Глигорић Додику: “Ко не слуша народ, слушаће олују”

Поводом догађања народа Федерацији БиХ , предсједник Српске Алтернативе Тихомир Глигорић упутио је отворено писмо предсједнику Републике Српске Милораду Додику.

Република Српска 08.02.2014 | 18:18
Глигорић Додику: “Ко не слуша народ, слушаће олују”
Поводом догађања народа Федерацији БиХ , предсједник Српске Алтернативе Тихомир Глигорић упутио је отворено писмо предсједнику Републике Српске Милораду Додику. Глигорић је навео да нико у Српској не жели да се исти сценарио догоди у Републици Српској, али и изразио бојазан да ни Милорад Додик не схвата поенту приче. “Народу је дозлогрдило. Народ је гладан, опљачкан и доста му је свега”, наводи Глигорић. Само због тога Глигорић је, како наводи, је одлучио да Милорад Додик, будући да је апсолутни господар и владар у РС-у, посавјетује шта треба да уради и то под хитно! Милораде, угледај се на Путина – позови оне 33 особе (знаш ти добро које) и нареди им да у наредних пар дана донесу паре које су попљачкали од овог народа и тако направи фонд. Из њега ћеш , Милораде: 1. Обезбиједити да сви грађани РС-а могу да се лијече бесплатно у здравственим установама РС-а, јер се не може толерисати да се болесни грађани не лијече зато што немају пара; 2. Обезбиједити нови, једноставан и ефикасан систем социјалне заштите у коме свака породица која има примања мања од 200 КМ, има право да од државе добије разлику; 3. Обезбиједити да незапослени не буду препуштени сами себи, већ да се о њима брину и друштво и Република; 4. Финансирати ревитализацију фирми, које су пљачкашком приватизацијом, намјерно уништене и предати их радницима који су их и изградили; 5. Моћи финансирати „нови Маршалов план“ обнове инфраструктуре и масовног отварања јавних радова у свим општинама РС-а, што ће запослити велики број људи и коначно нашим грађанима дати наду да ће и они, као сав нормалан свијет, моћи своју дјецу слати у нормалне школе, лијечити се у пристојним болницама, возити се нормалним путевима, имати нормално гријање, воду, струју... Глигорић даље поручује Додику: “Наравно да за све ово треба пуно новца. Ако ти не буде довољно ово што ти твоји тајкуни врате, ево ти још неколико идеја гдје можеш наћи паре”: 6. Продај свој авион и хеликоптер којим се возикаш по свијету, а народ од тога нема никакве користи, 7. Сам себи укини репрезентацију коју си планирао у износу од 500.000 КМ у 2014.; 8. Министрима и осталим руководиоцима плате сведи на двије просјечне плате у РС - тако ћеш их мотивисати да учине све што је у њиховој моћи да просјечна плата порасте; 9. Укини им све додатке на плату, разне паушале, службене телефоне, накнаде у управним и надзорним одборима; 10. Укини им нове и скупе службене аутомобиле, ротације и репрезентације; 11. Сам смисли нешто. Милораде, само нојеви забијају главу у пијесак, кад невоља наилази. Проблеме који су ових дана ескалирали у ФБиХ, можеш игнорисати и попут премијерке хвалити се да смо стабилан и апсолутно сређен ентитет. Али то ти неће помоћи, кад се чаша прелије. Ко не слуша народ, слушаће олују! Наводи се у отвореном писмо предсједника Српске Алтернативе Тихомира Глигорића предсједнику Републике Српске Милораду Додику.

