Стање у здравству компликовано

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је ситуација у здравству компликована, али да је оно што се дешава у укупном здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода.

Република Српска 06.01.2014 | 08:42
Стање у здравству компликовано
Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је ситуација у здравству компликована, али да је оно што се дешава у укупном здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода. Цвијановићева је навела да постоје бројни проблеми, али да се Влада Српске труди на све начине да се задрже сва права пацијената и да се стално унапређују здравствене услуге. "Ако упоредите период када је опозиција била на власти, колико је лијекова било на позитивним листама, или колико је постојало дијагностичких метода, односно колико се људи морало лијечити у иностранству, видјећете колико је тога урађено", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци, реагујући на наводе опозиције у вези са стањем у здравству. Она сматра да је у здравственом сектору потребно урадити апсолутну рационализацију, што значи штедљиво, нормално и одговорно понашање, а не ускраћивање права. "Сигурна сам да ћемо у периоду који је пред нама, иако знамо да ће бити пуно проблема, рјешавати ове ствари. Има ствари које су можда и девијантне када је ријеч о здравственом сектору, морамо их изнивелисати и ставити у неке нормалне токове, али је приоритет брига за пацијенте", поручила је Цвијановићева.

Коментари / 377

Оставите коментар
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за "Кадар" Ок...видим да је расправа беспредметна...зелио сам реци да пљување није пут у бољу будуцност,него нове идеје и приједлози...да је Тесла пљувао по онима сто му се нису свидјали,никад не би измислио струју...узгред,полуписмен се писе у цугу,тј. као једна ријец...и наравно,драго ми је да ниси заслијепљен опозицијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

25.04.2024 08:16

за " Кадар " нема потребе за било којим обликом "дивљења" , само јос пар напомена...полуписмен се писе,као сто видис,заједно...извини сто сам писмен...власт је ,од старе Грцке па до данас , била одраз политицких снага које се вагају на изборима...тако се десавало да и бравари и градјевинци буду владари , па ником ниста...нема потребе да се љутис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сакал

06.01.2014 11:27

за "Кадар" посто видим да све знас,молим те да нам предлозис систематизацију за цланове Владе , посебно за премијера...гдје то у свијету има прописано , ко мозе бити премијер...па ,Томо је предсједник Србије са средњом сколом,ако нецемо да се спрдамо са њ факултетом...ако вец дајете коментар,онда размислите, има ли смисла и има ли бар 1 промил доприноса за напредак...овако,све је цисти нехилизам, са изразеном зељом да се науди а без тенденције да се несто поправи и буде бољи од тренутних...то је пут, правац у самоунистење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

06.01.2014 06:07

Мозда је влада И добра али ти господо немас појма о економији. Мислим да познавање Енглеског није довољан услов да будес И добар економиста. Промасена инвестиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

06.01.2014 15:43

За Сакал ...Ок пријатељу...Дивим се твојој ителигенцији и тиме сто ниси странацки заслијепљен СНСД-ом...Ако сам добро разумио најбоље ресење је да дрзаву воде полу писмени и они са 4 разреда сколе јер ови интелигентни су низасте.А ја за ту владу предлазем да поднесу оставке...Њима ни онај одозго не мозе помоци...Ја знам да истина боли и користење страних ријеци у реценици не цини вас интелигентнијом особом,кад вам је сустина неувјерљива,И не одбрањива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

05.01.2014 21:44

Да није било рата ти би била наставница енглеског ј. у некој селендри...не бих видјела Бања Луку ни двогледом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буцо

05.01.2014 21:49

Стање у "Заводу за изградњу" Бл - исто компликовано?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

05.01.2014 21:27

Оцито је психијатрија у тоталном колапсу када ви и вас сеф нисте у лудацким косуљама.Здравство сте опљацкали ви драги СНСД овци једнако као и зељезнице,бирац,рафинерије,суме,новац од телекома,пио,електро...Сва бједа и патња народа РС пада вама на дусу и зато вас молим да завезете губицу јер нема паметног цовјека у РС који мозе слусати васе измисљотине СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Компас

05.01.2014 18:49

Шта прича она? Баш ме брига и за СДС и СНСД али је чињеница да је ситуација у здравству рапидно погоршана задњих година. Нема лијекова, нема могућности лијечења у Србији, нема болничких аута и горива за превоз, нема кућних посјета болесницима а у домовима здравља вишак медицинског особља, возача, којекаквих админ. радника. А тек колике су плате директора, по 5 или 6 000 КМ. Цвија нам сервира причу као да ми не живимо и не лијечимо се у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

05.01.2014 17:05

Знам врло добро да је у рату и послије рата било лијекова и да су болнице радиле а ово сто прица Зељка (најлосији премијер у историји РС) стварно је крајњи безобразлук. Овај горе сто писе да СДС нема кадра нек објасни који су то кадрови које има СНСД, који су то струцњаци који су то мозгови о цему прицас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.01.2014 17:02

Ако је здравство спало на то да га ти дигнес на ноге, јадни смо га ми онда.....Ви сте само статисти а не неко ко ресава проблеме. Кад порасте број на бироу незапослених ви одјавите неколико хиљада и онда казете да је у РС тај мјесец мање не запослених....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

05.01.2014 16:27

Стање није компликовано,вец немозе бити једноставније "ОПЉАЦКАНИ СМО"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравство

05.01.2014 17:16

О цему ти прицас, па хирургија у Бањалуци се могла измјестити или ова реновирати, да не лезе 4 цовјека на 4 квадратна метра. За то није потребна ни наука ни технологија, а у Тузли и Сарајеву није било рата... Кад вец немас ста паметно реци онда барем сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

