Додик: Оно што сам радио у прошлости била је моја наивност

"Пренос надлежности са Републике Српске на ниво Босне и Херцеговине била је класична превара међународне заједнице", рекао је у емисији "Поштено" Федералне ТВ предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик.

Република Српска 18.02.2014 | 14:56
Додик: Оно што сам радио у прошлости била је моја наивност
"Пренос надлежности са Републике Српске на ниво Босне и Херцеговине била је класична превара међународне заједнице", рекао је у емисији "Поштено" Федералне ТВ предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорад Додик. "Суд и Тужилаштво су донесени мимо Устава, морамо реаговати", рекао је Додик. Након подсјећања новинара да су посланици СДС-а тада одбили да гласају за те приједлоге, а да је СНСД гласао за пренос надлежности, па и формирање Суда и Тужилаштва, Додик је одговорио да су тада били наивни. "Вјеровали смо у могућност процедуре да се нешто промијени. Били смо наивни и више нисмо наивни. Да ли је ОК?", рекао је Додик. Додик није негирао да је управо његов партијски колега Никола Шпирић гласао за издвајање 650.000 КМ за запошљавање 13 тужилаца у Тужилаштву БиХ. "То је везано за неку претходно преузету обавезу што се тиче реформи", рекао је Додик. Пуштена је и Додикова изјава из 2005. године у којој се он залаже за избор једног предсједника Предсједништва у Парламенту БиХ. На питање новинара зашто му сада не одговара индиректни избор члана Предсједништва и да ли се боји да неће бити изабран, Додик је одговорио: "Ви сте очито погрешно разумјели неке ствари". Додик тврди да им СДС као партнер на државном нивоу није ни требао. Он је потврдио да ће за смјену потпредсједника СДС-а Мирка Шаровића у Савјету министара изаћи у сусрет лидеру СДП-а БиХ Златку Лагумџији. "Сад ће ићи Фахрудин Радончић из СББ БиХ , па ћу ја помоћи Лагумџији", рекао је Додик. На питање новинара зашто је смијењен Шаровић када је радио за добробит и БиХ и Републике Српске, док садашњег министра економских односа, кога је поставио Додик, нико не зна нити има резултата, Додик се насмијао. "Шаровића водите кући ако вам је добар", рекао је Додик. Додик сматра да Влада РС добро ради и да је економија у успону. Само се насмијао на констатацију новинара да Република Српска има 20.000 мање запослених у односу на 2006. годину, да су три милијарде КМ само дуговања из протекле двије године, а дуг према комерцијалним банкама је порастао за 27 пута. Додик тврди да су то нетачни подаци и да је то креирано у круговима опозиције. Предсједник Републике Српске и први човјек СНСД-а сматра да у Српској нема непотизма. Нису му довољни ни подаци да је супруга предсједника Народне скупштине Републике Српске Игора Радојичића сада помоћник министра финансија, супруга министра финансија Зорана Тегелтије је помоћник министра трговине, а син Душанке Мајкић помоћник директора Пореске управе Републике Српске. Додик се осврнуо и на односе са властима у Србији. Тврди да су некада лоше изговорене ријечи стављене по страну и упутио ријечи хвале за предсједника Србије Томислава Николића и првог потпредсједника Владе Србије Александра Вучића.   хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ЈоQјгФОqлПЕ

Коментари / 1469

Оставите коментар
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.02.2014 10:59

Цовјек је тотално разоблицен и када га стјерас у цосак једино циме се слузи су омаловазавања и увреде. Страсно кога смо имали за предсједника. Стидим се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијан плота

18.02.2014 11:44

Додикови су радили истразивање о томе ста народ мисли о њему и СНСД-у. Резултати су оцајни. Једино има сансе као борац за оцување РС. Ту је добио највеци проценат, највисе људи га види као јединог заститника РС. И сад се Миле ухватио тога као пијан плота. Гдје год види новинара с микрофоном трци и вице БиХ је неодрзива. Не дам ја РС. А да га Америцки амбасадор само погледа попреко укакио би се. То је само лупетање као и до сад. Расписи референдум и немој ниста реци. Само, расписи референдум!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубомир Марковић

18.02.2014 10:37

Кад сте тако наивни, одлазите са власти, треба народ да пати и гладује због ваше наивности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 10:37

