Три странке траже оставку Владе Републике Српске

Предсједници Српске радикалне странке РС, Нове социјалистичке партије и Српске напредне странке РС позвали су данас Владу РС-а да, због тешке економске ситуације у којој се РС налази већ дуже вријеме, поднесе оставку, а да се на свим нивоима у БиХ распишу пријевремени избори.

Република Српска 11.02.2014 | 23:03
Три странке траже оставку Владе Републике Српске
Предсједници Српске радикалне странке РС, Нове социјалистичке партије и Српске напредне странке РС позвали су данас Владу РС-а да, због тешке економске ситуације у којој се РС налази већ дуже вријеме, поднесе оставку, а да се на свим нивоима у БиХ распишу пријевремени избори. Тврде да се избори могу одржати и да је то рјешење за кризу која је кулминирала у Федерацији БиХ, а, предсједник радикала РС-а Миланко Михајлица тврди да ништа мање није присутна у РС и да није тачно да је ситуација у том бх ентитету “сређена”. Он одбацује наводе власти у РС да би пријевременим изборима РС била угрожена, дестабилизирана и доведена у питање, већ би се њима провјерила воља народа. Подржавају и, како тврди, оправдане захтјеве већине грађана у РС и БиХ за рјешење нагомиланих проблема, али су против “отпакивања” Дејтонског споразума и евентулне вањске интервенције, и наглашавају да власт у РС “не смије ширити страх да би РС била доведена у питање, ако они изгубе власт”. -Позивамо владајуће странке у РС да одступе с власти, а Владу да не забада главу у пијесак због дешавања у ФБиХ - рекао  је Михајлица на прес-конференцији оптуживши актулену власт у РС да се отуђила од народа. Он каже да су против насилних протеста, али да ће се власт „уколико буде забијала главу у пијесак, суочити с протестима“. И предсједник Нове социјалистичке партије (НСП) Здравко Крсмановић каже да се ових дана навршило осам година актулене власти и да је из сагледавања резултата видљиво је "да је сва власт сконцентрирана у једном човјеку - Милораду Додику". Крсмановић је упозорио на незапосленост у РС, а када ти млади протестирају, каже, зову их хулиганима, а не оне који су покрали тај народ. - Ако је Србија, која је у бољем стању могла расписати ванредне избире, зашто не можемо ми - пита он и тврди да се власт у РС препала властитог народа. Предсједник Српске напредне странке Јован Митровић такођер тврди да је оставка Влада РС-а и ванредни избори “неминовност, јер је у посљедњих осам година вођења накарадна политика”. -Ванредни избори су потребни јер је уништена привреда, криминал и корупција су постали начин живота, а РС је презадужена, судство је корумпирано - рекао је Митровић и оптужио власт да је организирала “контра митинг против протеста гладних прије неколико дана у Бијељини”. - Ако власт не распише изборе, десит ће се горе стање него у ФБиХ – сматра Митровић и додаје да сви који демонстрирају треба то да раде мирним путем. Представници ове три мање опозиционе странке изнијели су на прес-конференцији у Бањој Луци низ оптужби на актулену власт и када је у питању пропаст Фабрике глинице “Бирач”, да ће се слично десити у Рафинерији нафте у Босанском Броду и по још неким питањима. хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=QаоОQС_ДЦСЕ

Коментари / 702

Оставите коментар
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

најсладји

12.02.2014 21:14

Ви тразите оставку Владе,па ви идиоти не мозете да водите мјесни одбор,а не једну Републику!Када спомињете Милорада Додика,треба да устанете и да се поклоните.Република Српска це да опстане само са Милорадом на целу.Здравко Крсмановиц хахахаа занимљив играц,страни плаценик,фасиста.Јован Митровиц ? Ста он пјева ? Ко је он ? Напријед СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Централа

12.02.2014 16:45

Ако напредњаци дођу ми смо нај....и људи! Зато драги активисти оплетиле по Хадзији и напредњацима на сваку њихову изјаву, иначе нам се добро не пише. Ако се они дочепају власти ми губимо слободу, а Предсједник нам може добити доживотну затворску казну и могу му одузети сав милијардерски капитал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сд

