Референдум или лажни патриотизам

Српска демократска странка саопштила је да позива Милорада Додика да одмах распише референдум о самосталности Републике Српске, као што је то обећавао, од 2006.

Република Српска 29.03.2014 | 09:50
Референдум или лажни патриотизам
Српска демократска странка саопштила је да позива Милорада Додика да одмах распише референдум о самосталности Републике Српске, као што је то обећавао, од 2006. до данас, уочи сваких избора и да ће дати подршку таквој одлуци."У супротном ће бити јасно да је ријеч о лажном патриотизму усмјереном на још једну превару гласача с циљем прикривања пљачке и катастрофалног стања у Републици Српској", каже се у саопштењу. СДС сматра да би Додик, обећавајући самосталност РС пред сваке изборе, требао да објасни шта је од како је последњих осам година на власти до сада урадио на том пољу. "Од кога је добио гаранције да ће та самосталност бити призната и ко ће послије тога осигурати безбједност самосталној Републици Српској", наглашава се у саопштењу. СДС сматра да јавност треба да зна да ли су лобисти, који се дебело плаћају новцем грађана, обезбједили да се добије подршка међународне заједнице за ту иницијативу. "Можда Додик има гаранције Вучића или Путина да ће као на Криму војна сила бити гарант спровођења таквог референдума. Зато га ми позивамо да одмах проведе референдум, или да престане са недостојним лажима",каже се у саопштењу и додаје да СДС зна да је истина управо супротна. "Док је Милорад Додик на власти, неће бити ни покушаја да се оно што обећава и уради. То зна и међународна заједница и зато његове вербалне изјаве никада нису ни биле санкционисане. Они знају да Додик прича оно што не мисли урадити, а да СДС ради оно што што не мора ни рећи, уколико је у интересу РС", каже се у саопштењу.

Коментари / 650

Оставите коментар
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коцкар....

29.03.2014 09:02

Гисподине Босићу....одузимам вам право да се поигравате са мојом судбином.коцкајте се са својим зивотом

ОДГОВОРИТЕ
Name

би

28.03.2014 07:13

Сви сте ви исти само се борите за столицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

27.03.2014 23:26

Тако јесте господине Босицу. Требамо промјене и морамо их имати. Градјани РС заслусују бољи зивот,а са снсд-ом га неце имати. Ви сте нам свјетло у тунелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И овако

28.03.2014 03:26

Додик прица бајке годинама то се већ дуго зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

28.03.2014 22:51

Ко расписе референдум у РС-у тај мора имати муда као у вола..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

28.03.2014 17:19

Ускоро це избори, нека побиједи најбољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро видим

27.03.2014 22:42

Господин кога ви Босицу нападате је преседник своје странке СНСД,ја не видим да је он преседник Српске,он са својим станацким кадровима само води бригу о тајкунима и даје им својим посјетама легитимитет успјесних бизнисмена.Он је унистио функцију преседника Српске,то исто вази и за владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

27.03.2014 22:19

Наравно да Републици Српској требају промјене јер са овом власти тонемо све дубље и дубље. Економска ситуација је сваким даном гора, а власт нас све више задужује разним кредитима. Што се тиче референдума Додик га никада неће расписати јер смо сви научили да покреће ово питање у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

28.03.2014 20:05

Босицу, вук длаку мијења али никад ћуд.Нема ни са тобом промјена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахахах

28.03.2014 18:52

А гдје си ти Симеуне цео дан? Па нема нико да ти брани водју. Ајде сад навали. Остао си јос ти и онај "зивијо" да га браните.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx бл

28.03.2014 11:05

Подрска господину Босицу, будуцем предсједнику Републике Српске. Да оном кловну показемо врата и да га сутнемо у задњицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

