БиХ треба Додику колико и нама

“Потјерница правосуђа Србије за Насером Орићем и Хакијом Мехољићем је с правом изазвала узнемирење међу Сребреничанима.

Република Српска 04.02.2014 | 18:59
БиХ треба Додику колико и нама
“Потјерница правосуђа Србије за Насером Орићем и Хакијом Мехољићем је с правом изазвала узнемирење међу Сребреничанима. Борачка удружења и удружења жртава рата из Подриња су се окупила у Сарајеву и тражила да се одржи састанак у саставу у којем је и одржан”, изјавио је у интервјуу за данашње "Ослобођење" члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић, коментаришући догађаје након објаве да је правосуђе Србије расписало потјернице за Сребреничанима. “Тражили су од мене да позовем Комшића, Лагумџију, Радончића и Баришу Чолака. Чолак је био на путу, а Комшића нисмо успјели да контактирамо. Нас тројица смо се одазвали јер смо процијенили да држава мора јасније и гласније одговорити на покушаје изједначавања кривице и притиске које браниоци Сребренице трпе већ годинама. Стално их позивају на судове у РС, испитују и узнемиравају, а притом немају квалитетну правну заштиту јер су већином лошег имовног стања”, казао је Изетбеговић. Сматра да је овај пут Србија, противно потписаном Протоколу, почела потјеру за људима које је током агресије на БиХ прогонила на најгори начин. “На потјерници се изгледа налази и име човјека који је заробљен у Братунцу 1992, а кости му пронађене у Србији 1995. године! Не можемо шутјети на овакве чињенице, што је доста - доста је. Нека се у Србији оставе Сребренице и Босне и Херцеговине, нека кампање праве на нечем другоме”, поручио је Изетбеговић. Казао је како Насер Орић не може два пута одговарати за исте оптужбе. Хашки трибунал је провео максимално темељну истрагу и изрекао ослобађајућу пресуду Насеру Орићу. “Орић је невин провео 40 мјесеци у затвору Хашког трибунала и опет је спреман одговарати пред судом у својој земљи уколико се појаве неки нови докази. Али, који се то докази могу појавити након 20 година? Све што се могло против Орића ставити на сто, сигурно је већ стављено у Хагу. Очигледно се ради о пропаганди и жељи да се направи какав-такав баланс у времену када траје суђење Караџићу и Младићу”, тврди Изетбеговић. Замољен за коментар пријетње предсједника РС Милорада Додика о повлачењу српских представника из државних институција, Изетбеговић је подсјетио како је својевремено Додик послао авион који је власништво РС, а тиме и сваког пореског обвезника у том ентитету, по осуђеног ратног злочинца Биљану Плавшић и дочекао је као националног хероја у згради Владе РС. “Додик себи даје за право да брани Караџића, да дочекује Крајишника као јунака, да покрштава државне институције, па и школе у РС у у које иду и наша дјеца, а нама би да нареди кога ћемо примити у властиту канцеларију. Све што је до сада радио, на своју штету је урадио и, ако жели, нека настави тако. Увјериће се да му држава Босна и Херцеговина и њене институције требају исто колико и нама. А свако ко напусти посао у државној институцији, увјериће се да му је тај посао, у времену данашње незапослености, и текако требао - рекао је у интервјуу за "Ослобођење" члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић.

Коментари / 325

Оставите коментар
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

06.02.2014 01:31

Када цовјек само погледа ову слику јасно му је да се у овом цланку писе о три највеца " гада" у БиХ. Гадови али прави и непоправљиви. Немогу се нацудити да има неко ко овакве идиоте симпатисе и воли. Да неко види у овој банди хероје нације. Није ни цудо сто нас називају "Глупи Босанци "

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевад Мујиц

04.02.2014 17:19

Цитајуци васе коментаре мозе се лако закљуцити да 80% градјана БиХ не види да Бакир, Цовиц и Додик на овај нацин добијају вец годинама изборе. И да на овај најпримитивнији нацин пљацкају дрзаву. Молим вас људи да Додик зели да се Насер ухапси он би послао полицију да га ухапсе. Њему то није циљ њему је Ориц главни адут за будуце изборе а Изетбеговиц и Лагундзија су само његови играци који заједно са њим играју у тиму. И себи јос висе јацају утицај медју Босњацима. Дигла се као велика фрка због Орица хаха бас сте наивни, бас њих брига и за Орица и за остале , њиха интересује само њихов лицни интерес. Мало сам цитао по интернету циме се бавио Ориц послије рата и замислите за неповјеровати нас херој је криминалац, зеленас , утјеривац дугова, и све оно против цега се ова три политицара боре. Сад ми није јасно јер он у рату толико тога доброг уцинио да мозе сада несметано да се уз заститу дрзаве бави криминалом .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цојкило

04.02.2014 16:14

Ко то казе да нема Босне управу је! Па нема је болан .Па Босну су унистили ходзе , попови , лопови и топови . Остатке су подијелили лопови .Једино сто вам је остало је само да јадикујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

04.02.2014 15:58

Наравно да је БХ потребна и Додику и Изетбеговицу и Цовицу, нити у било којој другој дрзави не би били на таквим позицијама на којима су, и нити у било којој дрзави не би могли толико отети од народа колико су отели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

04.02.2014 15:50

Како народу мало треба да му скрене пазњу са онога од цега се зиви,али иду избори И бице овога доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

