Каталонци: Нисмо примјер за Додикове пројекте

Каталонска народна скупштина, покрет који промовише независност Каталоније објавио је саопштење поводом изјаве предсједника Српске Милорада Додика, како су Каталонија и Шкотска добри примјери како треба радити на процесу независности.

Република Српска 30.01.2014 | 12:15
Каталонци: Нисмо примјер за Додикове пројекте
Каталонска народна скупштина, покрет који промовише независност Каталоније објавио је саопштење поводом изјаве предсједника Српске Милорада Додика, како су Каталонија и Шкотска добри примјери како треба радити на процесу независности.''Прочитали смо размишљања Милорада Додика из дневних новина Аваз 8. новембра, у којим говори како су Шкотска и Каталонија примјери како радити на процесу независности,које, према Додику, Република Српска треба да прати'', пишу Каталонци па настављају да се они, из Каталонске народне скупштине, главног грађанског покрета који промовише независност Каталоније, и независна је од било које политичке партије, која обједињава особе различитих мишељења, желе оградити од поменутог става. ''Каталонија жели да гради независну државу за све њене грађане, гдје ће живијети сви људи без обзира на њихово поријекло и националност, у сталном дијалогу различитих политичких опција. С тим у вези, наш пројекат је базиран на толеранцији и поштивању права мањина и европској интеграцији'', тврде Каталонци у овом пасусу који бисмо сви потписали и за РС. Међутим, наставља се, због наведених разлога, сматрамо да Каталонија није примјер, нити ће икада бити, за политичке пројекте Додика и његове партије, који раде дијаметрално супротно идејама и вриједностима наше земље, сматрају у овој Каталонској организацији, управо назвавши Каталонију ''земљом'' на чему би им и Додик аплаудирао. На сајту организације постоји и одјељак ''Зашто подржати независност Каталоније'': Каталонци су посебна нација са својим језиком, културом и историјом Каталонци хоће да сами управљају собом као и свака друга суверена нација на свијету Ако вјерујете да сви људи имају право да изаберу своју демократску владу Ако мислите да мирољубива воља народа не треба бити игнорисана или потиснута Ако мислите да уједињена Европа треба бити саздана на принципима слободе и демократије Ту је и списак ''добрих разлога за независност": 1. Желимо да изградимо нову и бољу земљу 2. Желимо да промовишемо свој сопствени језик 3. Желимо да будемо препознати као Каталонци 4. Желимо да унаприједимо своју економију

Коментари / 364

Оставите коментар
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

31.01.2014 21:13

Па зар нико ништа не схвата. Милокрада нико не шљиви ни један посто. За време своје владавине учинио је све да РС постане дискриминаторска творевина у којој се највише цени то ко је већа будала, ко има неку празну причу за народ, ко је већи муљатор и има способност да више украде од државе, ко ће више да се испрси, ко ће да више угњетава немоћне и сиромашне...итд. Милокрад и његови пајташи бацили су законе РС под ноге, и за њих важи право јачег и моћнијег. РС је постала дивљи запад. Није ни чудо што су нас душмани прозвали ШУМСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

31.01.2014 20:35

Какав самар Додику.Бламаза

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринкос

28.03.2024 15:49

Слободна република Српска!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасоје

31.01.2014 04:06

Таман када мисли да је рекао несто паметно, а оно се дистанцирају од овога насега Иди Амина.....Засто га нико висе не зели за пријатеља!? Греска је у коме? Бас ме интересује хоце ли јавити новинари да је скокнуо приватно до Кипра или це сутити као до сада? Заклела се земља рају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

30.01.2014 23:25

Само независна Република Српска а за послије цемо видјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:44

Горки мед... види се да си прави муслиман, не прозивам те, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам, знас само кукати као остали зелени. За мене су фасисти људи сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ цркву, славу, заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког, и ја живим у РС а ти Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 20:43

Горки мед, види се да си прави муслиман, не прозивам те, буздовану, ја сам ставио коментар на који си ти реаговао, који си ти фактор да те ја прозивам. Знас само кукати као остали зелени. За мене - фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово, а ја сам националиста јер волим свој народ, цркву, славу, заставу. Ти, да си некад био у Спанији, знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо, а ми код вас немамо никаквих. Ја своју историју знам напамет, а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије, једино ако не отмете од неког. И ја живим у РС, а ти, глупане, Спанију си видио у туристицким агенцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 19:59

Горки мед види се да си прави муслиман, не прозивам те буздовану ја сам ставио коментар на који си ти реаговао,који си ти фактор да те ја прозивам,знас само кукати као остали зелени, за мене фасисти су људи као ти сто мрзе све сто није њихово,а ја сам националиста јер волим свој народ цркву славу заставу, ти да си некад био у Спанији знао би гдје је Каталонија и да они имају сва права тамо,а ми код вас немамо никаквих, ја своју историју знам напамет а проблем је код тебе сто немаш историје ни гусарске ни новије,једино ако не отмете од неког ,и ја живим у РС а ти глупане Спанију си видио у туристицким агенцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