12.02.2014 15:18

МИХАЉИЦА ни у свом селу Крсљама опстина нови град није добио ни један глас а он прица несто против Додика за вријеме југе тај господин је бијо синтор ловијо керове по новом граду а сада два стана нови мерцедес викендица на ријеци уни ко из бајке а за осталу двојицу нисам сигуран да и они лосе зиве па их брине српски народ мало насје погинуло у ратовима ако им се иде на улицу нека иду у сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бими

12.02.2014 13:26

Добро реце Додик синоц: ма немојте се зајебавати Михаљица, Крсмановиц, Митровиц ма иди!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пп

12.02.2014 07:50

не само оставке него и одузимање не легално стецене имовине

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

11.02.2014 22:39

људи само хоце себе да обезбиједе док није нестало пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВА ТРИ РИБАРСКА ДРУШТВА ХОЋЕ ДА РУШЕ ДРЖАВУ ПА ТРЕБА НАРОД ДА ВАС ПРЕБИЈЕ А НЕ ПОЛИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

11.02.2014 22:27

Хадзи Јована за премијера или министра унутрашњих послова, па да видите како се хапсе криминалци. Не би било ни по бабу ни по стричевима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

06.05.2024 21:46

ОВАЈ ЗВ ПРОТЕСТАНТ ЈЕ ПАМЕТАН ЊЕГА БИ ТРЕБАЛО НА ЧЕЛО ПАДА ЗАВРШИМО. СВИ БИ ВИ БИЛИ ГОРИ ОД ОВИХ САМО ДА ВАС ДОПАДНЕ УОЗБИЉИТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СРПСКУ АКО СТЕ СРБИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

12.02.2014 00:55

Није се Јован окренуо "сад" како неки пишу већ прије много година. Видио човјек да од те приче није било ништа и отишао. Паметно и поштено. У чему је проблем изаћи из нечега у шта више не вјерујеш и видиш да то није то. Браво за Јована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.02.2014 20:46

Свим овима што говоре о малим странкама: Па и СДП, СДА, имају огромно чланство па их народ скида са власти. У томе и јест ствар што су велике странке легло великог криминала, а мали ће ојачати зато што су некомпромитовани. Не пада ми на памет да једну силу мијењам другом. До крупних промјена и нових људи мора доћи, прије или касније. Подршка Адаму Шукалу зато што превише културно и пристојно изгледа за једног просјечног политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗаБољиСтандард

11.02.2014 20:49

Још мало и нећемо имат шта јести, а наши политичари живе као краљеви... све нам је постало свеједно, све је "нормално" а ништа није... ДОЉЕ ВЛАДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 20:58

Слазем се да је Биљана Плавсиц највеци издајник Републике Српске, бораца и цијелог српског народа, јер нас је признањем наводне кривице у Хагу све обиљезила. Због тога и не вјерујем овом Хадзи-Митровицу. Колико се сјецам био је њен, а самим тим и Додиков послусник. Сада се окренуо скроз и постао цлан "напредњака".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.02.2014 00:51

Занимљиви су коментари оних који већ унапријед знају да ће ове странке имати мали број гласова. Страх? Па није ни СНСД у почетку био тако велики, брзо сте заборавили. Мада су показали своје свих ових година као и СДС. Вријеме је за промјене по узору на Србију. Подршка поштеним борцима за правду и просперитет. Ово овако се више не може. Само избори и промјене, тако казнити све због којих годинама живимо као просјаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 19:26

За Велибора: Имају грађани фотографије на мобилним телефонима како зворничка полиција по граду скида плакате које су биле постављене ради организације протеста. Треба питати Чапљу имали њега на тим фотографијама. Ускоро ће у новинама изаћи видео снимци и фотографије како ЗВ-полиција скида плакате грађана о позивању на протесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:15

