Узалуд се жалио свим институцијама

Свјестан чињенице да је јавност могла стећи утисак да сам тек сада проговорио о криминалу и корупцији и Геодетској управи на чијем сам челу био готово 5 година и то тек након што сам са те функције смјењен, као што је то нагласио у својој изјави и предсједник Додик, подсјетићу првенствено њега, да сам се против криминала и корупције бавио у континуитету од дана кад сам ступио на ту дужност.

Република Српска 10.10.2013 | 09:00
Узалуд се жалио свим институцијама
Свјестан чињенице да је јавност могла стећи утисак да сам тек сада проговорио о криминалу и корупцији и Геодетској управи на чијем сам челу био готово 5 година и то тек након што сам са те функције смјењен, као што је то нагласио у својој изјави и предсједник Додик, подсјетићу првенствено њега, да сам се против криминала и корупције бавио у континуитету од дана кад сам ступио на ту дужност.Истина, покушавао сам да ову борбу водим унутар институција система, сматрајући да се на тај начин доприноси јачању тих институција и враћању повјерења грађана Републике Српске, будући да сам и сам пречесто био предмет медијског "процесуирања, оптужби и суђења" без икаквих доказа и конкретних чињеница. О својим сазнањима (конкретним именима и дјелима) писао сам свим надлежним институцијама Републике Српске, Милораду Додику као предсједнику Владе а касније и као предсједнику Републике, министрима унутрашњих послова, директору Полиције, Окружном тужилаштву, Специјалном тужилаштву. Нека јавност процијени да ли сам им оставио довољно времена да било шта по овим питањима учине, прије него што сам иступио у јавност. На жалост, немам информацију да се у институцијама било шта покренуло, осим што су људи против којих сам поднио кривичне пријаве и покренуо дисциплинске поступке или их суспендовао (за шта сам једино био надлежан) у међувремену напредовали или остали на својим позицијама да несметано раде за земљишну мафију. Подсјетићу још само на састанак у Палати предсједника Републике  9. априла 2012. године, када је заједнички константовано постојање земљишне мафије и када сам као директор говорио о конкретним именима и јасно ставио до знања да нећу бити суучесник криминала неких људи у Управи и у СНСД-у. Тада сам добио декларативну подршку Предсједника Додика и осталих учесника, али се конкретно ништа није промјенило.  И даље сам остао усамљен, али и одлучан да не дозволим незаконит рад у Управи. Вјероватно сам тада и изгубио повјерење Предсједника Републике, како је јуче изјавио. Људи се дијеле на градитеље и рушитеље.  Себе видим у овој првој групи и сав свој рад сам посветио изградњи институција Републике. Лакше је рушити, јавно блатити и критиковати не размишљајући о посљедицама, али је далеко теже поправљати,  супротстављати се изнутра центрима моћи и указивати на дјела конкретних појединаца и моћника. Циљ мог јавног обраћања је био да Милораду Додику у лице кажем оно што му замјерим и то сада када је јак и моћан. Нека буде сигуран да га нећу критиковати и са њим се обрачунавати када то више не буде. Тада ће бити исувише оних који га сада тапшу по рамену и штите од мени сличних, а који ће се тада утркивати да га "јавно линчују". Бања Лука 9. октобар 2013 др Тихомир Глигорић   хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=мнyЦЛЗ8ДиЕг

Коментари / 247

Оставите коментар
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

11.10.2013 11:40

Казе нам драги председник синоц да нам не требају 47 милиона евра помоци,данас цитам у страним новинама да су вец неке стране дипломате изјавили да се онда та средстава додјеле само оној страни која треба ту помоц.У преводу да се додјеле Федерацији посто нас предсједник казе да РС паре не требају. Он стварно није нормалан и све се висе губи у свему овоме. Понавља вец годинама једно те исто као он не воли Босну, РС бољи дио у региону,здравство функционисе,Техеран.... Кога то висе интересује и има ли ико да вјерује у то ста он прица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

11.10.2013 09:03

Цовјек био на целу Управе пет година и као најодговорнија лицност сада писе писма. Своје сараднике и све запослене у Управи сам је постављао и испаде да га нису слусали!! Да није смијењен и данас би радио и цутао би!!! Оваквим људима треба дозивотно забранити обављање функција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС казе...

10.10.2013 05:31

Ово није ниста ста се јос десавало по Бањалуци око тог земљиста и ста су ти радили...Убисе Вукелица! Инспектору се залио у ЦЈБ БЛ, и он му претио...имате снимак Вукелица мјесец дана пре убиства гдје то цовјек све казе, и ником ниста...Тај је и сад у врху МУП-а. И ти из МУП-а це да тразе ко сам ја који ово писе, а не које убио Вукелица. Е такву дрзаву имамо, тј криминалци имају дрзаву, и нас за робове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1984

09.10.2013 21:19

Миле није свјестан како га суров крај оцекује, он то јос не мозе да види од своје умисљене величине. Да се не лаземо, не пита се ту пуно ни народ ни оваква трапава опозиција, велики Дзордз је одлуцио да је овај полуинтелектуалац потросен, и заврсице као сви претходници који су радили за интересе Дзордза као потросена роба и на дјубристу историје... а народ к'о народ гласаце и надати се бољем....а на крају ма ко ј... народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

09.10.2013 19:02

Нека коначно неко испита како је велики штрумпф из Милића, сву земљу на којој се налазе Милићи, шири центар града, превео на своју фирму (к.ч.237/1 КО Милићи), и како је у том лудилу преведена и земља старосједилачке породице Бачић-Анић у власништво његове фирме. Све у вријеме мандата тадашњег повјереништва у општини Милићи. И није само то. Имало би се још што шта пронаћи око сумнивих преноса власништва земље а на име приватне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гац

