИ УБИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 13:17

Лаже Ракић, лопов неопјевани. Све што Вукан каже, потврдиће свака радница. Вукан је једини објективни новинар и има пуну подршку својих суграђана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микииииииииииии краљу

14.04.2014 19:50

Ма постен је то цовјек 100% само сто је мало брзи на релацији љева рука десни дзеп. Казу да је Дзон Вејн "ништа" за дотицног господина. Ти си припет на дрзавним јаслама, сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

14.04.2014 16:35

А гдје се сакрио Саша Којевић.Он је главни шеф и ради по диктату Милене Јанковић. Нино је ту само као фигура.Али жалосно је како поступају с радницима .И наравно нико од одговорних да прими раднике.Вјероватно иста судбина чека и раднике у Билеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈД

14.04.2014 16:36

Полако, полако. Не треба да се Требињци међусобно туку, а да нам из Бањалуке шаљу сјеме раздора. СНСД је одавно претјерао у Требињу, СНСД-овци су се осилили и малтретирали све редом у својим пљачкашким походима. Не вјерујем да је Нино лош човјек, али се и он нашао изгледа у замци СНСД. Сви треба да напусте све партије и да припадају само ТРЕБИЊУ !!! Зашто се угледни Требињци не окупе и сједну за сто и коначну не отјерају ту бањалучку багру од Требиња која данас диже руке између два брата, два Требињца. ДОСТА ВИШЕ БАЊАЛУЧКОЈ БАГРИ !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 16:40

за господјицу и реалног Немојте дзаба дизати галаму, када је јасно да појма немате о цему прицате. Па ко је те исте зене запосљаво ранијих година, а нароцито одма послије рата 97 када је најпотребније било него иста ова фирма из Њемацке која их је сада поново запослила. Боли ме брига за странке и ове и оне, али зар не видите људи да је све ово неција игра у којој су те јадне раднице остале без посла, а фирма која их запосљава без те производње. Па откад се то код нас страјкује и иде на улицу због неисплацене фебруарске плате вец крајем марта?! И гдје су били сви ти који данас вицу задњих 20 година, сто они нису запослили не 400 него бар 5 радника, пустите прицу. А сто се тице плата, свако ко иста зна о текстилу зна да је то нископрофитна индустрија са ниским платама свуда у свијету па и за вријеме СФРЈ када се јос знало за неки ред. Дајте људи призовите се памети ниста није црно бијело. Срамота за град да умјесто свега овога није лијепо подрзо ту прицу па ција је да је. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

14.04.2014 16:44

Какав је то новинар који сакама трази изјаву? Ста смо доцекали... Разни новинарцици нападају људе који су се постено борили за Републику Српску, изврцу цињенице и нападају постеног цовјека. Требиње је мали град а господин Ракиц мозе слободно ходати уздигнуте главе. Због странацке мрзње заборавља се једна цињеница...сам Вукановиц је дао изјаву у полицији, да је први ударио Ракица. Вукане, нападао си бивсег и садасњег нацелника, нападас Додика а изгледа да си гори од свих њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 20:35

Друзе ја сам се одавно разоцарао. Имам заврсен факултет, нигдје нерадим, мајка у овој фирми, отац 300 км пензије. Нико не стоји иза ових зена. Радиле су од јутра до сутра, биле малтретиране, сиканиране, уцјенивање... Одес у 6х на посао, додјес куци у 15х и опету 22х на посао до ујутру. Радис 25-26 дана у мјесецу и примис 370 марака. Доста пута им одбију по 20-30 мк и казу сада нема бице сутра и тако до недогледа. Помнози број зена са 20км и види колико им се украде. Прицас неосновано! Казес нископродуктивна производња!? На декларацијама је писала цјена тих панталона око 150 евра тј у њемацкој се продају по тој цјени. Знаци да зена малте не заради за 25 дана једне панталоне.Распитај се мало молим те па онда дискутуј. Иза њих стоји висегодисња мука, неправда.... Упретходном периоду за који се ти дрзис односно бивси Новотекс им је остао дузан око 3000км и то зато сто су сутиле и радиле. Да ли су и сада тако требале? На то су ови и рацунали али се преварили на целу са Ракицем, Јанковицком...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:10

За господина Љуба. Због таквих, слицних Вама, данас нам је овако како јесте. Ја зивим у Требињу и врло добро знам какав је Ракиц. Не зову га без разлога Нино петљанац. Да је висе Вукана, па да прогледа овај напацени народ. Немојте Ви да стајете у његову одбрану, молим Вас. Нека Вам казу ове несрецне раднице какав је он послодавац. Најлаксе је тудју муку коментарисати, ваљда оне знају са ким имају посла. Први је напао Вукана, а јавно лазе да је било обратно. Када не знате, боље цутите. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА

14.04.2014 13:54

Све сами успјесни привредници који би јос и да туку новинаре. Подрска Вукановицу. Бањалуцанин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

14.04.2014 14:46

Свака цаст вукане..доста је њиховог бахатог понасања. Хоцемо промјене! Подрска БН ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 19:37

за "реалног" Па цовјеце ко спори исплату плата, те јадне зене су само нецији инструмент а нису ни свјесне тога, ај се призови памети и пробај гледат мало испријед свог носа. Споран је нацин и мотив овог квази новинарцица. И сада му је крива та фирма која их је запослила сто за прослих 20 година нису радиле. Није им то била прва плата коју су требале примити јер вец су их 10 примили прије те "спорне". И да не казем ста ми се за све политицаре, ако ти мислис да це ти неки од њих доњети бољитак, срецно. Када се разоцарас бице вец касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