Маните се, Срби, хаџија. У великој сте невољи која клизи у катастрофу, народ треба да се сабере, и што прије заустави економско-социјалну трагедију. Већ сте робови - у дужничком ропству. Нажалост примитивним методама и пљачком Додика. Какав Хаџи-Митровић? Хероји вам труну по казаматима, Биљана Плавшић је издала Републику Српску, а Додик је докусурио пљачком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена

11.02.2014 15:33

Срби у памет!Ова тројица нашли сада да реагују.Нека им је на част.Никакви људи,а поготово политићари.Нека их је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Снсд

11.02.2014 16:45

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 16:29

Велиборе колико ти је порасто нос ови дана , полало видиш колико је нарасто Пинокиу . Какви бре аутобуси , препали сте се јер добро знате да иза најаве протеста стоји гладан народ с говњивим моткама . Што се бре лијепо не представиш , знам да си један од браће Далтон -Поповић

ОДГОВОРИТЕ
Name

По заслугама

11.02.2014 16:12

Они заслузују најгоре...Толико су омрзли у народу да је то страсно.Од Додика,Цвијановицке,Скрбица ма свих...Али сад на врат на нос расписивати изборе није ни то ресење.Недају они милом власт.А најгоре би било да некаку у октобру опет формирају власт Додик Дјокиц и Павиц,е тад мислим да би била револуција код нас у ово доба до године.Требају да схвате да су своје одрадили и оду као људи,а онда робија за лопове којих има ихххх

ОДГОВОРИТЕ
Name

нарина

11.02.2014 15:48

Хахахаха..људи обожавам када цитам коментаре ових без мудо.. Који лају на Крсмановица..тресу им се гаће од њега..код Крсановица се ради не забусава се и не краде..а ови што пишу против њега су они што су чували стоку по Фочи,па им сада мука што је Крсмановиц направио од Фоче град..ма за такве Фоца је велеград. Зашто млатите лажи..добро ви знате каква је била Фоца док је владао СДС и каква је сада када влада СНСД..а знате и то ста је све Крсмановиц урадио за Фоцможете да лазете неком ко не зна да пола Фоче није задовољно Крсмановицем..како пола,када је већина Фочака за Крсмановица..опште је познато да сте изборе добили уцјеном народа..доћи ће и вама крај Вратице се ако не Крсмановиц онда његов огранак..Ми Фочу не дамо..а ви браните своје столице прљавим причама па да видимо докле..Не лајте на Крсмановица дјаба вам је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

11.02.2014 14:51

Свака вам част људи, од килавог СДС-а нема ништа, а СНСД нас уништи. Народ је спреман, само чекамо некога да нас поведе. Покупили сте моје симпатије, само зовите и излазимо на улице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само слога србина спасава

11.02.2014 15:48

Мозда имамо најгору власт, мозда и нови не би били бољи, али сада то да радимо када је тамни вилајет окрузио ово сто имамо, то довољно показује да ли заслузујемо и да ли смо достојни овог сто имамо и свих оних сто су дали зивот за Републику Српску и наравно колико смо мудри. Док се политицки мисеви гурају да сада буду мудри и да буду водје, водје вилајета сједе и трљају руке и говоре "ево сада це Срби, њима мало фали да крену" , и ста онда??? Срби у памет, нека се ови горе јб без нас, а у октобру листиц у руке и бирај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 14:41

за:Зворницанина -Е сад га и ти претјера...То за Зорана је тацно.Да има пола града под контролом,то има!!!Да це да буде,,гунгуле"а то у овом моменту,не зели ни један цовјек у граду,сем Босњака. Да полиција скида плакате,то лазес.Да је пун град полиције и то претјерујес,стање нормално.Какав полициски цас??? А по твом контексту коментара,мозе и да се закљуци да си Босњак!А ако јеси Босњак,немој те дјаба доводити протестанте из Тузле,вратицемо људе у Тузлу. Посто је јуцер један аутобус врацен за Тузлу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво Петре!

