Dodik je juče u sudnici skinuo masku klovna

Dodik je juče u Sarajevu izjavio da se od BiH pravi cirkus. Istina je međutim da Dodik od juče učestvuje u procesu, da je odbrana izjavila da je spremila odbranu, dakle oni priznaju proces i Dodik je, kao što mu je rekla Sudija, u tom procesu nevin dok se drugačije ne utvrdi.

Republika Srpska 06.02.2024 | 12:02
Dodik je juče u sudnici skinuo masku klovna

Dodik je juče u Sarajevu izjavio da se od BiH pravi cirkus, aludirajući valjda da je proces koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH, dio te cirkuske predstave.

Iako je rekao da neće doći u Sud, onomad i da mu neće suditi sudije Muslimani, on u toj predstavi od početka aktivno učestvuje, birajući van i unutar sudnice ulogu glavnog klovna

U tome mu pomažu drugovi iz stranke, vodeći funkcioneri Srpske, koji su spremno ostavili svoja važna radna mjesta i ozbiljne poslove, na sebe navukli klovnovske maske, zabavljući u skupim odorama narod od kog su odavno napravili bijedu. Psuju, tapšu po ramenu gospodara, drže besmislene govore pred sudnicom. Nasmijani sigurni budući birači se zabavljaju, slaveći moć svog političkog idola, koji se opet zajebava sa Sarajevom, srećni što su dio vica

... Tako to izgleda kada se gleda na dnevniku javnog servisa.

Istina je međutim da Dodik od danas učestvuje u procesu, da je odbrana izjavila da je spremila odbranu, dakle oni priznaju proces i Dodik je, kao što mu je rekla Sudija, u tom procesu nevin dok se drugačije ne utvrdi.

Da ostane nevin angažovao je tešku pravnu artiljeriju, ni manje ni više nego poznatog zagrebačkog advokata Nobila za savjetnika.

Dodik je od danas, barem u sudnici, skinuo masku klovna i učestvuje ozbiljno u procesu.

I to je činjenica. Ulogu klovnova ostavio je svojim podanicima iz partije, i oni tu masku neće skinuti dok im on to ne kaže, svjestan, kao i sami, da nikad ne bi bili tu gdje jesu, da nije njega.

Dodik u sudnici brani sebe, ne Republiku Srpsku iako se mjesecima trudi da svoj slučaj tako predstavi, ne bi li ga podanici masovno branili.

Što se nije desilo i ne dešava se, pred sudnicom se na svakom okupljanju pojavljuju samo oni što moraju.

I nebitno je kako će se proces završiti, a hoće, neće biti ni prva ni zadnja presuda koja neće biti procesuirana.

Nije bitno dakle, ko će u ovom slučaju pobjediti ili izgubiti.

Ono jedino što je bitno je da smo kao društvo odavno izgubili, nepopravljivo i da ova parada lošeg humora, primitivizma, verbalnog šenlučenja nije nikakav prizor moći jedne politike i onog ko je predstvalja, već potpuno suprotno, ova parada precizno pokazuje svu nemoć jednog društva i potpunu nesposobnost da ozdravi i postane bolje.

Buka/ Aleksandar Trifunović Foto: Srna 

Komentari / 76

Ostavite komentar
Name

Zašto?

06.02.2024 12:26

Zašto nije bilo protesta kada je taj sud sudio Šaroviću? Tada je Dodik visoko cijenio taj sud, iako je bilo potpuno jasno da je proces obična izmišljotina, samo da bi se uklonili Dodikovi politički protivnici.

ODGOVORITE
Name

Idealno

06.02.2024 13:18

Ne samo Sarovica...u istim tim sudovima mnogi srpski borci su osudjivani na visegodisnje kazne zatvora za navodne ratne zlocine. Sigurno da su neki i pocinili zlocine ali ne u toj mjeri i da zasluzuju takve kazne. Nikad se i niko od ove vlasti ne zali sto se zlocini nad srpskim narodom ne procesuira. Jos bi samo dodao da sam gledao neke izvjestaje koji govore da se Dodik obracao sudu sa ,,casni sude", da li je i on uvidio da je dosao do zida. A Vulicka veliki srbenda vice pred sudom kako ne dozvoljavaju da oni udju u sud jer su oni ,,drzavni poslanici". Zalosno i slusati i gledati. Mnogi su juce izgleda svatili da je poslo po zlu i da gube na pocetku utakmice...