Ста реци послије оваквог дебакла препостентног Додика и разоткривања свих његових лази? Мени није јасно ста та господа мисли, када се затворе рафинерије,када хиљаде људи остану без посла? Драга господо, послије затварања рафинерија у Броду и Модрици посавина је мртва те једино сто остаје омладини јесте исељавање у потрази за хљебом а нама старијим борба за голи зивот.Бирац је ситна риба ста се ради у рафинеријама и Оптима групи а све у сарадњи са владајуцом олигархијом.На хрватском РТЛу је био прилог гдје јасно казу и децидно тврде да је затварање рафинерије у Броду готова ствар те да руси селе у Сисак и Рјеку.Ако има невјерних Тома ову информацију слободно могу провјерити на сајту РТЛа.За непотизам у дрзавним институцијама немам коментара, јер нико није цорав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

18.02.2014 10:30

Која превара је Милорад Додик српском народу. Па знате да је он био и уставотворац муслиманско-хрватске федерације...Био је главни сарадник странаца у БиХ...Само се сјетите шта је радио. Народе Републике Српске освијестите се...Додиков одговор био сам наиван све говори о њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉЕВЧЕ ПОЉЕ

18.02.2014 10:22

СРАМОТА. ОВАЈ СТИДА НЕМА. НАРОДЕ ГЛАСАО СИ, И ТРПИТЕ ГА. ПА ОПЕТ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОКОЈНО ПОШТЕЊЕ

18.02.2014 10:20

ЈЕ ЛИ БИЛА КЛАСИЧНА ПРЕВАРА МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ КАД СИ ТИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ ЦИГАРЕ, А ЉУДИ СВАКИ ДАН ГИНУЛИ И САХРАЊИВАЛИ СЕ? НЕВИЂЕНИ ПРЕВАРАНТУ И ЛИЦЕМЈЕРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИЈА

18.02.2014 10:15

ОВО ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. СРАМОТА, СРАМОТА ,СРАМОТА , ОВАЈ СТИДА НЕМА НАРОДЕ ГЛАСО СИ И ТРПИ ТЕ ГА И ОПЕТ ГЛАСАЈ ЗА ЊЕГА.....,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарчило

18.02.2014 11:58

Не волим што му је федералка одржала лекцију, али нека се нашла и нека која га је надгласала. И лијепо му је жена рекла шта су урадили СДС-овци. И? Ко је сад ту пристајао за пренос надлежности? Ма, даааајте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.02.2014 11:05

Спреми кофер затвор те чека

ОДГОВОРИТЕ
Name

попс

18.02.2014 14:42

НЕПОТИЗАМ , СТА РАДИ ОНДА ЦЕРКА ДОТИЦНОГ У КАБИНЕТУ ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ, ОНА ЈЕ ТАМО СЕФИЦА ИСТОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.02.2014 11:01

И ми смо били наивни у прослости па ти дадосмо гласове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

18.02.2014 10:00

КУЛТУРА НА БАЛКАНСКИ НАЧИН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

18.02.2014 09:58

Свака цаст господину МИНИСТРУ Мирку Саровицу, правом борцу за Републику Српску који је за свог мандата уцинио висе него сви Додикови ЛОПОВИ до сада. Господин Мирко Саровиц је урадио пуно доброга и за остале народе у БиХ, прави политицар, и "нормално" је да он СМЕТА ДОДИКУ јер је Додик НЕХЉЕБОВИЦ који не нуди НИСТА осим празне прице и глупих флоскула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синн феин

18.02.2014 15:31

А ста ти мислис Миле? Казес то сто је било у прослости се не броји. Сад сам фин, мајке ми. Е, за то из прослости цес да робијас. За све лопове. А то за гдју.Радојициц сто казес. Да запослена је некад давно у царинама Републике Српске. У праву си. Кад су царине биле у приватном власниству партије Игора Радојицица и Небојсе Радмановица. Ту су се опарили. Али има нас који нисмо заборавили све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зеко зекиц

18.02.2014 09:47

сви подаци које је Дуска изнијела пред Додика су тацни, па се питам засто новинари из РС не постављају слицна питања? Сматрам да и припадници седме силе сносе одговорност за стање у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

