Кошарац опет види "домаће издајнике"

Опозиционе партије у Републици Српској, у сарадњи са појединим медијима, последњих дана дижу невиђену галаму чији је циљ да код грађана Републике Српске изазову страх и панику, изјавио је данас у Источном Сарајеву предсједавајући Вијећа народа Парламентарне скупштине БиХ и члан СНСД-а Сташа Кошарац.

Република Српска 23.12.2013 | 09:03
Кошарац опет види "домаће издајнике"
Опозиционе партије у Републици Српској, у сарадњи са појединим медијима, последњих дана дижу невиђену галаму чији је циљ да код грађана Републике Српске изазову страх и панику, изјавио је данас у Источном Сарајеву предсједавајући Вијећа народа Парламентарне скупштине БиХ и члан СНСД-а Сташа Кошарац.Он додаје да је циљ опозиције да наметне грађанима мишљење како у Српкој ништа не ваља, али, каже Кошарац, Република Српска је захваљујући СНСД-у и њиховим коалиционим партнерима стабилна. Почела је прљава предизборна кампања чији је циљ довести два Младена на власт, каже Кошарац и додаје да је опзицја жели срушити власти у Републици Српкој. ,,Ово што ради опозиција и одређени медији у Републици Српској личи на класични непријатељски пропагандни рат против институција Републике Српске и Српке у цјелини. Имамо доказе да је тај напад осмишљен и богато финансиран и страним центима моћи'', тврди Кошарац. Кошарац оптужује опозицију да у циљу рушења власти обучава кадрове у иностранству,  те да у сарадњи са међународном заједницом жели поставити марионетску власт у Српкој. ,,Главна препрека за остварење тог циља је Милорад Додик, којег опзиција жели да дискредитује и изолује од страначке структуре, али ти неће проћи'', додаје Кошарац. Кошарац тврди да је СДС по налогу међународне заједнице напустио коалицију са СНСД-ом у Сарајеву, те поручује да је СНСД способан да сам брани интересе Српске у Заједничким институцујама БиХ. Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем'' и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. ,,Галама опозиције треба да заташка катастрофално стање у општинама у којима су на власти и корупцију и њиховим реовима'', тврди Кошарац и најављује покретање кривичних пријава против садашњих и бивших функционера града Источно Сарајево, јер је по његовим сазнањима, ревизорски извјештај о финансијском пословању градске администрације у прошлој години негативан. БН ТВ

Коментари / 416

Оставите коментар
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МилеРонхилл

22.12.2013 20:47

Прво морас попу да вратис циглу сто си украо ! ( хттп://www.курир-инфо.рс/мали-додик-стаса-косарац-крао-циглу-од-попова-цланак-1093929 ) А онда да престанес да масирас лемија ронхила и да се**с ! хттпс://www.фацебоок.цом/русимододика

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

26.12.2013 15:50

миб x25 Хвала!!! Бити ванземаљац у овом окрузењу, ипак је умијеце! Бити уцесник у масовној хистерији је ипак вриједјање интелекта појединаца ( врло мали број). Ако су вецина људи задовољни у овом насем велеграду и ја сам наравно и постујем вољу вецине у свако доба.Успут, и моја комплетна породица је на сваки нацин уцествовала и у одбрани, а и у стварању овог насег огњиста, али занемарицемо ту "ситницу". Нико нама није крив сто свака помоц која је досла од било кога, па ако хоцес и од Владе, преко ноци "добије ноге". С постовањем,покусај мало реално размисљати, на крају убиједи и мене неким аргументима, а не увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

25.12.2013 07:56

Биљана, (ево још један ванзамаљац се појавио) Заборављаш да је Истоцно Сарајево (доњи град), изграђено на просторима двију касарни бивше ЈНА. Да од данашње аутобуске станице па до Враца су углавном биле ливаде са разуђеним насељеним мјестима. Данас имамо нови дио насеља Добриње, Вељина, Куле, Лукавица, Доњи Миљевићи, Шкрбино Поље, Младичко Поље и т.д. Затим комплекси бивших касарни су претворени у станбене четврти са широким саобраћајницама и пјешачким стазама и осталим садржајима. Напомињем да су то изградили такозвани "домаћи издајници" и "непријатељи институција РС" сарајевско-романијске регије, како их Ви ванземаљци називате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

биљана

24.12.2013 19:45

Ајде не цудим се Семберцима, људи вриједни, земља плодна, увијек имају за хљеб. Сарајлијама Истоцним се цудим. Годинама имамо бастиљон звани СДС. Цветају нам рузе! Немамо корупције, народ сит, свака донација пола или у цјелости покрадена, људима рат био све до недавно! Е, моје Истоцне Сарајлије нека вам је Бог у помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОЗРЕНАЦ

24.12.2013 18:21

За ВРС РВИ ,акоје брате за тебе Босић,Иванић,Чавић,Бореновић,Црнадак изњели рат на својим плећима и ако су они патриоте онда свака част.Не дао бог да запуца нигдје их не би било.Ја ако се не слажем са њиховом политиком,јел то значи да сам етикетиран као издајник или шта већ а учесник сам рата од самог почетка а уз то сам и рањен,толико о томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

24.12.2013 09:18

Не знам је ли неко примјетио Сташино унезвјерено колутање очима десно лијево, обратите пажњу, јер је то знак да и сам себи не вјерује шта говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 19:32

Косарац види циглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

23.12.2013 09:35

Теби и СНСД-у је боље да ти цутис.Ти кад проговорис падне вам постотак бар за један промил....Зато цути, одради то сто имас и идите сви да вас никад висе не видимо.А циглу цес вратити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.12.2013 07:48

Косарац?Ко то бесе?Онај сто је крао циглу од попова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

