Све боља сарадња Српске и Израела

Односи Израела и Републике Српске су одлични, а у прилог томе говори и најновија чињеница да израелски капитал улази у Рудник Љубија код Приједора, изјавио је шеф Представништва Републике Српске у Израелу Ари Ливне гостујући у емисији „Пулс“ БН телевизије.

Република Српска 21.02.2014 | 11:20
Све боља сарадња Српске и Израела
Односи Израела и Републике Српске су одлични, а у прилог томе говори и најновија чињеница да израелски капитал улази у Рудник Љубија код Приједора, изјавио је шеф Представништва Републике Српске у Израелу Ари Ливне гостујући у емисији „Пулс“ БН телевизије. Држава никад није добијала од "Митала" свој дио зараде из рудника Љубија, а промјеном власничке структуре у корист израелске компаније то ће бити промијењено, тврди Ливне. "Ја мислим да је то израелско-руски новац. Они су процијенили да се њима исплати купити овај рудник - 68 одсто државног и дио капитала који припада фондовима, све заједно око 90 посто. Понудили су суму од 40 милиона КМ и рачунају да ће држави доносити сваке године десетине милиона марака", каже шеф Представништва Републике Српске у Израелу. Ливне тврди да је и недавна посјета министра спољних послова Израела Републици Српској потврда да Република Српска добија све већи значај у тој земљи. Он истиче да 250.000 евра колико Српска годишње улаже у ово представништво се итекако исплатило. "Успјели смо да многи званичници знају шта је Република Српска. Ако данас кажемо да хоћемо да позовемо предсједника Републике Српске у Израел то не иде на глуво уво, они знају да постоји тако нешто", објашњава Ливне. Ливне истиче да није савјетник предсједника Републике Српске Милорада Додика, али да су веома добри пријатељи. Он је најавио да ће Представништво Републике Српске у Израелу увијек раширених руку дочекати сваког госта из Српске. "Ја волим српски народ и наше Прдставништво треба да буде прије свега спона привредног, културног и спортског живота ове двије земље", поручио је Ливне. (БН ТВ) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=таВреЕ1Гx8ц

Коментари / 351

Оставите коментар
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:53

наставак претходног коментара: Као шеф представништва РС морао би више времена проводити на радном мјесту у Израелу а не у Бањалуци, а ако пориче да је Додиков савјетник зашто има плаћени смјештај, возача, службени ауто, бензин и кабинет на рачун кабинета педсједника РС? Који је његов статус данас у Београду и Подгорици, у чему им је икада помогао и на основу чега Србији дјели лекције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јерушалми

22.02.2014 21:52

Упућени кругови у Израелу гаје искрене симпатије према Републици Српској које Ливне злоупотребљава, он је потпуни анонимус у Израелу који се не спомиње ни у једном од израелских писаних или електронских медија које пратим и на хебрејском и на енглеском годинама. Било чији односи са америчким јеврејством не иду преко њега и ту он нема никаквог удјела. Што се тиче израелске стране постоје крајње озбиљне понуде на пољу здравства и водопривреде и интересантно је зашто нису реализоване, а о којима смо читали и у медијима РС. За Јевреје је посебно болно што адон Ливне користи једну тако болну ствар као Шоа (Холокауст) за своје личне интересе. Међу круговима Јевреја из бивше Југославије влада велика забринутост због низа нерегуларности око грађења Јеврејског културног центра у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неверни Тома

23.02.2014 09:09

Рецимо да је Ливне купио та два стана за готовину, само је "заборавио" да нам објасни под којим условима их је купио и да млади људи у РС могу само да сањају о куповини стана под истим условима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крла

22.02.2014 18:14

Израел - РС - Косово... Мени има ту неке сличности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

22.02.2014 17:49

Овај левак узима радно место једном младом и паметном човеку, плус толике паре а има пнзију док наси пензионери гладују и копају по контењерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роберт

22.02.2014 08:07

А ста мислите ПАМЕТЊАКОВИЦИ, да нам је Саудијска Арабија пријатељ?! Ама, ово се све Мусље јављају. Зивјела Република Српска са свим својим представниствима (то су будуце амбасаде), а богами зивио и добри, српски народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

22.02.2014 08:24

Још један пљачкаш на грбачи овог народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

21.02.2014 19:29

Јос један криминалац. Ти волис Српски народ не лази молим те и реци истину а то је да волис новац а у овом слуцају то је новац Српског народа. Ја стварно не знам да ли је уистину ова дрзава постала највеце утоцисте криминалаца сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

смјешно

21.02.2014 11:09

Стари лисац мисли да ми не схватамо да је пријатељски да нас прави Јевреји штите када нас бомбардују, као Олбрајтова, Холбрук, Клинтон, а онда нам суди Мерон у Хагу који је такође Јевреј и да не набрајам. Који је то цинизам, а поготову што га још плаћамо и готивимо народним новцем. Што не објасни како је наш препаметни Додик предао Јасеновачку архиву Америци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