Коментари / 923

Оставите коментар
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

09.02.2014 21:59

СВИ НА УЛИЦЕ!!!! РУСИТЕ ГА!!! РУСИТЕ ВОЗДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нехроо

10.02.2014 14:26

Велиборе ти мозда не знас колико Срба и Хрвата има у Тузли зато не лупетај да протестују муслимани него становниство Тузле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

богдан кили

09.02.2014 12:57

Нисам до сада прочитао ништа што упућује на тотално незнање, како функционише Европска Заједница, БиХ и РС, него ово што пише овај умишљени свезналица Глигорић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изјаве Месића из Хрватске

09.02.2014 12:56

Дејтонски споразум је једини мјеродаван документ који дефинира устав дејтонске БиХ. БиХ постоји само као дејтонска или никаква. То неки непријатељи РС и српског народа не схваћају. Нема измјена, укидања или било каквог манипулирања дејтонског устава без пристанка РС и српског народа. А пристанак српског народа да драговољно напусти РС и оде у избјеглиштво у Србију никада нећете добити. Зато су приче овог исхлапјелог старца који и сам носи велику кривњу за све што нас је снашло само глупости које треба игнорирати. Српски челници како у РС тако и у Србији би требало да оштро осуде његове антидејтонске изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

авиону сломицу ти крила

09.02.2014 12:07

Не мозе Додо без свог авиона. Ко високо лети ниско пада. Додо,падас на изборима,припреми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предсједник

09.02.2014 12:05

Глигорица за предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

09.02.2014 12:04

Глигорицу свака ти цаст,треба имати петљу па ово написати.Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрљо

09.02.2014 09:18

Тацно је да су СНСД ови нацелници богати скоро као Додик али о томе се цути.За сваки посао се Уградјују бар 10 посто,а цак ни дијете у вртиц не мозес уписати без њиховог одобрења.Бар код нас у Дервенти.Јадно и залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

руцак

08.02.2014 18:37

Додо ако се дозовес памети па послусас господина Глигорица,организуј у својој вили руцак за 33 особе па то су ипак твоја дјеца,родјаци,кумови,сколски другари...па их замоли да врате бар трецину оног сто су украли бице нам сасвим довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Нинослав

08.02.2014 18:21

А онда требамо да вјерујемо овима сто су сад на власти.Браво за нас,нисмо се са мјеста помакли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

08.02.2014 18:18

Народе обавезно се јавите СНСД-у они су ти који це ријести све проблеме.Сада це стварно поцети да раде јер је поцела предизборна кампања,а то сто до сад нису ниста радили заборавите.Па људи ови из СНСД-а стварно мисле да смо сви малоумни не само опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једанаеста Глигорицева

08.02.2014 18:58

Никад не вјеруј лопову који је до јуце био у власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

08.02.2014 17:41

Ми нисмо у стању да направимо преокрет због насе Не Слоге.Цесто пута подрзавамо Коруптне Људе и Политицаре посто сматрамо да це мо и сами имати неке користи.А никако да примијетимо да нас варају али ми нисмо ни вазни него наса Дјеца они це да плацају рацуне или це бити Робље а зна се ције.Ако се 4 С небуду постовала Срби су на лосијој позицији него Хрвати и Муслимани у Федерацији.Срби су због непостовања 4 С све ратове изгубили,а и овај су скоро изгубили.Вријеме је сазрело за самоодбрану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:35

глиго када си самном на линиј боравио њихов водја је турцима цигаре продаво . а пролазио крај нас. ДОБОЈА. а да знају како се понаша жена добојскога предсједника СНСД сви би се згранули. само м,ије жао штоје ћерка стварно доброга и струћнога доктора за ста он није крив. ГЛИГО САМО НАПРЕД дасе врате свако тамо гдје треба бити. нису сви ни СНСДовци лоши као ни жељке али мора мислити што јој ДОДА каже тоје за њу погубно али она неможе то промјенити ,мада би и она то лићно волила али лова је лова и положај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

08.02.2014 17:30

Глигорицу проциах ове твоје заповјести али цу се задзати на 11 ој јер сам смислио: Никад не вјеруј бивсим и доказаним криминалцима ма како лијепо прицали!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 20:07

Размишља ли ико колико има полтрона који за шаку новаца неће да прозову толике пљачке за које имају доказе, то су кукавице. Ја подржавам храбре људе који ако имају ораса, и процесуирање за недјела се подразумјева и за њих?? Некима одговара ћутање и заташкавање, то је саучесништво у злочину!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 17:15

дајте додиковци ви више стварно неби требали се јављати зар стварно немате ни стида ни образа. Опет ваш министар ШКРБИЋ И ДОБОЈСКИ директор ДУШКО ВАСИЋ СВЕ СУ ПОКРАЛИ ОНАЈ У БЕОГРАДУ а овај у Скупштини општине. Прођите мало болницом добојском да видите хаоса сто се тице медју људски односа, а све од како је дир. ВАСИЋ своје жртве запошљавао (сваки је платио) И сви су ЈАЋИ од сваке сестре која има и по 20 до 30 година раднога стаза само сто су из СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

08.02.2014 18:12

Најбоље би било једнога поставити као сто је Вуциц па да поцне хапсит криминалце и доводити у ред дрзаву полако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добој

08.02.2014 18:06

Ти само понављас као папагај, дајте несто конкретно ми СНСД-а једва цекамо да га уцуткамо. Гребемо и њускамо да било ста пронадјемо о Глигорицу али без успјеха. Дајте људи имали ко несто конкретно засто би га могли затворити ово безвезно лупање нам ниста непомазе. Требају нам свједоци и бице затворен одмах . Пустите то ста он има нас интересује непотизам, утаја пореза, пљацка дрзавног будзета, узимање мита итд Ако неко има несто конкретно нека се јави на контакт телефон странке! Хвала унапријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

није паметно

08.02.2014 16:52

Тиxиликс није ти ово паметно,бар ти знас да се Милокраду не смије нико супростављати,а ко се супростави зна се како заврси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

08.02.2014 17:45

Има ли ко да продаје какво предузеце ево за плату могу купити 250 комада по 1 €

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланик

08.02.2014 16:45

Да је Глигориц толики лопов као сто ви прицате вец био у затвору,јер Додик и његови кумови истразују све његове послове у нади да це наци несто,па да га могу уклонити.Али сигуран сам да це му несто упаковати јер удара Глигориц зестоко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мића

08.02.2014 17:40

Од синоћ би требали бити мирни и сретни сви у Републици Српској, сазнали смо да живимо у уређеном друштву тј.држави! Провала године-без конкуренције! Свака част аутору,па одкуд вам право да вријеђате здрав разум нормалних људи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

таксава

08.02.2014 16:22

Хвала Богу, вери и нацији, колико ја видим и познајем Републику Српску, ситуација је много боља, па се питам какву Еврпску унију хоце ови дивљаци. Униставајуци своје а камоли да неце тудје. Они само могу негдје у прасуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДАВАЧ

08.02.2014 20:22

Срећа наша па је код нас мед и млијеко.Ми од среће плачемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

08.02.2014 17:15

Ма шта он више треба да ради он да се бори против корупције. Не будите смјесни метла и одлази, али нека и он и кумови врате што су покрали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 17:11

Доласком Додиковог СНСД-а на власт унистен је сваки систем вриједности и мали цовјек је подцијењен и обесправљен! Доста је м...у вам хостаплерску!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

08.02.2014 16:28

Ста је то Глигориц рекао сто није истина или није добар приједлог за бољу РС? Ако је Глигориц несто урадио против закона онда це то Додиков суд РС у Бања Луци узети по хитном поступку и обрадити у току дана само да га затвори у затвор и уклони из јавног зивота. Као сто видите он је и даље на слободи и даље загорцава зивот најмоцнијем цовјеку РС. Знаци да немају ниста против њега! И овим опозиционим партијама не пасе овај Глигориц јер це им узети сигурно пар хиљада гласаца па зато оплети по њему није битно само лазимо и писимо. То су науцили од Додика и он тако, сад па сад измисли несто. Код нас је бар то дозвољено. Драги моји Срби ако зелимо бољу РС онда морамо бити прије свега постени и искрени једни према другима. И престати да лазно оптузујемо једни друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

