Недомаћинско пословање "Електро-Бијељине"

Српска напредна странка издваја примјер плаћеног огласа "Електро-Бијељине" у дневним новинама у виду интервјуа, те поставља нека питања која ремете склад изнесене самохвале.

Република Српска 08.10.2013 | 23:06
Недомаћинско пословање "Електро-Бијељине"
Српска напредна странка издваја примјер плаћеног огласа "Електро-Бијељине" у дневним новинама у виду интервјуа, те поставља нека питања која ремете склад изнесене самохвале.Овога пута узећемо један примјер хвалисања, од њих безброј, а то је пословање „Електро-Бијељине“. Наиме, директор овог предузећа, г. Златан Лазаревић, на сва звона прича и преноси преко горе поменутог билтена, како предузеће у коме он руководи послује добро и како су смањени губици за вријеме његове „владавине“. Могуће је да су смањени губици у техничком смислу, као што су крађе ел. енергије, па и ефикаснијим отклањањем кварова на ел. мрежама и сл. Али у то нећемо улазити, нас интересује каква је ситуација са новчаним средствима којим ова фирма располаже. Сада ми јавно питамо г. Лазаревића да нам одговори на неколико питања, а то су: 1. Ко је дозволио Литванцима да преко фабрике „Бирач“ направе дуг према „Електро-Бијељини“ од 6 милиона КМ, иако се знало да се та средства никада не могу наплатити? 2. Ако се тако добро послује, зашто је „Електро-Бијељина“ принуђена да, веома често, подиже кредите како би исплатила личне дохотке својим радницима? 3. Ко штити нередовне платише који имају дуг на стотине хиљада КМ према „Електро-Бијељини? Под чијом су заштитом ти људи? Ако узмемо чињеницу да се обичан грађанин искључи за износ од 50КМ, чак и за износ око 30КМ, можемо закључити да нешто није у реду. 4. Како коментаришете чињеницу слања ваших купаца до оближњих књижара да купе папир на коме би поднијели захтјев за неку услугу? Или чињеницу да поједини Ваши радници купују папир од својих личних доходака, како би избјегли бруку и срамоту коју сте им Ви приредили током ваше „владавине“? 5. Ко штити ваше блиске сараднике, кадрове које сте ви лично довели, а који праве штету предузећу, тако што продају отпадни електро материјал, а новац не пријаве предузећу? Цифру која је проневјерена вјероватно знате. Можда сте је и заборавили, онако случајно. Да ли Вам значи нешто када би Вас подсјетили на износ од 33 хиљаде КМ? Ако нам не одговорите у наредних неколико дана, ми ћемо Вам писати и о именима заштићених купаца, њиховим износима, њиховој политичкој и родбинској вези са вама, а наравно и кадровима који имају статус „бијелог медвједа“ у предузећу у коме ви „владате“. Српска напредна странка сада пита све надлежне институције, да ли ће ико да одговара за овакве поступке и ову бахатост, коју свакодневно владајућа гарнитура приређује свом народу и пљачка га на све могуће начине. Саопштење за јавност

Коментари / 312

Оставите коментар
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ
Name

дипл.инж.ел.тех.

22.01.2014 11:51

Људи, прво научите правопис

ОДГОВОРИТЕ
Name

купац

15.01.2014 14:19

како је могуће да монополском предузећу нестане материјала за израду нових прикључака.неколико десетина купаца је уплатило прикључак на мрежу прије три мјесеца а они још не прикључују.прво им је нестало ормара за бројило па кад су добили ормаре нестало им је кабла.јели то нормално у 21-ом вијеку.или се намјешта да на тендеру за материјал прође нека СНСД фирма,рецимо калдера. СРАМ ДА ГА БУДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници "Електро-Бијељине"

19.10.2013 21:37

Људи, немојте више писати о Златану, ко Бога Вас молимо. И З Г И Б О С М О ! ! ! "Независни" синдикат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

18.10.2013 11:33

У затвору ће бити главна фаца. Има да се отимају око њега. Ако га раскринкају напредњаци имају мој глас и моје фамилије. (а има нас - машала :) ) Криминалцима није мјесто у директорским фотељама него у затвору. Поздрав за БН, само наставите овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

инспектор

18.10.2013 08:40

За Златана или Златка Лазаревића круже приче да је склон и педерлуцима или ово по новом геј пословима. Геј лоби је иза тог (не)човијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

17.10.2013 17:11

Од сада ћемо га звати Зекан :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златанов рођак

17.10.2013 14:01

Златан је одувијек мрзио када га зовемо Златко. Зато замолио бих да га тако не зовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвозден Метличић

16.10.2013 07:43

Или ће му доћи кроз дупе у главу. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веселинка

15.10.2013 23:47

Када оде на робију доћи ће му из дупета у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Забринути грађанин

15.10.2013 21:12

Још о"Интелектуалцу" - самовоља и прогон радника се и даље некажњено настављају. Вербално злостављање, страх, псовке, пријетње и склањање партијски неподобних радника су свакодневница у Електро Бијељини. Има ли те СИПЕ или било кога ко може зауставити самовољу директора у јавном предузећу? Изгледа да за сада нема. А предузеће на рубу пропасти! Сви ћуте, а после ће бити касно, као код Бирача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Верица