21.02.2014 12:05

Какав проклет старац! Ускоро це напунити 100 и није му доста, него јос као несто ровари, бави се којекаквим пословима. Израел је добар не народу у Републици Српској, него Додику и Америма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:48

Стари лопов нема ста , нема потребе ни коментарисати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислис

21.02.2014 09:08

Ма, видите људи како се стари подло смијуљи, мисли у себи - које ст ви будале!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 08:00

Стари лисце, изгледа да ти је диоптрија превелика на наоцалама па не видис сиротињу по улици. А тебе није срамота узимати стан од стотину квадрата у центру Бањалуке "као церкици узимас својој". ПА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ ГОДИНА, МАЈКЕ ТИ, 18 А ТЕБИ 93??? Па ако си толики добротвор сто ниси помогао финансирањем студената.... дјеце погинулих бораца.... ФУЈ, ДРЗАВО КОЈА ИМА МЈЕСТА ЗА ОВАКВЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

21.02.2014 06:48

Нисам видио до сада овако старог а безобразног човјека! У комбинацији је са свима који су тренутно или који су били "власт". Слушам га и не вјерујем како се они расипају државну имовину и јавна добра :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

зивијо снсд

21.02.2014 09:08

Ма нека нама насег Милета, кад он запјева ихајхаааааај... ови су сви љуборморни како он пјева.. ту трава не расте, само овце пасу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

21.02.2014 05:17

Какав Израел, Какво шта? Овај цовјек цува и стити Милорада Додика. Када је нама то Израел помагао,у цему нас је помагао,не наседајте на прице овог демагогога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проблем.је

21.02.2014 08:47

Сто је влада сва права на експлоатацију и истразивање вец уступила Митталу, а власниство пребацила ко зна коме, некој оф сор фирми из Израела? Ако једни другима поцну угрозавати права, Миттал као озбиљна фирма има да тузи владу, а вјероватно имају и клаузуле у уговору око тога. Бојим се да це стета која тим настане бити веца од ове сице за попуну будзета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

21.02.2014 07:47

Немој ти, Сузана, за куку мајци да прихватис онај позив у Израел... прогутаце те ови монструми!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2014 08:50

Који бјелосвјетски преварант. Купио стан кцерки у Бањалуци за кес, а уствари, је опрао Додикове паре, гарант. Мафијас стари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.02.2014 10:32

Стари лопов нема ста, нема потребе ни коментарисати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

21.02.2014 08:55

Од када смо ми са Израелом добри? Србија је у УН гласала против Израела, а ми смо били за (док је Јеремић био секретар). Ми Израелу служимо да ухљебимо овакве. Ко не вјерује нека оде у ресторан хотела "Ћубић" по могућности ујутро. Служе га конобари сухомеснатим специјалитетим (без свињетине) и чувају два полицајца док једе. Возају га црном Шкодом СУПЕРБ (када видите ово ауто знајте да је унутра).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:11

500 000 КМ годишње, кошта Ливни РС-ку, шта се све може урадити са тим новцима у РС-кој. Рачунајте колико Ливни има примања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИКИТА

21.02.2014 07:38

Помаже Додоку да у РС направи ПАЛЕСТИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:36

Стари Лисац вриједја насу интелигенцију,сматра нас обицним феудалним кметовима као и негов ВОЗД....Као он је добротвор који има плату просјецне цистацице у Израелу....Ма дај те људи до када це наса Дрзава скупљати БЕЛОСВЕТСКЕ преваранте да нам зиве на насој КРВИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујица

21.02.2014 07:00

Ливни мислити и срати није једно те исто. Па ти си готов ударио к****м од ледину. Примаш 10 000 марака мјесечно за низашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

21.02.2014 07:41

Стари Лисац мисли да смо и даље ХИПТНОТИСАНИ његовим ,,ВОЗДЕМ" па да нас мозе понизавати увредама као сто је рекао да ,,обицни смртник у РС не зна много тога сто он ради у Израелу за нас народ" ПА ЗНАМО СТАРИ ЛИСЦЕ ,,ТРОСИС НАРОДНИ НОВАЦ НА ВЕЦЕРЕ И ВОЗАЦЕ И ТУРИСТИЦКО РАЗГЛЕДАЊЕ ЦЛАНОВА ВЛАДАЈУЦЕ ФЕУДАЛНЕ ВЛАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док

21.02.2014 07:16

Није ми баш најјасније како ће држава сада добивати дио добити сада када више није сувласник, ако већ није добијала када је била сувласник??? Хоћу онда и ја дио добити телекома, нисам сувласник, али Арни каже да може, ипак је то стари стручњак.

ОДГОВОРИТЕ