19.02.2014 13:53

Неко је у коментару писао како је Госпођа Јуришић фаворизирала бившег министра Шаровића,то су ноторне глупости, жена говори реално,нека буде црни ђаво на тој позицији али нека штити интересе оба ентитета,нама сви могу продавати м**а под бубреге а нама траже имали длака у јајету. Овај нови министар,благе везе човјек нема,уопште не ради, зато нам је пољопривреда на кољенима. Душка је један од најбољих новинара у БиХ,то су факти,прије свега,слободна и независна,има право на свој став,ако је пристрасна БиХ,па шта,има на то право. Ентитетски предсједник је више личио на предсједника неког сеоског фудбалског клуба,онакво понашање је невиђено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

18.02.2014 14:58

Мени је врхунац цитавог интервјуа његова реценица: " Ја сам им судбина". Који је ово болид.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бојан

18.02.2014 14:22

Душка Јуришић, примјер новинарске непрофесионалности, пристрасности и мржње према Србима и Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.02.2014 14:16

Не волим је, али изриба га Душка поштено. Свака част, то је храброст новинара и примјер за све остале (који га не смију питати ништа конкретно). Најбитније је да је народ видио ароганцију, цинизам и доста признања госп. предсједника! На већину сумњивих питања није имао одговор, па се само лажно смјешкао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Александра

18.02.2014 15:45

Лијепо написано, без греске. Али то све сто писес ту су будаластине. Био је Миле пре неки дан и на РТРС-у.У тој емисији он није дозвољавао да му она јадница од новинарке постави било какво питање.Он је дрзао монолог сат времена.Та емисија ти је била добра?Добра новинарка?А ово Србовање у покусају нецу ни да коментарисем.Ти си само јос један слијепац који не гледа својим оцима вец иде слојепо за Милом.И да знас јос то да је Миле звао њу да јој да интервију,да показе колики је Србин на ФТВ.И да знас да ја нисам ни луд ни твој народ.Таквих ме срамота сто постоје у мом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телепортер

18.02.2014 09:14

Душку Јуришић су били протјерали из Ф ТВ,зато што није хтјела да ради по ничијем диктату,иначе се ради о врсној новинарки коју многи у БиХ воле,јавно или тајно. Оно понашање Додика према водитељици је вријеђање свијести нормалног народа.Нема код Душке припреме питања,никад,нити ће их бити. јадан и биједан иступ високок политичког функционера,замислите ситуацију да је неко гледао из иностранства,звјерање,убацивање уговор,цинично смијање,на свако питање одговор је био сам наиван. ОН и његови су гласали за све законе а нису морали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

18.02.2014 09:11

Наивни Додик - мош' мислити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

18.02.2014 09:05

Ово је крај лазима насег Милета,е да је висе оваквих емисија па раскринкали би га за 2 дана. СВАКА ЦАСТ новинарки, тако се ради, а не ови резимски медији и новинари сто их кују у свеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

18.02.2014 09:57

Бозе, докле иде глупост ових Додикових ду*еувлакаца? Ста је појединцима потребно да схвате да је Додик највеце зло за Републику Српску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вук

18.02.2014 18:11

Који глупан.Готов је!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

18.02.2014 09:38

То је нама наса борба дала. Наси борци аминовали. Нас народ купио. 50 марака, без ПДВ-а! Толико коста будуцност свих нас и насе дјеце. После се цудимо сто је овде свако мало рат! П.С. У Зворнику ради фабрика обуце гдје радници приимају плату 220 КМ и не могу ици ни у WЦ кад им се иде него кад је прописано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је овдје луд

18.02.2014 18:10

Зар је могуце да има људи у оној анкети који воле Додика?! Па јесу ли они на неким дрогама или ста?! Додику је нормално да зене од његових послусника раде по министарствима и влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

18.02.2014 08:21

Свака цаст Дуска. Миле иди сто прије, сакри се у мисију рупу боље ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

18.02.2014 08:14

Лопов наиван. Гдје то бјесе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

18.02.2014 08:16

Додик је био заговорник тзв. европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном затезању правних норматива и санкционисања криминалне приватизације, пљачке друштвене имовине, уградње у сваки посао који народна кобила плаћа, итд итд... Тада Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Да ли их штити из ових, оних или оба разлога, у то не бих улазио јер немам довољно чињеница за валидан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хурија

18.02.2014 08:07

Ма ста покусавали? Додик се јос пита за све сто се десава у БиХ. Браво предсједнице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теx

18.02.2014 13:18

Какав лазов и лицемјер, синоц је конацно показао право лице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

