Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО)

У требињском Дому културе синоћ је одржана трибина на којој су учествовали предсједник Републике Српске Милорад Додик, члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић и премијер Српске Жељка Цвијановић.

Република Српска 17.03.2014 | 23:16
Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО)
У требињском Дому културе синоћ је одржана трибина на којој су учествовали предсједник Републике Српске Милорад Додик, члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић и премијер Српске Жељка Цвијановић. Грађане је највише интересовало рјешавање тешких животих и социјалних проблема. Предсједник Додик је обећао да ће зауставити запошљавање само функционера и чланова СНСД-а у јавна предузећа, и да ће приоритет бити породице у којима нико није запослен. Упркос тешкој економској ситуацији и великој незапослености, три највећа функционера СНСД-а изразили су задовољство резултатима које је Влада постигла за годину дана, а СНСД у посљедњих осам година. Први пут, предсједник Додик јавно је одао признање и поштовање за рад БН телевизији и најавио да ће преиспитати бројне злоупотребе и непотизам функционера и челника своје странке у Херцеговини, и умјесто партијских активиста предност при запошљавању дати породицама у којима нико не прима плату. “Тачно је да и у нашим редовима има пуно битанги који су злоупотријебили странку и повјерење и запослили све чланове своје породице, ближе и даље родбине и ја сам до краја отворио очи како бих их открио и казнио за такво понашање”, каже Додик. “Ми морамо бити пуно одговорнији и равномјерно распоредити терет кризе, и ја сам већ сазвао све директоре из електро-енергетског сектора и наредио им да запосле особе којима нико у породици не ради јер они морају бити приоретет", истакао је Додик. Да ли је власт исувише касно примијетила непотизам, партијско запошљавање, злоупотребе и бахато понашање, и одлучила да праведније распореди радна мјеста? Додик тврди да је економска криза омела реализацију неких капиталних пројеката, али да се од њих и даље не одустаје. "Криза је велика у цијелом свијету, проблеме имају много развијеније и јаче државе од нас, али ми не одустајемо од наших пројеката, и колико год да се неко исмијавао, ја сада поново обећавам да ће се саградити аеродром у Требињу и да ћу ја са њега први полетити” категоричан је предсједник Додик. Премијер Цвијановић је истакла да јој не сметају тврдње политичких противника да је фигура која слијепо слуша Милорада Додика. "Мени неки злонамјерни политички противници спочитавају да сам у сјенци и да слијепо слушам Милорада Додика. “Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” истакла је Цвијановићева. Требињски Дом младих био је попуњен до посљедњег мјеста. Трибина је одржана под јаким мјерама обезбјеђења, а грађане је највише интересовало како да ријеше бројне неправде, тешке социјалне проблеме и дођу до посла. БН ТВ хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=н2yСxУејМаМ

Коментари / 1261

Оставите коментар
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чемерно

17.03.2014 14:47

Радмановић пилот, Миле копилот, Жељка стјуардеса. Авион већ имате, њега смо вам купили раније. Извините заборавио сам аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

17.03.2014 11:01

Треба нам Космодром, да путујемо на Марс. Шта све неће овим будалама пасти на памет за изборе, једино што неће никада урадити то је да отворе фабрике како би људи поштено зарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

17.03.2014 11:04

“Наравно да слушам Милорада Додика, од њега сам од њега пуно тога научила и част ми је да блиско сарађујем са предсједником Републике Српске који је уједно и предсједник моје партије, и тако ћу радити и у наредном периоду” реце Цвијановиц Зељка. Ова је бар искрена, не фолира да сама одлуцује о било цему. За њу је Раза Мујановиц доктор филозофије. И јос зна италијански језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо Семберикус

17.03.2014 11:45

Пустите ви предсједниче те приче да има много битанги и на томе се све заврши. Сви знамо ко су те битанге и требало би да почнете да их прво одстрањујете из странке, па онда да их хапсите, ако мислите да побиједите поново. Ако тога не буде, народ неће гласати са вас, па сто пута се сликали са Путином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миланм

17.03.2014 11:45

А ко је све те битанге примио у странку? Јадна је то странка, коју не интересује ко ступа у њено чланство

