Додик нудио СДС-у заједнички наступ

"Предсједник СНСД Милорад Додик је прије десетак дана у Бриселу понудио Српској демократској странци понудио заједнички наступ на предстојећим зборима", рекао је гостујући у емисији "Пулс" БН ТВ предсједник СДС Младен Босић.

Република Српска 18.10.2013 | 19:16
Додик  нудио СДС-у заједнички наступ
"Предсједник СНСД Милорад Додик је прије десетак дана у Бриселу понудио Српској демократској странци понудио заједнички наступ на предстојећим зборима", рекао је гостујући у емисији "Пулс" БН ТВ предсједник СДС Младен Босић. "Ту се очито ради о рачуници за опште изборе. Ту је лични интерес који се веже за власт који је јачи од интереса народа и Републике Српске. То је Додик", истиче Босић. Лидер СДС тврди да Додик, након посљедњих политичких потеза, чак и када би признао грешку, СДС и СНСД не могу више бити на истој линији. "Ми смо завршили ову причу са СНСД, јасни су ми њихови мотиви, јасна ми је демагогија коју они просипају. Мислим да је све јаснија и грађанима Републике Српске", сматра Босић. Босић истиче да шуровањем са хрватским и бошњачким лидерима у разбијању коалиције са СДС, зарад убирања политичких поена, може само штетити Републици Српској. "Посљедица такве одлуке има издајнички карактер, јер они су у принципу издали идеју о јединственом дјеловању у одбрани интереса Републике Српске у Сарајеву", сматра Босић. "То ће коштати Републику Српску. Отићи и молити лидера СДП БиХ Златка Лагумџију да се обрачуна са СДС, прихватити његов главни услов, а то је рјешење питања војне имовине и улазак у НАТО, је самое подршка Лагумџијој тези о јачању интегритета БиХ. Тиме све приче о референдуму грађана о уласку БиХ у НАТО падају у воду што је Лагумџији и гарант за будуће очување Босне и Херцеговине", истиче Босић. Истовремено, Додик да би дошао до циља, да би остао на власти не преза од свих врста притисака, па и на медије. "И ваша телевизија доживљава шиканирање кроз ову забрану давања изјава јавних службеника, министара. То је тај стил, то је та бахатост, то је кад сам моћан, онда згази, понизи, увриједи, омаловажи", истиче Босић.   БН ТВ хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Б_5ТАр-сФфИ

Коментари / 299

Оставите коментар
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

18.10.2013 16:12

Нема сумње да ће СДС бити власт од 2014. године. Но оно што је нужно јесте контрола такве власти. У том смислу је више него пожељно уједињење око неке треће опције, до сада не виђене. Ја г-дину Босићу вјерујем, мислим да је искрен и да он жели оно што прича, али нисам сигуран колико ће он држати конце у својим рукама у пракси. Погледајмо Добој! Не сумњам да он жели, али реално мора да ради компромисе. Ако се ту врати г-дин Крајишник, то је доста негативних поена овдје у Крајини. Не знам колики је данас утицај г-дина Мандића, али знам да су биле негативне реакције мојих познаника након његовог гостовања у ПУЛС-у. Тај СДС мора бити нова прича у односу на оном што је виђено. Ја ту видим много честитих и искрених људи, само се питам да ли могу превладати. Ако не, управо ту је нужно постојање корективног фактора, да ли у виду политичке партије или неког народног покрета. Заборавио си Дроњка, који је незаобилазан. Не знам би ли Ти могао с њим. Мени се опет не свиђа присуство г-дина Влајкија (који ту може бити партибрејкер), некоме се не свиђа г-дин Милојевић (а нпр. и он и Синиша Божић су трећа опција, а у сукобу су). Мислим да би Небојша Вукановић требао да саставља екипу и да би таква екипа узела бар неколико столица у НСРС, а то је јако битно да би се остварило ово о чему је синоћ говорио г-дин Босић, да нам се не понови већ виђено. Ја и ове честите момке из омладине неких странака видим као људе који могу бити снага која ће помоћи да побједи добро над злом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:31

Круско је готов...Са Харисом Силајдзицем це он у коалицију само робије да се реси...Боље ти је Миле да изгубис...Ако останес неком тијесном вецином, бицес слаб а наставицес да крадес а онда цемо те морати као Слобу доци па туци, палити твоју тв, или ста су вец радили све ови у БГ кад им је догорјело....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

19.10.2013 05:32

И само напред Босицу позз из Градиске....

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

18.10.2013 13:57

Додик гледа све да би се успио извуци из блата у које лагано тоне...добро је што је СДС раскинуо сарадњу са СНСД-ом - добро и за РС (горе од ових лопова сада не може) а и за ускостраначке интересе СДС-а с обзиром на будуће опште изборе...СДС није могао очекивати побједу на слиједећим општим изборима, с обзиром да је СНСД коалицију на нивоу БиХ користио на све могуће начине да себе престави као једину, најјачу и најбољу политичку опцију у РС...СДС ће доботи изборе, питање је само хоћемо ли имати снаге да се извучемо из овог економског погрома у који су нас мафијаши сатјерали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

заки

18.10.2013 22:33

Ови СДС текстови сви су отприлике цопy-пасте само име другације, па се питам, мозда то писе иста особа, само другације потписује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

18.10.2013 20:56

Драги додиковци,ко год додје на власт послије Миле Цунамија мора бити бољи јер вас идејни водја је помео све сто се дало помести и зато престаните лапрдати Остаје питање како даље послије ове незапамцене пљацке и како испливати из оволиких дугова