18.02.2014 07:57

Овај интервју и понасање новинара ФТВ, једног од јавних сервиса сигурно це повецати ТВ претпату... Подрзавање нацина на који је Јурисицка покусала да деградира Предсједника РС подсјеца на времена када су неки ликовали приликом смјене Николе Попласена. О Додику моземо имати овако или онако мисљење али он представља институцију РС сто многи, назалост заборављају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

18.02.2014 08:57

Срам вас било. Па та иста водитељица се за вријеме пописа пријавила у Сребреницу да би се послије вратила у Сарајево. Какви сте ви то Срби па је подрзавате? Идите у Федерацију... Срам вас било, јос једном. Милорад Додик за предсједника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

18.02.2014 07:50

Немојте извртати интервју. Додик никада није био хладнији, јер зна да је цар, и да ће побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

18.02.2014 08:37

Свака цаст миле, испрескакао си водитељку да није знала гдје се налази. Поново Мила за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вука

18.02.2014 18:04

Па теби је тако неписменон (сватите) додо побједник.xаxаxаxа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Днс Амајлије

18.02.2014 08:28

Сад је стварно готов.Крај једне владавине Милорада Додика је сада на видику.Треба се мирно повуци на изборима да би избјегли сукобе медју народом.Поздрав са Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

схине

18.02.2014 08:31

Који јос достојанствен политицар говори угледној и удатој зени да поведе са собом куци неког кога дотицни не воли? Која је Милокрад сировина, Бозе сацувај. Свака цаст Дуски сто му је рекла неке ствари у вези са трецим ентитетом и прогону Босњака и Хрвата из РС. Заиста не могу бити паметан да има људи који гласају за овог манипулатора. Фуј... Гади ми се! Предлазем Дуски да га тузи за изрецене ријечи на њен рацун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крсто

18.02.2014 08:23

Он је један обицни манипулатор...који годинама лазе српски народ... на залост јос се примају на те глупе лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.02.2014 13:13

Александра Зар ти мислис да је уредно из рафинерија извуци милијарду,сто је документована цињеница?Зар мислис да је уредно да сви цланови породица ове господе морају бити и савјетници у влади?Само јос да питам, како се зове друствено уредјење гдје појединци добијају титуле по родбинској вези,тј родјењем а не својим радом и знањем?Видим да си изразито паметна па те молим за одговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

цомбе

18.02.2014 07:23

Мислим да Додик сам тразио да буде гост код Дуске Јурисиц (извор из кабинета). Хтио је да испадне мангуп... А испао је оно сто стварно јесте - сеоски ђилкос. Нису сви АТВ и РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњо

18.02.2014 07:16

Не знам коме је овај човјек више занимљив? Годинама прича исте приче. Мада, исти су и с "ове" стране, вишегодишњи тровачи нормалног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.02.2014 14:10

Цовјек је спреман да зртвује све само да остане на власти, вријеме је досло за друге и који размисљају за будуцност, а ти Додик гдје цес и с ким, срецно ти било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.02.2014 01:21

Зена му тресну истину у лице: Први си гласао за заједницку војску Први си гласао за заједницки суд Први си предлагао једног предсједника БиХ... Све је признао, само је тада казе био наиван!? Ово је крај свим лазима Милорада Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

фер

18.02.2014 00:19

Какав новинар и какав став свака цаст,ове са ПТПЦ су смијесне наспрам Дуске Јурисиц,свака цаст стали сте у крај његовом лицемјерству макар на 1 сат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

18.02.2014 01:21

Ако је Додик наиван, шта су тек они који гласају за њега...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

18.02.2014 02:18

Све похвале за водитељицу.Тако се води емисија,па макар и били овако лицемјерни гости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

18.02.2014 01:47

Овај цовјек стварно много лазе и манипулисе. Ако преслусамо његове изјаве предходних година видљива је супротност од изјаве до изјаве. Дневно политицки манипулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС форевер

18.02.2014 01:57

Додик је (као Чавић, Иванић и слични) био заговорник тзв европског пута БИХ, док није увидио да то води потпуном нестанку РС. Од 2006 госп. Додик прави заокрет, и сада доста добро штити уставне надлежности РС. Кривицу за преносе надлежности сноси и СДС и СНСД и ПДП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

18.02.2014 02:16

Стара изрека ; КО ВОЛИ СЛАГАТИ ВОЛИ И УКРАСТИ ; Али овај претера и у првом а и у другом слуцају .Најбоље одговоре на многа питања дао је ЈУГОСЛАВ ПЕТРУСИЦ YУТУБ видео [ ко како и засто је планирао рат ] а сиротиња гинула .ЗАСТО. Ти исти сада казу КО ЈЕ ЦИНИО ЗЛОЦИНЕ НЕКА ОДГОВАРА Рат је многима донео богатство [ДЈАВО ЦЕ ДОЦИ ПО СВОЈЕ]