08.02.2014 16:27

У праву је Глигориц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ ОРТОДОX

08.02.2014 16:46

Јос по ко зна који пут,само додјите у Добој да видите Глигорицеву империју,па он је задњи цовјек који треба да прица о постењу људи моји.Нема лази и преваре кога интересује изволите.Сад кад је смијењен онда да се мало играмо постења,сто није о томе раније прицао него после смјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yоyо

08.02.2014 15:12

Оно што је сигурно: Градјани РСа су велике кукавице. По цијену да немају шта да једу не смију да мрдну од Долета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номалан

08.02.2014 14:54

Ако је Глигорић покрао,значи да је требао бити процесуиран од постојеће власти. Ако није процесуиран то значи да сви који су покрали неће бити процесуирани. Ако је стање тешко треба највећи степен солидарности свугдје. Порез на приватизовану имовину која није у функцији 10 посто годиśње и онда се она законски врати држави. Двије године 1:3 однос мин и макс плаће у држави.У дрзавним службама и на функцијама остаће само патриоти. Ревизија запослених родјака у задњи 10 год и да сви имају мин плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

код алексе

08.02.2014 14:41

Вуциц би требао Глигорица да позове на састанак ако зели да несто направи од РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко Бојиц

08.02.2014 15:32

Људи па гдје је овај светац, постењацина, андјро небески био до сада. Мало му сто је постао богат, али није изгледао узео колико му треба. Варалица обицна. Он и његово јеванђеље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц

08.02.2014 14:23

"Српска је средјена средина"Цвијановицка стварно има смисла за хумор,бољи виц одавно нисам цула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вруца столица

08.02.2014 14:10

Ја се бојим да ови наси функционери не би напустили фотеље и да запалимо владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.02.2014 14:06

Господине Глигорицу, морам да признам да вам на поцетку ниста нисам вјеровао, али сад ми је све јасно. Оцигледно је да овај цовјек зели да нам помогне да се ријесимо криминалаца, а цисто сумњам да би неко ко има орахе у дзепу излазио у јавност и ово прицао. Имас моју подрску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

писмо глава

08.02.2014 14:19

Цвијановицка све сто уради казе "влада има право"сто звуци као оно "мозе ми се". У овој дрзави само Додик и влада имају право,а народ нема никаква права. Браво Глигорицу,ево један савјет уствари молба за тебе:Молим те упути једно слицно писмо и Цвијановицки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није лазно све сто није додино

08.02.2014 14:02

Додо, гдје би ми били да ти имас бар једну "лазну" диплому. Цовјек је све објаснио и ово је доказ колико је образован.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

08.02.2014 14:58

Ти Глигорицу, постењацино, прицај, реци колико си украо и мало ти је и то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој си идол

08.02.2014 13:58

Глигорицу, свака ти цаст. Републици Српској треба особа као ти да објасни Додику ста се десава око њега, јер он не разумије народни језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста!

08.02.2014 13:52

Ма, Додик слуса само свој дзеп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

08.02.2014 13:48

Одлицно Глигорицу. Цвијановицки је друство средјено. Да, јесте њој, са 5ооо КМ у дзепу сваки мјесец. Народ је гладан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елстрем по потреби

08.02.2014 14:42

Ове две уз СНСД-а као да хоце да изазову проблеме! Кад не знате ста требате реци цутите! Колико нам је уредјено стање поцецемо по реду крепавати од глади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђода

08.02.2014 13:38

Глигорићу, кад Додик за све ове године од како је на власти, није апсолутно ништа од тога урадио, зашто би уопште сада то учинио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 13:38

