Нека СНСД вријеђа, вријеме ће показати ко је ко!

Не одговарам на увреде, одговорио је вицепремијер  Србије и  лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић,   гостујући у четвртак увече у емисији "Пулс" БН Телевизије,  уочи ванредних избора у Србији заказаних за недјељу, 16.

Република Српска 14.03.2014 | 13:09
Нека СНСД вријеђа, вријеме ће показати ко је ко!
Не одговарам на увреде, одговорио је вицепремијер  Србије и  лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић,   гостујући у четвртак увече у емисији "Пулс" БН Телевизије,  уочи ванредних избора у Србији заказаних за недјељу, 16. марта. Пристојни односи с руководством РС.Вучић је, заправо, одговарао на  новинарско питање о  оцјени делегата Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорада Додика у Дому народа Парламентарне скупштине  БиХ, Крстана Симића, да он (Вучић) пропагира демагогију због које ће завршити као Слободан  Милошевић. Његова прва реакција на  питање била је да ли је ријеч о "Додиковој партији" . "Не одговарам на личне увреде и на ружне жеље. Хвала на лијепим ријечима. Те ријечи су изговарали неки тајкуни у Србији још прије годину дана, рачунајући да ћу много прије да завршим. Немам проблем с тим кад ћу ја да завршим. Помало имам проблем да у босанском  парламенту причате лоше о Србији. Што се тиче демагогије, нека сами грађани размисле ко се бави демагогијом, а ко радом", изјавио је  видно  потресен  Вучић у   програму који  се преносио директно. Истакао је да на неодговорне ријечи жели да да одговор на одговоран начин, те да вјерује да су грађани разумјели његов одговор делегату, како је подвукао, Додикове партије. На питање какви су његови односи са актуелним водством РС, Вучић је кратко рекао да су "увијек пристојни". "Мој посао је да колико могу увијек и на сваком мјесту подржавам РС, да имам добар и поштен однос према БиХ, и ја то радим. Одговорно сам се понашао и тако ћу наставити. Жао ми је што сам чуо ове ријечи. Помало сте ме изненадили. Научио сам то од ових наших из Србије. Видјет ће грађани РС и БиХ шта ће рећи грађани Србије коме желе политички крај, коме не. Надам се да тај човјек није мислио на неки тежи крај, већ политички", нагласио је Вучић осврнувши се поново на изјаву Крстана Симића. Када је у питању однос према РС-у Вучић је истакао да неизмјерно воли РС, јер половина његове фамилије живи у РС, један дио је у ФБиХ, а половина у Србији. "Рођен сам у Београду, али су коријени с ове стране Дрине", додао је. Подсјетио да је након избијања масовних протеста у фебруару, који су ескалирали насиљем и паљењем бх. институција, позвао Милорада Додика и Младена Босића у Београд  како би и од њих затражио да тада сачувају стабилност бх. ентитета Републике Српске (РС), те да им је захвалан што су дошли. "Ја имам пријатеље у ФБиХ, међу Бошњацима, политичарима, али се не мијешам у све те односе. Не мијешам се, не због тога што можда не бих могао или имао право, већ зато што желим да поштујем некакав ред и одговоран однос према свима који се баве политиком с ове стране Дрине", рекао ја Вучић, објаснивши да је то учинио "иако добро зна колико народ тешко живи и колико је људи гладних и у Босни и у Србији". хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Диха9МвдВСг

Коментари / 611

Оставите коментар
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вожд

15.03.2014 13:00

Апсолутистички владар Србије вожд Вучић лидер и једина нада опозиције у РС. хехехе пресмјешно Нека он уреди у свом дворишту а на изборима у РС ће проћи као и сваки пут до сада. Испод цензуса. Доста нам је издајника и демагогије за сва времена, с њима смо завршили 2006. и што би се рекло било не поновило се више никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС 4евер

15.03.2014 19:28

гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее,гази црвенеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

15.03.2014 21:47

Возде и Милојица, не с...те! Напријед Вуцко, прво доведи насу матицу у ред а онда предји преко Дрине да овдје похапсимо багру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп оп опа ....

14.03.2014 11:45

Мјеру Додику прво треба узети народ на изборима а када се то деси неце му ни требати Вуциц јер тада неце бити "институција система рс-а да га стити", бице довољно да му пар Сипиних децака закуца у два ујутро на било коју од много адреса које има у власниству. Вуциц це то подрзати сигурно. Престанимо висе призивати људе са стране (макар то и Вуциц био) да нам ураде оно сто и сами знамо и моземо.Зар је проблем ухапсити криминалца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ВИДИМ

14.03.2014 12:05

Како вас није срамота господо из СНСД и све људе који вас подрзавају, ја сам из истоцног дела Српске и морао сам да напустим Милице. Где локални СНСД дрзи власт 12 година, јер за Србе и борце нема посла, насао сам посао у мајци СРБИЈИ. На свако радилисте у Београду где додјете су махом људи из Српске. Да нам нема Србије не би имали где радити. Питање за Симица, Додика, СНСД да ли имају податак колико људи за време њиховог мандата напустило Српску и отисло преко бела света, ни Турци нас нису могли протерати али ви са васом политиком, назалост успевате!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Белобради

