Власеница: Скупштинска већина без СНСД

Начелник Власенице Драгомир Тодоровић (СДС) данас је на посебној сједници локалног парламента добио нову скупштинску већину, која ће га подржавати у раду.

Република Српска 24.10.2013 | 09:10
Власеница: Скупштинска већина без СНСД
Начелник Власенице Драгомир Тодоровић (СДС) данас је на посебној сједници локалног парламента добио нову скупштинску већину, која ће га подржавати у раду.Осим  СДС, који има седам одборника, скупштинску већину чине и по један одборник ПДП, Шешељевих радикала и Српске напредне странке. Тодоровић је поздравио формирање нове скупштинске већине, чиме је отклоњена једногодишња блокада рада локалне скупштине од стране одборника СНСД, које је подржавао и СДА. Нова скупштинска већина предвођена СДС, каже Тодоровић, радиће у интересу грађана и покушати да надокнади изгубљено вријеме. Овим је пала у воду најава потпредсједника СНСД Игора Радојичића да ће у Власеници покренути опозив СДС-овог начелника. Одборници СНСД данас нису присуствовали сједници локалног парламента, иако постоје најаве да ће неки од њих у будућем времену дјеловати као независни и подржавати нову скупштинску већину.  

Коментари / 507

Оставите коментар
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спирит

25.10.2013 06:28

Милоше! И ми више не живимо у Власеници само животињаримо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

25.10.2013 16:34

Ста су се толико успаницили ови Додиковци...Летите из фотеља????Ста је Васке???Имас кредит, па си га мислио отплацивати ленцареци у канцеларији????

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

25.10.2013 16:12

Гријесите пуно кад казете да је све исто било ко да влада.Није исто све је црње и горе,тргује се са овим јадним народом, сви своје запосле а брига их за народ - све до следецих избора па це опет од врата до врата ко просјаци.Узалуд толики новац потросе и отму од народа све, ето њих опет са просјцком торбом вама пред врата у предизборној кампањи.Хоце ли се неко до тада опаметити не знам,ја идем на одмор кад буду следеци избори,бар ме неце гристи савјест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Читам ове ваше коментар и стварно не могу да вјерујем колико сте залуђени СДС -ом и мржњом према СНСД-у. СДС је Власеницу уништио од 1992. до 2008.г. Уништио је сву привреду, приватизујући (дајући у бесцијење сву имовину). Све што је ваљало "купили" су тј.поџабили данашње "велике" газде Радојица Максимовић, Божо Милић, Гула, Будо Нинић....неки су остали "јаде" као што су и били прије рата. Славко Станић - садашњи савјетник начелника за привреду, уништио је "Пекарство", распродао све и људе послао на улицу. Обогатио се и још и на препродаји имовине "Еластика" купивши котловницу за тадашњих 10.000 КМ, одакле је ископао котао вриједан 25.000 КМ и продао га у Србију. Данас то предузеће нема одакле да се грије, иако је имало комплетан централни систем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рокица

24.10.2013 19:32

Ма, људи, каква скупштинска већина, ја чуо да Зоран Тешић иде у коалицију са СНСД-ом, јер му је обећано мјесто потпредсједника Скупштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

24.10.2013 20:49

Васке,да не прицас о Дубаију????хехехех...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

24.10.2013 16:49

Људí моји, само вас посматрам, шта ово пишете? Чуј, Власеница ће процвјетати, само се питам како? Па, зар са оваквима који воде општину? Е, знате шта, нећу дозволити да ме воде коцкари Лакићи и Буцо Ћок, дође ми да се сутра одселим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

24.10.2013 20:05

Људи ја не живим више у Власеници али сваке године дођем на пар дана љети. Па ко изгради и среди Власеницу која је почела да на нешто личи ако тако покрадоше како ви кажете? Улице асфалтиране, реновирана зграда Боксита, која је сада факултет и коју је милина погледати јер врви од младосту у љепоте, средили су стамбене зграде које су добиле нове фасаде и кровове. То је оно што ја видим када дођем. А ви причате о лоповлуку. Нека и СДС уради толико па нека брате и украде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:54

СДС-у у Власеници смета што СНСД је све паре што је имао на располагању инвестирао у капиталне инвестиције....највећа грешка је што тих свих 21 милион нису стрпали себи у џеп и наравно што нису дали дио тог "колача" њима...Да се хоће усвојити и тај фамозни Закон о поријеклу имовине, па да се види колико СДС-оваца је имовину стекло легално, гдје су и ко су били прије рата, а ко су сад...Е, Власенчани...залуђени сте, јадни и чемерни... НЕКА ВАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеницо лаку ноћ!