Name

Reee

06.02.2024 13:23

Ovo je klizav teren...

Name

Bob Rock

06.02.2024 13:46

Ovo je slobodna država i niko vas ne može natjerati da uključite svoj mozak ako to sami ne želite. Sve što je bilo dobro i pametno je otišlo odavde a ovo što je ostalo - užas. Komentari su vam stvarno na intelektualnom nivou. Valjate se u itom blatu umjesto da vidite kako djeci dati budućnost

Name

Српска у срцу

06.02.2024 13:55

Политички монтиран процес са сврхом кажњавања оних који показују недопустиву непослушност који се претворио у лакрдију. И једна апсурдна ситуација гдје је силник против непослужних (представници Срба у Српској) и оних који не пристају на слугерањски однос посегнуо за топузом. Па како ни ту не може ударити на највише законодавно тијело Српске које је одбацило наметање оног ко нема право наметати или суспендовати законе, изабрали су двојицу "грешника", предсједника Српшске и директора службеног гласника на којима ће искалити бијес илити оштрити ку*ац што би припрост народ рекао. Извршиоци прљавог посла су слугерање и ништарије у тужилаштву и суду БиХ. Епилог ове лакрдије није лако предводјети, видјећемо колико су и извршиоци прљавог посла, спремни ићи у свом подаништву и бешчашћу, и лакрдија која ће загадити и тако загађене односе у овој чемерној дејтонској долини плача коју неки БиХ зову, но можда баш то и јесте циљ.

Name

Зато

06.02.2024 15:20

Што Шаровић није имао својих присталица а СДС је болио рацку за њим. Ето зато, сад знаш.

Name

Najveci zlocko i delikvent

06.02.2024 15:46

se nemože porediti sa tim profiterom, uzurpatorom pozicija i tvorcem ,,društveno političkih,, tenzija, i koji se, onako seljački, zove glavni baja

Name

Onaj

06.02.2024 20:29

Onaj Nobilo što je "pomagao" Davoru da dokaže ubistvo i zataškabanje svog sina od strane ove vlasti na čelu sa Rudonjom.Taj?

Name

Rock

06.02.2024 12:27

Svaka cast na tekstu. Ogolio je stvar do kraja. Bravo.

ODGOVORITE
Name

Arsa

06.02.2024 12:39

Sud je politički,Sarajevo je mrsko kao da je u Teheranu ali samo kad se njemu sudi eventualno i njegovim poslušnicima kao što je Lukić a kada se sudi ostalim srbima među kojim ima i nedužnih i onih koji su zgriješili tada im taj sud ne smeta.Nije im mozak kao ni pare koje uzimaju u Sarajevu brukajuci srbe.

ODGOVORITE
Name

+

06.02.2024 12:43

Svaka čast. Hvala Aleksandre. Sve je ovo Narodu jasno. Ali tvoja riječ ima snagu. Propali smo , kao društvo. Od ovog ludila DODIK I SNSD, TREBAĆE DESETLJEĆA, DA SE NAROD IZLIJEČI. Običan čovjek.

ODGOVORITE
Name

Dokle vise bezobrazluka

09.02.2024 16:32

On se brain novcem gradjana I poreshih obveznika kao I ovi sto ga hlisaju sluzbena vozila nisu svojim dosli?

Name

Popaj!

06.02.2024 12:51

Dovoljno je puta "iznevjerio očekivanja", naroda koji je kao tražio nekog političara koji nije "suviše"nacionalan, ali se u stvari pokazalo da ova njegova nazovi " nacionalna(istička)" retorika , zapravo može bez ikakve pogreške svrstati u zelenaško-materijalističku borbu za kapital koji je stekao , onda "dok je pregovarao s Medlin Olbrajt , a dok su drugi virili iza ćoškova..." tako da je i pticama na grani jasno čiji je igrač i za šta se on u stvari bori, a valjda će i narod prestati da se plaši da će mu uskratiti to malo crkavice koje je zaradio. Samo ovakve klapne poput Vulićke,Viškovića ,stevandića,Kraljevića,Špirića i sl. dibiduzera ga još mogu branit i zastupat, ostali su tu da ih se ne prozove "prerano " s njegove strane....

ODGOVORITE
Name

Sad se Ja pitam

06.02.2024 12:52

U kojoj to zemlji član Parlamenta stoji pred Sudom ( Vulicka) i javno j’be mater Sudiji tog Suda a da ne bude procesuirana. Ko ovo trpi i zašto?

