Хапшење због Фејсбук странице "Рушимо Додика"

Због сумње да се бави производњом и прометом опојних дрога, те почињених кривичних дјела из области привреде и платног промета, бањалучка полиција је јуче претресла кућу и помоћне објекте Дејана Прерада.

Република Српска 19.01.2014 | 14:35
 Хапшење због Фејсбук странице "Рушимо Додика"
Због сумње да се бави производњом и прометом опојних дрога, те почињених кривичних дјела из области привреде и платног промета, бањалучка полиција је јуче претресла кућу и помоћне објекте Дејана Прерада. Током шесточасовног испитивања постало је јасно да полиција није привела Прерада због дроге, него због интернет страница „Рушимо Додика“ на друштвеним мрежама и сарадње са Николом Дроњком. Анонимна дојава да се у породичној кући Дејана Прерада у Улици Ђуре Дамјановића 170 нешто мутно ваља, полиција је одмах испитала.Припадници ЦЈБ су у координацији са Окружним тужилаштвом, а на основу наредбе Основног суда 17. јануара у 11 часова изашли на терен, потврђено је у ЦЈБ. Наводни повод за претрес је, како тврди Прерад била информација о производњи И промету хероина и кокаина и то у количинама којој би завидјели и колумбијски нарко босови. Међутим, врло брзо је откривен прави мотив. Повод су интернет странице „Рушимо Додика“ на друштвеним мрежама Фејсбук и Твитер покренуте прије два и по мјесеца-наставља Прерад и открива на шта је стављен акценат током испитивања. Током испитивања дрога је заборављена-тврди Дејан наглашавајући да досада на његова врата никада није закуцала полиција. А сада је, не само закуцала, него и направила штету. Проваљена су закључана врата соба које користе његови родитељи, који су на привременом раду у Аустрији. Дејан, који је и рођен у Аустрији, живи са породицом спрат више и његов стан није претрпио већа оштећења. Током претреса полиција је тврдила је да Дејан власник и седам станова, исто толико пословних простора и четири клуба у Аустрији, те да је све то купљено новцем од дилања дрогом. Дрогу нису нашли, али су узели рачунаре, банковне картице, телефоне, па чак и дјечији телефон. За собом су оставили алат којим су проваљивали. Ваљда, као подсјетник. (БН ТВ) хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=хQБ2гАx_д-к

Коментари / 572

Оставите коментар
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

фокус

19.01.2014 19:21

проблем је јер ви не видите успјехе додика а и мало сте завидни рецимо ,аеродром је у требињу заврсен и ми као обицни смртници то не моземо видјети јер је за нас невидљив и на њега слијецу америцки фантоми који су исто невидљиви то це и он ускоро да потврди , ја се надам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 10:15

"Босна-Сарајево" и "Засто ми Босњаци треба да славимо Додика" су поставили романе од коментара на 3 цланка, потпуно исте садрзине...знаци, Балије се много интересују за "проблеме" у РС , а мене, рецимо, уопсте не интересују десавања у ФБиХ(хапсе свог предсједника,он смјењује министре , итд.)...ми се овдје замајавамо са господином "7+7" ( 7 станова+7 локала ), а они то вјесто користе да показу свој "неостварени сан" да зајасу Србе и врате односе уназад 300-400 година...подсјецам, тад су Турци набијали Србе на колац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

19.01.2014 09:00

Ови Босњаци нису нормални у њих се не зна ни ко пије ни ко плаћа ,они мисле да су им само срби пробем.С хрватима је тек почело хоће људи трећи ентитет.Ни федерација не може ниста без ММФ дужна је и богу.Не чини РС Додик него њен народ и БОРЦИ који су је стварали.Немојте нам ви гадити Додика имате ви горих од њега.РС није вас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

19.01.2014 09:52

Па то је демократија коју је Миле уцио по Београду док су други гинули за Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шипово

