Додик се наљутио хоће на изборе

Поводом учесталих оптужби СДС-а да актуелна власт у Републици Српској опструише расписивање пријевремених избора, предсједник Српске  и СНСД-а Милорад Додик позвао је ову странку да у наредних 10 дана поднесе званичан захтјев за расписивање пријевремених избора.

Република Српска 08.03.2014 | 14:43
Додик се наљутио хоће на изборе
Поводом учесталих оптужби СДС-а да актуелна власт у Републици Српској опструише расписивање пријевремених избора, предсједник Српске  и СНСД-а Милорад Додик позвао је ову странку да у наредних 10 дана поднесе званичан захтјев за расписивање пријевремених избора.‘’Уколико СДС не поднесе захтјев за 10 дана, СНСД ће с коалиционим партнерима одржати састанак након којег ће одлучити о одржавању пријевремених избора, ако СДС и тада то буде желио’’,  рекао је Додик за Радио РС-а. Из СДС су раније позвали Додика на пријевремене изборе, како би актуелна власт, навели су, смањила сопствену агонију и предали власт у руке људи који реално могу да је носе. Позивали су Додика и да смијени актуелну владу и да се формира влада националног спаса до избора, али да власт ништа од тога није урадила. Додик данас тврди да је спреман на изборе на којима ће, каже, поново поразити СДС. Каже да СДС никада није понудио званичну иницијативу за те изборе у законом прописаном облику. "Ви бирајте и мјесто и вријеме, шта год хоћете. Ми смо спремни да будемо тамо. Када ви кажете: избори су тада, ми смо спремни да будемо на тим изборима. Да вама из СДС-а учинимо услугу и да вас још једном поразимо на демократским изборима’’, навео је Додик. Још једном је поновио да сви требају бити свјесни да, уколико би се избори одржали за 60 дана, могу трајати само до новембра. Нека опозиција, каже он, сноси одговорност. Додик тврди и да су "бескрупулозне тврдње" да је Зоран Новаковић, начелник Одјељења за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја у Градској управи Бањалуке био припадник хрватског Збора народне гарде - Зенги. Због наводног Новаковићевог ратног стажа у Хрватској војсци опозиционари у РС и један број бораца је затражили су његову смјену с мјеста начелника. ‘’Лично сам упознат и могу да свједочим да је човјек рођен и живио у Хрватској, у Сиску. Када је добио позив за мобилизацију сјео је у аутомобил и побјегао у Словенију из Хрватске. Након 50 и нешто дана ови су видјели да га нема, водили га у евиденцији јер су мислили да је ту. Након тога су га искњижили из евиденције‘’, устврдио је Додик и навео да је Новаковић 3,5 године био борац Војске РС. Додик наводи да се то не поштује те позива оне који га оптужују да "престану да лажу“. И Новаковић је за РТРС демантовао тврдње да је био припадник Зенги и најавио тужбе. Додик је поновио и тврдњу да је бањалучка Робна кућа "Боска" била у безнађу, а да су данас ту запослени људи који примају плате. ‘’Жале се само и једино који нису успјели, а жељели су спекулативно да дођу до 'Боске'. Осјећам одговорност према људима који су уложили у 'Боску'", навео је Додик.

Коментари / 741

Оставите коментар
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАМ ТЕ

09.03.2014 01:12

Цовјек казе хоцете изборе ево вам и ста сад прпа ,опзиција само прица празне прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.04.2024 07:16

Тодоре!!!Како си ти добро информисан!Ма ово сто си написао је сала,не вјерујем да је неко до те мјере глуп да вјерује у то.А с друге стране,и нисам бас сигуран за васДодиковце....Вас ум је цудна работа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

08.03.2014 19:54

Ко ће финансирати те избор сигурно ти из свога џепа, а ти што можеш свједочити, окачи мачку о реп, ко теби још вјерује, ко си ти уопште некакав предсједник. Е не дао бог никада више никоме таквог предсједника. Највећа си трачара, гори си од сви жена свијета, умјесто да се бавиш својим послом, само трачаш и клевеће. За тебе ни борци нису светиња који створише Републику Српску, којој си ти нажалост предсједник. Одлази више доста је таковог предсдједника и свега, народ је гладан а ти би паре на изборе трошио. Баш те брига не кошта тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеликоптер

08.03.2014 12:39

Само пјесме и игара Оваквим и сличним стварима политичари хране народ. Протури се "паткица" попут ове, а онда се кобајаги политичари заједно са својим окружењем надмећу ко је већи или мањи патриота(читај ко више збуни народ и исти опљачка). Све се то ради да не би случајно пало народу на ум да траже од истих посао, бољи стандард,школство, здравство, права из области борачке и социјалне заштите, да пензионери не помисле да купе нешто више од коре хљеба и мало млијека... И заиста народ је "насјео" на ту фору и најчешће ћете чути како се грађани међусобно навијачки свађају у име својих политичара, а који им у знак захвалности опет убаце неку нову "буву" зачињену са мало музике, фарми, сораја, станија, екрема, јелена, бокија 13..., а хитови су ко је од њих начинио прељубу, уградио силиконе, купио боље ауто или вилу. Е то је храна овом народу, јер исти то тражи од њих-политичара, а они добро знају зашто служе овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:08

Док је таквих као што је Бранко увијек це побједјивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

08.03.2014 12:07

Прпа!!!!!!!!Једна проба би му добро дошла. Недајте се изпровоцирати градитељи РС. Шта пијачар ту тражи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бранко

08.03.2014 11:45

Ма колико вас плаћали и колико год примитиваца око себе скупили,Миле и СНСД ће вас побиједити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

08.03.2014 11:24

Опозиција је тразила изборе уз измјену изборног закона на нивоу БИХ с којом би мандат трајао 4 године а не 3 мјесеца како то Милирад хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р.

08.03.2014 11:11

То није опозиција, вец бивса власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

08.03.2014 11:03

Додик је требао на прослим изборима дати предлог да сваких пола године буду избори. Висе их никада не би добио, осим манипулацијом. Ста мозе нова влада урадити за пола године? Мозда стрпати у затвор Доду и неколико његових ортака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

07.03.2014 18:51

Тражили сте ...ето вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

07.03.2014 18:41

Опозицијо пазите, ово је нека натега, спреман је на сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.03.2014 18:44

Заиста постујем БН ТВ,али претјерујете,изборе је тразила опзиција а не Милорад Додик,а то сто би избори поново били у октобру,то није крив Додик вец Устав БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

08.03.2014 05:05

То пресједнице избори док год ми не побиједимо кад изгубимо ти понисти тебе се народ и онако боји јер ти владас страхом, доље демократија тога код нас нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

07.03.2014 18:20

Ово је коректно узми ил цути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

07.03.2014 18:29

Како је глуп народ који размисља као овај СНСД ветеран. цуј казе :"Ајде сад СДС да вас видим". Па сине драги, да ти ниси мозда побркао мало лонцице, ово није фудбалска утакмица да се навија, која це странка побиједити, него је проблем у томе сто је градјанима лосе, и самим тим се доказује колико је народ доиста ГЛУП, да послије три реценице људи на власти заборави се прави разлог протеста или незадовољства градјана. Цак и они који су протествоали када би их питао ста даље, они не би знали. Логицно је једино то да се нема кога изабрати. ПРОБЛЕМ И ЈЕСТЕ ТО СТО СВИ МИСЛЕ ДА СУ ИЗБОРИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

08.03.2014 05:10

Па сто сте сви навалили на насег Милорада па , ми знамо сви у Лактасима како он теско зиви и да нема за зивот, спасавају га кредити и од њи презивљава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стара Херцеговина

07.03.2014 18:10

Пријевремени избори су одлична идеја али са мандатом од 4 године. Потпуно је неозбиљна Додикова прича о одржавању избора два пута у пола године. Озбиљан предсједник тако нешто не смије себи дозволити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стипе

08.03.2014 05:22

МИЛОРАДА треба прогласити дозивотним пресједником док има вецину у скупстини јер он зна красти зна задузити зна отимати, а ста опозиција васа зна? Зивио нас Милорад само ти напред сибај, народ и онако по твом ниста не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тодор

08.03.2014 07:09

Лијепо је сањати.Лијепо је мастати.Зао ми је таквих заслијепљених као ви сто сте.Али добро.Некакав си партијски циновник па морас.Лети Миле кад год да буду избори.А ви сада ста год хоцете радите.Велицавајте га и писите будалестине.На Српском језику се не казе забије го.А Миле на тој твојој утакмици брани иако невјесто.Он на утакмици само има своје коментаторе,који це и ако прими го реци да је то греска, и оне сто скупљају лопте.Стране судије и публика сви су за то да он висе не брани али ето јос ову утакмицу и то је то.Он се сад скупио на голу и цека ко це од опозиције да му пукне тај пенал.Ко год да буде пуцао мале су сансе да це одбранити.И ако одбрани публика це утрцати у терен!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Козарац

07.03.2014 16:49

Ко смије завирити ми у гаце, ја мислим да се усро до врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

монт еверест

07.03.2014 16:52

Треба му дати изборе сваке недјеље. Ниједне до октобра не би добио, или ако греском неке добије, да ти вазе вјецно. Све због насег добра? Инаце нас нема? После мене потоп. Страсно је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус

07.03.2014 16:55

Постено - карте су на столу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

07.03.2014 17:56

Готов јееееееееееееееееееее.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лидер

07.03.2014 16:57

Досадан си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош Нејаки

07.03.2014 16:57

Ово је стварно дрско, двапут на изборе у десет мјесеци, он стварно мисли да се народ најео гљива лудара. Нешто ми није јасно одкад се шаљу позиви добровољцима, а потом, исти фиктивно воде у евиденцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирољуб

07.03.2014 17:15

Миле набијем те на к...ц,докле цес висе лапрдати воле без тељига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ш ИЉО

07.03.2014 17:17

Нека он из свог џепа плати једне изборе, тај свему размишља лоповски, њега треба улица да почисти .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ронхил

07.03.2014 17:45

А од куда знас да је био у Словенији, да се нисте успут срели на путу према Ровињу:))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

07.03.2014 20:09

Овај предлог је без везе али се мора признати да је опозиција тразила изборе а знала је и тада да то мозе вриједити до октобра! Наставак предизборне и забава за народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репув

07.03.2014 17:32

Новаковић је вјероватно био у истој јединици ВРС у којој је био и Додик. Он очито мисли да је народ у Републици Српској ретардиран, кад нам просипа приче како су Хрвати тек након 56 дана примјетили да Новаковића нема у јединици, али су му те дане ипак признали за ратни стаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ВЕТЕРАН

07.03.2014 18:36

Ајде сад СДС да вас видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепељуга

07.03.2014 19:15

Ето,тразили сте изборе па изволите.Али колико се мозе видјети ви нецете изборе вец улицу,ви тамо са мањином хоцете демократске промјене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

07.03.2014 17:39

Мислим и дијете свако ово разумије,,,нису добили новац од ММФ и истог нема висе ,према томе рок трајања власти до октобра неце издрзати....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.03.2014 19:24

Било би постено када би Додик и његов кум Скрбиц платили изборе.Толико су накрали да могу финансирати изборе и у Кини а да њихове сламарице и даље остану пуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивност

07.03.2014 17:49

То знаци да има добар план за изборе, цим је оволико сигуран. Јос једно велико манипулисање градјанима.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИБА

07.03.2014 20:06

ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ КАСА, ПРАЗНА ДА СЕ НЕМА ВИШЕ ШТО КРАСТИ, ПА КО ОНО ДОК САМ ЈА БИО БИЛО ЈЕ РЕДОВНО, ЛОПОВИ ЛАКТАШКИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОНХИЛ

07.03.2014 20:10

ПА НАШ МИЛОРАД ЈЕ БИО У "РОНХИЛ БРИГАДИ", А ГЛАВНИ ПУКОВНИК ЈЕ БИО БУДИМИР СТАНКОВИЋ. ОН ЈЕ СКУПЉАО ВРЕЋЕ ПАРА, А ЗОРАН НОВАКОВИЋ ПОБЈЕГО ИЗ ЗЕНГИ И УПЛАЋИВАО ЦИГАРЕТЕ У РОВИЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цг