09.10.2013 21:09

Глигорицу смањи дозивљај а ускоро це суд оцијенити твоје постење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

09.10.2013 14:05

Ко је најјаци бос? Кад тај хоце и од гладних пензионера. Нек се огледа на Србију и Вуцица. Пензије никад нису смањиване али ко не разуме у економију удри и устеди од пензионера узми. Додо би требао сву имовину предати дрзави јер је све од народа отето а посебно од борацких пензионера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није касно

09.10.2013 14:20

Као сто ономад онај краљ реце "Дао бих краљевство за коња". Мислим да би сви у РС дали краљевство за Вуцица. Краљ је готов само то он јос не зна!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

09.10.2013 13:56

Фронтал је објавио Глигорићева писма из 2010. насловљена на Додика (једно) Чађи (друго) у којима јасно, већ тада, говори о организованом криминалу.... хттп://www.фронтал.рс/индеx.пхп?оптион=бтг_новости&цатновости=5&идновост=37584

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2013 18:47

Нису само Бошњаци криви,већ и издајничка опозиција!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трипз

09.10.2013 19:04

За ово су све Босњаци криви!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

09.10.2013 16:35

Заиста не могу да вјерујем ста се код нас у РС десава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуж

09.10.2013 15:27

Гдје тај уставни суд Републике Српске што треба да ријеши жалбу од опозиције што је предала за борце гдје јој је ова власт отела све борачке привилегије и преполовила борачке пензије на мизерију и довела борце своје републике на просјачки штап!? То је све скухала ова власт против својих бораца у својој глави и неда да поступак не изађе на сунце док они владају!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу?

09.10.2013 14:02

На залост, ово је стварно стање не само у Геодетској управи него у свим институцијама РС. Али не постоји рјесење за ову ситуацију, јер кад сјасу ови СНСД-овци узјахаце гладни СДС-овци, ПДП-овци или било који други који це наставити исту политику крадје и корупције. Сви су они били у власти и ниста нису направили. Казу СДС створио РС. Ста су онда радили српски народ и борци који су гинули или српска дијаспора која је слала сваки вид помоци? Нема рјесења! Све је вец ионако упропастено и толико задузено да нам нема помоци. Зали Бозе народа и палих бораца. Ова сљедеца изборна кампања це бити најпрљавија до сада и свако ко казе да це направити "боље сутра" ЛАЗЕ. Једино рјесење је да се иселимо и одемо у западне земље као сто су Њемацка, Свајцарска, Аустрија или далеку Америку и обезбиједимо насим породицама колико толико сигурну будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2013 15:45

Ненаде потпуно си у праву.На залост свих нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

криво сједи, раво бесједи

09.10.2013 14:41

Глигорић изишао из диктатуре Мин. правде. Није мислио да ће за "шефа" ГУ добити Буду Станковића, којем све фали.Глигорић се одупирао, али није успио. Па су родицу од Калдере поставили за шефа ПЈ БЛ, која је ноћу преписала пола Бања Луке на пар људи. Тихо схватио да га користе, па се досјетио да убрза своју "смјену".Пустио мијенице Буде Станковића на наплату, знајући да ће га због тога смијенити. Значи Глигорић је побјегао.Сада ГУ управља Будин син, кумче. Не треба искључити одговорност Глигорића што се није супротставио. Поднио је кривичне пријаве. Те пријаве нема ко да чита, ни други криминал нема ко да слуша. Тужилаштва чекају 2015-ту г. Глигорићу брани се на вријеме. Објави све по именима, па да видимо хоће ли Додик пустити њих низ воду, или ће скочити са њима у воду, а знаће се ко је коме Кум, а ко само кумује пословима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 15:23

Кажу паметни, а ми памтимо па преносимо, да се један велики систем не може срушити споља, већ изнутра. СНСД (читај слободно Црвени кмери) су били, рецимо то тако за наше услове, "велики политички систем" који је јахао на крилима гласова народа јер су им исти давали огромну подршку на изборима. Међутим, свакодневно видимо шта се крије иза кринке Додик и владајућа олигархија. Клупко се одмотава, све више је незадовољних у Кмерима јер су се навикли на велике паре (док их је било). Сад кад новца више нема, а раље се развукле, ебига сада би да се играмо поштења. Ово је само почетак. Велика ломљава ће тек да буде, а чак би се усудио рећи да би могла пасти и мртва глава, јер превише је опасних људи у Кмерима који не презају од ничега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад БЛ

09.10.2013 13:50

Више је Радончићева изјава о Србима као великом злу оголила великог штрумфа него очајни Глигорић, јер то о чему он прича одавно већ знамо.Чак се од времана ''Слоге'' то могло и наслутити.За наивне који су већ два пута насјели на ''празну зобницу''Радончићева изјава је опомена, јер се велики штрумф сложио са таквом изјавом пошто је није нити оспорио нити осудио, а на Глигорићеву изјаву се бар јавио иако ништа посебно није казао. На Радончићеву изјаву је и те каако имао шта да каже, а на Глигорићеву и не може ништаа да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка

09.10.2013 13:56

Када брод тоне први мишеви искачу. На крају ће капетан сам остати на броду и потонути... ако буде имао мрвицу части. А посаде се свакако пола већ подавило.

ОДГОВОРИТЕ