Severina podišla "Milogorcima" sa srpskom pjesmom?!

Ćerka Merime Njegomir, Ljubica se obratila Severini nakon nastupa u Kotoru kojim je izazvala veliku pažnju javnosti.

Zabava 03.01.2024 | 18:34
Severina podišla "Milogorcima" sa srpskom pjesmom?!

Naime, Severina je u Kotoru na trgu otpevala numeru "Ivanova korita" i poručila im: "Ne dajte Crnu Goru".

Sada joj se obratila ćerka Merime Njegomir, Ljubica i objasnila pevačici da nije otpevala nikakvu crnogorsku pesmu, već veliki hit njene majke čiji je autor jedan Srbin.

- Peva pesmu moje mame, srpske pevačice, koju je napisao i komponovao Srbin - napisala je najpre Ljubica.

 

- Osećam potrebu da objasnim sledeće - pevačica iz Hrvatske na nastupu u Crnoj Gori peva pesmu koja je nastala u Srbiji pozivajući na mržnju prema toj državi. Pokušaj zavade i podstrekivanja lošeg među narodima. Poreklo moje mame ili bilo koga nije tema. Ja volim Crnu Goru. Neka peva ko šta hoće! - napisala je ćerka Merime Njegomir, piše Blic.

(BN) Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Shutterstock

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Андрија

03.01.2024 18:54

Капа доле Љубице!!

ODGOVORITE
Name

Хх

03.01.2024 21:33

Дата

Name

Živa

06.01.2024 17:25

Bila Ljubice.Svaka ti zlata vrijedi.Severina, obična prelivoda.Pjeva za novac.Voli samo svoje dupe.Jest joj do Crne Gore, kao do lanjskog snijega.Fuj.

Name

Dragan

03.01.2024 19:08

Od onako smjerne,skromne i nadasve kulturne Pokojne Merime i nije moguce da joj dijete,ili djeca budu nerealna,drska i nekulturna.Pored toga sto je ta zena divnog glasa,velikih vokalnih mogucnosti i njene ljepote ostavila nam svima u zaostavstini ogroman trag,ovim gestom njene Cerke sa sigurnoscu realan covjek moze ustvrditi da se Merima itekako pokazala i kao roditelj. Hvala joj za divne pjesme i dokaz da zena netreba da bude plasticna,niti gola',a da do'vijeka ostane zapamcena po onome sto je radila.Ove izjave njene cerke su dokaz velicine Merime i njenih najblizih.

ODGOVORITE
Name

Sss

03.01.2024 20:12

Pozdrav za nasu bracu iz Crne Gore iz RS...❤❤❤

ODGOVORITE
Name

???

03.01.2024 20:18

A što je krivo rekla? I zašto Srbe toliko pati što je Seve internacionale rekla građanima jedne nezavisne i međunarodno priznate države da ne daju i da čuvaju svoju domovinu? Kakve to Srbi imaju agende u Crnoj Gori da ih je ova izjava toliko pogodila?

ODGOVORITE
Name

Re

03.01.2024 22:53

A sta je loše rekla ? nek cuva svak svoju zemlju. To je normalno. A pjesmu isto nek pjeva i razveseli narod pa bilo ko da je pjeva. Seve nije psovala Srbiju . Šta je tu problem. Mala je mlada a rano postala nervozna.

Name

Braco

03.01.2024 21:15

Rekla je da je jedna nemoralna osoba i pokvarena za razliku od ćerke velike Merime. Šta drugo reći za ženu koja seje mržnju prema svemu što je srpsko, poput krepale Olbrajt...

ODGOVORITE