Palo pomirenje: Milan Stanković se vraća na scenu

Milan Stanković definitivno se pomirio sa svojim bivšim saradnicima Džalom Bratom i Bubom Korelijem, a njihova stara-nova saradnja biće krunisana novom hit pesmom koja bi uskoro trebala da se pojavi u javnosti!

Zabava 26.02.2024 | 22:08
Palo pomirenje: Milan Stanković se vraća na scenu

Kako Kurir ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Stankoviću, ali i bosanskom dvojcu, pesma je već snimljena u muzičkom studiju u Sarajevu, a pomirenje i nastavak saradnje proslavili su večerom u jednom od najpoznatijih sarajevskih restorana.

Da su njih trojica zaista zakopali ratne sekire i da je sve u najboljem redu kao nekad, svedoči i to što je i sam Džala Brat na svom Instagram profilu pre nekoliko dana tagovao Stankovića i objavio prvu verziju Milanove pesme "Pablo", koju su mu njih dvojica radili pre nekoliko godina, a koja je bila veliki hit širom regiona.

- Pesma će biti neviđeni hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Ceo projekat se drži u strogoj tajnosti. Milan je zbog pesme više puta odlazio u Sarajevo, ali je sada sve završeno.

Sad samo ostaje na Milanu da odluči kad će je objaviti, ali nema sumnje da će ova stara-nova saradnja izazvati pravi bum na estradi.

Pomirenje i kraj rada na pesmi, oni su zajedno proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana - priča naš izvor, pa dodaje:

- Pre same nove pesme, Džala i Buba s Milanom pripremaju još jedno iznenađenje, a to je da će u etar pustiti i prvu, staru verziju pesme "Pablo" i to kao remiks.

Ova verzija je svojevremeno "procurila" na društvenim mrežama u demo verziji, ali je na kraju puštena sa novim aranžmanom, iako su mnogi tad tvrdila da je ta verzija bila mnogo bolja.

Milan je do sad više puta menjao svoje planove oko povratka na scenu. Tako je njegova prvobitna ideja bila da mu povratnički singl bude jedna pesma koju je odavno napisao, a koja mu je duže vreme stajala u fioci nakon što je odlučio da kaže "zbogom" estradi.

Ipak, u međuvremenu se predomislio i uspostavio kontakt sa bosanskim dvojcem, pa je odlučio da igra "na sigurno" i da se sa njihovom pesmom vrati na estradni vrh, gde i pripada - završava naš sagovornik.

(Kurir)  Foto: Shutterstock, Sonja Spasić, Dragana Udovičić

Komentari / 0

Ostavite komentar