Umesto kapi za oči stavila super lepak u oko!

U životu svi pravimo razne greške,ništa strašno.. Jel tako? Ipak za neke greške koje uradimo mogu da nas koštaju zdravlja poput ove devojke koja je pomešla kapi za oči sa super lepkom!

Zanimljivosti 08.06.2023 | 15:34
Umesto kapi za oči stavila super lepak u oko!

Žena iz Njujorka Lidija Hartman je nekako uspela da pomeša svoje kapi za oči i superlepak.

Zamenila je superlepak za svoj lek za oči, uprkos intenzivnom mirisu i konzistenciji u velikoj meri od njenih kapi za oči. Ne možemo sasvim smislimo tako nešto, ali u svakom slučaju, to je učinjeno.

Lidija je istisnula superlepak u očne jabučice i ispod očnih kapaka. Naravno, kao superlepak, radio je ono što lepak radi. Na super lepljivi način te joj je zalepio oči!

Hartmannova je završila u bolnici a sve je to dokumentovala u video snimku, poseta bolnici i proces oporavka odnosno medicinske intervencije na njenom  greškom zalepljenom oku!

Snimci sa TikTok snimka pokazali su je u bolničkoj haljini, u svom trijažnom krevetu, a doktori joj vraćaju jadne kapke.

“Da. bolelo je! Naterali su me da nanesem mast koja se razgrađuje i rastvara lepak“, rekla je ona.

“Dakle, medicinski tim joj je utrljao kremu na oko, ali joj kapci nisu popustili.Nije uspelo, pa su počeli da čupaju lepak pokušavajući da mi odvoje oko“, rekla je Hartman na snimku.

Još uvek ništa. Da li će ovo sada biti njen život zauvek? Živeti sa slepilom od superlepljenih kapaka? U svakom slučaju, ono što je usledilo je očigledno bilo prilično iskušenje za mladu ženu.

Nju su na kraju doktori odveli u privatnu pacijent sobu te s koristili metalni medicinski alat da joj otvore zalepljeno oko super lepkom tako da su konačno uspeli da joj otvore oko!

I ona je pokazala na svom tiktok videu krupne planove svojih očiju u zapomenu da deca, ne pokušavajtu ovo kod kuće.

@testedacaneta

 

♬ som original - Rafael Anderson da Silva Barry

Ljudi na društvenim mrežama nisu razumeli kako je napravila takvu stvar da pomeša kapi za oči za super lepak!

Jedan korisnik je upitao: “Kako si to, dođavola, uspela? Da li si pročitala šta piše na flašici ? Za buduću upotrebu, stavite super lepak u fioku ili negde drugde.”

Druga osoba je dodala: “Stvarno se nadam da imate predstavu kako ste pomešali stvari između superlepka i kapi za oči. Ali u jednom komentaru bilo je milosti, dok je drugi korisnik TikTok-a otkrio da se ovo dešava stalno prenosi vest ladbible

Šaljivo su rekli: “Ovde bivši oftalmološki tehničar! Ovo se dešava mnogo češće nego što mislite.”

Glupa greška, naučena lekcija. I jedna greška koju nikada više neće napraviti, bez sumnje odgovorila je Lidija svim korisnicima.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar