FK Gornji Rahić potpisao jedno od najvrednijih pojačanja

Danas je u prostorijama fudbalskog kluba Gornji Rahić potpisan ugovor o sponzorstvu sa liderom u online klađenju u Bosni i Hercegovini i regionu, kompanijom BetOle. Na ovaj način BetOle je postao generalni sponzor Fudbalskog kluba Gornji Rahić za sezonu 2023/24. Iz kluba ističu zadovoljstvo postignutim dogovorom i da će zajedno sa novim partnerom lakše ispuniti zacrtane ciljeve. 

Bosna i Hercegovina 30.08.2023 | 15:46
FK Gornji Rahić potpisao jedno od najvrednijih pojačanja

"Mi smo kolektiv koji se trudi da svim našim članovima usadimo prave vrijednosti, a najviše pažnje obraćamo na rad sa mladima iz naše lokalne zajednice. Zato se i radujemo budućoj saradnji sa našim generalnim sponzorom, jer znamo da i oni poklanjaju puno pažnje podršci sportskim kolektivima. Kao klub koji je tek ušao u Prvu ligu FBiH, nemamo pravo da obećavamo najviše sportske domete, ali ćemo u svakoj utakmici dati svoj maksimum i biti sigurno tvrd orah svakom protivniku, a narednu sezonu iskoristiti za punu afirmaciju kluba i lokalne zajednice.

Fudbalski klub G. Rahić dolazi iz relativno male sredine, međutim iz sredine koja nam daje punu podršku, a sa druge strane čini našu bazu za naredni period, prvenstveno kroz rad mlađih kategorija koji ostvaruju značajne rezultate i čine budućnost kako fudbalskog kluba G. Rahić, tako i kompletne zajednice, naglasio je predsjednik fudbalskog kluba Gornji Rahić Esad Softić.  

Direktor kompanije BetOle Miodrag Todorović istakao je veliko zadovoljstvo što će u narednom periodu imati priliku da daju podršku klubu koji ima visoke ambicije u narednoj sezoni, ali i sezonama koje su pred njima. 

"BetOle je u kratkom periodu postao lider BiH i regiona u online igrama na sreću. Jedna od stvari na koju posebno obraćamo pažnju je društvena odgovornost i u skladu sa tim nastavljamo sa podrškom sportskim klubovima u BiH. Mi smo u prethodnom periodu dogovorili saradnju sa klubovima iz raznih sportova koji se nalaze u samom vrhu BiH sporta.

Za razliku od njih fudbalski klub “G. Rahić” nije u Premijer ligi, ali smo prepoznali da gaje prave vrijednosti, klub se iz godine u godinu razvija i jača infrastrukturno na svim nivoima, te smo se odlučili da ih podržimo i zajedno postižemo nove uspjehe i gradimo temelj za uspješnu dugogodišnju saradnju. Ovo je samo jedan u nizu doprinosa naše kompanije i pokazatelja visoke svijesti i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici iz koje dolazimo, a na koju obraćamo veliku pažnju i na koju smo izuzetno ponosni. 

Iz kluba i kompanije BetOle najavili su da sve navijače očekuju vrijedna iznenađenja na utakmicama, te još jednom pozivaju sve ljubitelje sporta da podrže fudbalere Gornjeg Rahića u ovoj sezoni, u kojoj će učestvovati u Prvoj ligi Federacije BiH. 

(PR) Foto: PR