Ово је човјек који је запалио БиХ

Алдин Ширановић човек је који је запалио Босну и Херцеговину и дигао гладни народ на ноге! <а хреф="хттп://www.

Република Српска 07.02.2014 | 23:18
Ово је човјек који је запалио БиХ
Алдин Ширановић човек је који је запалио Босну и Херцеговину и дигао гладни народ на ноге! Ширановић је на конференцији за новинаре описао разлоге због којих је основао своју Фејсбук групу "Удар" и позвао грађане на демонстрације, како и како је дошло до његовог хапшења и привођења у МУП ТК, где су припадници специјалне јединице над њим применили физичку силу! - Годинама гледам шта се дешава с нашим гигантима који су уништени. Имам пример моје супруге која као високообразована особа годинама тражи посао и потакнут једним болом због неправде одлучио сам се на демократски начин борбе и позвао грађане да ми се придруже на демонстрацијама. Називају нас хулиганима зато што смо изашли на улицу и тражили своја права. Ми нисмо почели ни лупати ни разбијати, нити смо алудирали на то да се неко напада или разбија. Ми смо, морате знати били нападнути, напала нас јер полиција – казао је Ширановић. Он наводи да је све време и сам сугерисао демонстрантима да не бацају камење на полицију и да о свему постоје видео записи. - Мени стављају на терет напад на службену особу, а заборављају да смо исте протесте одржали пред Кантоналним судом где није бачен ни један једини камен, ни једна жвака на ту зграду. Они су изазвали незадовољство људи - каже Ширановић. Описао је како је специјална полиција кренула у јуриш на демонстранте те њега ухватила у простору Тржног центра „Омега“. Ту је, каже, био претучен, након чега је стрпан у полицијска кола и одведен у МУП ТК, где је задржан до синоћ око 20 часова. Новинарима је показао трагове удараца полиције на својим леђима. Нереда не би било да су Чаушевић и министри хтели да разговарају Протести у више градова у БиХ Ширановић подсећа да, сигурно, до нереда пред зградом Владе ТК не би дошло да су премјер Сеад Чаушевић и његови министри први дан демонстрација пристали на разговор са представницима синдиката и представницима грађана. Све даље позиве за разговор са њима , каже , сада одбија и поручује да ће се придружити данашњим демонстрацијама заказаним за 13 сати пред зградом Владе ТК. - Одлучно смо против сваког насиља, како оних који каменицама ломе стакла на згради Владе, тако, тако и против насиља које је полиција примјенила према демонстрантима – поручио је Ширановић. Он наводи да не пропада ниједној политичкој странци нити ће икада и једна партија моћи да га поткупи. - Ово је глас слободног народа ове државе ни једна политичка опција није утицала на наше добре намере да протестом изразимо незадовољство. Да ли је нека политичка партија убацила неке људе међу демонстранте о томе не желим нити да дискутујем нити да размишљам. Они који нас оптужују да радимо у интересу политичких партија не говоре истину, уствари измишљају, правдајући своје поступке – одлучно је реагирао Ширановић.

Коментари / 494

Оставите коментар
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мујо

08.02.2014 15:42

Треба палит сва њихова гнијезда као прво а онда знасе.Доста је било национализма .Народ у Босни је гладан зељан хљеба . Лако је онима који нису осјетили ста је глад и овде пису како је ово све узалуд није јаране. Дјеца немају ста да једу била то муслиманска или српска или хрватска. Док од насих политицара измисљају ста це за доруцак. БРАЦО СВИ СМО МИ ОД ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ОД ЈЕДНЕ ЗЕНЕ НАСТАЛИ УСТАНИМО БОРИМО СЕ ЗА СВОЈУ ДЈЕЦУ И НАСУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерсим

08.02.2014 14:00

Мислим да би овај човјек заједно са својим спасиоцом великим политичарем Ајановићем, требао и да одговара за демонстрације које је организовао, Не за регуларне захтјеве то је ок, али ово уништавање и демолирање објеката.... И сад би они и Ајановић да буду министри и влада, а да резултате демократских избора пониште ма какви они били, направићемо демократију руље њих 10000 или 50000 нека праве власт а осталлих 50 000, мирних грађана није битно. Браво за Ајановића и Ширановића..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

08.02.2014 03:00

Засто се ти, Хасане, писес под "Гига" је ли те срамота сто си муслиман, вехабија, Босњак, потурица или си опет несто ново? Гдје си цуо за ту ријец " додзу" ? Таква ријец не постоји и никад није постојала у насем језику!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер

08.02.2014 02:41

Овај цовек је луд, позвати људе на удар, неце ти ваљати коза пет пара, другар, присесце ти удар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

08.02.2014 01:13

3x браво за Алдина и гладне, напацене и користене, преварене и опљацкане демонстранте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бела