24.10.2013 15:25

...Нико неће подржати факултет јер он производи школоване и паметне људе. Неће подржати ни културне манифестације пошто је култура у Власеници стран и непознат појам. Доведи сточну пијацу, доведи борбу бикова, такмичење "камена с рамена"... Дуга владавина је пред тобом само кад се потрудиш да овај тежак живот у Власеници буде још гори.Ови квази људи то највише цијене...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.10.2013 15:29

Продана душа, куд сви коњи ту и мало ждребе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васке

24.10.2013 19:53

Драгослав Тодоровић, садашњи начелник - учествовао је у тадашњој приватизацији "Бирча"- продавши машине и сву опрему вриједну преко 500.000 КМ за минорних 47.000 КМ, и то наравно локалном кабадахије завном "кокошар" Раду Гарићу - који тада постаје велики газда..? А шта је са тржним центром у Власеници, који је СДС направио, па су после морали да све плаћају новцем из буџета општине - новцем грађана...за то нико није одговарао... И тако даље, могло би се набрајати до прекосутра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

24.10.2013 07:00

Ник и не очекује да у Власеници буде битно другачије него до сад, али да је одавно требало најурити полуобразовану багру окупљену око Краљевића, у то нема сумње. Следећи на реду су Милићи , и њихово водство СНСД-СДА коалиција. Нећемо дуго чекати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:36

А сто се тице Краљевица...Власеницани најбоље знају ко је тај злотвор,и манијак...Он је одавно требао да је у затвору за сва злодјела која је уцинио...Јадна је странка у којој се Мицо Краљевиц пита за несто...али то је странка ције највисе руководство воде све сами лопови и криминалци,од Миле па доле...Зато це нам бити мали затвори кад одлете с власти...Мени је то било јасно одавно ко су и ста су они,ја мислим својом главом,недам другима да мисле за мене,а и народ конацно схвата и буди се....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

24.10.2013 05:28

Свака цаст.И ви сте се ресили зла конацно....Био сам у војсци у Власеници,и имам лијепе успомене...поздрав из слободне Градиске...

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

23.10.2013 19:33

Бас ниста новога, само се смјењују те двије странке :) то је вец видјено :) али засигурно је, километар асвалта цете добити :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

тодоровиц

23.10.2013 19:25

Прелетац Срето Лакиц, издајица, узео паре, добио стан у Београду, ауто пасат 6 и зена радно мјесто у опстини, директор финансија. Ето како постено СДС мисли да ради. Купи па кради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

23.10.2013 19:23

КАУБОЈ КРАЉЕВИЋУ МАРКО Кажу, бре, људи има неки Краљевић Марко у Власеници, отима људе у по бела дана, наређује начелнику полиције у Бељини да не сме спровести истраге за криминал који је он учинио. Ја, бре, мислим ако је тако као што причају, сад ће Краљевић Марко уз помоћ Ласа из лакташа да отме пола Скупштине у Власеници. Човек има искуство у томе! Није шала !

ОДГОВОРИТЕ
Name

крајисник

23.10.2013 19:01

Искрено се надам да је ово барем почетак краја МИЋЕ КРАЉЕВИЋА! Такви да слободно ходају, срамота је ове државе. Само, проширио је тај пипке и по Бањалуци, поставио своје људе..па тако и неког свог Миодрага Милошевића у Пореску управу, који од способности посједује само то да се добро "забавља" са секретарицом Санелом Марјановић..народ гледа и згража се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

23.10.2013 17:45

Сви сте ви исти, прво су ови из СДС-а крали, онда су наставили ови из СНСД-а, сад опет мало они стари и тако..само градјанима није ниста боље било, осим оних који су у фамилијарним и другим односима са владајуцим људима. Ста це процвјетати, ста це се промијенити, наредних година це опет да појединци пуне дзепове као и до сад а да се ваде на то како су претходници све опљацкали па нема новца за нове пројекте. Дај Бозе да се ста промијени на боље, нека улозе средства, какву фабрику да отворе, да запосле људе, то је главно ако хоце градјанима да помогну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.10.2013 17:32