19.01.2014 08:32

Рушимо Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан БЛ

19.01.2014 09:10

За Саву Не дај Бозе да се зарати , питање је велико ко би се и где селио. А за Милокрада Дволика све ове сто си поменуо из Федерације сви су они мале маце на спрам Додика. Он је веци криминалац у сваком погледу него ли они сви заједно а и пара је покро на разне нацине и са разним људима и идејама висе него опет сви они заједно. Немој се бојати и брани криминалца само за то сто је нас. Погледај мало даље около себе. Нема горег од Милокрада Дволика Лактасенка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјејмс

19.01.2014 16:07

Патократија и ниста висе ! Све це бити јос тезе на жалост

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

19.01.2014 13:36

Дилер? Дилер који привлачи пажњу на себе једном од најмасовнијих фејсбук група и то усмјерених против режима? - Па то ни највећем идиоту не би могло пасти на памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

19.01.2014 07:24

Живио Милорад Додик! Заувијек СРПСКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

19.01.2014 14:35

Ако је дилер гдје је дрога господо. Да није мозда ово Сариц прерусен па је 25 полицајаца исло да га хапси па успут онако слуцајно да га испитају о фб страници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цоки

19.01.2014 06:21

Само напред момци ово је знак да сте ви Мили озбиљна пријетња и да вас се боји а исто тако мислим да то цк и није посло од Миле него његових увлакаца,јер ако оде Миле ододсе и њихове позиције....само напред,идем сад и ја на фб да вас подрзим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босхњак сангјак

19.01.2014 14:23

Додик, Бакир Изабеговиц њих треба позатварат

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

19.01.2014 13:01

Нека неко јави РТРС-у да је било ово.Засто им плацамо таксу? Код њих на сајту писе да је претрес због сумње у дрогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

19.01.2014 13:40

За Сумакера, Мени бас дјелује интелектуално...ваљда је на давању цасова клавира и математике, зарадио 7 станова и 7 локала...не дао бог да је рецимо дилер, па покренуо фб акцију...и то, ни мање ни висе, него да руси предсједника РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

19.01.2014 12:10

Само се питам ста сада министар полиције има да казе на ове удбаске потезе МУПА РС! Де министре објасни јел МУП, ТУЗИЛАСТВО, ИНСПЕКТОРАТИ, СУДСТВО... НЕЗАВИСНО од политике ил је у функцији једне странке??? Драги министре ако имас и труна људскости треба да поднесес оставку. Муп РС није приватна прција СНСД-а, СДС-, ПДП-а... ил било које странке. МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ треба да стити интересе народа те да ради по закону а не по наредбама моцника. Ако си цовјек драги министре поднеси оставку и немој брукати цестите припаднике МУПА који дадосе зивот за одбрану РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

19.01.2014 13:37

Ако је водио страницу за коју се оптузује и треба га привести, сви се дицимо Републиком Српском, а какве све ствари прицамо за предсједника те Републике Српске. Није битно какав је,да ли га волимо или не волимо, ако свако мозе да вриједја и омаловазава предсједника тј. омаловазава Републику Српску јер је предсједник легитимни представник изабран вецином гласова ма ко да је. Промјене нам требају то је неупитно, медјутим треба да подјемо сви од себе, да промијенимо нацин којим схватамо политику и не понављамо греске из прослости, које наси непријатељи користе да би нас поразили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.01.2014 03:11

хттпс://www.фацебоок.цом/пагес/Правда/181337701981043?реф=хл Ево им јос једна страница која им се неце свидјет,а говори о разним неправдама као и о њиховој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики маус

19.01.2014 03:21

Ево поруцујем приватној полицији Милорада Додика да похапсе и нас 13 300 који подрзавамо фб страницу РУСИМО ДОДИКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

19.01.2014 11:51

То је наса "демократија". Кад Додик Овако удара на Србина, само зато сто другације мисли, како је онда спреман удара на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

19.01.2014 01:42

Највеца заслуга ДОДИКА јесте сто је открио долазак 500. 000 хиљада арапа у бих ;а лосе сто у бањалуци је само ПЕСАДИСКИ пук орузаних снага БиХ;;;; и сто је СРБИЈА признала целовиту БиХ .Погледајте ко улазе од' инвеститора ' у србију[ АРАПИ ] и ЗАСТО. Према томе НЕЗАВИСНИ ИЛИ НЕ ми цемо остати ту где се сад налазимо са ПЕСАДИСКИМ пуком и јос тразимо ми да се војска укине.Мене неце висе преварити лазима 1990 г ратни профитери .ЗАТО СЛУЗИТЕ СЕ МОЗГОМ А НЕ СРЦЕМ.ЈЕР ВАМ САМО КОМСИЈА МОЗЕ СВЕДОЦЕЦИ СПАСИТИ ГЛАВУ а не изјава ;ко је цинио злоцине нека одговара; а он је само продавао цигаре.Сада су на сцени ПЉАЦКАСИ јер СЕ ПАТРИОТИЗАМ НАЈБОЉЕ УНОВЦИ.Политицари казу СИРОТИЊСКА ЗАБАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2014 01:48

Босна Сарајево где ти зивис болан? Уреду Додик нас пљацка. А вас у Федерацији пљацкају Бакир, Златко, Фахро Цовиц и тако даље. Хахаха. Питај бакира где су милиарде долара донација остале? Ту си досо да нам се ругас а федерација се дјели. Мислис ти да се ми бојимо вас вехабија? Хоцета друго полувреме? Не дај бозе да се опет зарати. Боље да се селис у турску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

19.01.2014 01:38

Гле босњаци се пале за ту страницу. Ми Срби нетребамо васу подрску да скинемо Додика. Имате ви пуно висе мафиаса у федерацији који су покрали милиарде долларе. Идите русите бакира и злају. Додик није РС. Ви мислите да це се несто промјенит сто се тице односа РС и Фбих? Сигурно неце. Додик це отиц али Народ у РС нема вољу на унитарну БиХ. Ми даље радимо на вецу аутономију и или да се одцјепимо од вас. Федерација се дјели. Хрвати цу добит ентитет. А ви даље ту долазите и мислите да ми вас требамо. Гледајте ста се ради у васој куци

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:36

Нека дођу и мене претресу могу наћи 22...

ОДГОВОРИТЕ
Name

гг

19.01.2014 00:33

Дрзи се легендо. Није ничија сјала до зоре!

ОДГОВОРИТЕ
Name

александар

19.01.2014 00:30

По...ем се ја на ДОДИКА ЛОПОВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто ми Босњаци треба да славимо за Додика:

19.01.2014 00:17

Списак Додикових користи по Босњаке и БиХ коју је направио: Сину дао 3,5 милиона КМ за воцњак да не би био клосар и наркоман - боље је да да свом сину лопову то него неком сиромасном Србину Због Додика схватили смо да је Харис Силајдзиц лопов и националиста, Силајдзица смо 2010 отјерали с власти па је Додика "дубоко изненадио" одлазак предсједника СБиХ и лопова Вахида Хеце. Због Додика схватили смо да је Сулејман Тихиц цетник и издајник, који је говорио да договор с Додиком нема алтернативу, да се догодио злоцин у Добровољацкој, да је Тихиц дијело БиХ у Пруду па смо Тихица и СДА казнили 2010 због лизања са диктатором из Лактаса. Опљацкао Србе, задузио их, опрао новац.СИПА је у периоду 2007 - 2014, захваљујуци Србима директорима, Додиковим људима (Зубац, Средоје Новиц) највеци број српских ратних злоцинаца похапсила то ни Хаг није успио. На крају од 2006 до 2014, збирно по годинама Срба је у бијелој куги нестало 27.000 колико смо их и ми побили у рату, због Додикових екон. успјеха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 23:10

Сима Зато сто си Додиков полтрон и немас храбрости реци истину.Јел треба додатно објасњење?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

19.01.2014 00:08

То је само доказ да држи све од судства, тужилаштва, полиције......све..... то је озбиљан проблем и то није демократија...то је аутократија........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