04.02.2014 17:11

Па доста су дјелати из Сребренице били застицени вријеме је да иду на доживотну робију за геноцид,а Биљана Плавсиц није већи злоцинац од твог бабе,Дивљака Ганица Орица,којег си ти доцекао као алаха у Сарајеву, а она је своје платила,Ориц Ганиц и Дивљак су доказани злоцинци а ти њих доцекујес и славис њихове злоцине ко теби даје за право да ти критикујес било кога,даје среће ти би требао да висиш први за национализам турски и за изазивање нереда и негирање геноцида у цивилизованим земљама за негирање геноцида иде се 20 год, на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

04.02.2014 16:47

Бакире, немудруј. Кажи човјеку право у лице,,јбга дошао је ред и на нас,и крај приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

04.02.2014 13:02

Доста је висе и Сребренице и мрзње према Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боривоје

04.02.2014 11:02

Има цовек право, посветимо пазњу како да се зиви и унапредјењу стандард зивота, а ко треба да одговара за не испуњење обецања политицара, за енормна богацења политицара. Ово је само скретање пазње народа са стварних проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

04.02.2014 22:05

НЕКА И БАКИР ДОЧЕКУЈЕ СВОЈЕ, АЛИ ПОСЛЕ ИЗДРЖАНЕ КАЗНЕ ОД 30 ГОДИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

04.02.2014 11:02

Колико си ти глуп показује ово сто говорис.Казес подигнута оптузница против Сребреницана па су се узнемирили.Дали то знаци ако је неко Сребреницан не смије бити оптузен???Нису оптузени Сребреницани вец криминалци као сто је Ориц!И немој по хиљадити пут да злоупотребљсвас те људе из Сребренице.Отац ти их је зртвовао у рату ти их у миру злоупотрбљавас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

04.02.2014 10:55

Из које си ти галаксије па изједнацујес овог мудзахедина и Додика? Додик је први рекао странцима ста мисли о БИХ а остали политицари цуте и цекају ста це он реци као сада око овог злоцинца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моке

04.02.2014 10:13

Алал ти вјера нека си им сасуо све у лице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

04.02.2014 10:02

Лазес Бакире, БиХ треба теби и Додику, јер то је васа прција, теби бабо оставио а њему његова Биљана, док год су такви на власти нема просперитета у овој дрзави, јадан је овај народ са вама, срам вас било !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАБИЋ

04.02.2014 21:36

ЧЕМУ УОПШТЕ КОМЕНТАЕИСАТИ ШИЗОФРЕНИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

04.02.2014 09:53

Само Цињенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урок

04.02.2014 18:09

Дали је се овај с...о низ басамаке????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Запад Босни

04.02.2014 22:52

Бакире мани јадног промовисања ,Ердоганова партија неволи никога у Босни ,доста имају проблема са својим дневним гаирама,укапирај једном алахати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

- Цанадјанка-

05.02.2014 00:30

хахахахахх Цим је стигла Интерполова из Србије , Бакир се скотрљо низа степенице ко вреца, хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре исти

04.02.2014 19:11

У потпуности се слазем са тобом, јос само да си навео и то да босњаци морају казнити све одговорне за злоцине на недузним Србима. Био би комплетан. Само је тако могуце створити дрзаву један цовјек један глас у БиХ. Први би гласао за заједницку дрзаву без подјела да видим све одговорне за смрт недузних градјана БиХ. Ако је врх СДА одговоран за смрт 8000 људи у Сребреници онда би и њих осудио, ако је било који српски или хрватски злоцинац на слободи одмах га у затвор. Орица и остале у затвор. Политицаре за крадју у затвор. Али то је све циста утопија за вас ви то нецете никада урадити. Зато и имамо овакву дрзаву и кривицу требамо тразити у себи а никако у другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицми

04.02.2014 23:18

Ти који заговарас "заједницки" зивот си се грдно зајебо..НИКАД овде нема мира док се не раздвоје -јабуке и трњине.Исто овако је било и после другог св.рата и увијек су били анимозитети медју нама..Сад поготову.У наказноментитету зиви 4% Срба и они це асимилирати за 10-так година..Вас је код нас висе сто показује колико је ко цивилизован.И ви цете нестати у РС временом.Кад це се десити да ви из педерације продате куцу и населите се у РС?НИКАД...Зиве тамо и овамо -они који морају...Никад висе са вама јер ви незнате сами са собом..Нисте способни ниста сами и мислите да це увијек неко за вас радити..Идите у свој суват и завезите...И не долазите овде на Српске сајтове..Знаци: Кусх зелембаци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

05.02.2014 04:31

ВИ СТО СЈЕДИТЕ, ИДИТЕ ТРАЗИТЕ ПОСЛА СТА СЕ ПРАВИТЕ ПАМЕТНИ СВИ ДО ЈЕДНОГ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

04.02.2014 17:40

Ову банду треба отјерати моткама и камењем и довести људе који говоре о економији и о побољшању стандарда градјана БиХ. Нити ће ко укинути РС нити ће се ико одвојити од БиХ.То треба свима да буде јасно а свака прича која говори о томе је само бацање прашине у очи овом и онако слијепом народу.Ова група мафијаша нема шта понудити грађанима нити оправдати свој нерад у протекле четири године мандата па се бави осјетљивим и нереалним темама.Исто тако Орић не може бит изручен Србији,то зна дијете у обданишту,само прича за полуписмењаке.Ако је починио злочин,има СИПА нека хапси,има суд нека суди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.02.2014 15:49

Ја Дај помози, имали код тебе у њемацкој ста да се ради

ОДГОВОРИТЕ