ODGOVORITE
Name

Re

06.02.2024 14:05

Malo smo svi zbog toga krivi, kad vidiš za koga smo glasali.

Name

Za sad se ja pitam,

06.02.2024 18:41

I, treba joj mater, žena bila u armiji Bih, i sad ona sudija, da sudi jednom predsjedniku Republike Srpske. I nije sve politički. Znam da da nećete objaviti ovaj komentar, jer da ste htjeli tu vijest objaviti već bi objavili, pošto su svi Srbijanski mediji objavili.

Name

xxx

06.02.2024 12:56

Daj već jednom hoćete li zatvoriti lopova .

ODGOVORITE
Name

Tvrle

07.02.2024 09:46

Treba ga zatvoriti za krivično djelo, koje je počinio, ali ovde krivičnog djela nema, tako da se nikakav efekat neće postići. Radnika u Njemačkoj ne možete zatvoriti zato što ne sluša Švabu, a ovde možete, jer su postavili sudiju, koja sudi neprijatelju.

Name

Pravna država

06.02.2024 13:08

Svjestan je on da pravna dežava postoji to je potvrdio svojim Odlascima i prisustvom pusti šuplje priče nije to sud u Banja Luci i Srpskoj pa da on nazove i kaže ovo mora ovako ovo nako ovo može ovo nesme proći niko nije lud !Neka vidi i osjeti malo kako je običnim gradjanima koji na sudske procese idu svojim troskovima a on ide na teret gradjana Srpske novcem i vozilima državnim ,poreskih obveznika to je velika privilegija !

ODGOVORITE
Name

Re

06.02.2024 14:22

Zato je Dodo i bliski mu branitelji tražili da mu se sudi u Sudu RS gdje on moze izabrati sam svoje sudije.

Name

Zizi

06.02.2024 13:09

Ma koji ste vi ljigavci. Kad te neko tuzi ti moras po pozivu doci na sud priznavao ga ili ne, bio kriv ili ne. Seruckate bodljikavu zicu.

ODGOVORITE
Name

milovic

06.02.2024 14:14

Zizi¨ ti si u ZIZI interesovanja.

Name

Re zizi

06.02.2024 15:15

Pa upravo je tvoj gospodar tvrdio da ne priznaje sud.

Name

As

06.02.2024 18:13

Re.. Pa ti si glup. Da ti objasnim. Sud kad pozove svjedoka, a on se ne odazove na poziv onda ga sud prisilno privede. Drugo je ne priznavao sud, a drugo se odazvati. Izadji malo iz sobe medju narod da cujes neku pametnu.

Name

Jazavac pred sudom

06.02.2024 18:29

Pa pametnjakoviću, taj tvoj idol ne priznaje sud BiH. Zašto onda dolazi na suđenje ako ga ne priznaje i šprda se s njim.

Name

A

06.02.2024 19:43

Jazavac... Ti se moras odazvati sudu ako se ne odazoves onda te privode. U ovom slucaju bi dosli do sukoba. Malo u skolu da ucis.

Name

Mufljuz

06.02.2024 13:22

Sta je novinar u pravom smislu,bravo za tekst,kao i Vukan,pogodio u sustini sve

ODGOVORITE
Name

Ilija

06.02.2024 13:24

Nadrljo si Milorade spremaj kelikopter.

ODGOVORITE
Name

Pa da

06.02.2024 13:25

On je u ovoj sahovskoj igri izgleda vrlo blizu da bude matiran a ta parada i gluma ispred suda to su uhljebi sa drzavnim autima i dnevnicima a na poslu nista i ne rade tako da je veci učinak kad su odsutni

ODGOVORITE
Name

Sonja

06.02.2024 13:28

Dodiku treba zabraniti da se bavi politikom .Zabraniti mu da bilo sta bude u politici i duznosti .I oduzeti mu licnu kartu dok ne prodju izbori .I zabraniti njegovom sinu da se bavi politikom .

ODGOVORITE
Name

Василије 1

06.02.2024 13:29

Правосуђе БиХ је одвисно од илегалног Шмита и амбасаде САД.

ODGOVORITE
Name

Re Vasilije1

06.02.2024 13:55

Ako je iko nelegalan to je Dodik sa pokradenim izborima i to svi znaju sli ćute jer im je obećao ako mu pomognu u krađi da će sve potpisati i biti kooperativan!

