Melina ne da Harisu Džinoviću da proda vilu na Senjaku!

Haris i Melina Džinović navodno nikako da se dogovore oko podele imovine, pa se zato brakorazvodna parnica odužila. Kako navode izvori, oni su papire za razvod predali, ali je ostalo da se sporazumno dogovore šta kome pripada.

Zabava 26.02.2024 | 18:36
Melina ne da Harisu Džinoviću da proda vilu na Senjaku!

Melina od momenta kada je rešila da se razvede živi u jednom hotelu u centru Beograda dok je Haris u vili na Senjaku. Kako njihov prijatelj otkriva, pevač je našao kupca koji mu nudi 3.000.000 evra da proda kuću.

Medutim, dok se njemu ta ideja dopala, Melina neće da čuje za to. Smatra da vila vredi više i da nema potrebe da se prodaje jer u njoj žive sin Kan i ćerka Dina, te da treba da se kuća ostavi deci.

Haris opet smatra, kako navodi njegov prijatelj, da je bolje da se nekretnina proda i da podele novac.

Haris DžinovićFOTO: KURIR

"Ne znam šta će da bude na kraju jer Haris i Melina nemaju komunikaciju. Odbijaju da sednu i razgovaraju, ali preko sina Kana to redovno čine. Tako je njihov sin rekao Melini da tata hoće da proda vilu, na šta je ona burno odreagovala. Moraće u nekom trenutku da razgovaraju i da reše šta će sa imovinom. Haris ima viziju da proda vilu i mislim da neće tako lako odustati od toga, a Melinina želja je verovatno da kuća pripadne njoj i da nastavi da živi tu", ispričao je Harisov drug.

(kurir.rs/Star)

Komentari / 0

Ostavite komentar