Мићић: Влада уништава локалне заједнице

Влада Републике Српске покушава да терет кризе пребаци на локалне заједнице и становнике Српске, изјавили су данас у Источном Сарајеву замјеник предсједника СДС-а Предраг Ковач и потпредсједник те странке  Мићо Мићић.

Република Српска 30.12.2013 | 07:43
Мићић: Влада уништава локалне заједнице
Влада Републике Српске покушава да терет кризе пребаци на локалне заједнице и становнике Српске, изјавили су данас у Источном Сарајеву замјеник предсједника СДС-а Предраг Ковач и потпредсједник те странке  Мићо Мићић.Они упозоравају да локалне заједнице више неће трпјети такав однос Владе према општинама и градовима. Кризна су времена и пара нема али је недопустиво да Влада Републике  Српске свим средствима покушава да терет кризе пребаци на локалне заједнице и становништво, каже потпредсједник СДС-а и градоначелник Бијељине Мићо Мићић. ,,Последњих година буџети локалних заједница се смањују али буџет Републике Српке расте и то захваљујући кредитима које немилице  подижу'', каже Мићић и упозорава да се, према важећем закону, од пореских средстава прво намирују кредити међународним финансијским институцијама, затим се финансирају потребе Заједничких институција БиХ, а оно што претекне дијеле ентитети. У тој подјели новца најмање се издваја за потребе локалних заједница које су одговорне за финансирање потреба грађана. ,,Све ово што раде је покушај Владе да покаже како руководства локалних заједница наводно нису у стању да испоштују обавезе према становницима, док Влада то успијева. Вјешто прикривају чињеницу да нам сваке године исплаћују све мање новца док себи додјељују све више. За наредну годину буџети локалних зајеница смањени су за 10 до 20%, а буџет Српске је  повећан за 10%. Рачуница је јасна'', закључује Мићић. Изгледа да рачуница још није готова јер Влада Српке планира да још терета свали на плећа локалних заједница. Алармантна је најава да ће се  од локалних заједница тражити да из буџета издвајају додатних 5% за финансирање домова здравља те да се планира отписивање дуга Јавног предузећа Шуме Српске према локалним заједницама. ,,Уколико Влада Републике Српске настави овако да се понаша према  локалним заједницама и њеним становницима бићемо приморани да не извршавамо налоге Владе који за циљ имају слабљење и уништавање  општина и градова'', каже замјеник предсједника СДС-а и начелник општине  Источна Илиџа Предраг Ковач. Постоје различити начини борбе, упозорава Ковач и поручујује да је крајње вријеме да владајућа коалиција у Републици Српској схвати да се не може више овако понашати и да становници Српске то више не могу трпјети. БН ТВ

Коментари / 312

Оставите коментар
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буџет

30.12.2013 15:56

Ја, кад видим на шта троше буџетска средства, мислим да су општине пуне пара. Власт је створила код грађана навику да траже за свашта новац, а да заузврат гласају за њих. Тако да је општински буџет једна биједна листа којекаквих давања, гдје су се нашли сви подобни. А домови здравља нису никакав проблем, по мени, него њихови директори-доктори који су "опухали"здравство и мислим да их треба ставити скроз у надлежност општина јер им је општина аминковала све што раде, а опет ради гласача. Хајдемо, на сунце са платама доктора из домова здравља!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не знам

30.12.2013 15:48

Свеједно ми је ко ће побиједити али мислим да би народ био много релаксиранији ако Мићић побиједи, јер човјек једноставно, улива повјерење а не страх. Ковач је обичан, нормалан човјек. Дуго му познајем супругу али нисам знала да је његова јер је обична, фина жена која живи нормалним животом. Хвала богу, углавном су нам сви у И Сарајеву такви политичари. Редовно их срећем, без телохранитеља и то ми се свиђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

30.12.2013 07:33

Додика могу једино ванземаљци спасити да влада још 50 година, прича о Арапима није упалила а и о Американцима такође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадне

30.12.2013 08:16

Даднуце ти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каспер

30.12.2013 06:54

хехехе...отисо цовјек да обидје вилу на Јахорини,па узео мало и да МОРАЛИСЕ...а мозе да буде Декан на факултету за примјењени лоповлук...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сијац

30.12.2013 00:18

Додик јос 50 год. Ако Бог дадне..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 18:47

А лијепо се сликати испред објекта који влада направи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:47

Сваки појединац у свакодневном разговору критикује, куди и оцрњује политичаре разног формата, а у истом тренутку само гледа да се ували негдје на будзет и живи добро а ништа не ради. Дакле лаже самог себе и све око себе. И тако сви ми, а потом очекујемо нешто од политичара а у кампањи и после ње једино што од њих тражимо и за шта им обећавамо гласове јесте посао на буџету. Поука, људи се прилагоде оном што народ од њих очекује и тражи. И онда почнемо причу о лоши, политичарима и гломазној администрацији, а да неко додје и понуди реалну причу о економском развоју добио би 1% гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А лова