Краљевиц је донио Власеници за ових неколико година висе него СДС и њихива клапа за 100 година. А сто се тице Срете Лакица обицни п.д...ина и коцкар. Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хај хај

23.10.2013 17:12

Сјаси курта да узјаси мурта. Јадан народ. Измедју два зла изабрао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајагић

23.10.2013 14:58

Свака част напредњацима који су извршили притисак. Ово је историјски тренутак за Власеницу. Отмичарска дружина је коначно разбијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода

23.10.2013 15:58

Коначно да се мало дише,доста је таквог рада и такви људи.Дали је Дом Здравља на реду да се мало очисти од лоших радника као што је главна сестра,та више нетреба никоме доста је зла направила дому здравља.НАПОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

23.10.2013 14:03

Напокон крај тортуре и уцјене Мице Краљевица! Падом СНСД-а многе це ствари изаци на видјело,људи це бити изгубљени када сазнају истину о овом пресудјеном отмицару!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

23.10.2013 14:55

Ова СДА је најгори непријатељ РС-ке. Алијина политика, надам се да че на наредним изборима Алијина СДА бити на маргинама политике у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

23.10.2013 14:01

Вазно је само да сте се ослободили оног криминалца који је званицно пресудјен за отмицу и ко зна за ста це јос бити,Мице Краљевица!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газела

23.10.2013 14:45

Е сада ће Власеница процветати са новим паметним кадровима, Милановом ћерком која са једва 6 просеком заузима место дјевојкама са просеком изнад 8 давајући им минималан број бодова на тесту, Сретином женом са дипломом приватног факултета као саветницом начелника, напредњацима Веселином и Млађеновићем који заснивају први радни однос са 40 и неком годином, а да ту је и највреднији Ацо Мијић. Хоће ли СДС отворити ново радно место за своје симпатизере или ће само на буџет гомилати прелетаче како би намирили Аћима и осталу клапу. Са СНСД-ом није могло бити горе јер смо дотакли дно, шта ли ће сада бити видећемо, не знам која је гора реч од дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

23.10.2013 15:18

Е мој господине Предсједниче (Додик). Па зар не видиш још једну превару од стране Краљевића који је тебе и Радојичића увјеравао како има комотну скупштинску већину и подршку грађана. Умјесто тога најбоље би било, ако ти је стало до грађана РС, бораца, РВИ, ППБ и других, да формираш непристрасну комисију која ће утврдити гдје је потрошено преко 20 милиона КМ које стално помињете као уложена средства у Власеницу. Видјећете да је најмање половина тих средстава "испарила". Ако мислиш да вратиш повјерење грађана покажи макар мало "Вучићевског", иначе грађани те поистовјећују са криминалцима, рекеташима, отмичарима, попут Краљевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-снсд

23.10.2013 14:24

Свака цаст за српску вецину,А тај Краљевиц це у затвор кад-тад.. зивио нацелник Власенице.. поздрав из Угљевика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трајко

23.10.2013 14:08

Гдје си сада Краљевицу,да ти видимо лице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

23.10.2013 13:23

ОВО ЈЕ ВИЈЕСТ ГОДИНЕ ЗА ВЛАСЕНИЦУ..........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

23.10.2013 13:48

Лијепа вјест! А ко су ПРЕЛЕТАЦИ то јест ко је промјенио дрес,могу ли нека имена треба народ да зна,који су услови???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноз

23.10.2013 13:17

Цеститам, зивјели сте у мраку надам се да це несто боље сад бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања БЛ

23.10.2013 14:08

ГОТОВ ЈЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

23.10.2013 13:51

СДС је на изборима за локални парламент добио 500 гласова више од СНСД-а, али због накарадног изборног закона имали су исти број одборника. Сада је у парламанту истинска воља Власеничана а СНСД и СДА одлазе на сметлиште власеничке историје . Живјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вртлог

23.10.2013 14:01

Е, сад це Власеница да процвјета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Звонко

23.10.2013 14:05

Готов си Краљевицу,истина це поцети излазити на видјело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо Срби

23.10.2013 14:07

Долази крај Краљевицима и њиховој бахатој и криминалној политици. уффф ...лаксе се дисе.

ОДГОВОРИТЕ