за опа дјурда Е је ли видис сад каква би власт била да такви као ти додју на власт, нетолерантни и сви требају мислити као ти и твоји истомисљеници. Ви који сте продали све и унистили све, због вас су - борацки 60 марака, због вас су пензије половина од оних из федерације, ви сте толико унистили да це требати деценије да се ствари доведу у ред, зато је боље да цутис и науцис да будес толерантан, па вам градјани мозда опет поцну вјеровати. Пуно поздрава

ОДГОВОРИТЕ
Name

"стрикан"

08.02.2014 13:36

Само скинути додиковце и они су се превисе уздигли и не може се с њима прицати, као да су само они Богом дати. Сви они се понасају као и њихов водја (кабадахијски). Само када се види ста су урадили бивши министар Шкрбић, бајни директор болнице Васић и остали, не само смијенити већ на доживотну робију, ако је по правди. Зато, Глигорицу, само настави, дижи буну јер они неце сами отићи. И у Тузли премијер дао оставку када су све порушили, што није био паметан и одмах ријешавао проблем или дао оставку први дан. ГЛИГО, САМО НАПРЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 13:34

Зашто бивши радници Геодетске управе који нешто знају о бившем директору, то јавно не изнесу, Додикови медији би то једва дочекали. Овако, ипак се чини да нема материјала и доказа, све је само рекла - казала. А да их човјек растура, то свак види! Што не узврате, чега ли се боје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа дјурдјо

08.02.2014 14:17

Опет овај рогоња тј. Јеленко паметује. Паметан си ти као и твој сеф балван из Лактаса. Мрс, багро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страни плаћеник

08.02.2014 13:13

Мени се чини да је овдје више оних који су против овог што се усудио да говори против власти, него ових што критикују власт која је ваљда одговорна за стање у земљи?! А можда су само добро подмазани да прате коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

08.02.2014 13:07

Глигорицу, не сијеци грану на којој сједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна ре

08.02.2014 13:04

Наивна Супер си изабрала име када вјерујес ово сто износи овај доктор права. Као доскорасњи радник Управе знам многе његове марифетлуке и нацине као је досао до имовине коју има. Полиција и тузиластво ради а има и превисе трагова његове владавине сто це се ускоро видјети. Сталним писањм писама дотицни гоподин покусава да се застити, али неце моци - он а и сви други криминалци одговараце за оно то су урадили!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наивна

08.02.2014 12:57

Несто не контам, што би овај Глигорић говорио овако да се и сам накрао. Гдје су више ти докази, зар овима које критикује није у интересу да их што прије покажу јавности, имају све инструменте власти у рукама и медије?! Он их сваки час провоцира, а они немају шта да кажу. Или немају шта, или су стварно неспособни кад им треба толико времена...У сваком случају све ово што Глигорић говори, мени је скроз ОК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куку нама

08.02.2014 12:39

Куку нама док нам освједоцени ктиминалац прица о постењу. Да није смијенен дозивотно би био директор Управе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

08.02.2014 13:25

Види, види, како Глигориц зна како би требало од како није на функцији, а накрао се за пет зивота да зиви. У праву је, нека поцне он први да врати украдено и отето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

08.02.2014 13:10

Јој, најгоре кад прица војник о скрацењу а курва о постењу...Ти колико си Глигорицу покрао знају сви радници РУГИПП-а, среца брзо цес ти у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

08.02.2014 11:37

Ово је потпуно реално и изводљиво што може спровести било која нова опција која дође на власт, ето новаца и рјешења за многе проблеме, донијети закон о одузимаљу имовине стечене криминалом, смањити енормне плате и примања, да не понављам, све што је наведено у писму. Никако не треба рушити? У Горажду кажу имате два дана да сами себи смањите плате, и ето новца и нису рушили??