15.10.2013 20:33

Ови Додикови ће нас уништити. Багру под хитно протјерати, народ на улице. Са оваквим кадровима Додик је довео РС пред распад. Ко је овај тамнопути уопште? Из које он черге долази? Је л' он стварно Ром?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@интелектуалац

15.10.2013 19:05

Каквих смијењених? О чему лупаш? Златан, Златко, Ћетко, Путко.... свеједно је.. знам да је нешто коњско. Сада је јасно да иза ника "интелектуалац" стоји лично Златко, јер осим њега самога нема ко да га похвали. Лопов је мала ријеч за тебе. Шушка се да ће СИПА ускоро да упадне у "Електробијељину", а тада ће се видјети какав си, самохвалиоче! Камо среће да хоће мало ови Хаџијини заровити и у остале фирме, имали би сигурно шта да нађу. Нека је благословен БН, који не цензурише и даје простор свима. Надамо се да ће наставити писања и даље о теби. Обећали су, колико видим ако им не одговориш. Вјерујем да ћеш завршити у ћорци. Све по заслузи. Поздрав од Наташе из Јање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

антиперо

14.10.2013 14:11

Петре - лупердо, Већи лопов и нечовјек није сјео у директорску фотељу и задуго неће сјести. Ако је највећи успјех задужити фирму и оштетити је за десетине милиона, можемо се само запитати какав би био неуспјех. Закључак: Ову лопурду под хитно треба затворити у ћорку. Електро-бијељина никада и није имала губитке, ако ћемо већ мак на конац, све док овај нечовјек није дошао на њено чело. Нисам политички опредјељен, али гледајући рад СНС-а у Србији уопште не сумњам да ће се талас промјена прелити и преко Дрине. Имају моју подршку све док буду радили у раскринкавању СНСД мафије и нељуди попут Лазаревића Златка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

15.10.2013 09:29

Антиперо, као прво, човјек који је за тебе нељуд, лопов итд. се не зове Златко, него Златан, а као друго ако је он за тебе нељуд и лопов, онда ти или припадаш групи смијењених људи у фирми или си пак орјентисан ка њима, пошто сваки честит и поштен радник те фирме директора Златана Лазаревића не доживљава лоповом. Када видим све коментаре очигледно да је напокон, након толико директора, дошао прави, јер да га ви такви хвалите посумњао бих да је стварно лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.10.2013 11:22

Вецег лупетања одавно нисам цуо, постенији и праведнији цовјек задуго неце сјести у директорску фотељу. Покусавате да највеци успијех у историји Електро/Бијељине, када је у питању смањење губитака и спрецавање крадје струје, оспорите неистинама и лазима. Залосно је сто тв бн путем информативног програма тако провидно и јефтино дезинформисе народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

интелектуалац

09.10.2013 10:56

За директора само ријечи хвале, јер је један од ријетких породичних и честитих људи. Сви коментари се могу тумачити у смислу " напад је најбоља одбрана" , а надам се да ће аутори и промотери оваквих глупости схватити поруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган ( Добој)

09.10.2013 19:47

Погледајте само рачуне за септембар, свима су рачуни мањи за 30% али не због тога што сте мање потрошили већ што ће вам тај износ доћи у новембарском рачуну. У новембру почиње зимска тарифа и струја је осјетно скупља. Та разлика махинацијама завршава за финансирање странке на власти. Ово се догађа у Добоју а вјерујем да је исто и у осталим градовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти интелектуалац?

09.10.2013 15:06

Већи клептоман није могао доћи на чело ове фирме. Додик би требао одмах реаговати и ријешити га се, ако мисли да добије који гласић у Бијељини. Са овим неће имати ни 10 гласова. Човијек краде и прича како то ради у интересу партије која га је поставила на функцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

09.10.2013 00:21

Ратном инвалиду се струја искљуци за 30 км, а Бобар дугује милионе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блажо правник

08.10.2013 18:30

Смијенио си ме, Златко. Да ли ти је сада срце на мјесту? Дабогда те Хаџија смјестио у затвор. Ја ћу проговорити ускоро о твојим малверзацијама и пословима на које сам лично од тебе био присиљен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

08.10.2013 16:02

Златан је чист примјер као изгледа прави активиста СНСД-а. Лопов на квадрат. Свака част напредњацима. Надам се да ће доћи на власт и код нас и почети хапсити ову црвену гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.10.2013 15:11

Електо-Бијељина је главно криминално језгро СНСД-а у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

08.10.2013 14:39

Одговори: 1.Дозволио Додик. (1 милион Лазаревићу, 3 Додику, остало овима што дугују - "Литванцима"(хехе...опет Додику)) 2.Кредити се подижу да би Бобарова банка могла боље пословати. Морају и они од нечега хљеба јести. 3.Они су под заштитом партије. Штити их СНСД. 4.Јебеш купце, они су нас и бирали. 5.Такође, М(т)иле и партија их штити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

18.04.2014 23:00

Златан ради како Бобар нареди јер га је он ту поставио,за Електро бијељину су аута купљена код бобара,возни парк се одрзава код бобара,гориво се сипа код бобара,регистрација се врси код бобара,кредити се узимају код бобара,лизинг за та аута је код бобара,нас је снсд унистио

ОДГОВОРИТЕ