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.02.2014 12:07

Ух, како ципелице бр.36 разбише 47-ицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран зоран

18.02.2014 01:04

Нека нама насег Милета, какав год да је, то је задњи браник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

18.02.2014 08:03

Како га господја спусти на земљу цињеницама... Ја мислим да Милокрад проклиње себе сто је гостовао на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цувар цасти

18.02.2014 05:46

Милорад Додик је убацен од запада да прода РС, сто је највјероватније и успио. СНДС/ДС(БОРИС ТАДИЦ) - све је то добро измисљено од запада. ДС је издао СРБИЈУ, СНДС це издати РС (само се трази странка која це то извести у Републици Српској). 5/6 година Додик говори о самосталности, а зна да од тога нема ниста, само да добије гласове народа. МИЛОРАД ДОДИК ЈЕ ИЗДАО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апоптоза

18.02.2014 13:06

Цим оде ван своје прције, он је изгубљен. Тамо нема његових сатрапа и поданика да му повладјују и да га слијепо слусају. Новинари га испрескацу и испонизавају (а и није то ни теско), ЕУ и БиХ политицари (нароцито хрватски) га искористе, а нама то вецито продаје као успјехе и побједе! Само од нас у РС ради ста хоце. Докле народе??? Прст на цело, замисли се и покрени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 05:09

ни близу политицара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 12:20

Душка Јуришић је очит примјер на шта се свело новинарство у БиХ, што више пута прекинеш саговорника и онемогућиш му одговор, то си као бољи. То је дно дна новинарства и само неупућени то могу сматрати неким успјехом. Што се тиче изјава предсједника прије 7 или 8 година, па зар не мислите да има право да их мијења у складу са промјеном која се дешава у БиХ? Или, ако мислите да треба политичар да буде досљедан, онда треба да очекујемо да ће СДС који је био на политичкој власти за вријеме рата опет спровести неко етничко чишћење које се инпутира РС-у?? Е, луди мој народе, дивите се једној националисткињи која манипулише са мјестом боравка како би гласала у Сребреници, једној Душки која би сутра, не дај Биже да се зарати, славила над сваком мртвом српском главом. Није џаба стара мудрост рекла: не дај Боже да се Срби сложе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 12:20

Хвала за коментар....далеко смо и од истине и демократије!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лешинари89

18.02.2014 12:52

Јадо један... чекамо те знас ти где...не мозес нас купити висе за 200 км ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

18.02.2014 07:23

Додик је најбезобразнији политицар који постоји у ЕX YУ. Такву дрскост и арогантност имају само они који немају нимало карактера и људскости. Он је срамота рода. Гледајуци га синоц на ТВ и цувси његове грубе ријеци, схватио сам да не постоји лијек који му мозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синди

19.02.2014 17:26

Треба га ухапсити прије него изнесе лову из државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

делија

20.02.2014 15:42

Све је признао,,,,,, само је јадан, био наиван,,,,,,,,, збогом Миле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 11:16

Драги моји Срби, не вјерујем да на овим дискусијама има муслимана. Један сам од њих, али Србин сам по опредељењу, много помагао српску децу, слузио као пример како бити јединствен у дијаспори и овдје. Дакле, Србин по родјењу нисам. Смета ми васа неслога, мрзња једних према другима у политици, у друству... Обрусили сте се на 'јадног' Додика који свим силама - у инат Западу, одрзава Републику Српску и стити српски народ. Добро је сто је 'луд, лазов, сељацина'?! али и поносан на свој народ и Републику Српску. Угледајмо се на њега и нека нам је зив и здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

20.02.2014 08:11

Рузно ли је кад се удрузе Срби против Срба! Срамота, није ни цудо сто на Западу имају лосе мисљење о нама. Удрузимо се, помозимо једни другима, подрзимо политику Републике Српске овакву каква јесте, Додика на целу. Запад казе да су незадовољни Републиком Српском јер немају никакав утицај на њу и предсједника Додика. Па, зар то није похвално...? СРБИ, ЦУВАЈТЕ СЕ СРБА (Рајс Арцибалд, у својој књизи)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:47