Name

Re

06.02.2024 13:57

Naj nelegalniji je Dodik od dovođenja na vlast sa transportera do pokradenih izbora od Jelene!!!

Name

Narod

06.02.2024 14:43

Ovaj sistem upravljanja drzavom nevalja pokaze se svaki minut, svaki sat,svaki dan, treba mijenjati pod hitno spasiti sto se spasiti moze, pa ako ni sledeca vkast nevalja mijenjati svake 4 godine

Name

Re

06.02.2024 15:03

Toliko je ilegalan da je i Bog Dodik na sudu zbog njega haha

Name

Srbin

06.02.2024 15:20

Dal ti hoces da izbrises 23 000 najboljih Srpskih boraca koji su poginuli za Republiku Srpsku i pristanes da zivis u unitarnoj muslimanskoj BiH u kojoj ce Srbi biti nacionalna manjina! Dal ti zelis da ukines Republiku Srpsku! Sram I stid da te bude! Dodik je apsolutno nebitan ali stranci sve rade da ukinu Republiku Srpsku i Dodik I'm je smetnja I zato hoce da ga smijene i izbace iz politike!

Name

Re Srbin

06.02.2024 22:05

Da ste pametni sami bi je ukinuli,ionako ste započeli rat da pravite srpsku državu i veliku Srbiju,a to što ste manjina nije vam niko kriv i bošnjaci su manjina u Srbiji pa šute i žive isto tako i vi šutite i poštujte državu u kojoj živite

Name

Re

06.02.2024 13:44

Od RS je Dodik napravio davno cirkus a sada mu je to uspjelo i od BiH! Čovjek nije normalan!

ODGOVORITE
Name

Tt

06.02.2024 16:30

Dodik je cirkus ali RS nije cirkus, to je glupo poređenje.

Name

Svasta

06.02.2024 13:46

Cijela RS i Srbija nemaju pravog advokata pa ga nasao u Hrvatskoj

ODGOVORITE
Name

Saki

06.02.2024 14:03

Dace Bog da I Dodiku neko stane na put, Dosta naroda JE napravio bogljima sram ga BILO SMOKLJA

ODGOVORITE
Name

Tvrle

07.02.2024 09:57

To se inače tako radi. Kada sude crncu u Americi, on angažuje advokata bjelca. Vjerujem da bi angažovao muslimana advokata, da postoji neko kvalitetan, ako bi ga smio braniti. Nobilo je, pored File, najjači branilac u regiji.

Name

Solun

06.02.2024 14:18

Kakva svinja-takva mast, kakav narod-takva vlast.

ODGOVORITE
Name

disident

06.02.2024 14:29

Bravo za tekst! Sve je lijepo rečeno , bez vrijeđanja i omalovažavanja. Takva bi trebala biti sva novinarska pera!

ODGOVORITE
Name

Van Gog

06.02.2024 14:33

Glavni kloun u cirkus nazalost koji je napravio od RS je Baja. Jasno je da je klun kloun i da zasmijava publikuju Ali koju onu koja ima koristi od njega. Svi ucenjeno radni mestima korupciom. Mito kriminalom lazno nesposobnim ljudima citav porodice zaposljene bez stuke eto samo zato sto su clanovi Sn(sdA koji je bila koalicija godinama SnsdA je izbacen iz lige social demokrata odavnoo. Kome on prodaje mu... Pod bubrege svima je jasno nema ljudstva cojstva karaktera samo interes tako vani samo vani baja je lutka na koncu kome su dozvolili da uzima vase nase pare da obezbedi sve svoje i to cuva i slilom Ali nasa dece nema tu sprema sina za predstonaslednika sta ce ostati od Rzs nista suplja prica politicko mediski ispeglana a narod ma ko jeb.. Narod 14

ODGOVORITE
Name

Boško

06.02.2024 14:48

Ne pitaju se glupani i uvlakači u Republici Srpskoj, šta radi Ante uz Dodiga? Zašto nije pozvao Filu ili Lazarevića ili Petronijevića iz Beograda? Došao Ante junior, da pruži podršku matice iz Hrvatske? Došao Ante, jer Dodig ne vjeruje Srbinu Bubiću? A smotana opozicija se pravi da ne vidi Antu. Nisu vidjeli ni postrojavanje ustaša u Derventi, da im se na mjestu zločina dijele odlikovanja? Zašto im Dodig nije dijelio odlikovanja?

ODGOVORITE
Name

Boga mi

06.02.2024 15:00

Bice tesko,ovaj je doso na vlast sa tenkom, oa ce vjerovatno isto tako otici al ovaj put u tenku.....hahaha

ODGOVORITE
Name

Saggitarius

06.02.2024 15:13

Da je bilo više politićke mudrosti, i volje za pronalaženjem kompromisa, cijeli ovaj proces pred sudom BIH se mogao izbjeći! Nije nimalo bezazlena ćinjenica da se sudski proces vodi protiv predsjednika RS, a uzrok procesa je u direktnoj vezi sa donošenjem odluke skupštine RS, što je itekako problematićno, posmatrano i sa pozicija međunarodnoga prava, i bez obzira kakva da bude presuda ovog procesa, presuđena strana će sigurno tražiti nastavak procesa u sudu u Strazburu, a možda i međunarodnu arbitražu!?

ODGOVORITE
Name

Uf

06.02.2024 15:40

Po svemu ste u pravu. Nije to radi Dodika, on je svoje odsvirao. U pitanju je dalji opstanak Srpskog naroda na ovim prostorima. Uostalom prije trideset godina počeo je rat radi nadglasavanja jedne strane. I uplitanja stranaca. Tako da možemo samo čekati razvoj događaja i nadati se najboljem.

Name

XXL

06.02.2024 15:16

Pa vi ste stvarno kao televizija dotakli dno. Pa zar mozete biti toliki izdajnici Sramota!

ODGOVORITE
Name

Da budemo nacisto

06.02.2024 15:24

Svabo je njemu namjestio caku da ga sjebe. Nema tu odbrane jer je zakon jasan i laiku. Odbrana nema nikakav adut može se vaditi na nacionalno ali to u pravom Sudu ne pije vodu. Tako da ……

ODGOVORITE
Name

zoka

06.02.2024 15:25

Jebo majku, dobrog teksta. Bravo za Aleksandra Trifunovića

ODGOVORITE
Name

Simo

06.02.2024 15:42

Idemo u nato ovo vam je narode samo predstava kao i sve u ovom drustvu lp

ODGOVORITE
Name

Радојица

06.02.2024 15:42

У Сарајеву се суди предједнику Републике Српске који је потписао указе на донесене законе Народне Скупшине Републике Српске. Такође у Сарајеву се суди и директору службеног гласника Републике Српске јер је донесене законе објавио у гласнику. Нелегални високи представник је укинуо те одлуке и законе Републике Српске. Па ко онда жели овај судски процес да представи да се суди само Додику? Они који су послушници страним туторима и који признају високог представника као легалног. Доле НАТО!

ODGOVORITE
Name

Bilja

06.02.2024 21:04

U Sarajevu se sudi pljačkašu i izdajniku Relublike Srpske, a brani ga Ante...

Name

Ona

06.02.2024 15:45

Vulicka prostakusa je obecala dovest 5000 slijedeci put pa da vidimo

ODGOVORITE
Name

Vozuća

06.02.2024 15:56

Treba upravnik KPD Foča podhitno, da rezerviše prostoriju za rudonju, ali samo prostora jedan kvadratni metar.

ODGOVORITE
Name

Gogo

06.02.2024 15:56

U Dejtonskom sporazumu sve pise i sada se svi prave budale. Lijepo vam je onaj amerikanac sto je pisao Dejton objasnio neki dan. Rs nije drzava niti ce ikada biti. Visoki predstavnik ima svoje ovlasti a generalni sekretar UN je objasnio da oni ne biraju Visokog predstavnika i nemaju nista sa tim. Sada vi hocete na silu nesto sto ne moze. BiH je od Dejtona americki protektorat koji ste i vi Srbi potpisali i treba da ga postujete. Govorite stalno da Bosnjaci ne mogu bez stranaca a od 1991 pa do danas idete på upute u Beograd. Da li vam je vrijedno da se opet ratuje i ljudi ginu?

ODGOVORITE
Name

Ре: Српска у срцу

06.02.2024 15:57

Српска у срцу, управу сте Ви све. Него питање које је поставио "Зашто", је на мјесту. Зар Шаровићев процес није био политички, али у корист Додика? То Ви нама појасните. Да ли је Додик ликовао над тим процесом или је осуђивао тај процес.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

06.02.2024 16:01

Dodik je cirkus i ruglo cjelog srpskog naroda,opljacko ga osiromasio ponizio i sad se krije iza tog napacenog naroda.

