Сиромаштво је наш највећи непријатељ

Српска демократска странка (СДС) сматра да су највећи непријатељи Републике Српске сиромаштво и безнађе, а не политички противници режима Милорада Додика, рекао је потпредсједник СДС Мирко Шаровић.

Република Српска 04.04.2014 | 22:13
Сиромаштво је наш највећи непријатељ
Српска демократска странка (СДС) сматра да су највећи непријатељи Републике Српске сиромаштво и безнађе, а не политички противници режима Милорада Додика, рекао је потпредсједник СДС Мирко Шаровић.Он у интервју порталу Вијести каже да владајућем СНСД-у и њеном лидеру, обзиром на катастрофалну економску ситуацију у РС и недостатак било какве идеје и визије како друштво извући из суноврата, не преостаје ништа друго до прибјегавања старом добром рецепту: Све у опозицији треба прогласити страним плаћеницима који не знају шта ће од силних милиона који тобоже долазе из бијелог свијета. "По овом сценарију, сијањем страха треба да се створи утисак да ће РС пропасти ако Милорад Додик не буде предсједник РС", казао је Шаровић, наглашавајући да у Републици Српској има много патриота и већих него што је то Милорад Додик. "Не треба да нам он (Додик)држи лекције о томе. СДС сматра да је највећи непријатељ РС сиромаштво и безнађе а не политички противнци режима. РС најбоље се чува и брани и обезбјеђује њен континуитет екомомским развојем и напретком. Баш због тога ова питања биће у наредном периоду укључујући и опште изборе у фокусу наших приоритета", рекао је Шаровић. Он вјерује да на октобарским изборима овај пут грађани неће имати кратко памћење и да неће насјести на подвале и манипулације које долазе од тзв. "спасилаца народа".

Коментари / 403

Оставите коментар
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас разума

04.04.2014 14:13

Само слозно. Паметно не насједати на њихове излизане фразе. Мислим да сте на правом путу, ка сигурној побједи. Они су све потросили, испуцали, изварали. Ниједна их висе земља не узима за озбиљно, сами са самим собом се свадају. Босиц има огромну подрску и људи и странке, и Србије, сто много знаци. Постан договор у коалицији и то је поцетак извлацења из овог њиховог брлога. Саровицу свака цаст ста је отрпио, за све ово врјеме. Веома добар кандидат за заједницког цлана, или јаког министарства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

04.04.2014 17:08

Само напријед молимо вас од данас бомбардујте свим орузјем политке ову резимску власт да овај јадни народ једном доцека бољи зивот. Па људи моји одосе нам године нецемо се радјати два пута па нам је свеједно ко влада и докле влада ово није власт ово су белосвијетски бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.04.2014 17:47

Највећи непријатељ су СДС, ПДП, а ДОДИК држи све под контролом господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

05.04.2014 04:11

Е овај це нас извуци из економске кризе као некада. Јадни смо ти ми народе са оваквим постењацинама....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бре

04.04.2014 17:54

Сиромаштво није теби непријатељ, Шаровићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

04.04.2014 18:51

За господина Шаровића можемо једино рећи, камо среће да таквих имамо пуно више, да се баве народним пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за тата мату

04.04.2014 17:53

Зар видис икакав интерес за афирмацију Српске политике у ФБиХ? Тамо су Срби статистицка греска....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупо

29.03.2024 02:50

Зар вама није вец јасно да нико ниста немозе уцинити док бих не оде у ЕУ кад опстане цланица ЕУ много ствари це се ресит. И овако цитава дрзава зависи од ЕУ кредита. То знаци дзаба супља прица нема боље сутра ма ко био на власти. Нема будуцности зато бези куд знас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:27

Свака ти част Мирко.Господине.За тебе заиста онако најискреније људски могу написати да си прави правцати господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата мата

04.04.2014 16:30

Може ли ми неко одговорити? Да ли ће СДС ових избора изаћи са кандидатским листама у Федерацији БиХ? Људи имамо велику могућност да афирмишемо српску политику у Федерацији БиХ, то нам Устав Федерације БиХ увелико омогућава. Ја већ знам много српских муслимана који би помогли. Ваш члан СДС-овац Србин муслиман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

04.04.2014 19:17

Питање за Деју из Градиске и остале Милине јастребове:Је ли СДС продао Телеком? Колики би нам будзет сада био да нема ПДВа? Је ЛИ СДС увео фискалне касе? СДС то није имао,схватите то идиоти једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цургуз

04.04.2014 20:19

Одмјерено,мислим да овај човјек још није увриједио никога,а то што је смијењен је БАЈИНА жеља,јер БАЈА није имо проблем зато што у федерацији има своје полтроне попут Лагумдзије. Лагумдзијино мјесто зависи од БАЈЕ,јер И ЊЕГА СУТРА БАЈА БЕЗ ПРОБЛЕМА ЗАМИЈЕНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Градиска

04.04.2014 21:40

Баја је готов....поззз за СДС.А ти Дејане окани се ДНС-а.Љигавци су то без икакве идеје осим зеље за власцу.Лопови су тамо све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.04.2014 15:38

Актуелна власт нас је довела у ову ситуацију,а своје дзепове и дзепове иностраних тајкуна су напунили народним парама,све фирме су довели до банкрота,а сада како се близе избори хоце наводно да хапсе људе којима су омогуцили да унисте и покраду дрзавна предузеца...Надамо се да је овај народ све схватио и да се не мозе висе варати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