28.03.2014 06:45

Немој слуцајно да неко негласа за мене!!! А ти Босицу ако хоцес да се самном обрацунас закази бокс мец гдје год хоцес ја цу доци. Немој да ме висе критикујете инаце цу вам опет доци на тенковима НАТО пакта право пред врата. Морацу поцети хапсити ове из СДС а стално ме критикују. Народе додјите под сатор гдје ја пјевам бесплатно пецење и пице. Претсједник цасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

28.03.2014 22:14

Чврст став од Босића, јако добро...овакве наступе хоћемо, свака част, "главни баја" на овакве ствари само може просипати демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лука

28.03.2014 05:04

Ето сви се отимају за РС... Има РС излаз на море, има нафту, има налазиста дијаманата, има плина, има злата, има јаку индустрију, има богате становнике... Ма пустите се референдума и самосталности... Пљуните у саке политицари и дајте економистима да направе план како изаци из кризе и зивјети од свог рада... То је најбољи референдум и самосталност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 10:41

Наравно да неце расписати референдум, само безвезе потпаљује ватру. Прицом о референдуму заобилази стварне проблеме овог народа. Додик висе нема ста да казе, прица само о издаји, реферндуму... Додиково вријеме је просло. Босиц за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

29.03.2014 06:10

Србуј макар сламу јео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.03.2014 22:29

Ви као да не разумете српски! Босиц исмијава Додика сељаци глупи са тим референдумом , њему је циљ да вам показе да вам је Додик глупи сељак који узима увијек изборе на ту фору са референдумом. Е колико сте примитивни ви Додикове Баје па то је врх врхова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Посавина

28.03.2014 14:46

"Живијо СНСД", научи да пишеш и да се изражаваш, не пише се "живијо" него "живио". Сви сте ви баје као и ваш Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

29.03.2014 07:27

Босицу, фразе типа, ми цемо ово, ми цемо оно, висе су излизане, у оваквој ситуацији би требало бити добро одмјерен ста реци. превисе се прицало да нико није памтио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

28.03.2014 08:25

Подрска Босицу, председника да имамо правог цовјека који це помоци своме народу, а не пљацкати га и сакатити. Народ је уз тебе. Издрзи јос мало ове униститеље, па онда када будес главни, рјесавај и спасавај ста се јос да спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

28.03.2014 07:55

Ма какав он и његово расписивање референдума, само лупета... Пре десетак година сам био јако загријан за политику коју је водио Додик. Било је ту добрих идеја. Појавило се несто ново, енергија... А онда се Миле окрузио разним Косарцим, Бобарима, Краљевицима, Станковицима... И на ста се свела политика СНСД-а? Да нам је Зељка премијер. Ма дајте молим вас... Додик иде по саторима, прица будаластине, понаса се као идиот... Ја не знам ко га савјетује али тај неко је обицан идиот. Та политика бусања и букања је прослост. Видите у Србији гдје је ДСС, СРС... Нема их. Тако це и Миле заврсити. Мислим да он и није толико зло, није он толико лос цовјек, колико су ови кретени који га окрузују. Лазу те твоји људи на терену Миле. На разне нацине довлаце људе у сале кад ти долазис. Погледај састав тих људи и бице ти јасно. Сто би рекао Сојиц крезуба Србија је досла на скуп. Не воле те људи Миле. На крају це се сви извуци, а Миле це да робија за све... Зао ми је, било је неке наде, а овако... Мислим да је ово крај Миле. Самоунистење! Био си једина нада сад си највеце разоцарење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 07:19

Од како се изумио точак , коње су замјенили људи и сад' се возе .., никада се нису исплатиле империјалистицке авантуре говори нам историја . Са позиције силе поробити један народ за своју добробит јесте подлост која је већ једном кажњена и осуђена од свјетске заједнице ! Када си сам у својој намјери (злочину) неминовно је да до изражаја долази бахатост , расипање силе и на крају се обија о властиту главу и оних који подрзавају таквог водју. Суздржаност , толеранција треба да краси данашњу цивилизацију изнад свега да превладава разум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Толеранција

