Odbornici većine da se provozaju javnim prevozom  

Pozivam odbornike skupštinske većine u Banjaluci da se danas provozaju autobusima javnog prevoza u Gradu i razgovaraju sa građanima o njihovom potezu da ne prihvate odluku o subvencionisanju gradskog i prigradskog prevoza, poručio je Željko Raljić, predsjednik Gradske organizacije SDS Banjaluka.

Republika Srpska 30.08.2023 | 12:49
Odbornici većine da se provozaju javnim prevozom  

On kaže da bi bilo dobro da oni od penzionera, đaka i socijalno ugroženog stanovništva čuju šta  misle o tome što zahvaljujući odbornicima skupštinske većine u Banjaluci, ponovo moraju plaćati punu cijenu gradskog prevoza.

Raljić poručuje da politička prepucavanja koja za posljedicu imaju kažnjavanje građana zaslužuju osudu svake vrste.

„Opstrukcija subvencionisanja gradskog prevoza je još jednom pokazala potpuno odsustvo osjećaja za običnog čovjeka i njihove potrebe. Jasno je da one koji se voze skupocjenim limuzinama o državnom trošku ne dotiču odluke koje se tiču javnog prevoza, ali oni isto tako moraju znati da ih građani nisu birali da svjesno rade na njihovu štetu“, istakao je Raljić.

On je napomenuo da grad Banjaluka ima novca da isplati sve subvencionisane i besplatne mjesečne karte za gradski prevoz kategorijama stanovništva koje su ranije utvrđene i da je sve što sada radi skupštinska većina politički revanšizam koji se obija o glavu najugroženijim stanovnicima Banjaluke.

(BN) Foto: BN

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Ma

30.08.2023 13:06

provozajte se svi vi skupa.

ODGOVORITE
Name

Penzioner

30.08.2023 13:35

Mozda digodine pred izbore da usvoje zakon, o besplatnom prevozu i subvencijama, to je kod nas praksa smeksaju srca pred izbore

ODGOVORITE
Name

Ре

30.08.2023 13:57

Што би и биле субвенције, живи од своје зараде како можеш, има доста пензионера незна шта ће од себе па ујутро одма потрче према граду и само се возају, примјер Куљани, несносне гужве у јутарњим сатима, иду горе и сједе по парку и опет у круг, кад не би било субвенције не би тако често ни ишли.

Name

@Re

31.08.2023 08:46

Koliko smo mi jadan narod... ako je guzva u gradskom prevozu krivi su gradska uprava i prevoznici a ne putnici. Umjesto da trazis cesce i vece autobuse na svojoj liniji, ti bijes usmjeravas na korisnike prevoza. Ti penzioneri su gradjani Banjaluke kao i ti, ko si ti da se bunis sto koriste prevoz? Sve sto ti smeta vezano za prevoz nije odgovornost niti krivica putnika vec onih koji prevoz organizuju, a ti bi problem rijesio tako sto bi zabranio drugima da ga koriste? Kao sto rekoh, jadno. Zalis se na posledicu problema, a ne uzrok.

Name

+

30.08.2023 13:41

Objavite imena. Onih, koji Vas poslušaju.

ODGOVORITE
Name

Nikola

30.08.2023 13:50

Karte gradskog prevoza su skoro dzabe treba ih dici barem 200%radi skupstinske vecine jer su ih upravo narod i ti penzioneri izabrali.Podrska Skupstiskoj vecini iz Hrvatske.

Name

Ringe raja

30.08.2023 14:12

Najskuplji prevoz u regionu a, voze po redu vožnje u doba kovida. Pola linija su ukinuli još tad a tako voze i sad i još hoće da poskupe pa dokle????

ODGOVORITE
Name

Marko

30.08.2023 14:34

Ovo je čovjek za Banja Luku, obrazovan i karakteran.Nije tajkun i živi na nivou prosečnog građanina.

ODGOVORITE
Name

Iskreno

30.08.2023 17:28

Hahaaaa baš se nasmija na komentar da penzioneri iz Kuljana idu rano u park, pa se vraćaju. Šta će oni drugo raditi, a grad im zanimljiv.....hahaaa. Ko živi u Kuljanima???? Hahaaaa

ODGOVORITE
Name

BL

30.08.2023 20:07

Hoce li platit kartu il ce se vozat besplatno?

ODGOVORITE