08.02.2014 00:54

Свака цаст овом цовјеку, сви сутимо и пустили смо да газе по нама, ста це им те зграде, да су их искористили у боље сврхе схватила бих, али за џабаљебаросе нека нема ни радног просторам сто це им? Код нас у граду преко 500 их ради у кантону, а размислите само у просјеку од 1000 КМ, колико се новаца троси на њих, а ниста не раде, пауза им од 8 до 15 сати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ ОБИЛИЋ

08.02.2014 08:06

Ово је човјек који је, нажалост, запалио ФБиХ, а на срећу није успио да запали РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 23:28

Није вам успјело муслимани да нас увуцете у ово хвала драгом богу. Имали смо ми лијепу насу прелијепу Југославију али ви је разбисте 92 сад би да је врацате али нецете тај филм гледати висе никад. Ето вам та васа Босна и Херцеговина коју сте хтјели , лијепо вам је Карадзиц у скупстини рекао да ви водите земљу у рат али ви неодустасте . Хтјели сте ово и добили сте, ми смо зивјели гладни и зедни под ембаргом толике године издразацемо и ово до октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гига

08.02.2014 00:26

Само се ви уздајте у изборе ста кога ви сви гласате за бадава они Сами себе бирају видјецемо кад додзу избори зивјети са 150 км мјесецно па незнам питам се како? И добро нам на које добро ста сацувати криминалну творевину од којег само они имају хајр питацу те за годину гдје цес бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косбрцко

07.02.2014 22:38

Идемо сви сутра заједно против ових богатуна на власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цемер

07.02.2014 22:11

Знамо ми ко стоји иза ових протеста! то су они који мрзе РС и тразе унутарњу БиХ или боље да казем Републику БиХ. Али тај филм нецете гледати. РС је Република а ви сте Федерација! Ми нецемо палит оно за ста су толикох насих Војника Војске Републике Српске и Цивиле гинули! Ми цемо Додика у Октобру на изборима отјерати и да сте ви паметни и ви би то радили. Али не ви морате се показат од васе најбоље стране. Тако сте и 92е запалили БиХ. За све ово је Алија и СДА криви!! ТО ЈЕ ИСТИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слвуј.

07.02.2014 21:27

Сит и гладан.То је велика разлика.Ови сви на власти и незнају ста је то.Сви који нераде они само знају ста је то.Сваки дан мора се јести.Себи су плате одредили колико су хтјели и нико од њих се небуни.Нико се није насао да казе превисе је.Вјерујем да никад нису ни помислили како је онима који нераде.Наорузали су се полицијом и увјерени су били да им нико немозе ниста.Сад се цуде па казу то су хулигани и страни плаценици.Досао је за нихову владавину крај само све их смијените.Млади људи узмите све у своје руке само ви мозете помоци себи исвом народу.Млади це брзо све науцити а и наравно сви који су незаконито стекли да им се одузме и да се направе фабрике сретно момци и све цеститке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР

07.02.2014 21:58

СВАКА ЦАСТ АЛДИНЕ ШИРАНОВИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

револт

07.02.2014 20:50

ово је једини лијек за ове паразите који су исисали сваку вољу за зивотом постену цовјеку, мада треба сацекати изборе па го..а културно смјенити и процесуирати овако имају разлог да оду неказњени

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

07.02.2014 20:28

Није он ништа запалио,овдје гори годинама само јесада све објелодањено.Доста је више пљачке и богацена подрумаса и мисева преко ледја гладног и обесправљеног народа.Доста је висе сакривања иза националних интереса и оградјивања у националне торове.То је политицкој елити и циљ,застраси масу па владај.Е па доста је висе,то вријеме је прогло,нема висе ни вјере ни нације,гладан и понизен цовјеккоји нема за кору хљеба себии свом дјетету не бир средства висе,глад је испливала на поврсину,нема стајања,идемо до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:26

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:25

Доста висе тог испирања мозга и глупих прица о страним плаценицима који русе РС. Ово је бунт напаценог народа који су назалост искористили хулигани да би показали свој русилацки нагон

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

07.02.2014 21:15

Хмммм....

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

07.02.2014 21:08

Ладy... Има нерадника али је пуно висе оних који би радили, али гдје то има посла реци нам да идемо тразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 20:00

Једно је бити незадовољан, али друго је дрзавне институције палити. Ко це то платити??? Стране компаније су то данас видјеле и нико нормалан неце улагати паре у ову Дрзаву. Ви Босњаци хоцете направити од Босне Бејрут, али без РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

07.02.2014 20:50

Наса омладина само сања о нечему. Управу су ови кад казу да су размазени, сви имају најновије телефоне, одијело маркирано, кафици су пуни, па то нема нигдје у свијету да имас све то а да не радис

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:08

Нека га стрпају у затвор и нека плати све сто је унистено јер је добио новац да направи такво стање у БиХ... ЕВОхттп://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ДхСјвQтДдx8 И ДОКАЗА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИ

07.02.2014 18:01

@ЈА: Не желе сви бити политичари, не желе сви да имају уз име оправдани епитет ЛОПОВИ. Зато пссст и окрени се око себе мало, размисли том главом што је носиш на раменима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велибор Зворник