Ми Бошњаци прво требамо да очистимо своје редове, па онда да коментаришемо о Републици Српској, ако имамо икакво право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обама

19.02.2014 20:25

Највећи мафијаши су Лагумђија и Изетбеговић.Са њима се Ви обрачунавајте,а ми ћемо са нашима.Ми знамо ко је ко,а Ви водите бригу о Вашој Федерацији,јер ко другом јаму копа сам у њу упада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕЊАЧИНА

19.02.2014 17:45

Погледајте кад укуцате РУШИМО ДОДИКА што је све говорио 2004 године на митингу у Бањалуци. Народе не може се више ми смо сад мирни а за неколико седмица бићемо немирни погледајте и укуцајте РУШИМО ДОДИКА, или учланимо се на фејсбук страницу и вратимо му истом мјером .

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

19.02.2014 16:38

"Господине Председниче", желите рећи да су ове крађе биле планиране ? Звучи на признање кривичног дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

19.02.2014 09:59

Баш је наиван!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукови са Вучијака

19.02.2014 10:01

Наиван и богат! Требало би о томе направити серију као сто је била "ДИНАСТИЈА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само наивни освајају власт на тенковима СФОР-а а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле бас

19.02.2014 09:51

Само.наивни освајају власт на тенковима СФОРа а онда им странци не ваљају. Ти исти наивни пјевају с Бајом пјесму о комуњарама без да се препознају. Сад висе нису наивни само мало богати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

19.02.2014 08:49

Синови отаџбине, склонимо ово са чела Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дарио

19.02.2014 08:30

Нас Милојица, Зивио Пресхједник :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босанац

19.02.2014 08:20

Ни једног момента мој коментар није поредио предсједника Додика са вехабијом, већ је био одговор на један коментар који је мене прозивао за лудост и глупост јер дајем подршку предсједнику. Прочитајте претходне па ћете схватити. Управо тај националиста који позива на џихад за мрвицу је прикривенији од Душке Јуришић, жао ми је ако нисам схваћена како треба. Лично сматрам да Република Српска још увијек нема бољег кандидата за предсједника, јер само предсједник Додик има снагу да се бори са Душкама и Бакирима. Сматрам, као и многи у РС-у да је крајње вријеме да се националистички духови смире и да се народ окрене изградњи и просперитету, али стално једни те исти духови се дижу из Федерације управо како би сакрили своју политичку неспособност. Дајем и даћу свој глас за предсједника Додика, имам право на своје мишљење као и сви и никога овим не вријеђам као што раде многи на овом сајту. Александра

ОДГОВОРИТЕ
Name

гт

19.02.2014 08:08

браво александра,продали би они матер да дођу на власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

19.02.2014 07:19

Александра, мени је залосно сто ти поредис једног председника ентитета, госп. Додика, са криминалцом и отпадником, који има 4 зене и саље младе у смрт из твог линка. Ја сам Муслиман,и најрадије би га послао у Сирију да се не врати. Он је за мене срамота друства. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

19.02.2014 17:14

Погледајте емисију па онда коментарисите, оцигледно пола вас није ни гледало а друго на крају са оним сто се водитељка пријавила у Сребреници само да би странке из Федерације побједиле то нико не коментарисе? Сто је закопао да је једва емисију одјавила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО НИСТА

19.02.2014 16:30

Ми имамо више од 50% незапослених, а са друге стране Додикови полтрони су на 10 функција (комисије, управни одбори, надзорни одбори, итд..) и још им је и то мало па и жене гурају на функције. БРУКА И СРАМОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

18.02.2014 23:18

Мене је стид да ме овакав човјек представља .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

18.02.2014 22:51

СТВАРНО ИМА ЛИКОВА ЗА КОЈЕ НИЈЕ ИНТЕРНЕТ ДА МЛАТЕ - У ЗАТВОРУ ЈЕ ВЕЋ, ГОТОВ ЈЕ, ЛОПОВ, ПОКРАО СВЕ. ИМА ПЕТНАЕСТАК ОВИХ КОЈИ ОВАКО ПИШ, А ОСТАЛИ ЋУТЕ И ЧЕКАЈУ ИЗБОРЕ И ТАКО СВАКИ ПУТ ПОБЕДИ ДОДИК. А ОНДА ОВИ КЛЕПНУ УШИМА. КОМЕНТАРИШИТЕ ПРИСТОЈНО, НЕ ВАЉА ВРЕЂАТИ ЉУДЕ ПА КО ГОД ТО БИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ узалуд труд

29.05.2020 02:30

Бас ме брига за Додиков став и харизму кад од тог нема користи нико осим њега и његове странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недис

18.02.2014 21:30

Душка Јуришић је новинар - зицераш, која је говорила за Николу Кољевића, у рату, ''да је духовни и тјелесни кепец''... Она је задојена мржњом и не воли Србе... Брсти као коза, а то није новинарство! Саговорник мора да искаже слободно мишљење, а да га не прекида...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узалуд труд...