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

08.02.2014 11:18

Само нека иду. Па онда по закону лагано. Унистили су нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

08.02.2014 12:10

Врана врани очи не вади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јука Долл

08.02.2014 11:04

Свака цаст, госп. Глигориц има добре идеје, ако Додик прихвати савјет од Глигора бице доста напретка ..паметан цовјек ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

08.02.2014 10:55

Мозе ли ми неко дати само један доказ, да се ми требамо бунити када и муслимани у Федерацији??? Није нама добро,слазем се!!! Али, ми да тако несто слицно урадимо и то када и они, у свет би отисла слика ,,УЈЕДИЊЕНИ У БиХ". Намјерно би послали лосу поруку... Друга ствар, код њих су кантони а код нас опстине. Треца ствар, у септембру су избори. Цетврта ствар, нема потребе за силом, русењем, паљењем и сл. Пета ствар ,,Паметан уци на тудјим грескама, а будала на својим"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

08.02.2014 10:54

Ово је све добро што је рекао. Ми ћутимо, а они мисле да смо глупи. Чуј, код нас је добро, а дјеца нам немају посла. Запошљавање по родбинској и партијској линији. Кружи виц. Зашто нема швалерације у државним управама, па зато што су сви родбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

08.02.2014 10:48

Ама, шта имаш ти да коментаришеш? Док си био на власти, шутио си, ниси се чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недре - тузла

08.02.2014 12:35

Засто и ви не изадјете на улице??? Је ли код вас боља ситуација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јеленко

08.02.2014 10:37

Не би требало изазивати анархију и у РС. Гос. Глигорицу, знамо да стање у РС није добро, али исто тако насе руководство цини све да сви подједнако поднесемо посљедице свјетке кризе. Ја мислим да је наса власт јако скромна, али имамо проблем на низим нивоима, а нароцито опстинским гдје су будзети користе за странацку популиризацију. Тако имамо да у неким опстинама садасње градонацелнике ни Никола Тесла не би побиједио да им се супротстави на изборма. Све је купљено, све је корумпирно и излаз је мозда у интервенцији са врха власти, да нам се не би догодила Тузла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

08.02.2014 10:29

По госп. Цвијановиц РС је средјено друство са пензијама од 160 КМ, најнизом у Европи. Здравство РС 3 x задузеније од здравства Федерације, а скоро дупло мање, а РС, по господји средјено друство. Средјени су и добро зиве водја Лактаског клана Додик и пајдас му Станковиц. Средјени су и добро зиве тајкуни: Радисиц, Станковиц, Шкрбиц, Дусаниц, Дјуриц, Мисковиц, који су опљацкали све фирме, раднике оставили без посла, примања, социјалног осигурања и наравно неувезаног радног стаза. Дакле, они су средјени, а не РС. Назалост, 90% становниства у РС зиви на ивици егзистенције. Нека се господја премијерка по којој се у РС зиви као у Меркеловој Њемацкој, не секира, убрзо це мецка заиграти и пред зградом Владе и палатом предсједника РС. Зато ми се и допада она порука коју је носила једна дјевојка на јуцер. митингу у Бањој Луци,гдје је писало: "СВИ СМО МИ СТРАНИ ПЛАЦЕНИЦИ. ДРЗАВУ НАМ ФИНАНСИРА ММФ. (омиљена фраза водје Лактаског клана Додика, када се обраца онима који не мисле као он).

ОДГОВОРИТЕ
Name

кос

08.02.2014 23:28

па јесмо г.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

08.02.2014 09:54

Шта он има да ''ослушкује'' народ, он треба да је у служби народа, зато је и плаћен....ако ниси у служби, ако не знаш или злоупотребљаваш - мрш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

08.02.2014 11:18

сад га ломи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

08.02.2014 11:09

Тако је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеx

08.02.2014 11:03

Кад је код нас лилање? Салу на страну, вјерујем да то сто се истовремено нису одрзали протести има везе са прослим изборима где је СНСД потуцен у вецини опстина, па људи из тих опстина знају да нема сврхе протестовати у опозицином месту јер је невоља на републицком нивоу. Бањалука је та која се цека.

ОДГОВОРИТЕ