07.03.2014 21:40

Е мој Милораде није све у овом свету, треба несто оставити и за онај, када бог позове себи на истину, а да извини ти не верујес у бога...социјалдемократо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

08.03.2014 16:13

јеееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

07.03.2014 20:47

Босић је истрчао и предложио пријевремене изборе и сад не зна како да изађе из те приче, јер је очекивао да ће то Додик одбити. Не тражи Додик два пута изборе, већ изборни закон у овим околностима, а он само удовољава захтјевима опозиције. Сретан је народ који власт мијења на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цова бураз

07.03.2014 21:07

Најгоре сто би ове изборе прве платили од кредита на који су нас ове насе власти навикле сваког мјесеца, сад би да узму јос један па да иду мало у изборну кампању а зивот пролази градјанима републике српске. залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош983

07.03.2014 22:12

Старо добро манипулисање дотицног! И да буду 10 пута губис свакако! Доста је народу криминала, корупције и непотизма. Хоћемо промјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

07.03.2014 22:45

СДС је нажалост из опште офанзиве прешао у тоталну дефанзиву. Сами су покренули причу о Новаковићу а знали су да то није тачно. Сваки пунољетни србин који није напустио хрватску до јануара 1992 добио је позив за мобилизацију и воде се на тим списковима, јако велики број људи се и дан данас налази на тим евиденцијама и то Срби из Хрватске најбоље знају. Даље, ова прича око избора, СДС сам није знао шта хоће имали смо двије дијаметрално различите изјаве Босића и Тадића. Додик је за кратко вријеме у пар дана Нокаутирао Дроњка, заиграо испред гола СДС и чека у октобру да забије ГОЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

07.03.2014 22:11

А ста це мо са фотографијом у збору. Побјегао у Словенију, а онда брзо назад да се слика са саборцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СањаВГД

07.03.2014 22:16

Постао је баш досадан! Не схвата цовјек да је његово прошло! Доста је варао народ, нема више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса Херцеговац

07.03.2014 21:42

Милораде твоје је просло. Мислим да це СНСД дозивити судбину ДС-а у Србији. Људима је доста празне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:08

Милокрад је наиван као и увјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:05

Позиват СДС да упути предлог за изборе, а имат већину у парламенту је цинизам и охолост власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс

08.03.2014 13:34

Ако новаковиц није био у зенгама како се сликао са њима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

нерадник

08.03.2014 07:24

ПУСТИ ТИ ИЗБОРЕ НЕГО ВРАТИ ПАРЕ СТО СИ ПОКРАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

07.03.2014 20:42

Људи он би на реалним и постено одрзаним изборима изгубио 100%!ал он је спреман на све...намјестице и лазирати изборе у своју корист. Треба га пазити када буду избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковиц

08.03.2014 16:04

Усла вода у уси. Милораде пакуј кофере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јавно комунално предузече

08.03.2014 09:13

Желим да Милораду честитам 8. март.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

08.03.2014 09:11

Ста реце овај додиковац да сви Срби из Хрватске имају уцесце у рату као припадници ХВ ха ха. ЗНГ је био добровољацка јединица и у њу се долазило добровољно а не мобилизацијом, када лазес бар се мало распитај о теми господине. Оцито ти као и твој идејни водја хоцес да вјерујемо теби а не својим оцима, слика говори висе од хиљаду ријеци као и документи. Подцјењујете интелигенцију овог народа и то це вас скупо костати на изборима.Драга господо тотално се губите у својим лазима те предлазем да уцутите и престанете се даље брукати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нинослав први

07.03.2014 17:12

Па зар опозиција није поцела прицу о ванредним изборима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зденко Бајо

08.03.2014 02:32

Марко Павић и његов ДНС се лагано повлаче из ове лоповске коалиције. Додик зна да би ускоро могао остати без већине у Скупштини и спрема одступницу. Ако ДНС напусти коалицију Додик би то онда представио као своју добру вољу и прикрио распад система. Најбоље је да Павић смјеста напусти коалицију и скупа са опозицијом затражи опозив Додика са функције предсједника. Није лоша идеја на да се прихвати Додиков приједлог, јер он послије пријевремених избора, не би ни дочекао октобар на слободи...

ОДГОВОРИТЕ