Halid napustio sudnicu tokom svjedočenja sina

Sonja Bašić, bivša ljubavnica Halida Muslimovića, tužila je pevača jer joj navodno duguje 90.000 evra.

Zabava 29.02.2024 | 17:46
Halid napustio sudnicu tokom svjedočenja sina

Nakon pet i po sati turbulentnog ročišta i iznošenja dokaza, Sonja i njen advokat su potpuno otvoreno govorili za Kurir.

- Danas se situacija potpuno rasplela, posle današnjeg suđenja jasno je da je postojalo potraživanje koje smo u tužbi naveli i sam Halid Muslimović je priznao da su na njegov račun prebačena sredstva koja su navedena u potvrdama, što znači da je iznos tog potraživanja i dokazan - započeo je Sonjin advokat Dragan.

- On je i priznao da je komunicirao preko jedne društvene mreže sa Sonjom Bašić i priznao je da su te poruke koje je slao takve, tako da je sigurno i da se radi o pozajmici, međutim, najvažnije od svega je to što je on pokazao da nema nikakvih dokaza i da je učešće njegovo u ovom procesu potpuni promašaj nakon što su shvatili da su dokazi koje su priložili u pripremnom ročištu potpuno nezakoniti - izričit je advokat uz napomenu da je jasno da je postupak u završnoj fazi.

- Ne znam šta bih više rekla, potpuno sam izludela, procedura me na jedan način nervira i ne mogu da razumem da imam hiljadu dokumentacije dokaza,a da ovaj čovek nema ni "gram" dokaza i da ga nije stid i sramota da ovo meni radi, ne samo meni već i svojoj porodici, da je na samom kraju pokušavo da i mene i mog advokata zaustavi da rešimo ovo i da stavimo tačku i da ne želi dalje da ide sa ovim, a njegove reči su prazne, a ja samo hoću svoje pare neka on reši sa parama sve što ima, a ne rečima jer njegove reči su za mene nula - bila je otvorena Sonja.

Ona se i dotakla priče o kojoj smo juče pisali, a reč je o novoj ženi iz Švajcarske koja takođe tvrdi da je bila žrtva prevare Halida Muslimovića.

- Lično tu ženu nisam nikada videla, ali jesmo pričali i znam za tu situaciju, čak sam i plakala kada sam čula jer sam veoma osetljiva na decu, a to je mnogo žalosna i istinita priča i sve što je pisano je potpuno tačno - potvrdila je ona za Kurir.

Na današnjem ročištu, koje je počelo u devet sati, saslušani su najpre svedoci po predlogu tužilje, među kojima je bio i pevačev sin Enis Muslimović.

On i Halidova ćerka Lejla Muslimović pozvani su da posvedoče da su primali novac od Sonje na ime pozajmica njihovom ocu, ali je ćerka pevača izostala sa ročišta uz opravdanje da joj je bolesno dete.

Nakon što je počelo Enisovo svedočenje ubrzo se desio skandal. On je na insistiranje Bašićkinog advokata Dragana Tolimira priznao da se sastajao sa Sonjom i da je od nje uzimao pare, pa je tada Halid skočio i napustio sudnicu uz reči "ja ovo više neću da slušam".

(kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Riki

29.02.2024 18:30

Ovaj Halid izgleda teška varalica i muljator.....živi na visokoj nozi preko tudjih ledja ....

ODGOVORITE
Name

Sr

29.02.2024 20:22

Gubio sam mnogo puta.Nocas je najteze.

ODGOVORITE
Name

Mirkoni

02.03.2024 08:43

Ma, ne zna se ko je gori. Jedino sto je on ruzniji. A takvi su nam idoli velikog broja mladih. Tuga.

ODGOVORITE
Name

Mm

02.03.2024 09:48

Kakva je ovde uloga suda.Ako imaju dokazi uplatnice i poruke sta to jos treba za presudu.Odvratno.

ODGOVORITE