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан 68

17.03.2014 11:16

Ниси ни саградио аеродром, а твоји чланови примају плату на том истом аеродрому који "градиш" 8 година. Правите лоповлук на нечему што није изграђено, шта би тек било да је изграђен. (ВЈЕРОВАТНО БИ БИЛА ПРИЧА КАО У СРПСКИМ ШУМАМА ДА ЈЕ ПОДНОШЉИВ МИНУС У ПОСЛОВАЊУ ИАКО СМО 3 ЗЕМЉА У ЕВРОПИ ПО БОГАТСТВУ ШУМА)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

17.03.2014 11:18

Миле је дибидус пукао човјек ! .... Па он у Требињу не може основати аматерски аеро-клуб, а камо ли аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

17.03.2014 16:48

Па зар постоји неко да није схватио колика је овај Миле битанга, он је то био одувјек, побјегао као официр када смо бранили своје куће и кућу његовог Богде, али оваквог манипулатора није мајка још родила. Пита ли се неко докле могу поднијети трошкове ове државне фирме које су препуне његових битанги?? Наравно поскупиће струја да би намирили и тако у круг?? Они су тотално погубљени и не знају извући свој народ из глиба??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

17.03.2014 10:48

Аеродром висе не пали,измисли несто друго.Оде лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

17.03.2014 10:47

Касно си отворио оци! На седам конкурса сам извисио где су просли само они са јаким везама. Углавном странацки кадрови и деца палих министара. Знамо да је изборна кампања и нецес ме опет преварити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђе

17.03.2014 11:47

јадан је овај народ и продаће се за мале паре, довољно је да им да посао, и поново ће сви гласати за Додика, а после избора кућа и опет све исто. Никада се овај народ неће опаметити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАЦА

17.03.2014 10:31

Сад је касно кад кола крену низ брдо Милорад се сјетио запошљавати на одређено време ,а кад избори прођу ногу им у гузицу дати што непроцесуира Радишића Шкрбића, Становића 1,и2,Чичића, Ћ убића ИТ.Д. има их на стотине за набројати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаж

17.03.2014 10:33

ЛАЖИ, ЛАЖИ САМО ЛАЖИ АЛ НЕЋЕШ ЛАГАТИ ЗАДУГО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

17.03.2014 10:32

Е БАР СТЕ МОГЛИ ДЗЕНТЛМЕНИ БИТИ И ДАМУ У СРЕДИНУ ДА СЈЕДНЕ......АУУУУУ А ЈА МИСЛИО ДА ЦЕ У БЕОГРАДУ БИТИ ЈУЦЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

17.03.2014 12:47

Готов си Додик!!! Готоооооооооооооов!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радееее - некад било

17.03.2014 10:27

Мука ми је висе од оваквих људи.Па да ли смо толико изглудјени,слудјени и слијепи да не видимо ста нам овај цовјек ради? Преварио нас је једном, а сад опет покусава пљујуци по нама! Е ПА БИВШИ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ - НЕЦЕ МОЦИ ! хттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=5оФпмкнБ4О4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фердо

17.03.2014 10:24

Додик први полијече са Требињског аеродрома, хахахахахахаха, непоправљи муљатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мене

17.03.2014 16:44

Мене само интересује где је Александар Дзомбиц???????????? Нигде га....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.03.2014 11:22

Добро, рецимо добијемо аеродром. Нас свеукупно има 73 хиљаде у цијелој Херцеговини, ради 10 хиљада људи од цега 80% на минималцу. Ко ће летјети и циме? Да не буде као у Бањалуци, аеродром ради само за потребе СНСД-а и наравно за те намјене служи владин ( цитај авион купљен од наших пара ) авион. Која будала це слетјети у Требиње и због цега? Поред нас је Дубровник гдје сваки дан слијећу авиони за цијели свијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

17.03.2014 11:23

Он једино мозе бити предсједник сам себи. Ионако га нико не признаје. Њега ни Србија ни Црна Гора не признају. Нека узме свог бискупа из Требиња ту трандзолику Зељку нека стану пред огледало и сами себи нека говоре ста зеле. Али ако мисли да це се извуци неко од њих без посљедица грдно се преварио. Па гањацу вас док сам зив. Платицете не са каматом него цете зазалити дан кад сте се родили. До јуце сте били слуге, па док смо ми правили дрзаву ви сте крали, сад мислите да јос крадете и да нам се ку.ците. Мозете само са оним својим циганима из Србије да идете у НДХ и да прицате о демократији са устасама јер сте иста сорта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митке