11.02.2014 14:36

Тако је Петре, ако само једни оду а други дођу без икакве одговорности ових првих, онда је то још једна у низу спрдња и лакрдија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

11.02.2014 16:48

Врло мудра и реална изјава. Ово једини нацин да сацувамо Републику Српску и незадовољне умјесто на улицу усмјеримо на бирацка мјеста. Браво за СНС и Хадзи Јована Митровића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворни снсд

11.02.2014 14:44

Све три странке немају гласова као СНСД у у једном већем граду, Крсмановић у црно завијо Фочу, то каже вечина грађана Фоче, Михаљица може бити предсједник једне веће мјесне заједнице у Бања луци, а Митровић вјечити прелетач, стварно бих волео видјети ко може овим људима вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВ Протестант

11.02.2014 14:13

У Зворнику је се десио највећи криминал у Републици Српској. Преко Милијарду и по КМ, је опљачкано из Глинице. Шта је радила полиција у Зворнику? Гдје је ту њихова одговорност? Како је то могуће да се деси, а да полиције не реагује. СНСД је у МУП РС поставила све подобне и неписмене кадрове који слушају само шта им се каже, а не смију да раде по закону. МУП Републике Српске је постала приватна фирма тајкуна и криминалаца СНСД-а која штити њихов криминал. Народ треба да изађе на улице, тога се највише криминалци из СНСД-а и боје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

11.02.2014 14:09

Ако се само смијене а не казне онда није ниста уцињено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

11.02.2014 14:06

Богами, биће и код нас гунгуле. Власт се уплашила грађана, оних истих којима је плаћала за гласање. У ЦЈБ Бијељина алармантно стање. Зворник изгледа као да је уведен полицијски час. У том граду Зоран се највише препао. Он сам држи пола Зворника. Улице су у Зворнику пуне полиције. Грађани лијепе плакате против власти по Зворнику а полиција иде за њима и скида. Командири полиције се уплашили јер ако оде власт одоше и они онако полуписмени јер су их довели да буду послушни и подобни и да нераде свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

11.02.2014 14:05

Три странке=300 гласова,хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

11.02.2014 13:59

Ста је ли ови несто доносе боље, па имали смо радикале имали смо и КРСМАНОВИЦА а ових се напредњака Вуциц одрице сто води Митровиц него подрзава оне сто води Адам Сукало. СТО СЕ ОНИ НЕ ДИГНУ ПРВИ И ИЗАДЈУ НА УЛИЦУ, ТО ЈЕ ТЕСКО ЈЕР ако они изадју боје се да им Додо не би одузео оне 2500 КМ као посланика у НС РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

11.02.2014 13:58

Глупост... -Крсмановица нецу да коментарисем(мислим да је регуларан)!!! -Михаљица,добар да води неку од МЗ...Политика је њему страна материја!!! -Јован Митровиц-,,вођења накарадна политика”! Па да,ј ер да је водјена политика како треба, ти би био у затвору. Ова је лицност срусила фирму ,,Нови извор" до темеља. На цудан нацин је досао до ње и упропастио... Слузио је се лосом политиком, па је преотео лого ,,Српске Напредне Странке". А подрску од Србије нема... Е мој Јоване!!! Али одговарацес и ти и сви који су униставали фирме у Зворнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пантиц

11.02.2014 13:54

Свака цаст тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

11.02.2014 13:55

Ако ће нас спашавати Михајлица, Крсмановић и Митровић боље је да пропаднемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

11.02.2014 13:49

Ау страсне партије нијесу могле да предју ни цензус на прослим изборима а тразе да они сједу у фотеље да је то затразила СДС не бих се цудио али Босиц је паметан он је рекао да це на демократским изборима на јесен да сруси ове сто сад владају и ја га подрзавам а не као ови,хоце са улице да сједну у фотељу е не мозе бас тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуско

11.02.2014 13:42

То са ванредним изборима, врло сам скептицан....само да доцекамо бар редовне у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