05.01.2014 17:19

Потписујем оно све сто је Данијел написао!!!!Досли неки људи с комплексом мале средине па уце докторе наука,професоре,академике ста треба да раде....у зовоту извели три разреда дјака првака и имају курс Енглеског....Страсно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

05.01.2014 15:45

Па људи ова уцитељица не зна ста прица, ако је она експерт за финансије теско нама, па зар од оволико економиста спадосмо да нас нека низеразредна уцитељица спасава од тоталне пропасти.Теско нама са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кадар

05.01.2014 17:12

Таквих као ти струцних кадрова има пуна скола у било ком селу у РС!Ти си насла прицати о квалитету кадрова??Који си то докторат урадила??Ста то имас у биографији циме се поносис???Које си то велике сколе уцила??Које со то установе водила ,велике фирме???Твој једини квалитет је сто радис без поговора ста ти Миле казе.И робијацес за све сто потписујес за њега!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.01.2014 16:29

Било би интересантно слусати Шкрбића да прића о корупцији,тек да нам је практично објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

05.01.2014 16:09

Ова наша премијерка ће зезнути надреалисте како је кренула. Богами, смијеши јој се комичарска каријера.... Замисли молим те; стање је ''компликовано''... ''добар је Мемо....''

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар Сипрагиц

05.01.2014 14:43

Свакога дана у сваком погледу све висе напредујемо. П.С. Цувени рецепт, Кустурица дао Мили, Миле проследио рецепт до Зељке и проблема висе нема.Узивај народе статистике казу да су повецане плате, стопа запослености расте, проблемцици у здравству ресице се и КО НЕ БИ ПОЗЕЛИО ОВАКВУ ЗЕМЉУ И ОВАКВО ЗЛАТНО РУКОВОДСТВО. ПА ВИ СТЕ СМЕСНИ, ИДИТЕ, ОДЛАЗИТЕ, БЕЗИТЕ, НЕСТАНИТЕ, САМО ДА ВАС ВИСЕ НЕ ГЛЕДАМО!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Григорије.

05.01.2014 14:31

СНСД влада 8 година и она хоће да се сјетим како је било прије... за врјеме опозиције ...како је није срамота. Ја знам да је сад катастрофа и теско оном ко мора овде да се лијечи. Боље да су у ону зграду Владе смјестили Клинички центар и опремили га. Али не може гдје би се сепурио њен ВОЖД. Цијела влада РС на Палама била у 3 бараке,а њима треба зграда од 200 милиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

подрска 2014

05.01.2014 14:26

Да није Милорада Додика ситуација у здравству би била јос компликованија. Подрска за Додика Цвију и Владу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ања

05.01.2014 13:09

Побогу Цвијо па рат је завршен прије 18 година,а изјава ,,да је стање у здравственом сектору резултат свих година ратног и цијелог послијератног периода,, одраз недостатка ваших аргумената. Почело је осипање СНСД-а и СП-а у Бањалуци а најтраженије партије су СДС и НДП од овог града све почиње и све завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боб

05.01.2014 14:08

"Компликовано" цудан синоним за корумпирано...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

05.01.2014 14:19

Ја јос никога у свом зивоту нисам срео да мозе 3 сата да прица а да ниста конкретно не казе. Као да сви иду у неку посебну сколу за такво изразавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахах

05.01.2014 14:42

Ова слика све говори... види се да је стање у здравству компликовано ахаххахахахахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

олга

05.01.2014 12:46

Све док Скрбиц и такви као он не буду одговарали за крадју нецес ресити проблем здравства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макароне

05.01.2014 13:37

Милокрадови пљачкаши би скембали ММФ, а камоли једно оронуло и дотрајало здравство у РС. Пљачка у здравству је била по Миловом налогу. Док је он на власти нико за то неће одговорати. Али будимо реални и ови из СДС-а ако дођу су исти. У СДС-у има пар писмених људи којима скидам капу оно ресто све окорјели националисти и полуписмени бирократи. СДС нема кадар, ту странку воде нестручни људи, који везе с везом немају. Спас за РС је што они нису умјесто Милокрада били на власти. Тек тада би видјели шта је пљачка и међународна изолација. Да су ови Милови обер криминалци то не спорим, ал ови из СДС-а имају само причу док нигдје не виде рјешење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија БЛ

05.01.2014 13:33

Добро јутро Колумбо. Није стање компликовано вец је покрадено до те мјере да нема основни хигијенских и санитарних препарата за цисцење. Назови то правим именом немој ту измисљати. Зна народ да је то покро твој сеф и његов кум тј. Додик и Скбиц. Залосно је то. Ал јадна бједа испаста , ви сигурно не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

даниел

05.01.2014 13:59

Ја не разумијем засто ова зена стално трази кривца у другоме.Па ти си довела будзет у позитивно па доведи и здравство...Ја се само питам, зар ови политицари мисле да су заиста мудри и способни да нас воде и уцине дрзаву стабилном...Прво господо драга, морате да се сколујете али са праксом у земљама које имају развијен систем пословања и које имају систем када се дрзава надје у теској ситуацији..а не досли са њива, појединци изасли из сума, а неки били обицни слузбеници и сада глумите мудраце и онда доведете дрзаву у дузницко ропство јер вас испрескацу људи из Европе јер виде колико сте глупи и наивни..

ОДГОВОРИТЕ