04.04.2014 17:30

Мирко је господин, без обзира на СДС Додик је требао страну интервенцију да га сруси али једно није знао Додик засто је он подрзан. Зато сто су у њему препознали недораслог политицара или боље рецено обицног пијацара да могу дириговати стање у Републици Српској сто се и показало. Додик би требао јавно да се извини Мирку и преда власт у руке онима сто их странци не воле. Баја је обицна сеоска наивцина и као такав потребан за манипулације страном фактору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нешо

04.04.2014 15:17

Средство контроле је страх,сијање страха је Додиков рецепт за останак на власти.Међутим овог пута СДС је врло добро одговорио на тракалицу о референдуму након које су се ушутјели дезертери,сада је више и не спомињу.Огњен Тадић је рекао да ће послије октобарских избора СДС направити инвентуру у Српској.Лијепо,овом народу не треба ни баја нити чобанин,требају нам марљиви и паметни људи који ће сваку марку чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

04.04.2014 15:50

Само да се у Републици Српској створи правда за све грађане а не да на не-правди профитирају режимски полтрони као што је корумпирани Министар не-правде Џералд Селман а сада нажалост свих поштених грађана Републике Српске предсједник Уставног суда Републике Српске гдје га је Баја поставио као награду за пљачку народа преко куповине неукњижених простора без грађевинске дозволе за полицијске агенције по баснословним цијенама за те локације... ЖАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 19:09

СДС и компанија су продавали банке за 1 еуро,за вријеме СДС није било плата,пензија...не браним ја главног Бају вец хоцу да казем да нема разлике СДС=СНСД,треба нама треца опција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија у априлу

04.04.2014 17:50

Тако је. Како да будем независан кад попљачкаше све што стигоше, само на свој џеп мисле и како ће отети што год могу док их најзад не отјерамо! Џаба нам референдум кад би га и одржали сутра, кад не можемо сами себе да издржавамо. И ко би нас подршао овакве са владом какву имамо? Јесте, једва чекају још једну државу која не може да се издражава. Зато, господо који ћете доћи на власт у октобру, паметнији од ових да будете, да не отимате, да станемо на своје ноге, па онда у лобирање за прави референдум, а не овај фолирантски који имамо од Додика и његове банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ранкоцук

05.04.2014 22:09

ратни профитер.... а са сојицем и југовицем је потписивао вирмане ...остатак трпо себи у дзеп не вјерујте му

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

04.04.2014 21:19

Док је у рату патриотизам био да узмеш пушку данас у миру је патриотизам да отвориш фабрику, пуна подршка политици СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан Градиска

04.04.2014 17:10

Ето нек смо били богати док си ти био предсједник.Не ваља Миле,ал брате не ваљас ни ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

04.04.2014 19:13

Додик се слузи тактиком коју су користиле демократе у вријеме када су им радикали били најљуци противници. Тадиц је говорио да це се Србија распасти И вратити у камено доба, ако радикали побједе. То сада ради Додик. Али му та прица неце проци. Сиромаство је убједљиво највеци проблем овог друства, а Додик то занемарује И народ му то неце опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

04.04.2014 18:41

Да ли је ико чуо да нешто ради овај што је замијенио г. Шаровића у заједничким органима, тотални анонимац који само статира и прима плату. Па зар такав да се мјери са човјеком који је имао резултате на том истом мјесту, е са таквима само идемо у суноврат, нећемо људе који хоће да раде и знају шта треба да се ради????

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

04.04.2014 22:02

Зивјела Босна и Херцеговина.. :) сиромаство це престати кад се политике уједине да раде на економији и када се схвати да је БиХ наса дрзава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.04.2014 17:15

Па био си и ти Саровицу у влади Републике Српске ниси ниста боље урадио од осталих, откуд сад одједном теби Иваницу и Цавицу сва памет овог свијета сад све знате ста треба док се не дохватите удобних фотеља и добрих плата, а онда једва цемо цекати следеће изборе да и вас отерамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxгогy

05.04.2014 06:33

Један од ријетко разумних људи данас и човјек који је био најбољи мистар на ниво БиХ! Све што је рекао је истина, а СНСД увијек пред изборе потежу националистича питања јер иза себе немају никакве резултате у привреди, запошљавању, социјалној политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

05.04.2014 09:47

Кад се само сјетимо да су га једном смијенили странци а други пут наја уз помоц муслимана, јасно нам је да је Мирко радио у корист Републике Српске. Ово је прави кандидат за цлана предсједниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.04.2014 09:14

Господин цовјек.Један од ријетких министара који је конкретно радио свој посао без пуно медијског експонирања.Надам се да це у будуцој власти бити опет активни уцесник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попса

05.04.2014 10:34

Не могу да вјерујем,да је народ толико слијеп да не види властито пљачкање од стране режима великог Баје,Па тај баја је примирио сву фамилију,чак комшије и пријатеље,али је несрећа сто је то ограничен број,па остали траву пасу,народе у памет, на изборе и срушити мафију са престола,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

05.04.2014 10:38

Господине Саровицу, свака цаст! По ко зна који пут сте показали да сте заиста ауторитет, и да идете неколико корака испред свих.

ОДГОВОРИТЕ