28.03.2014 11:34

ре зивијо снсд Такви као сто сте Ви и има у својим редовима садасњи председник, неписмени, крезави, смрдљиви, са стомацима... Ви који јос увијек казете компијутер, авијон, радијон, који се потписујете палцом, али будите сигурни да је све висе онох који воде рацуна о себи и о својој будуцности и будуцности покољења. Силом и бусањем се престало јос у средњем веку и мозда је јос то занимљиво у неким филмовима, ал схватите да је то све ИМАГИНАРНО. Ако мислите да смо глупи, не висе нисмо... Крај је људској глупости и тобозе угрозености од целог света. Јос само ванземаљци су остали као непријатељи, све остале сте потросили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

28.03.2014 12:15

Додик је тај који стално прица о референдуму, а ниста не ради по том питању. Додик је најобицнији преварант или баја као сто И сам казе

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

28.03.2014 18:33

Са тобом сигурно никад нећемо бити самостални ...са Додиком можда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

28.03.2014 21:58

Мислим да код нас не постоји неко ко би могао да буде ВУЧИЋ.Само такав човјек може донијети несто добро ово је остало све једно велико ништа.ЈАДНИ МИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

опсссс

28.03.2014 18:50

Па овај "зивијо"да зна писати не би ни подрзавао Додика. А овај из Милица сто се јавља...био сам у Касаби у војсци.И само бих рекао, благо вама у Милицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

28.03.2014 19:34

ОВО ЈЕ СМЕСНО ПОСТАЛО,ОДУВАЦЕ ВАС ДОДИК.НЕЦЕТЕ НИ ЗНАТИ ГДЈЕ СТЕ,КОМПАС ВАМ ФАЛИ ЈЕР СТЕ СЕ ПОГУБИЛИ........ЦУЈЕТЕ ЛИ СЕБЕ СТА ПРИЦАТЕ...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

цука

28.03.2014 20:13

Господине Босицу, знате ли ви, да сваки председник итекако бира прави тренутак за референдум. Мозда сте ипак несто видели од кримског народа. Мир и слога. Ко вас то гура у пропаст? Да ли они, који су вец све припремили за унистење Републике Српске? Оцито ниста нисте науцили из свих ових трагедија и ломова, које запад финансирао и до данас фантастицно усаврсио, саљуци своје "изасланике" са "упуствима" како цете изаци из кризе или зла. Но,до данас нисмо видели нити једну земљу у којој су ти "иза ледја" деловали и обецавали, да је народу несто боље. Крените само од северне Африке. Било би далеко корисније и паметније, да као прави политицар и родољуб седнете са политицком групом правих Срба и добро се организујете, да одбраните Републику Српску. То це вам веома брзо требати, као сто видите Украјина пада као Скадар на Бојани. Вама то исто долази. Е па сада размислите, хоцете ли палити ватру са прицама о корупцији, или цете свој народ поуцити слози - требаце вам. Тек кад одбраните РС, онда цете имати отворено поље, да се борите против корупције. Не оцувате ли РС, где цете се то борити против корупције - несто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.03.2014 18:01

ПА ВЛАДАО ЈЕ И СДС ПУНО ГОДИНА ПА ОПЕТ НИСТА, КАКАВ БОСИЦ НИКО ОД ЊИХ НЕ БРИНЕ О НАРОДУ, САМО О СВОЈОЈ КОРИСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:21

Народ ће да смјени ову неспособну власт, промјене требају и оне це се десити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млатимуд

28.03.2014 07:46

Додик одавно млати празну сламу, тј.пуца из празне пушке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

28.03.2014 17:29

Додик подстице исту ону мрзњу какву су подстицали његови претходници комунисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

28.03.2014 11:02

Цуј Додо не смије да расписе референдум. Ево гарант да смије. Нецемо ми све адуте одмах да испуцамо. Хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