19.01.2014 00:14

Демократија је цудо! А о праву гласа да не прицамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босна-Сарајево

19.01.2014 00:44

Ово није 2006 или 2007 година када су Срби били занесени Милорадом Додиком и када је сваки дан сељацина из Лактаса урлао о "бољем дијелу БиХ", независности, референдумима, Техерану, итд. Када цовјек послије 8 година сумира његов уцинак, могу вам искрено реци да Додик заправо никакву стету БиХ није направио, нити је могао. Он јесте блокирао неке реформе, али није ниста исло уназад због њега. Лајао је, вриједјао, али то говори о његовој слабости. Он нема храбрости на оно сто је Карадзиц урадио, а то је да запоцне нови рат. Дакле Додик је за 8 година лајао, а за то вријеме пљацкао Србе, сто нама Босњацима итекако одговара, осиромасио, због лосе економије Срби све брзе нестају, и ово је добро по нас, јер је Додик одговоран за то. Заправо био је веома користан по Сарајево, јер оно сто је Додик урадио од 2006 до 2014 године, пљацкањем и задузивањем Срба, нацинио им је вецу стету него иједан босњацки политицар од 1996 године до данас. Хвала Миле и јос дуго био на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

27.04.2024 03:22

Параноја је опасна болест.....све ме страх да та будала од Додика не убије некога....Иди цовјеце немозес на силу владати....Гитово је!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

18.01.2014 22:01

Сто мени нису досли на врата,ниста није слуцајно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретник

18.01.2014 17:09

Ма немојте само Дроњка свега вам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.01.2014 19:42

Јел Додик урбан?Правдати проваљивање људима у куце,намјестање доказа,лазне оптузбе а све у циљу оцувања лика и дјела фараона...ја стварно немам поима у ком вјеку ови додиковци зеле да зиве и у ком друственом уредјењу.СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

18.01.2014 19:17

ПРИВАТНА СНСД ПОЛИЦИЈА Милокрад је на место Министра поставио свог доказаног шпијуна. Човек је био кренуо да шпијунира Амиречке Дипломате у БиХ а ови га открили за 10 секунди и ОХР га смени одмах. И сад га Милокрад поставио да буде министар МУП-а РС и да шпијунира Милине политичке неистомишљенике и у МУП-у да премешта како кога хоће (махом су на удару полицајци који раде свој посао по правилима), а све под изговором да ради добра дела. Ма 'ајте молим вас. Очигледно је да у РС имамо приватну политичку полицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

18.01.2014 19:11

Пиноче је смјесан наспрам ове банде из СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубан

27.04.2024 03:22

Диктатура и отворена хајка на људе који су другог мисљења!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

18.01.2014 18:57

Ста све ове фукаре на власти јос неце да ураде? Па види се да је цовјек сиротиња и да му је једино орузје рацунар против ових злотвора. Каква дрога и станови!? Подрска страници РУСИМО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

парти партзановац

18.01.2014 17:26

СРЕТНИК! Нецемо свега ми Дроњка него Дирлију-Дудука, из Лактаса и јарана му Станковица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

18.01.2014 17:35

Додо руси сам себе наопаким потезима.Нека иде у Фоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.01.2014 16:38

Е ви цете да га срусите,сањајте.Погледајте нановија истразивања сам це се он срусити у октобру.Раст имају само ДНС и СДС.СНСД оде у историју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.01.2014 19:43

Немора Миле у Фоцу далеко је мада он има приватни авион и хелихоптер,мозе и у Добој,па нек гледа кроз ресетке нај скупљи аутопут на свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

18.01.2014 17:31

Пустите полицију да заврси свој посао Па онда писите А и врапцима на грани је јасно да је Дроњак плаценик Па покусајте ви покренути покрет Одакле Како Није то бас једноставно Мада су могли наци неког урбанијег од овог сељацица Дроњка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

18.01.2014 16:59

хахахаха,само толико

ОДГОВОРИТЕ