18.02.2014 21:28

Јадна мајко, јаднијех сватова... Куку нама када Срби хвале Душку Јуришић! Миле није безгрешан, али је најбољи чувар Републике Српске и зато ће и убудуће бити предсједник. Има харизму и државнички став, он је трећа димензија за све опозиционаре. Здраво били, браћо Срби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александра

18.02.2014 21:16

Мој одговор Горану ВРС је био толико опширан да није могао бити објављен, па ако није проблем нека ми да маил. А што се тиче српства, лудости и припадности народу ево линк па погледајте ко је луд. хттп://www.независне.цом/новости/бих/Вехабијски-водја-Босниц-звецка-сабљама-231587.хтмл Душка је, и даље тврдим, једна некултурна, искомплексирана жена која је на своју реторику добила адекватан одговор. Жалосно је како би неки људи продали Републику Српску само да дођу на власт. А ја сам, као и многи од вас, учествовала у стварању ове државе и не могу и нећу да славим хушкачке говоре из Федерације који показују наводну "бригу" о Републици Српској. Од њихове љубави, у најбољем случају, пуца кожа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

18.02.2014 21:05

Не цијеним ни Душку ни њега. Она хвали Шаровића само зато што га је смијенио Додок. Међутим, неке важне чињенице је изнијела, а то је да је 2006. било више запослених, а знамо чија је то заслуга. Затим, пренос надлежности у којима су учествовали чланови његове странке. Затим огромна задужења. Ми можемо чути неке одговоре на питања само кад Додик гостује на некој федералној тв, овдје ништа. Збиља, шта би са АТВ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ

19.02.2014 13:28

Прије него што се Додик протјера, молим да врати 3 милиона КМ народних пара што их даде сину за подизање воћњака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

18.02.2014 19:30

Не с..и, ти си страни плаценик и за то сто си нас униставао си добио големе паре! Само због тога ти не гине дозивотна робија, а ни за остало ти нема спаса! ГОТОВ СИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

18.02.2014 20:48

Знаци, на спомен етницког цисцења Срба, Сребренице, Дуска добија осип, а ви то одобравате. Она брани Саровица и СДС, јадно. Брзо заборављате како су пљували по СДС-у, а тако це бити и сутра ко год буде предсједник Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

18.02.2014 19:47

Шарлатан! Са том једно ријечи се може описати лик и дјело великог вође. Српскаааа заувијек!!!! То је све што он ради у нашем интересу, цикне једном и глупани гласају за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дезертер

18.02.2014 19:21

Отприлике ФТВ је много гледана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

18.02.2014 18:34

Браво за БН, ви сте коректно објавили срамотно гостовање Додика на ФТВ-у, а резимска РТРС није смјела ни да помене! Ко не вјерује нек отвори ртрс.тв. Искрен поздрав свим добрим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРЦАЈЕВЦИ

18.02.2014 18:30

Људи па јел' ви видите лопова и преваранта, кад прица са новинарком па јел' видите да не смије да јој гледа у оци. Психолоски доказано да је лазов и преварант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.02.2014 18:24

Свака цаст новинарки Јурисиц. Нико га до сада није испрескакао него она. Изгубио се, није знао гдје је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амy

18.02.2014 17:54

Један је онај кога представља оваква сељацина, неотесанац, сеоски дјилкос..... ма без коментара... овакви са овом празном прицом (глупостима и лазима које понавља из године у годину као папагај), покретима, ма уопсте цјелокупним понасањем.... могу се наци само на насим просторима!!! Јадна водитељка кад и с оваквима мора комуницирати иако је за њега "измислила свијет".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШАМЦАНИ

18.02.2014 17:46

Кратко и јасно, СРАМОТА, ЈАД, ТУГА, ЧЕМЕР.... ДОК ДОДИК ПРИЗНАЈЕ НАИВНОСТ, НАРОДУ СЕ СВЕ ВИСЕ ГАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Танананананана