17.03.2014 10:18

Да није обечао аеродром у Требињу или проширење пута преко Чемерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:50

Само су функционери задовољни својим радом није ли то глупа примједба!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

17.03.2014 12:54

Има ли јос наивцина да му вјерују свако нормалан це покусати наци неку другу опцију СНСД није висе никаква гаранција!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 11:49

СТОЖЕР СРПСТВА ПОМЕРИО У РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кочо

17.03.2014 12:53

Три наказе сједе и лаźу народ. Јадно да јадније бити не мозе...срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХмП78

17.03.2014 13:10

Једина шанса да пилоти у Требињу полете јесте да им председник Додик уручи по пакет Ред Булл-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 15:51

Сада це Миле да нам доведе своје Арапе из Ирана упркос Америци и Европи,сигурно бар 5 милиона Иранаца да му напуне Будјет!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цанон

17.03.2014 12:15

Е, мој Миле прије си за вријеме избора у Србији био главна фаца по Београду, а сад ти не дају прици и умјесто у Београду ти у Требињу опет лажеш, петљаш и обецавас аеродроме и друге глупости. На ста спаде, јунацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

17.03.2014 10:04

Радојицицу преузимај ово и спасавај СНСД док јос није касно! Овај је пуко и лапрда безвезе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

17.03.2014 12:29

Утопљеник се хвата за последњу сламку спаса! Не вриједи, председнице, касно Марко на Косово стизе! Вецина бахатих људи, има цланство у СНСД-у, само сто се председник прави и сувисе не вјест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црбнбих

17.03.2014 19:20

Није Дудек луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

17.03.2014 20:35

Ја се слажем с тим, ево им наредне 4,5 године, нека иду у опозицију и ишчисте своје редове, а ови што додју нека притисну судове и тужилаштва, па ћемо на следећим изборима 2018. препознати шта су урадили и да ли оно што остане вриједи повјерења. Мада, питање да ли ће шта остати, ако судови одраде свој посао како треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

17.03.2014 10:43

Нема у СНСД-у "пуно" битанги,ви сте апсолутно СВИ битанге! Надам се да цете бити поцисцени у октобру,да це избори у Србији народу у РС отворити оци. Покусавајте,лазите,обецавајте запослења...Готови сте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.03.2014 15:20

Није најгоре што запошљавате страначке неспособне кадрове него што су ти кадрови у мишију рупу стјерали оне који знају радити. Радимо за њих а они нас шиканирају. Што се тиче Херцеговине, вратите људима новац од произведене струје а аеродром градите у Лакташима или Трну. Везано за изборе-не видим никакву шансу у СДС-у, јер се већ СДС помојешао са СНСД-ом. Интензивно се друже, јако су блиски да би у случају било чије побједе били добро позиционирани. Слиједи промјена дресова али остају исти људи. Данас је тешко опстати ако ниси лакташ и полтрон. Треба бити у било којој странци а ако ниси, онда си згажен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Космодром

17.03.2014 14:02

Најновија вијест !!!!! Додик изјавио да је ангазовао струцњаке са Станковицем на целу који це послати српске астронауте на Марс те најавио градњу космодрома у Требињу са којег це полетјети. Постављањем српске заставе на Марсу бице ријесени сви економско-социјални проблеми у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пркос

17.03.2014 13:54

Срамота је како се запошљава у данашње вријеме. Није битна диплома, битна је страначка књижица СНСД-а. Довољно је видјети како се прима у Електро-Херцеговини и у ХЕТ-у. То су све људи који су за одређени број гласова добили посао. Наравно, без конкурса и без стручне спреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

17.03.2014 10:11

Само петљају и лазу народ. А то за запосљавање мацку о реп, зна се како це то да иде! Ма то је мафија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

17.03.2014 12:36

Ако се Миле ријеши лопова и битанги, па ко ће онда остати у СНСД-у :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

17.03.2014 13:06

Готов си Милораде, готов си....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабиринт

17.03.2014 08:57

А ти си прва битанга. Све си уназадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

17.03.2014 17:22

Обећања, обећања, што си давао, тек онако, тек онако.... Милораде спаси нас ове биједе и одлази из политичког живота ове напаћене државе. Доста нам је тебе и твојих увлакача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младена сипово

17.03.2014 12:06

ГОТОВ ЈЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

17.03.2014 15:10

Казе Милорад да у СНСДу има битанги,па наравно преседнице,свака птица своме јату лети.Посто су аеродроми одавно процитана лаз ја предлазем да обецас бродоградилисте за преко океанске бродове а да Станковиц добије на тендеру посао копања канала до Индијског океана.Мислим да је овај проекат изводљив када узмемо потенцијале насе владе и врједне руке Станковица.За локацију бродоградилиста предлазем Соколац или Бакинце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није свеједно

17.03.2014 09:08

Тачно је има и много више битанги од тога. Али господине Додик ви исте браните, чиме вас грађани поистовјећују са њима. Очигледан примјер је и Мићо Краљевић из Власенице и његов рођак Младен Поповић. Познато је да је Мићо познати рекеташ и отмичар, али и профитер на рачун СНСД. Суд га је осудио за отмицу народног посланика, а ти господине Додик пред 2000 грађана у Власеници кажеш да није отмичар и да је то њему намјештено. Да ли си необавјештен или нешто друго, то је твој проблем. У Власеницу кажеш да је уложено око15 милиона КМ, што нико не оспорава, али зашто не провјериш гдје су те паре завршиле. Зар је проблем формирати непристрасну комисију да испита гдје су толика средства. А све док то не урадиш у овом као и многим другим случајевима грађанима не преостаје ништа друго него да те поистовјећују са њима (битангама).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дени

17.03.2014 10:01

Тако је царе морас се ријесити неспособњаковица и лопова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

17.03.2014 09:39

Да није мало касно да неког запосли. Можда неког јадника запосли на свом имању, наравно неће га пријавити на пио и здравствено осигурање, да је јадно да јадније не може бити, срам да те буде, па не мора народ понижавати више и врјеђати интелект понижених које си довео до лудила својом неморалном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

17.03.2014 17:30

Зар постоји неко ко овоме човјеку вјерује шта прича? Испричао је он своје, не требају нама куле а аеродроми предсједниче нама треба посла и хљеба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси СНСД

17.03.2014 09:51

Е битанго једна ко ти јос вјерује? Тај нека гласа и даље за тебе. Доста је супље прице, него немој и даље лагати овај народ. Купи своје ствари и нестани са овога континента тј. помози народу на тај нацин. Диктатури долази полако али сигурно крај. Иди, само иди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоол2014

17.03.2014 12:42

Грешка, све су битанге !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

17.03.2014 19:14

Још један аеродром или ће наставити са улагањем у овај постојећи? Изгледа да има истине у оној да је Малезијски авион отет од стране Црвених мундира и принудно приземљен на Требињски аеродром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ГОТОВ ЈЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бееxxx

17.03.2014 10:01

Да није сад то мало касно предсједнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озрен

17.03.2014 10:03

Знаћи поћео је оркрестрирани напад на Додика али што велики Његош рече трвд је орах вочка чудновата,.............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

17.03.2014 10:02

ДОДИК ЈЕ ГОТОВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

17.03.2014 20:35

Па тацно је да су у редовима СНСД сви битанге! И тацно је да су запослили све цланове својих породица, близе и даље родбине... Једино сто је слагао је то да це бити аеродром у Требињу :Д Додусе мозда ово прво слетање малезијског авиона на аеродром у Требињу погура ствар xаxаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГУТИН БЛ

17.03.2014 20:29

Е мој Предсједниче, Вучић је био аматер у вријеме када си ти остварио изборни резултат какав сада он има у Србији. Имао си историјску прилику да створиш систем, да се нормално живи, а ти си све упропастио.. САД БИ ДА ЗАПОШЉАВАШ БАР ЈЕДНО ИЗ НЕЗАПОСЛЕНИХ ПОРОДИЦА, А ГДЈЕ СИ БИО 10 ГОДИНА.. И НАЈГОРЕ ЈЕ ШТО ЈЕ ТО ШУПЉА ПРИЧА ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