28.03.2014 07:57

Окорјели сам противник СДС-а али од последњих локалних избора, а и убудуце подрзавам их. Искљуциво СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

28.03.2014 08:02

Управу си Босићу. Додик обећава референдум већ 10 година али не смије од својих страних шефова да га спроведе па овако смо купи поене код народа. А за локалне заједнице си још више управу. Власт оптужује опозицују како лоше управља општинама, као нема запошљавања, задужују се... (и они држе пола општина у РС у којима је ситуација иста) а на нивоу РС сваки дан дижу разне кредите, емитују обвезнице, запошљавају своје чланове и родбину по ЈАВНИМ предузећима и установама, гомилају АДМИНИСТРАЦИЈУ и дугове, пробијају буџет и извлаче од локаних заједница и оно мало пара које им остану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милкан

28.03.2014 13:37

Огњена Тадића за предсједника. Ријетко поштен и образован политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.03.2014 12:54

Људи хајде да будемо поштени, СДС је био на власти до Дејтона, послије тога они нису имали прилике да демократски на миру све нас воде у бољу будућност јер су на својим леђима имали читав свијет са домацим издајицама, који су дошли да у БиХ угасе национализам, а то су успјели само код нас Срба, зато СДС заслужује нову шансу да на миру покажу своју способност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

28.03.2014 15:12

Босиц је нов и неукаљан цовјек.Никада није био на функцији,интелектуалац и господин,хајде да му дамо сансу,јер ово СНСД зло,на целу са овом кабадахијом Милорадом Додик је вец све видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

28.03.2014 11:25

Предсједник је само јак на ријечима нема он м... да то уради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре СНСД Милици

28.03.2014 17:55

Бураз сутра навеце обавезно додји пјеваце предсједник узиво, око поноци бице и стриптиз. Пецемо вола и 10 прасица и 8 јањица. Нека пукну ови биједници сто једу просту погацу и пасу траву хаха. Нек је нама зив нас " Баја " и сви наси ратни профитери, сверцери и нас Шкрбиц који је сада у Монте Карлу и троси паре ових биједника хаха. И јос несто брајо сад кад ови додју на власт немају ста продавати а и кредите висе не могу дизати јер смо ми продали сто се продати могло а и кредита смо надизали фала богу не могу вратити следецих 100 год. Па да видимо докле це издрзати та нова власт без насих пара хаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Милици

28.03.2014 16:58

Додик је бог а ви цркните стоко глупа сиротињска!Увијек цете остати једна обицна биједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwистер 077

28.03.2014 12:53

Има и у СДС-у лопова! Али ова младја генерација је сазрела за власт јер немају ораха у дзепу! СДС једино мозе изгубити ако САРОВИЦА кандидује остали су сви добри кандидати! МЛАДЕН БОСИЦ је постен цовјек и он треба да буде предсједник!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

28.03.2014 16:33

ЉУДИ ДОДИК ЈЕ ПЛАЦЕНИК ОД ЕУ И ОВИХ ИЗ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДА ЛАПРДА. ИЗДАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

28.03.2014 20:00

Ста прица овај Људино, кандидуј се за предсједника а не млати глупости. Реци ста ти нудис Пусти супљу прицу Немас ти петље да станес Додику на црту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јустице

29.03.2014 10:06

И треба да га расписе, да му нико и не изадје на њега. Коме треба оваква РС ? Док се баја и бајице бахате, народ скапава! И од кога тацно стити РС и ко је то напада?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.03.2014 12:04

Да ли је могуце да се сад у СДС-у налази особа Гордана Скендерија бивса директорица Туристицке организације Републике Српске која је трудници дала отказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

30.03.2014 05:32

Циста лаз као и досад сто је радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупан

30.03.2014 09:10

Сваки је исти за кога гласати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТИРОТА РС

30.03.2014 08:54

ЦУТИ БРЕ, ЗНА СЕ КО ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА.

ОДГОВОРИТЕ