18.02.2014 18:15

Готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

18.02.2014 16:01

Вецег сељака у зивоту нисам видио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

18.02.2014 15:55

Ниси на РТРС и АТВ хахахха. Како цовјек лазе...свака цаст на професионалности Дуске Јурисиц..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

18.02.2014 16:48

Који глупани па додо је побједник сватите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зен

18.02.2014 15:42

Мало је изненађујуће да се Милорад Додик некако није припремио за овај интервју... То се види по томе што је на изношење релевантних података о стању задужења и повећања незапослености од 2006. до сада само одреаговао на начин да се ради о тим неким (као) лажним подацима без аргументованог одговора... Обично он покушава на постављена питања одговорити (као) неким аргументима,овај пут је некако лежерно схватио овај интервју,тако бар изгледа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

цопиц

18.02.2014 12:51

Дуска је десет пута веци Србин од Додика јер се зена бори за истину и не ставља у први план дневнополитицке манипулације нацијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

легитимни

18.02.2014 11:14

РАСПИШИ КУКАВИЦЕ ПЛАШЉИВА РЕФЕРЕНДУМ!!! Одлично знаш да би се у том случају још додатно ослабио и империја црвених би стихијски нестала...Воља грађана за референдумом је присутна већ одавно зато ако имас моралности и један микрон, учини то! Али ти си неморалан човјек...не знаш ни шта значи морал...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије силни

18.02.2014 11:20

Лудница од народа....људи моји из ове зене изсијава мрзња а ви њој аплаудирате,сву је емисију свела на трац сеансу са нападима хистерије...СДС логика је гробница Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

18.02.2014 11:13

класицна сељацина

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурост

18.02.2014 11:13

ДРАГИ ДОДО НЕСЛУШАЈ НИКОГА НЕГО ПОСТАВУ ЗА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СВОГ БРАТА ,А ЗА МИНИСТРА ПРАВОСУЂА СВОГ ОЦА ,А ЗЕТОВЕ НА ДРУГА МИНИСТАРСКА МЈЕСТА па оплети по народу куд пукло да пукло па касније то је била МОЈА НАИВНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

САСХА

18.02.2014 11:13

Која сељацина, просто невјероватно, олицење охолости и бахатости!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока_БЛ_форум

18.02.2014 15:31

Није Душка Јуришић подгузна мува попут Вање Фуртуле па да му тетоши!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСЛЕДЊИ КИНЕСКИ ЦАР

18.02.2014 11:11

Нацин на који је БН ТВ синоц у свом програму емитовала прилог о емисији ФТВ Постено,уопсте није професионалан нити реалан. Приказани су само они дијелови емисије гдје је новинарка наводно "притиснула и сатјерала уза зид" предсједника Републике Српске ,а намјерно нису приказани дијелови гдје он говори о понасању федералног Завода за ПИО који неце да исплацује пензије становницима РС који су их тамо зарадили?! Нигдје у истом прилогу није рецено да је новинарка промијенила мјесто пребивалиста пред изборе и гласала у Сребреници,а онда се вратила опет куци као са годисњег одмора?! Мозе ли нам неко реци засто и који су разлози? БН ТВ не мозе или неце?! Цјенио сам Васу ТВ,али сте ме тотално разоцарали. Ставили сте се на једну страну умјесто да будете објективни и реални. Такав нацин извјеставања Вам неце помоци да будете гледанији и да дуго опстанете?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Ристиц

18.02.2014 12:03

За тебе је Мирко Саровиц велицина.Ста је цовјек истрпио за РС ти неби ни у лудилу,подвио би реп и направио неки договор са странцима да те пусте.Али све се мјења.Кад ти будес робијао,Мирко Саровиц це доци да те обидје,јер је он цовјек за разлику од тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАКОН РС

18.02.2014 11:03

Треба увести закон БИЛИ СМО НАИВНИ ,ДА СЕ КРИВИЧНО НЕОДГОВАРА ко је био наиван и није знао што ради краде ,продаје дрогу продаје државу итд. јер овај закон за сада важи само за доду и његове СНСД ЧЛАНОВЕ ,А НАРОД ИМА ДА ПАТИ, ТРПИ ШУТИ и не смије од страха јер зна се што га чека батинаши су увјек спремни, гласај те за СНСД или још горе немојте изаћи на изборе .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија