Инцидент у Вишеграду

Група Бошњака са предсједником Удружења жена жртва рата Бакиром Хасечић спријечила је данас урбанистичко-грађевинског инспектора општине Вишеград Љиљану Ћирковић и раднике Комунулног предузећа „ 15 април“ да, по закључку овог органа, уклоне  ријеч „геноцид“ на бесправно подигнутом споменику жртвама рата на муслиманском гробљу у Стражишту.

Република Српска 24.12.2013 | 15:38
Инцидент у Вишеграду
Група Бошњака са предсједником Удружења жена жртва рата Бакиром Хасечић спријечила је данас урбанистичко-грађевинског инспектора општине Вишеград Љиљану Ћирковић и раднике Комунулног предузећа „ 15 април“ да, по закључку овог органа, уклоне  ријеч „геноцид“ на бесправно подигнутом споменику жртвама рата на муслиманском гробљу у Стражишту. Бошњаци су жутом траком оградили улаз у гробље и  поручили да је сваки улазак неовлаштених лица у њега забрањен. Овом чину присуствовао је и предсједник Меџилса Исламске заједнице у Вишеграду Билал Мемишевић који је рекао „да ће се на силу, ако буде потребно одговорити силом“. Комуналцима и грађевинском инспектору је ономогућено од стране Хасечићеве да приђу и кући  власника Зебе Сумбуле  у улици Војводе Степе, гдје су, по рјешењу грађевинске инспекције, требало да се прекину грађевински радови који су бесправно учињени. Грађевински инспектор Љиљана Ћиковић је објаснила да је споменик на Стражишту направљен без икакве документације, што је учињено и са доградњом куће Зебиних, за коју Бошњаци тврде да је у њој почињен злочин током рата. Начелник општине Вишеград Славиша Мишковић је изјавио да се поменута кућа налази у фази експропријације због проласка пута  и да се на њој нису могли обављати никави грађевински радови. Народни посланик Мирослав Којић је осудио понашање МУП-а Републике Српске који није ангажовао полицију за асистенцију приликом намјераваног брисања ријечи „геноцид“  и рушењу дијела бесправно дограђене куће, иако је полиција од стране општине уредно обавјештена. БН ТВ

Коментари / 546

Оставите коментар
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

25.12.2013 17:52

Пази Ре Цово да теби не додје Гвоздени пук,па да видис како главе лете!Цисто сумњам да це Ердоган стици да вас спаси,багро геноцидна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриот

25.12.2013 17:35

Ваљда у тој нашој РС постоји и полиција која ради свој посао па да подржи инспекцију. Није ваљда да су ти наши полицајци ту само да хапсе своје и предају БиХ-судовима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 12:58

Па наси традиционални непријатељи и комсије јос једном показују колики су лицемери и право лице им је ово сто показују у Висеграду,и тако је од кад постоје,само чекају тренутак да се окренеш па да забију ноз у ледја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

25.12.2013 07:52

КО је Ердоган ? Њега су поцели русити и ако буде било среце потуци це се измедју себе Као у сирији. Вон вас само употребљава за своје политицке игре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестраначки

25.12.2013 06:33

Власт у Вишеграду треба да уклони комплет споменик јер је изграђен без валидне документације, постоји правоснажно рјешење за његово уклањање које треба испоштовати, а не само једну рјеч са споменика.Предсједник организационог одбора за подизање споменика је актуелни Предсједник СО Вишеград Суљо Фејзић коалициони партнер СДС, са њим се треба договорити уклањање, са њим је СДС договарао и постављање ради подизања рејтинга СДС и СДА пред локалне изборе. То је права истина око споменика у Вишеграду и овај цуркус СДС је само бацање прашине у очи због обећања да ће уклонити споменик одмах после избора а прошло је 13 мјесеци од тога ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

25.12.2013 07:09

Цово Ердоган је наш предсједник Босна ће ускоро бити Турска и да знаш нећемо ићи у Турску јер Турци долазе у Босну, на Косово су већ стигли а пошто имаш Србијански пасош тутањ преко Дрине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

з4 рск

25.12.2013 02:05

национализам =мрзња = Б О Л Е С Т, а симптоми су поједини коментари. На оваквим коментарима добијемо и власт какву заслузујемо .Само напред у пропаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин и по

24.12.2013 22:22

@ре.цово.Добро,Дејтон тако казе,и рецимо у реду је,нека буде.А резолуција 1244 казе Косово је Србија,слазес ли се ти сада са мном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.12.2013 22:58

Нетреба ово висе трпити јер и они нас нетрпе како се да примјетити у појединим коментарима. По свему судеци ви хоцете и мозете све па цак и против закона. Доста је било, са вама цовјек сто је бољи би сте све гори. Треба се са вама поцети исто онако како муслимани раде са Србима у Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрки

24.12.2013 21:39

Ма њима само треба враћати истом мјером.Стално употребљавати ријеч,,,Геноцид над Србима,у свим насловима и причама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

24.12.2013 21:30

Ја људи ста вам је....није лако земљи по којој ходате. Ово ми је ко пред рат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

24.12.2013 21:21

Ови поново дизу носеве!Али овог пута нека мало припазе да им се стварно не догоди геноцид!РС=Србија а коме се то не свидја ено му Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 21:29

Боли мене за твоју босну. Ти се лкутис а не ја. Ти си у РС странац. Као ја у федерацији нисам добро досао никоме. Како нас гледате попреко па кад видим васе навијаце репке кад скандирају уби србина и тако даље. Са вама нема будуцност. За мене је Ратко Младиц Херој и сваки и то мислим стварно сваки борац ВРС. Боли мене за вас. Ви сте хтели тај Рат. Хтели сте исламску дрзаву и добили сте 24%. Где је васа застава? Ми нссу тробојку имамо . Ми смо добили ста смо јтели и ако је само ентитет али то вас боли и нека. Пукните дусмани. Само јос један пут суцните па да видите ста це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

25.12.2013 00:18

Људи, геноцид је урадјен око Сребренице, 3500 Срба убијено од стране ненаорузаних муслимана, они тако казу, а овај сто казе Босна оно - ово, држава ,види се колико је држава, цуците по шаторима да та иста држава коју хвалис да да радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

24.12.2013 21:06

Колико будала на једном мјесту! Ција је земља , ко има колико, ко влада гдје, ко је гдје убијен итд... то се све рјесава у суду. Ако је Суд несто пресудио онда Хецтор готова прица а ту саку људи сто пријете у затвор и крај проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

25.12.2013 00:20

Живим у РС, а имам Србијански пасос, Босански не биХ узео кад би ми платили, навијам за Србију, стидим се сто сам из некадасње Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

24.12.2013 20:25

ре.Цово Ти си стварно болестан цовјек . Болесник од цовјека сматра РС дрзавом.А поготово СРБИЈОМ.Ако хоцес да знас а видим да си заосто. Даyтон Казе. РС-Ентитет-Мањински=ЈЕСТ Федерација-Ентитет=Вецинска=јесте Границе не промјенљиве=јесте процитај и види да је ово све БиХ.и утуви себи у главу једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:50

Овај проклети рат сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете излијецити. Нисте свјесни да сте болесни,тузно и залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко је КО

24.12.2013 23:34

Цему оваква препуцавања и пријетње. Засто људи радите то, зар вам није доста свакодневне борбе за егзистенцију, зар вам није доста те прице ко је КО. Дајте да се боримо да нам буде свима боље, дајте да наса дјеца зиве боље, зар је болан битно ко је КО. Пустимо компетентим да раде свој посао. Окренимо се позитиви, хајмо/ајмо радити, па доста је висе Ко је КО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕУ

24.12.2013 20:40

Овај рат проклети сто је био,унио је толико мрзње у вас да се никад нецете изљецити.Нисте свјесни да сте болесни,залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цово

24.12.2013 20:31

Цово Босна је Држава 100% а РС само ентитет тако да је твоја држава Босна, све дотле док небуде Турска Република Босна знам да ти је криво , љути се можда је и то здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 20:05

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој Босни од 24 % мозес се правити паметан. Иди у Сарајево и сједни у саторе пред ОХР-ом па онда знас колико је РС / БиХ. Разумијес ? ОВО је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

24.12.2013 19:06

овај народ је болесан нигде у свијету нем озе да се контролисе ста це ко писати на сопственом гробљу или споменику то само мозе у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 23:17

ре,Путин ако пратис вести онда знас ста казе Дациц.,,нисмо имали никакав документ за признавање Косова у првом плану,, Али вести од пре 2 дана казе исти Дациц овако,,У првом плану је било оснивање српских опстина а у другом плану стоји да се мора признати независност косова, јер и Косово и Србија по споразуму мора у ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 19:53

Моја земља је Република Српска! То је и Висеград. А ти тамо у твојој босни од 24 % мозес се правит паметан. Иди у Сарајево и сједни у Саторе пред ОХР-ом па онда знас колоико је РС БиХ. Разумијес ? ÖВП је Српска! То знаци Србија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српкиња

24.12.2013 18:52

У селу Ледићи надомак Трнова, Федерација БиХ, убијено је 27 мјештана, старости од 1 до 85 година. Срби поријеклом из овог села, чији су најближи страдали, тражили су одобрење од Опћине Трново да подигну споменик убијеним жртвама. На том споменику је писало да су убијени жртве геноцида. Актуелна власт Опћине Трново инсистирала је да се та ријеч мора брисати или ће порушити споменик....преко ријечи "геноцид" стављена је плочица. Да апсурд буде већи недалеко од овог споменика, у српском селу гдје је живјело само српско становништво, споменик су подигли погинулим муслиманима, од којих су неки поријеклом из Санџака и који су дошли да пале и убијају по селу. То сви знају и нико не реагује. И наравно она добро позната "ни за овај злочин још нико није одговарао".