23.12.2013 07:05

Еј Косара правим гаразу треба ми цигле,немој молим те да буде црквена,помакни се мало напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диx

23.12.2013 03:09

Ово постаје веома забрињавајуце. Знамо да позиција унистава све сто се унистити мозе. Не зато сто то они хоце него несто из незнања а висе ради лицних интереса. Питам се: Имали ико постен И довољно паметан да поведе насу Републику ка просперитету. Ако знате некога по имену И презимену молим вас написите. Радо цу ја као И хиљаде које познајем гласати за таквог. То је право питање које сви ми треба да поставимо сами себи а медији треба да препознају такву особу. До сада то нисте урадили господо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брцко

22.12.2013 21:51

Клосарац лици на Слобиног потрцка Дацица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.12.2013 12:11

Мој Саша, за тебе су "плаћени издајници" они што су играли важну улогу и изнијели рат са народом, а нису ратни профитери и они што су на власт дошли са СФОР-овским тенкома. Зашто не помогнете финансијски наше оптуженике у Хагу као што то ради Хрватска, то су људи који су изњели терет рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лице једног кловна

22.12.2013 20:52

хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11801/бојкот_пријема_лагумдзији_се_одазвао_само_косарац.хтмл хттп://www.слободна-босна.ба/вијест/11363/стаса_косарац_крао_циглу_од_попова.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

22.12.2013 20:55

Засто се наси политицари тако цесто у својој невољи хватају опасне по народ ријеци издајник, Онај ко етикетира овом теском ријеци политицког противника најцесце се налази стању агоније и спреман је залозити народ зарад својих интереса.Уста су им пуна прице о бризи за народ а уставари срце им куца само за паре. Када доду у кризу све це уцинити да остану на власти.Стога не оцекујмо моралне или било кавкве људске потезе од посаде брода који тоне, помогнимо им да додју на дно и узмимо од њих паре , које неце ваљда заврсити у џеповима долазецих политичара већ на рацунима примарних предузеца у стечају или сл. А ја се ипак бојим да це и новим кадровима оци засијати од сјаја новца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

миб x25

23.12.2013 12:17

Милорад Додик је најавио долазак Арапа, затим Американце, а ево дође и ванземаљац из Вишеграда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукајлија

22.12.2013 19:27

Овај лик нема морално право о било цему да говори, јер је најомразенији у Истоцном дијелу РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

22.12.2013 19:50

Потписујем све што је Оливер рекао. Имате ли иког паметног да да изјаву, ко је овај и које су његове компетенције да троши медијски простор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

22.12.2013 20:14

На ста и на кога је спао СНСД...Косарац је битна фигура...хахахаха...да не повјерујес...Како це вас разбуцати опозиција иако ни она осим Тадица и јос пар ликова нема неке јаке људе али це вас опет развалити....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО / Херцеговина.

22.12.2013 19:18

Страни плаценици то је висе отрцана фраза кад немас ста паметно да казес. Страх им се увуко у кости ваља се ици у затвор многима из СНСД-а и СПС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

теxвилербл

22.12.2013 18:25

Оптужбе опозиције да је лидер СНСД-а издајник Кошарац назива ,,пијукањем” и поручује да народ у Републици Српској зна ко је Милорад Додик. Да сви добро знамо ко је Миле Додик, пријератни нико, ратни сверцер и поратни милијардер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:36

Благо оном ко рано полуди, па цес у лудницу а не у цорку као твој сеф Милокрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

22.12.2013 20:04

Људи ви сте успавани... Видите да се у цијелом свијету народ против лоше власти бори на улицама. А ви пишете коментаре. Шта још тееба да уради актуелна власт даби гладни пензионери, незапослени радници и понижени борци изашли на улицу и збрисали ову лоповску власт... Народе Сербски од празне приче нема нишата... На улицу и лопове скините са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

22.12.2013 18:23

Пристајем да носим епитет домацег издајника и страног плаценика само да висе не гледам овакве лоповске сподобе и неписмене креатуре које мисле да од народа могу правити овце. Додусе има један део народа који блеји и гласа за њих и којима је све супер јер су им рекли да је све супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

22.12.2013 17:58

Направили сте подјелу у српском народу од већине направили сиротињу а вии ваше породице, кумови и пријатељи засјели на буџет и мислите да ћете довјека. Пошто има бога и то сте успјели гадови гладни да опустошите па сад дижете кредите задужујете следеће генерације да се исплате ваше непотизамске плате срам вас и стид било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

22.12.2013 15:32

СНСД-овска отрцана фраза. Ни они не вјерују али упорно понављају ко папагаји. Странци су њихови савезници, али нападом на СДС скрећну пажњу са себе а оптужују друге. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо

22.12.2013 16:45

Благо нама са овим странкама!из дана у дан пљују једни по другима а народ гладан! Нити позиција има нацин да несто уради а опозиција као да је пала с Марса. Само борба за фотеље! Докле!!!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мг

22.12.2013 15:37

Јел то онај Клосарац сто крао циглу из црквено двористе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер

22.12.2013 17:33

Друга опција мора и може да много тога мјења тек када јој гласачи дају легитимитет, а то се дешава на изборима, тада треба нова власт да се ухвати у безкомпромисну борбу са веома великим марифетлуцима, криминалом и животним питањима грађана, нарочито запошљавање??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОБИЛИЦ

22.12.2013 17:12

Сада су издајници популарни?? Ма пусти ти те прице него реци ,,ГДЈЕ СУ ПАРЕ"!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заради па владај

22.12.2013 16:28

За вас је сад свако издајник,јер сте издали и продали сто је се могло издати и продати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер Но

22.12.2013 17:06

СДС напустио платформу,јел овај нормалан?

ОДГОВОРИТЕ