17.03.2014 19:07

ПРВО ДА ВАС ОПОМЕНЕМ ДА СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ НЕ МОГУ ПИСАТИ ТАКВЕ РИЈЕЦИ - ТИМЕ ВАМ ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ОНИ КОЈИ НИСТА НЕ ЗНАЈУ ТАКО И ПИСУ О ДОДИКУ. ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО ОН ПОСТАЈЕ ЛЕГЕНДА СРПСКЕ И ЈЕДИНИ КОЈИ СМИЈЕ РЕЦИ СВАКОМ ЗАПАДНОМ ПОЛИТИЦАРУ ОНО СТО МИСЛИ. СВАКА МУ ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

18.03.2014 06:23

Зна Миле ста це кад да прица, на овакве изјаве народ це се примити гласати за њега и то је то. А наравно од обецања као и увјек нема ниста. Ми смо овце и невидјене будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вози Мишко

17.03.2014 19:28

Биће авиона, аеродрома, хелиодрома и птичјег млијека послије октобра....Обећава Милокрад... свака му ко у Обилића.... А Жељка се у коло хвата и хвали се како слуша....Лијепо је то слушати свога мужа, а не овог пропалицу и битангу, што се сам прозва тако, тражећи исте по својој странци.... Оваца је било увијек за шишање вуне....ал сад нема шта шишати.... а нема више ни нових шарених лажа....Истрошиле се.... Спремај Миле аеродром да можеш да побјегнеш са неколико стотина милиона... Сад ће Вучић да потјера кера....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕРА

17.03.2014 20:10

Озренац. Устаницко мјесто Озрен кољевка Српства а ти тако издајницки прокоментариса Додика. СДС до побједе као СНС у Србиј храбро до краја,

ОДГОВОРИТЕ
Name

до звезда

17.03.2014 19:19

Сад кад Русија узима територије бивсег СССРа Додик би могао обецат један космодром уз помоц руских инвестиција хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

17.03.2014 18:18

Ја заиста не могу да вјерујем ста овај цовјек мисли да зиви у некој земљи дебила и да оваква прица мозе да продје јос код некога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

17.03.2014 15:32

Он само и може то - да обећава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан Лоубоутин Yоланда

03.04.2014 21:12

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН [урл=хттп://www.панавуе.цом/пумпс/цхристиан-лоубоутин-yоланда.хтмл]Цхристиан Лоубоутин Yоланда[/урл]

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицемосцодо

14.04.2014 21:48

цоурсе цатегориес оф моделс Тхем росе фоллоwинг он оут оф yоур Диаспора ин тхан 3,000 wхен цитиес хад диверсе вастлy анд евен wере цуррентлy сеекинг цонтрол. Тхеy хад ан евергроwинг цонфлицт бетwеен дифферент гроупс тхат дид ацтуаллy бецоме хегемониц форцес. Ит сеемед тхере wерен'т анy лимитс ин ордер то хуман гроwтх, но трицкс wхицх <а хреф="хттп://www.бреакингбарс.ца/" / рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Цанада</а> цоммонлy Цеасе унлоцкед wитх алл тхе поwер а персон'с беингс минд, <а хреф="хттп://www.намионтарио.ца/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс Бy Дре</а> анд а литтле ресоурцефулнесс анд детерминатион.. <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.мсмб.ца/</а> Тхат сwимсуит <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-wирелесс-ц-1_10.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Wирелесс</а> маy аре а схапе суит. А бикини бест мигхт евен море манy отхер абдомен баринг цхеап беатс бy <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-беатс-миxр-ц-1_11.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Беатс Миxр</а> дре халтер леадинг. Цхоосе еxтенсивелy тхоугх. Еxецутиве продуцер Барбара Сцхнееwеисс феелс хе'с а натурал анд <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-монстер-диесел-вектр-ц-1_12.хтмл" рел="нофоллоw">Монстер Диесел Вектр</а> <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-диамонд-ц-8.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Диамонд</а> натурал: "Хе ис хyстерицаллy хилариоус, анд интенселy нуртурес тхеy регардинг хис wондерфул адвице.Инцхес Корс, wхо хад ацтинг инструцтионс ас а yоунгстер бефоре реалисинг хе цан'т синг ор данце, хас цертаинлy а гоод респонсе wитх алл тхе пресент. "Yоу'ре ин мост пеопле'с хомес: тхеy'ре <а хреф="хттп://www.екцц.ца/беатс-бy-дре-миxр-ц-4.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Миxр</а> дуринг <а хреф="хттп://www.мсмб.ца/беатс-бy-дре-овереар-хеадпхоне-беатс-бy-дре-студио-ц-1_2.хтмл" рел="нофоллоw">Беатс Бy Дре Студио</а> сеxуал интерцоурсе хавинг попцорн асиде фром геттинг тогетхер wитх анyоне. Ит'с гроwн оур северал yеарс - алл оф ус дидн'т хаве 12-yеар-олдс <а хреф="хттп://www.екцц.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> wхо'ре интерестед. Ароунд тхе форемост трендy пурсес хаве беен Ервин Корс Пурсес. Тхис тyпе оф пурсес анд пурсес пробаблy wилл бе цоол плус стоп лонгер ароунд тхе стаге. Соме пеопле усаге Елиза Корс Хандбагс пресентлy. Дуринг Јулy yоу висит ењоy а сеасиде, фар море импортант фриендс, анд стандард оутинг то бе абле то цафес <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс еарбудс</а> доесн'т аппеар фасцинатинг анд ремаркабле анyморе. Смалл треатс yоу wант тхе партицулар а феw даyс приор то тхис сеем рун-офф-тхе-милл анд унинспиринг. Басицаллy, бегин wитх wритинг специфиц сеарцхес папер анд хоwевер муцх лике yоур вацатион то онце.. <а хреф="хттп://www.соцхеррy.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис Вуиттон оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.ислеартс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.аxелмусиц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.ц-м-ф.ца/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Хандбагс Цанада</а> <а хреф="хттп://www.паwхомес.ца/" / рел="нофоллоw">лоубоутин оутлет</а> <а хреф="хттп://www.wахун.орг/" / рел="нофоллоw">Торy Бурцх Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.улдриве.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.ноема.орг/" / рел="нофоллоw">цхеап Цхристиан Лоубоутин схоес</а> <а хреф="хттп://www.мyлос.ца/" / рел="нофоллоw">Цхристиан Лоубоутин Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.хеалтх-форум.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Лоуис Вуиттон Багс</а> <а хреф="хттп://www.тхеинсидесцооп.ус/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.ппорт.ус/" / рел="нофоллоw">Мицхаел корс оутлет</а> <а хреф="хттп://www.офферпагес.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.андреафармер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.мороццо4у.цо.ук/" / рел="нофоллоw">цхеап беатс бy дре ук</а> <а хреф="хттп://www.саилорсретурн.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет Онлине</а> <а хреф="хттп://www.енавант.цо.ук/" / рел="нофоллоw">ралпх лаурен оутлет ук</а> <а хреф="хттп://www.qуаррy-лтд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Схоес УК</а> <а хреф="хттп://www.росетинтедwеб.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин ук</а> <а хреф="хттп://www.еасд.фр/" / рел="нофоллоw">Сац Лоуис Вуиттон Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.сурфwорx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Цхеап Беатс бy Дре</а> <а хреф="хттп://www.фцих.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.фцих.орг/</а> <а хреф="хттп://www.амхцасц.орг/" / рел="нофоллоw">хттп://www.амхцасц.орг/</а> <а хреф="хттп://www.марианна.ус/" / рел="нофоллоw">хттп://www.марианна.ус/</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">хттп://www.хлуxурy.ца/</а> <а хреф="хттп://www.даyсоутатлас.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоубоутин Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.цакесандсwеетс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Ук</а> <а хреф="хттп://www.тхаионтхеривер.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.сагиттариуспро.цом/" / рел="нофоллоw">Цхеап Цхристиан Лоубоутин Схоес</а> <а хреф="хттп://www.рцонмаx.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Багс Оутлет Ук</а> <а хреф="хттп://www.гленцоцатеринг.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.германпхyсикс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.ефтцамбридге.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Лоуис Вуиттон багс УК</а> <а хреф="хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.плумпстудиос.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.блауердиамант.цом/" / рел="нофоллоw">цхеап Мицхаел Корс</а> <а хреф="хттп://www.лqвц.ца/" / рел="нофоллоw">Мицхаел Корс Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.цхирхо.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Гуцци Хандбагс</а> <а хреф="хттп://www.пет-плус.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Прада Онлине Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс</а> <а хреф="хттп://www.веинофгален.цо.ук/" / рел="нофоллоw">лоуис вуиттон багс ук</а> <а хреф="хттп://www.асалм.фр/" / рел="нофоллоw">Цхауссурес Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.мсад06.фр" рел="нофоллоw">Цхауссуре Лоубоутин Пас Цхер</а> <а хреф="хттп://www.бсцта.цо.ук/" / рел="нофоллоw">хттп://www.бсцта.цо.ук/</а> <а хреф="хттп://www.хлуxурy.ца/" / рел="нофоллоw">беатс бy дре цанада</а> <а хреф="хттп://www.харрисонтате.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Јиммy Цхоо Схоес Оутлет</а> <а хреф="хттп://www.лаwбоокwорлд.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Поло Ралпх Лаурен Оутлет УК</а> <а хреф="хттп://www.еудреамс.цо.ук/" / рел="нофоллоw">Ралпх Лаурен Оутлет УК</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацхат нике аир јордан

15.04.2014 21:55

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.сиртомперцхеорнаис.цом/солеил/ацхат-нике-аир-јордан.хтмл" рел="нофоллоw">ацхат нике аир јордан</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоуис вуиттон адрессе

04.04.2014 16:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.гитесдес3моулинс.фр/приx/лоуис-вуиттон-адрессе.хтмл" рел="нофоллоw">лоуис вуиттон адрессе</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx wомен 90

13.04.2014 02:23

Додик поново обећао аеродром и промјене..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сите де нике пас цхер

05.04.2014 15:46

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.ифс2е.цом/цхауссурес/сите-де-нике-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">сите де нике пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

нике фрее 5.0 тест

06.04.2014 22:38

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.аллиберт.фр/баскетс/нике-фрее-5.0-тест.хтмл" рел="нофоллоw">нике фрее 5.0 тест</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аир маx ет тн пас цхер

05.04.2014 14:06

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.фр-луцас.цом/неон/аир-маx-ет-тн-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аир маx ет тн пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

аире маxе пас цхер

06.04.2014 20:47

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.емат-сас.фр/цхауссурес/аире-маxе-пас-цхер.хтмл" рел="нофоллоw">аире маxе пас цхер</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

сац лоуис вуиттон неверфулл

06.04.2014 21:17

Додик поново обећао аеродром и промјене (ВИДЕО) - РТВБН <а хреф="хттп://www.стицкерс-флеурс.цом/церисес/сац-лоуис-вуиттон-неверфулл.хтмл" рел="нофоллоw">сац лоуис вуиттон неверфулл</а>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цц

20.03.2014 12:42

Врх

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.03.2014 10:48

Ста реци на ове идијотлуке и лази преседника свих тајкуна,лопова,профитера,дезертера и битанги у РСу?Једино сто ми пада на памет је она народна,БУДАЛИ И МОРЕ ДО КОЉЕНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

18.03.2014 10:16

Ово је јос једна прица о лазним обецанима Додикове власти у коју ево видимм не вјерују висе ни његовии активисти.За СНСД кампања је вец поцелаа.Сто нисуу пријее пазили кога запосљавајуу него су се сад сјетили да запосле породице које су социјално угрозене а Хет пун неструцних људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обр битанга

18.03.2014 09:43

Тражи битанге у својој странци раширенох очију - комично и смијешно! Дакле, та обер битанга, раширених очију гледа шта још може да отме и опљачка од понижене и ојађене Републике Српске. Сигурно размишља да сваком младом човјеку да кредит од 3 милона КМ (као свом сину) да се неби дрогирали... Ух, како је слаткорјечив, да су ми сузе неконтролисано потекле на очи. Чујем га како баљезга, да му је драго што је Вучић побиједио, што је ортодоксна лаж. У души жали кума Тадића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВЕН 82

18.03.2014 09:43

БИЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА...ХАХАХАХА,НАРОДЕ ВИДИТЕ ЛИ ДА НАМ СЕ У ЛИЦЕ СМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоцо

18.03.2014 14:03

Само се питам је ли га срамота висе???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источни Сарајлија

18.03.2014 09:16

Како је само глуп овај Додик. Да није био толико похлепан могао је лагано у задњих десет година бар мало да омогуци народу достојнији зивот, могао је да не контрира ЕУ и да не прави од РС “тамни вилајет”, могао је да промовисе повратак па да као Тито буде у очима свих, могао је све то, и РС би стварно била узор. Могао је, јер има апсолутну власт. Погледајте Вучића, у Санџаку је добио скоро све гласове и то од Бошњака. Извинио се људима и обећао да ће имати иста права као и Срби (чак и не спомиње нациналност у изјавама) и они су му дали шансу својим гласовима. То је политичка мудрост. Лијепа ријеч од особе која је предсједник и која показује добре намјере, пуно значи. Миле Ронхил је политички глупан и кабадахија. Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.03.2014 09:30

Додик се погубио и успаничио! Не може више да управља својим малим царством (Републиком Српском) из престонице (Лакташи) него мора сам обилазити све градове редом, не би ли се извукао на изборима, наравно нудећи радна мјеста, у ионако претрпаном јавном сектору (сви добију уговоре на одредјено, таман мало послије избора), а тај исти јавни сектор финансира емисијом трезорских записа - сваки мјесец се задужује по 25 - 30 милиона, камата 10 %... Најнепријатније ме из дана у дан изненадјује Радојичић. Мислио сам да је другачији. Он испаде исти Додик. Јуче пријети тужбама за увреде, прљаву кампању опозиције, а Додик псује мајку коме стигне и понижава и вриједја све. Од новинара до политичара. Јесу ли то увреде и прљава кампања?! Ко ће њега тужити, и коме да га тужи?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСАН

18.03.2014 21:32

А ја будале мајко моја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:07

Е МОЈ ЦРЊО, ПА ЗАР ИМА НЕКО ДА ТИ ВЈЕРУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.03.2014 23:58

Могао је мало да запјева кад је микрофон вец ту...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера земунац

18.03.2014 07:01

ЛИПШИ МАГАРЧЕ ДОК ТРАВА НЕ ПРИСПИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

18.03.2014 23:18

Кад за све ове године апсолутно ниси ништа урадио за овај напаћени народ,нећеш ни сад сигурно.Најобичније предизборне лажи,у које више ни будала не може повјеровати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 23:32

Бас си сеоска варалица!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

оомој Миле муко моја

17.03.2014 22:27

Кад устанес и станес пред огледало видецес највецу битангу на свету, веруј ми од те битанге нема веце, сатра пословица казе "Риба смрди од Главе не од Репа", мислим да ти је сад мр.Капоне јасно ко су највеце лопузе!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја Пд

17.03.2014 23:07

Опет се додворава а запошљава само Чланове СНСД-а. Још једна предизборна лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Градиска

17.03.2014 23:04

Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

18.03.2014 02:43

Народе гласај за нас а ми цемо вас наградити за сваки глас по 100 км! Довољно је да са васим мобилним телефоном сликате вас изборни листиц и новац це вам бити на лицу мјеста исплацен као за све изборе до сада! Ко небуде гласао за нас бице пребијен и затворен од насе полиције. Која вас неце залити док вам буде ребра ломила ако будете гласали за неку другу странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

српско сарајево

17.03.2014 10:54

Само луд човјек може повјеровар теби и твоме СНСД-у преварио си нас 2 пута више нећеш лопове један ...Промјене само могу да ријеше ову катастрофалну ситуацију у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

17.03.2014 14:22

Ма Миле је као мали сањао да буде пилот! Није му се остварио тај сан па сад прави аеродроме! Свака цаст несудјени капетане. Ти први полети! Стјуардесе са интерконтиненталног лета Требиње-Соколац-Сингапур те поздрављају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

17.03.2014 15:23

Касно Марко на Косово стизе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Упућени

17.03.2014 14:27

Имају већ аеродром у Требињу,кажу слетио овај нестали Малезијски авион на њега.Па ће Миле са њим до Б.Луке и враћа га Малезији.Хе,хе,хе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

17.03.2014 14:45

Народ тражи хљеба а Миле нуди авионе. Гдје си ти Миле у мислима, водиш већу политику од Путина.

ОДГОВОРИТЕ