ОДГОВОРИТЕ
Name

СамоНаврно

24.12.2013 18:16

Како је само тужно читат коментаре тобож принципијелних грађана типа: Нек полиција ради по закону". Све би то било фино, ал' кад би законе писали мало мање обољелии умови. Иначе, данас се догодио још један "инцидент", али га нигдје нико не смије ни споменут. На РТРС-у ни ријечи ни о чему. Ради се о кући познатијој као "Жива ломача". Ту су власти толико "принципијелне" да је и ОХР мор'о реаговат. Тужно је то. Још је тужније кад се једна болест покушава оправдат другом ("Федералном"). Ваљда је то још једини преостао начин да се неки проблем лакше прогута. Болесни "они", болеснији "ми" - све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

24.12.2013 19:14

Зехра Турјачанин описала је како су 27. јуна 1992, Милан Лукић и људи у униформама сакупили становнике насеља Бикавац, у Вишеграду, и затворили их у кућу Мехе Аљића. Међу заробљенима је било највише млађих жена и деце и тек неколико старијих људи. Пошто су у кућу натерали људе, Лукић и остали су најпре камењем разбили прозоре, а потом кроз отворе, у просторију у којој су се налазили људи убацивали бомбе. Иживљавање се завршило подметањем пожара, у коме су изгорели сви осим Зехре Турјачанин. 

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

24.12.2013 18:03

Руши ,докле више докле ,гази све који се супроставе закону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очигледно

24.12.2013 16:50

Да влада СНСД вјероватно би све било ријешено, овако ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје је сада Додикова Полиција!?

24.12.2013 17:21

Кад се обизљезава злоцин у Добровољацкој Срби не смију ни вјенац полозити на мјесту балијског злоцина а ови провоцирају у сред Републике Српске....Гдје је сада Додикова Полиција,засто је одбила да спроведе закон у дјело!? Мозда зато сто у Висеграду не влада СНСД!? Срам их било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

24.12.2013 16:20

Цово.Ма која васа земља то је БиХ.Ма која васа земља,додите себи људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

24.12.2013 16:15

Како васа земља кад су сви равноправни у цијелој БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цово

24.12.2013 16:56

Гле зелени опет пријете са силом. Све це се то уклонит,само не знам засто други пут МУП РС неце то да уради!?. Нецете ви нама пријетити у насој земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

24.12.2013 16:24

Црква није код Фате него на црквини одузетој земљи у вријеме комуниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

24.12.2013 15:25

Срамота шта се ради. Видјећемо тог Јовичића сада како ради свој посао када има све законске основе да то уради. Муслимани који су погинули у борби су за њих жртве геноцида. Докле више трпити ова измотања, зашто постоји полија РС-а и ко уствари одобрава интервенције, министар или неко други. Можда Лагумџија?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукајлија

24.12.2013 13:53

Овдје Додик и полиција забијају главу у пијесак, а све су они закували. Наравно да се мора радити по закону и он треба да вази за све једнако! Само сто то код нас није тако, а вруц кромпир се оставља локалним властима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.12.2013 15:32

Маните их и радите свој посао

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

24.12.2013 12:58

СРБИ не смију нос да провире у Федерацију на своја стратиста ...додје пола Сарајева,јос додје неки ИМАМ и пријети неком силом у сред РС.Сумњам да би тако се смјели понасати у западној Херцеговини.Засто је изостала асистенција полиције РС...са којом се МИЛЕ хвали како је он сачувао? Кад треба интервенисати у студенском дому онда су жестоки.Ово сто сам написао не значи да одобравам Ратни Злочин.Рјеч ГЕНОЦИД може да важи само за Јасеновац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

24.12.2013 13:18

Ама нема ту никаквог изговора, склањајте све сто није по закону, а коме се не свидја нека прави у Федерацији и Ајфелову кулу ако хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

24.12.2013 14:09

Невјероватно. Група људи се супроставља закону и не буду ухапсени и затворени . А студенте туку, матлетирају и затварају без икаквог разлога у Бања Луци јуце. Свеједно је ко и ста је у питању, закон се мора постовати. Српске гробове и гробља су сравнили са земљом у Федерацији, а овдје граде бесправно и јос пријете силом. Па, ево Јовицицу, сад имас прилику да показес колико вриједис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

24.12.2013 16:03

А шта је са црквом код нане Фате????

ОДГОВОРИТЕ