29.12.2013 18:56

Цијим парама влада прави?Милиним????насим??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл ливе

29.12.2013 18:25

За Бено....у Бијељини се праве зграде на улици сто је ваљда и нормално неце је правити на сред њиве...а БЛ Милин кум прави зграду у сред парка...Зато цутиииииии.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто цемо пропасти

29.12.2013 17:44

Није Мићо Мићић изградио Бијељину јер је добар и способан него јер је Бијељина на повољном геостратешком мјесту (близу Србије) а многи људи, већим дијелом из Сарајева и околине, су одлучили тамо да се населе јер им је превише патње донио овај рат. Продали су имовину и уложили у Бијељину. Други пар опанака је да се у Бијељини, док се у осталом дијелу РС ратовало и гинуло, стварао капитал заснован на шверцу углавном. Дакле створили су се богати људи који су могли одговорити на значајан прилив становништва инвестицијама. И још се више обогатили. Сврха Миће Мичића јесте властито богаћење (Мићо трећина). Једино је вјешт и способан у узимању лове и каснијем распоредјивању исте (мањег дијела) за куповину останка на власти још један мандат. То ко не види је слијеп код очију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

29.12.2013 18:22

Народ на локалу види како и ста раде ови Милини!У Градисци су то толики лопови у СНСД-у да је то страсно. Осим Латиновица који је постен цовјек и сви га цијене опозиција није висе имала доброг кандидата на локалним изборима и опет су побједили Милине.Он се цудом није могао нацудити кад је изгубио.Народ који зиви ту све види и дзаба Миле додје и прица бајке, знамо ми како то раде његови ликови!А и овај Миливановиц у Бјељини....ма ајте молим вас ко би за тог лика гласао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

29.12.2013 18:00

Можда је Ковач добар и поштен али овај наставник физичког из турске касабе Калесије је лопов над лоповима,знају људи у Бијељини шта је он кроз мандат стекао,значи мићо зградоначелник је очичење узурпације власти,птимио се на функцију,његова дрскост иде точико далеко да би хтио бити и функционер на нивоу државе Српске,срамота Српска и брука за народ је ово чудо од похлепе,кад га видиш,видиш да је лопов над лоповима,људско смеће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бено

29.12.2013 18:02

Тедy,нико не мрзи Мицица али за оволико година у Бијељини се направило сваста не спорим али којим парама? Кредит бато а када смо код градње има ли игдје осим у Бијељини да се стамбене зграде граде буквално на улици без паркинга а о зеленом поврсинама да не говоримо. Твој коментар је велицање странака и ниста други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

29.12.2013 17:57

Ковач је од истоцне илидзе направио једну обицну касабу. Та опстина је имала добру перспективу али трећи мандад коваца це пресудиту и запецатити судбину ове опстине. Без идеје и икаквог плана. Једино сто ради јесте да пред изборе асфалтира и ставља расвјету и то на кредит који враца до сљедецих избора. И на то добија изборе. Све сто вреди у том дјелу се налази у опстини истоцно ново сарајево само сто то људу који не зиве овдје не разликују и мисле да је то истоцна илидза

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:07

Сјетите се Бијељине прије доласка Мица Мицица, само смрад и сметљисте а данас ГРАД. Како сте пакосни ви из СНСД, не мозете да поднесете успјех овог цовјека, а не смета вам лоповлук Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 16:11

Нема бољих нацелника од Коваца и Мицица!!! Погледајте Коваца ста је направио од оне ливаде у Српском Сарајеву, а нема милионе на рацуну, виле по Фруског Гори ни станове по Милану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански Шпијун

29.12.2013 16:57

Ти цес лијепо прославити нову годину а ми?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

29.12.2013 16:15

Ковач је најбољи начелник и човјек који се бори за Источно Сарајево. Додик се није борио ни у рату ни у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колибри

29.12.2013 15:56

Мициц наставља са предизборном иако је у неким стварима у праву.Позицији или властима нивоу РС има се много тога замјерити: огромна администрација,лоси економски потези па и корупција али све то се мозе замјерити и опстинама без изузетка. Казе Мициц да је тразено од локалних заједница смањење будзета. Било би неопходно да локалне заједнице изадју са прегледом примања функционера али и циновника а о броју запослених да се и говори. Бијељина се годинама борила да јој се врати Водовод и ста смо добили? Најскупљу воду у региону! Како год све ово је висе предизборна прица без намјере да се било ста порави у својој куци. Назалост, и власт а нивоу РС се понаса исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

29.12.2013 16:18

Докле више ове кукњавије мајко мила .има ли ко са каквим планом за будућност да каже вако ће мо људи побогу сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

29.12.2013 16:45

Мицо ти о кризи немој ниста прицат. За тебе нема кризе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соко

29.12.2013 19:20

МИЛЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

теддy

29.12.2013 19:46

Ето Миловановиц вам је фаца и капацитет за градонацелника хахахаха па сто није побиједио Мица :-)

ОДГОВОРИТЕ