07.02.2014 17:57

-ЛАПСУС!!! Он је мозда запалио ,,ФЕДЕРАЦИЈУ"!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СФРЈ

07.02.2014 19:00

Хвала ти Момцино сто пробуди овај напацени Народ да једном крене и овим Лоповима да до знања да је сад свега доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 18:46

Кад си тако паметан сто ниси основао странку, изнио свој програм, привукао гласаце, па мијењао стање у земљи као у нормалним дрзавама. Паметњаковицу! Пут у пакао је поплоцан добрим намјерама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

07.02.2014 17:49

Цовјек је у праву али ми у РС нецемо палит насе институције него цемо као цивилизован народ ици на изборе. Тако су босњаци и 1992 запалили БиХ и за ово је све Алија Изетбеговиц крив. Ено им Бакир нек њега и СДА русе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недјо

07.02.2014 18:29

Велико браво ,цовјек је и храбар и одвазан само даих је у Федерацији мало висе па да нас ријесе они коцницара као сто је Бакир ,Златко , Зељко ,........па да поцнемо нормално да зивимо -

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

07.02.2014 20:46

Ми смо кукавице које се боје Милокрадове полиције да це нас лемати и зато не излазимо на протесте. Нама је добро, имамо пара, послове идобро здравство... Требали би се угледати на федерацију а не кукавицки посматрати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ладy

07.02.2014 20:07

@црни, употпуности се слазем са тобом... он је добио новац да то све резисира, а наивни народ ста це друго него да се буни за дзаба... посла народе има, да кафици нису пуни, да се не носе најновији телефони, да млади нису размазени, све би боље било... у насој дрзави влада вирус за омладину "срамота радити, бицу видјен да радим а то је блам, узас, имам тату он це да ради" е то је проблем! Кафицааа на сваком цоскуууу љууудиии и свиии су пуниии омладинеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

07.02.2014 19:22

Ма само треба говна макнути са целних позиција, па да ми млади моземо да добијемо посао, док се они богате купују јахте и виле ми смртници немамо ни за хљеба. Сви ми хоцемо да радимо и да имамо нормалан зивот, али Тајкуни нам то не дозвољавају... Зато на тај суров нацин морамо да се боримо против мита и корупције и дрзавне власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

07.02.2014 19:30

Треба да знате да овај тзв револуционар стоји на целу организације Удар цуји је главни циљ врацање устава БиХ из 1990 и Републике БиХ па размислите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

07.02.2014 19:30

Имали смо једну заједницу имали смо једну домовину имали смо добар живот знали смо шта је слобода имали смо да али није нам било довољно добро. Зато данас имамо сигурно једно и то је неповерење међусобно. Шта сад? Док су Срби говорили не дирајте Југославију други су је гледали као велику Србију, мислио сам увјек да сам Југословен порјеклом из Босне са православном вјероисповјести тако су барем мене моји учили а шта сам данас. Тачно је ја имам сад Србијански пасош али се нисам нити ћу се одракнути босанског , само нежелим да припадам онима који су нас довели у ову ситуацију. Једно је сигурно а то је да колико год ми желили, жалили Југе више нема. Биће је можда кад балканци дођу до памети али то ће да потраје дуго дуго не очекујем да ћу то у следећих 50 година да доживим а следећим генерацијама би само једно да поручим живимо на проклетој земљи гдје се сила крви пролила недужних жртава па не могу да цватају руже на тој њиви.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:47

САСА! народ зели да зиви у миру али не могу зивјет кад наси политицари трују са национализмом и имају своје марионете у народу који иду по градовима и селима и прицају о мрзњи и национализму. наси политицари знају како да владају,баце кост медју народ и измакну се и пљацкају насу имовину. када би они нама дали посао,ми неби били заокупљени са мрзњом и национализмом вец би зивјели као сви други људи и одгајали дјецу са љубављу а не са национализмом и мрзњом,исли би на одморе и питовања као сви нормални људи али ми проводимо дане без посла на улицама и слусамо насе политицаре како пребацивају одговорност једни на друге и тако долази до мрзње и подјеле,залосно али тако је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

07.02.2014 19:42

Народ нема другу могуцност ПУКЛО је дајте људима,посао и перспективу неку,па онда це бити другације!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добрица91

07.02.2014 18:48

Пасце на Изборима, нису вриједни једне сибице а не каквог вецег позара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

07.02.2014 18:37

Ово је све смисљено ван насе дрзаве и неко це да добро профитира од тога а ми цемо да врацамо кредите за ове унистене градове...народе не униставај свој град,протестуј у миру и дај услове политицарима ста треба да ураде за народ и ако не могу да испуне увјете,нека одступе и предају мјесто људима који могу али не униставај НАС ГРАД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

сааа

08.02.2014 10:20

Досло је вријеме да народ устане на ноге. Тако треба и у Републици Српској да народ стане на ноге, а не да само сутимо.

ОДГОВОРИТЕ