14.04.2014 23:43

Вукане само напријед недај бједнику да полијеце на тебе хитно му БН телевизија треба платити обезбедјење да га цува од црвенокосуљаса а иду сад избори нападаце га поново срамота је ста Бајини раде од Требиња па до Фоц. Херцеговином старом владају Лопови који покрадосе овај народ треба се дици ова сиротиња и борци који су крвавили за републику и ово похапсити и помлатити као у Федерацији. Видицете какви це протести бити сад у Федерацији, све це горити кад се дигне кука и мотика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

14.04.2014 18:32

Лопов до лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

14.04.2014 15:24

за СНСД: Срам вас било,секто једна,досли сте са моткама и тенковима на власт,посвадјали овај напацени народ и оцигледно немате намјеру другације отици.Цуј ти њега,"за тебе је батина изасла из раја",то је вас стил,друго ниста и не знате!? Јадан овај народ са вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАКИ

14.04.2014 22:17

?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста да ти прицам кад све знас.

14.04.2014 15:52

Е мој Вуце са Вуцијака! Видис и сам докле су нас довели сви заједно од 1992 па до данас. Свака власт се намиривала а народ сиромасио. Бојим се да це се Вукови, Пантери и остали родољуби морати опет окупити али овај пут ради претње од унутрасњег непријатеља тј политицке мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

14.04.2014 13:33

Ма, Вукановицу свака цаст, обе ти се позлатиле! Ма нек си ВОЛУСИНУ марно медју рогове, па нек коста бубрега. ДОСТА ЈЕ ЊИХОВЕ СИЛЕ, СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАДНИ НАРОДЕ

14.04.2014 15:11

Па ја не знам одакле висе образ ДОДИКУ и овој гарнитури да висе овако лазе и краде. Па до јуце се са овом истом Јанковицком сепурио по Билеци, отварао погоне, а сада сути ко заливен. Ниција није до зоре горила па неце ни ова ЦРВЕНА. Пада и ова БАСТИЉА јос мало. Он се бори за Републику Српску!!!! Срам да га буде и стид! Народ гладан а види њих! Нека постави великог струцњака ЛУКУ ПЕТРОВИЦА за директора Николе Тесле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

14.04.2014 15:34

СНСД призељкује рат јер само у њему виде спас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ ВУКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

14.04.2014 14:47

Свака цаст НЕМАЊА. СНСД битанго насилницка. Примили сте сви ви црвени манире свог ВЕЛИКОГ МАНИТУА ДОДИКА. Вјероватно радис у ХЕТ-у или некој дрзавној фирми па тако прицас а да је твоја мајка тамо и ради по 10-12х за минималац и трпи свакојаке увреде и понизавања мислим да би размислио мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 14:36

СНСД па доста је вас и васе демагогије јер сте ви криви за ово. Гдје су милиони од ИРБ-а и обецане фабрике у Требињу, Билећи, Љубињу вјероватно код тих напацених зена у дзеповима. Нисам ја ни за СДС ни било коју другу странку јер су све исте али и ви сте неопјевани лопови. За Цемерно 54 милиона а рок трајања 2,5 године. Па дузи рок трајања има кутија Дурекса него овај Додиков пут. Напред Вукановицу и раскринкај те злотворе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубо

14.04.2014 14:34

за господјицу ви драга господјице не знате о цему говорите, истина је једна и Ракиц није могао као тезак срцани болесник никог напасти. А Вукановиц је давно поцео дебело претјеривати и сада прави инциденте. Тв би га требала суспендовати јер не ради у њеном интересу. толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господјица

14.04.2014 15:13

Јос несто. Ако је срцани болесник, нека иде у инвалидску пензију. Али, не. Миле пусте паре. Вукану само моземо да захвалимо. Увијек свој, никада тудји плаценик и потрцко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксер

14.04.2014 17:16

Ко је следеци.Молим станите у ред и не гурајте се .

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОДY БИЛДЕР

14.04.2014 17:08

Е јаране није ово Сладјана Јасаревиц. Налетио си на БАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

14.04.2014 17:59

Додик и СНСД су једини и највеци нас проблем. Плански униставају све и уносе неслогу и немир у народ. Слазем се са коментаром једним да Додик и његови полтрони зеле рат у БиХ јер их само он мозе спасити затвора. Зато брацо Срби, брацо Босњаци и брацо Хрвати не дозволимо да нас лопови посвадјају. Нас проблем су домаци лопови који пљацкају овај народ. Сви би ми моглу заједно да зивимо као некада само да имамо нормалне услове за зивот које нам узимају ови криминалци и лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

14.04.2014 18:53

ЗА ПАМЕТНОГ И НАЦИТАНОГ ЛУБУ ДОДИКА. Пријатељу, вец ти рекох да си паметнији када сутис. Стаси сада написао па остао зив. Па да, гдје има то да радис и тразис плату. Мислим да је то цист безобразлук од ових зена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

15.04.2014 08:08

Ова власт је дала пуно права себи, сад је поцела и да туце грађане РС... ово се под хитно мора мјењат не мозе ово висе нико да трпии !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.04.2014 12:56

Јос један доказ колико су се неки људи осилили и мисле да су недодирљиви. Напасти новинара зато сто је досао да сними прилог о томе колико су раднице које су вјеровале, испаде, празним ријецима предсједника, премијера и бивсег директора, да це имати неку наду да колико толико нормално зиве. И исти тај кабадахија мирно сета градом, а да га нико није цак ни позвао на информативни разговор, иако је полиција сво вријеме била присутна и мирно све то посматрала. И онда казе министар да полиција ради свој посао. Ево доказа како га ради!

ОДГОВОРИТЕ