11.02.2014 16:02

Има ли ко од ових лакрдијаса конкретан приједлог ста треба да се ради, а не само да пљују једни по другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

11.02.2014 16:03

Хаџија је сигурно један од најпоштенијих политичара, искрено се надам да ће бити будући премијер. Данас само луд човјек може дати глас за СДС или боже недај СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛО БРЕ

11.02.2014 17:16

Ја странака ,недо бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Тб

11.02.2014 16:17

Нема ниста од избора, неце Додик дозволити по цијену зивота. Мила му фотеља, макар јос који мјесец. Мада је најпаметнији Босиц са изјавом да га неце русити на улици, него демократски, на изборима...............то вец неце моци да избјегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:20

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и с њом и пајдасима соцјалистима те уз помоц тенкова СФОР-а довео тог истог Додика на власт? Зар није предсједавао скупстином када је Додик изгласан за премијера и то дубоко иза пиноци на сједници на којој није било СДС-а? Ста му би па се предомисли? Несто му не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

988

11.02.2014 18:22

Хадзи Јован Митровић никада није ништа украо за разлику од СДС-оваца и СНСД-оваца (или овнова) зато га се и бојите толико. Читав живот СДС и СНСД у коалицији а сада им неко крив кад народ хоће да узме говњиву мотку. Веома ми је драго да вам је Српска напредна странка трн у оку, то нама неопредјељенима говори само једно, а то је да требамо гласати за оне којих се ви пацови бојите. Овога пута сируран избор за спас Републике Српске је дефинитивно Хадзи Јован Митровић и Српска напредна странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

11.02.2014 18:03

Подрска Јовану Митровицу!!! Реално-најпостенији политицар... Крајње је вријеме да се стане у крај овом криминалу и корупцији који је захватио Републику Српску откад је СНСД на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зина Цицеклиц

11.02.2014 19:07

Треба, да то народ РС тражи, народ је својом хероиком и створио Републику Српску, и сада је тај народ СНСД од 2006. одвео у робове. Дужничко ропство је направило шталу за робове ММФ-а, док је Додик постао милијардер. Народ, ако тоне види, то је велика невоља за Републику Српску и отићи ће у трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.02.2014 19:23

Јаки ми странки Бозе сачувај

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко- Бијељина

11.02.2014 18:42

977бл Свака ти је златна у вези Хадзимитровица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

11.02.2014 16:57

СНС има веома јасан програм за разлику од свих других странака које само просипају шупљу причу и сами не вјерују у оно што кажу. Убиједјена сам да је Република Српска добила последњу шансу коју видим у Српској напредној странци. Ако они не дођу на власт може нам се десити оно најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

11.02.2014 16:38

Погледај само ове СНСД-ове тролове како се боје Хаџије. Када Хадзија преузме власт многи ће се чешати тамо гдје их и не сврби. Само напријед напредњаци. Уништите багру док они нису уништили нашу Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

11.02.2014 16:43

Додик је и дошао на тенковима тако мора и да оде. СДС реално није алтернатива овој власти тако да нам остаје да дамо шансу Српској напредној странци. Остали су показали шта знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

11.02.2014 17:06

Ово је одличан приједлог и нацин да избјегнемо оно сто се догадја у Федерацији! Подрска Хадзи Јовану Митровићу! Мирно и демократски! Ако је Додику стало до РС сада је вријеме да распише изборе и да преузму власт они који знају и хоће да омогуће народу живот достојан човјека. СНС је спас за Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:12

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

977бл

11.02.2014 18:13

Зар није "Хадзија" 90 и неке био у странци Биљане Плавсиц и заједно с њом и пајдасима соцјалистима уз помоц темкова СФОР-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

не вјеруј сдс и снсд-у

11.02.2014 21:01

Једном сте нас преварили и довели у ропство, више никада. Новим људима треба дати шансу. Српска напредна странка једино може и има способне људе да нешто предузму, остале смо видјели до сада.

ОДГОВОРИТЕ