14.03.2014 13:19

Ово је право лице Србије, постене и бризне мајке свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

14.03.2014 16:06

ремилојко Коментар је упућен писменим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милојко

14.03.2014 21:52

Ту га је СНСД и руцао.То вам је и крај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјан Приједор

14.03.2014 08:32

Тако је. Кад год неко поцне да размисља како да се усмјери ка развоју и како да помогне народу да изадје из кризе и да боље зиви, надје се пет других да га саботира и да га убједјује да то није добро. Одмах је он непријатељ, диктатор и ко зна ста све јос, само не цовјек који покусава да спаси сто се спасити да. Е, зато он и не одговара ни Крстану ни Додику и вецини СНСД-ових тајкуна, цаст изузецима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

14.03.2014 09:10

Да Крстан има и зрно мозга у оном лавору поклопио би се усима и сутио.Наравно да лоповима у РСу смета постена власт у Србији јер су дубоко умијесани у пљацке србијанског народа а богами имају и огромну имовину у Србији стецену пљацком са обе стране Дрине.Виде бандити да се овај цовјек не сали и да це ускоро и они доци пред истразне органе у Србији,а тада це заврсити своје успјесне, лоповске каријере.Пуна подрска Вуцицу у борби против осведоцених криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис цзв

14.03.2014 14:13

На све ваше хвалоспијеве ја постављам питање, да ли је Косово данас у саставу Србије или је још више повећало своју независност од доласка нове власти? Гдје је Мишковић данас, у затвору, као што нам стално неко сервира да јесте, или се слободно креће као и сви људи? Е моје наивчине, промјенићете ви своје мишљење само се бојим да по нас у РС неће бити касно кад нас исти почне укидати као и Устав Србије са све Косовом у њему. Није џаба ЕУ честитала побједу Николићу два дана прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Филип Вишњић

14.03.2014 14:57

Вучићу ухапси и Додика и покажи му гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

14.03.2014 09:16

Овако се обраћа прави Србин, поносно кажем Србин (иако ја то нисам)! Господин, елоквентан, смирен, управо онакав какви су господа Београђани. Свака част Србији и лидерима СНС који су успјели толико тога доброг да направе и да одаберу праве лидере. Свакако да је ово добро и за БиХ. Надам се да ће коначно и код нас у БиХ превладати здрав разум и да ће они који се не могу промијенити у позитивном једном заувијек отићи с њима и говор непотребне мржње. Још једном ћеститам господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо8899

14.03.2014 16:50

Надам се да це остати прави србин и да це помоци нама да отјерамо масона Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММФ

14.03.2014 09:52

Шта мислите, хоће ли Александар узети мјеру Додику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

балансеро

14.03.2014 08:14

Ваљда ће и код нас да се појави један "г.Прави" па да врати бар један дио овог што су мазнули Додик и његови пајташи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

14.03.2014 12:23

Замолио би Милоицу да нам објасни шта је он својим коментаром хтјео да каже. Милоице прочитај шта си написао и пошаљи нормалан коментар.Прочитај више пута, ако и ти будеш знао шта си коментаром хтјео речи, Бог ме убио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоица

14.03.2014 07:47

Он није Мили ни до кољена. Миле је њега и његовог ортака Тому називао свакаквим погрдним именима (политицки побацаји), у РС основао двије лазне напредне странке (Мрвину и оног лика из Градиске) и опет му се Вуциц клања кад год овај додје у БГ. То је зато сто им је газда исти, Ујка Сем из Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

14.03.2014 07:37

Само напријед, да се сруши режим и код нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

14.03.2014 07:07

Милораде још мало и Гаме овер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диверзант прве класе

14.03.2014 07:12

у октобру добијамо и ми вуцица, снсд јос мозе само да вриједја јос мало па тхе енд додикове криминалне тајкунске власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРЛЕ

14.03.2014 06:55

Овај је добро кренуо, само да истраје! Добро би дошао и нама један да мало помете!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

14.03.2014 17:07

Не знам што се Крстан бави Србијом и Вучићем и зашто су му такве ствари уопште потребне, али исто тако ми није јасно како су сви остали нијеми на Дачића и његове небулозе. А најгоре од свега је што су људи побркали бабе и жабе, па по њиховом сценарију Вучић ће да рјешава ствари у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас српске

14.03.2014 11:38

ВРИЈЕМЕ ЈЕ ВЕЦ ПОКАЗАЛО, назалост бар за овај истоцни део Српске где је Додик са својим тајкунима и криминалцима опустосио све. Сада изгледа као Сицилија 60година прослог века. Криминалци и даље експлоатису природна богатства овог краја и износе новац из Српске овде опстају људи блиски резиму а постени градјани морају да напустају своја огњиста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

14.03.2014 06:42

од сат времена интервјуа ви сте извукли симићев говор провидно, додик се сав тресе од страха и вучића ал изврћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мања

14.03.2014 06:44

Браво Вучићу, ко је гледао емисију могао је видјети разлику између Господина и Вашарског пјевача. Наш Милорад и на крају своје владавине, нема храбрости да Господину Вучићу у лице каже шта мисли о њему и СНС, него по својим полтронима шаље те поруке. Нисам присталица СНС, али због оваквих као што је Додик и СНСД, дао би глас за Вас Господине Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спас

14.03.2014 06:41

Момо Пољић у Брчком води невјероватну битку да спаси образовање.Можете мислити декан Европског универзитета доктор права каже да Момо Пољић све лаже,то је невјероватно када народ не зна ко је Момо Пољић.Ја тврдим да ће остати највећа легенда коју је брчанска регија имала.Народ га разумије о чему прича и вјерује му.Страшно да изјаве онакве даје и да то све ради доктор права.Ми знамо те наставнике, они уче нашу дјецу. Гос.Вучићу преиспитајте тог доктора Ваш је,помозите ако забога знате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скома

14.03.2014 06:13

Имаш мој глас у недељу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

14.03.2014 06:41

Славко је добио име крстан славко сто се нервирас и ј нам све па ниси ти крстан а и да јеси јел видис како си се препо сретан ти пад и одлазак у цорку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тузла

15.03.2014 01:12

За вас тузлаке је увијек битније и вазније ко су вам политицари у Србији и РС јер увијек вам оци према истоку гледају.. Ево ја предлазем једно рјесење а оно је да вас тузлаке припојимо РС па да макар са разлогом гледате према истоку. Стварно вас се и као цовјек и као босњак стидим. За господина Вуцица има ко да се брине и има ко да гласа. Ви водите рацуна о васим полтронима из Тузле,типа Ајановиц,Беслагиц,Имамовиц... Колико су вам љубимци способни показује цињеница да су у протеклих 20 година направили само оних пар сланих моцвара у којима се преко љета киселите,попут краставаца у тегли а заузврат унистили сву индустрију коју имате. Ех да бого имате висе памети,колико је немате..... Брцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

13.03.2014 23:51

Поведи ти рацуна да не добијас крила као и Фахрудин Радонциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

13.03.2014 21:29

Ви писете коментаре у моје име. Који сте ви лопови, преваранти и манипуланти. Јадна Сузана одлив це добити...смрадови једни не користите моје име за своје лазљиве коментаре, могао би и ја у полицију. Маму вам васу криминалну, лазљиву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Павловиц

13.03.2014 21:20

Младост и полет усмерен економском развоју је највазнији правац кретања за све земље јер је то једини нацин да се (пре)зиви! Ако господин Вуциц на томе успе, бице будуцности и за његову и насу децу у региону. Све цеститке за емисију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

13.03.2014 21:14

да сам држављанин Србије гласао бих за овог човјека, вечерас му је свака била на мјесту. Мислим да ће односи између БиХ и Србије кренути узлазном путањом ако овако настави размишљати и радити..на задовољство свију нас са обје стране Дрине..нека му је са срећом 16.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

13.03.2014 21:18

зивио највеци србине свих времена и после србије спаси и републику србску једино то мозес ти и бог те је послао да спасис србски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

13.03.2014 23:54

Од понедељка буквално пакао тек предстоји ( криминалцима, тајкунима, политицарима, ... ). Додику је крај ускоро ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

13.03.2014 21:52

Сигурно је досао по додика да га хапси.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

13.03.2014 21:34

Напријед Вучићу! Напријед СНС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за славка

14.03.2014 00:10

Коме то...Сто се не представис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

13.03.2014 22:59

Бас тако,врјеме це показати...Не пада снијег да покрије брјег,него да свака звјерка остави траг! Добро си им рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

13.03.2014 22:54

Тако је легендо, вријеме це показати и доказати да су ови садасњи властодрсци били само ружан сан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаркоММ

13.03.2014 22:53

Вучић је човјек са идејом који је спреман до краја да је проведе. Надам се да ће се и са ове стране Дрине десити неки Вучић који ће да покрене економију у РС и да коначно ове скине са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близи се дан додиковог хапшења

14.03.2014 01:56

Све смо ближе хапсењу Милорада Додика,Ђиласа и јос многих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бока

15.03.2014 06:32

Тако је Вучићу, доста је било те банде... Вријеме је за промјене, за бољу Српску!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

13.03.2014 22:49

Роки душо драга... па зар ништа паметније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

прњаворцанка

14.03.2014 07:31

Браво Вуцицу! Ми се надамо да це октобар пресудити и да је народ напокон схватио ко је снсд и ста су све радили! Вријеме је за боље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кадар

13.03.2014 21:09

Млад је видићемо шта ћете о овом човјеку мислити после пар година ,Сви такви су уз вашу подршку високо летили . Дали ће се задржати на тим висинама живи били па видјели .

ОДГОВОРИТЕ