ОДГОВОРИТЕ
Name

телеоптик

18.10.2013 11:22

Драги Босићу па ти би највише желио да ти Миле то понуди, и фино послије избора и заједно владу оформите, што је и вјероватно. Па како СДС није срамота за политику станке у Добоју, прво раскинете коалицију па онда опет зовете СНСД. Заједно си са Милом договорио "сапунцу" Шаровић... Све ми ово послије избора мирише на следећи сценарио: 1) Босић, предсједник РС 2) Додик српски члан предсједништва БиХ 3) Влада Велике коалиције, СНСД премијерско мјесто, а СДС предсједник НС РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 12:41

Треба гласати за неке нове странке које нису биле никако на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.10.2013 12:04

Извините господине Босићу,али мислим да лажете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

18.10.2013 09:51

Ма колико видим нетреба да гласамо ни за Додика ни за Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нестраначки

18.10.2013 08:51

Зашто господин Босић не види своје посланике који на званични састанак са два министра у општини Вишеград дођу обучени у тренерку. Е то Вам је право мјерило ко представља СДС и коме је народ дао повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ам

18.10.2013 08:57

Тако је Младене, БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИЧЕ! Сталожен, паметан, без ораса у џеповима и са скромном имовином! За разлику од арогантног и бахатох Миле, који узе милионе народних пара. П:С. Немојте људи да поистовјећујете некадашњи СДС и ратне профитере са данашњим СДС-ом! Упоредите им само имовинске картоне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.10.2013 20:13

Ма какав Босић, нема он појма о политици, борба СДС-а је усмјерена ка узимању власти одн. позиције па да и они даље пљачкају народ. Што се тиче бивших и садашњих СДС кадрова разлика је у томе што су ови од прије узели и опустошили Српску а ови ће то исто урадити кад дођу на власт. Требају нове партије и нови људи који би искрено радили у интересу Српског народа !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

18.10.2013 08:24

Брука па није народ толико глуп сваком је јасно да ће се СНСД борити свим мућкама да се дочепа опет царовања, јер само опстанак на власти чува њихово незаконито богаћење, а ова господа из СДС била је са њим 7 година у коалицији, па их је растјерао. Нека не насједају, јер би могао да побједи ПДП странка. Народ ће сигурно овај глупи приједлог СНСД-а пратити јер нам је доста бједе у овој земљи ми хоћемо истинске промјене

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

18.10.2013 07:56

Молим Вас, да ли би сте били љубазни да поставите цијелу емисију са Босицем. Хвала. пс. Назалост, СНСД це бити теско замијенити на власти јер то нема ко да уцини. У мањим опстинама гдје власт дрзи СДС, јос од времена првих парламентарних избора, успјели су све да унисте! У БН се то не примјети, али ако кренете у опстине као сто је нпр. Лопаре, видјецете само пустос и расељеност становника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

18.10.2013 11:30

Г-дин Босић све бољи! Он говори оно што ја мислим, а што вјероватно мисли и већина честитих грађана. Но основно је питање да ли ће он моћи провести оно што говори, а што је једини излаз за спас српског народа с ове стране Дрине, колико ће имати отпора у властитим редовима. Друго је питање: зашто се не организују јавни скупови и мирне демонстарције? Колико су само пута Ђинђић и Драшковић с народом били на улици док нису "срушили" Слобу?! Дијелим мишљење да је ризик чекати још годину дана, али СДС једини има снагу да прави масовне протесте незадовољства. А у народу полако кључа, мало фали да се разбукта. Ријечи су угодне, али конкретна дјела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

18.10.2013 06:16

само Тришић да оснује партију и одува ове лопове са политичке сцене исти су то олоши и СДС и СНСД. Мора неко нови, ово је брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕМИ

18.10.2013 06:07

Прије бих дао глас за Фату Орловиц но за овог Босица. Знамо ми добро ко се богатио у рату и после ратном периоду. Понестало је, опет би мало да свастаре неце моци. Нека нам насег МИЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле сабац

18.10.2013 06:55

Тај Миле је цовек који би урадио било ста само да би остао ту где је, јер зна да му нема спаса и да це морати да полози рацуне народу РС за сву ову пропаст коју је изазвао лицно он и његова странка. ПС: Миле, поднеси оставку и бези преко Дрине да сверцујемо цигарете као некада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

18.10.2013 05:25

Никад висе са њима.И мјењајте власт у свакој опстини у којој сте с њима заједно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.10.2013 16:12

Будемо ли чекали изборе тешко нама. Они су већ планирали шта ће још све да опљачкају до тада! Па зар није доста милионских превара, у Шумама Српске, Глиница Бирач, отимање приватне земље по БЛ-у некакви аутопутеви . . . Баш ме занима да ли су се толике паре могле изњети без знања ових на власти, вјерујем да су имали свој "дубоки" интерес у томе. Увјек понављам да је СДС био уз народ и борбу цијели рат па ма какви били а зна се да су "ови" интезивно сарађивали са страним окупатором. Што се мене тиче Крајишник је најбоља опција . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

17.10.2013 21:38

Све је могуце, сад се оптузујете а онда једног дана образлозите да због интереса РС сте приморани...Пратимо све!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

25.04.2024 22:19

Цуј,прије 10 дана нудио коалицију!? То знаци да му је догорило до ноката! Миле Додик је прослост. Срецно нам било у новој Републици Српској,ако да Бог без Милорада Додика 2014.

ОДГОВОРИТЕ