Nataša Bekvalac poslala poruku pogrešnom muškarcu: Dođi u hotel u tu sobu!

Nataša Bekvalac priznala je da je poslala poruku na pogrešan broj telefona, kao i šta joj je muškarac odgovorio na "sočnu" poruku.

Zabava 20.03.2024 | 18:32
Nataša Bekvalac poslala poruku pogrešnom muškarcu: Dođi u hotel u tu sobu!

Nakon što je na društvenim mrežama objavila poruke koje joj je poslala majka Mira i u kojima ju je žestoko kritikovala, Nataša Bekvalac prisetila se kako je jednom prilikom poslala poruku pogrešnoj osobi, kao i šta ju je muškarac nakon toga pitao.

Pop zvezda neretko zasmejava publiku anegdotama iz svog života, a nedavno joj se dogodio jedan peh, o kom je sad progovorila. Nataša je poruku namenjenu prijatelju poslala na drugi broj, što je zbunilo čoveka, koji je poruku protumačio na pogrešan način.

"To je bilo pre godinu dana. Sadržaj poruke nije bio toliko strašan, koliko može tumačenje biti. Dečko koji radi u jednoj privatnoj bolnici je moj prijatelj, radili smo Novu godinu, radila sam pet večeri zaredom, trebalo je da mi da infuziju u jednom hotelu. Trebalo je samo da dam broj sobe, napisala sam: 'Hotel taj i taj, čekam te u sobi toj i toj', ali sam napisala pogrešnom Stefanu. Dobila sam odgovor tri znaka pitanja: 'Da li ima nešto što bi trebalo da znam???'", otkrila je Nataša Bekvalac za jedan beogradski medij.

Nataša Bekvalac poseduje salaš nadomak Novog Sada koji već duži period izdaje. Čitavo imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu. Imanje je postalo popularno i među njenim kolegama, koje ne pitaju šta košta kako bi neku od svojih svečanosti održali upravo u ovom raju na zemlji. Kako su nedavno preneli domaći medji, kako je interesovanje za imanje postajalo sve veće i veće, Bekvalčeva je nedavno podigla cenu izdavanja vile, i to na čak 900 evra po danu.

(mondo.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko

21.03.2024 18:46

I sta je bilo...pa nije se valjda samo tek tako zavrsilo ??

ODGOVORITE