ODGOVORITE
Name

Re, erc9egovac

06.02.2024 20:11

Pa nije vas džaba zabavljao i guguto u mikrofon onomad u šatri, pardon, kovid poljskoj bolnici...

Name

Slavo

06.02.2024 16:18

Svaka čast autoru teksta.Ništa ni dodat ni oduzet.Ušli smo u glib iz koga ćemo se teško izvući.

ODGOVORITE
Name

Milan

06.02.2024 17:21

Dodik u Sudu BiH brani Republiku Srpsku jer se pobunio protiv uvođenja verbalnog delikta za srbe i brisanju srba iz Ustavnog suda BiH, a tebe Trifunoviću neka bude sram i stid kao srbina da prihvataš sve to što se nameće srbima!

ODGOVORITE
Name

Re Milan

07.02.2024 08:17

On brani sa svojim lopovima ono sto su pokrali od naroda. Zar to dezerteru nisi znao?

Name

Milan za Re Milan

07.02.2024 17:19

Marš džukelo jedna izdajnička!

Name

Savaaa

07.02.2024 17:59

Vidi dezertera sto je zapjenio.

Name

Iskreno

06.02.2024 18:33

Vala da I on ode pa kad kruva nebi jeo mjesec dana?

ODGOVORITE
Name

Laki

06.02.2024 18:35

A sto bi on to na sudu branio sebe, imao je on izlaz da ne dođe na sud, ali kao predsjednik je to morao potpisati, a dali bi Borenovic ili Milicevic to potpisao, na to pitanje nisu nikad odgovorili, zato na izborima i prolaze kako prolaze.

ODGOVORITE
Name

Bumerang

06.02.2024 18:36

Čovječe bez respekta,uvażavanja bahat I treba neko da ga žali daj te molim.vas ljudi? !

ODGOVORITE
Name

Vlašću obespravljeni borac RS

06.02.2024 18:58

Mnogo važnija imena našeg naroda su mnogo gore prošli a da niko nije ni pokušao da ih brani.Ma ko je taj Dodik? Gdje je bio kad smo ratovali za RS?,za razliku od sutkinje koja mu sad sudi(Sena),žena je bila pripadnik vojske svog naroda.Pa šta,bila je borac za razliku od njega koji je bio dezerter i ratni profiter.

ODGOVORITE
Name

Q

06.02.2024 19:54

Mržnja prema Rudonji je nadjačala mržnju prema Sarajevu. Nek se Rudonja i njegovi lizig.zi zapitaju, zašto?

ODGOVORITE
Name

Bravo Q

06.02.2024 22:15

Kratko i vrlo jasno. Bravo!

Name

Petar

06.02.2024 20:04

Gospođa je bila sudija vojnog usda u Konjicu u toku rata. Dakle isljeđivala je Srbe koji su bili zatvoreni u logore Tarčin, Jablanica i druge logore. Najveći zločini protiv srpskog naroda urađeni su od strane Armije BiH na području Konjica. Tu je nađena i masovna grobnica sa tijelima ubijenih Srba, kod crkve na Bradini. Ubijane su čitave porodice, silovane žene, ubijana djeca od 3 godine. Da li je gospođa nekoga presudila za te zločine, ako jeste onda ima pravo da sudi čovjeku koga je izabrao srpski narod, ako nije ne treba ni da bude sudija, to je sramota za pravo i pravdu.

ODGOVORITE
Name

Re Petar

06.02.2024 23:22

Pa sta se ima rudonja plasiti nije bio u ratu,nije covek metaal ispalio niti omirisao baruta sto se tice te sudkinje jedina nam sansa da nam ga skine sa vrata A nasa srbska posla do krakau meseca impasse da je srusila WTC Koji god sudija dojde necevaljati.

Name

Asim

07.02.2024 09:55

Ako sada sud poklekne onda je Dodik bio u pravu! Pred sudom trebamo da budemo isti !

ODGOVORITE
Name

Asim

07.02.2024 10:13

Nakon trideset godina,rjsili smo se Bakira. Sad je red na Dodika i za posladticu Covica. Napokon ce gradjani medjunarodno priznajte Repuplike Bosne i Hercegovine disati punim plucima.

ODGOVORITE