дм

30.01.2014 18:46

Људи хоце да се осамостале али без протјеривања других и другацијих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 10:51

Ако (на)пишем понеки коментар није ми намјера да некога и мрзим, али презирем глупане. Извјесни Мд ме п(р)озива и покушава ме ставити у исти кош са њим, али не иде тако.Прво треба да научи шта значе поједини термини (фашиста, шовиниста, националиста). А да ли знам гдје је Каталанија, односно Шпанија могу му написати да сам тамо више пута био него Мд у РС... А било би добро да мало (на)учи и своју историју, али не ону гус(л)арску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

30.01.2014 11:24

Боли нас за Каталонију. Ми имамо реалну сансу да се отцјепимо. Каталонци су љути сто Спанци неце признати Косово. Зато нас Србе не воле. То је све политика. Могу само реци: Не дај бозе да се Срби слозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

30.01.2014 09:15

Вратићу се ја у РС-у из Солуна са одмора у нашој Амбасади пардон представништву, па ћу ја Каталонцима очитати буквицу из демократије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вирим

30.01.2014 09:02

А ко више тог Додика прихвата као озбиљног и релевантног? Па и у БГД је ријетко позиван......... домет му је релација БЛ - Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

30.01.2014 15:56

Изгледа да су опзиционари у из РС на истом фону са каталонцима који су 8.11. Читали Аваз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за МД

30.01.2014 08:17

Разлика измедју РС-а и Каталоније је огромна. Они пркосе Мадриду из економских разлога и великих пореза, а не боре се за једноумље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

30.01.2014 16:49

Бас интересантно да ту вијест пренесе Глас или ти на васем Аваз, мора да и тамо цуци неки вехабија па зна ста каталонци мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ресто

30.01.2014 09:02

Јос једна глупост уз помоц Аваза

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ГОРКИ МЕД"

30.01.2014 08:03

За Мд Забављаш нас са глупостима на овоме порталу. Да ти помогнем. Каталанци имају једну другу историју, а које се не стиде, и немају шовиниста као што си ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб РС

30.01.2014 08:59

Људи, схватите, нема од независност ниста, јер по свим нормалним нормама и правилима не мозе РС бити независна, мозда никад неце ни бити. Разумем ја зеље, али не и потребе. Наси политицари и то сви, само лазу народ. Дајте народу посла и хране и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цово

30.01.2014 12:07

Цово имате само шансу да изгубите и оно што имате,успут сви вас мрзе због таквих као што си ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

30.01.2014 07:42

Чуди ме што Додик није отворио представништво у Каталонији, да буде ближе стварним догађањима, и да уче од Каталонаца, како се проводе референдуми у демократским земљама као што је Шпанија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 08:30

Па не видим у цему је разлика измедју нас и Каталонаца? Они имају свој парламент, свој језик, своју културу, нико им не оспорава ниста и не ваља им Спанија, а ми у Босни немамо основних људских права и сад нама треба да буде држава Босна, које глупости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

30.01.2014 09:58

Сва срећа па овај Горки мед све зна и велики је историцар. Највјероватније не знас ни гдје се налази на карти, а знас све о Каталоњи. Друго, ја се не стидим насе историје, нисам совиниста него националиста, и треце изгледа да си ти фасиста посто ти смета све сто је српско. Размисли мало прије него сто се јавис. Наравно, ако имас чиме?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

30.01.2014 15:04

"Борци незаборављају",баш си наиван са Додиковом причом о независности. У том и јест ствар да је то само прича и такви као ти насиједају. У међувремену ћемо се сви подавити док се пар људи богати и обећава независност. Кога је за то брига? Хоћемо живот достојан човјека а не нечије испразне фантазије. Очигледно, не доживљавамо сви исто РС јер нам није свима исто пружила и не вјерујем да би нам и у независној било боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРЦИ НЕЗАБОРАВЉАЈУ

30.01.2014 09:50

И ста овај текст и коментари треба да казу, да нисмо за независност. Не, само је битно напасти Додика, оцрнити га и ниста висе без обзира на све друго. Ста то Додик промовисе, а да није сан сваког Србина из РС? НЕЗАВИСНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

30.01.2014 07:23

Ово не би требала да буде главна вијест на медијима из Републике Српске !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН СРБИН

30.01.2014 14:54

Боли ове из федерације сто у насем називу стоји РЕПУБЛИКА а код њих никад Република БиХ НИКАД,а питање је докле це се звати и федерација.Поздрав за све муслимане који се птедстављају као СРБИ ипак коријени вуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јохннy

30.01.2014 12:10

Прије ми самостални од Каталоније! Само лагано, а видим много мујкана под српским именима овдје! Дзабе вам је све, процес слободне Републике Српске је вец давно поцео, незаустављив!!! Цао БиХ !

ОДГОВОРИТЕ