MUP RS o stanju bezbjednosti na Srpska openu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzima sve potrebne mjere i radnje kako bi teniski turnir Srpska open protekao u povoljnom bezbjednosnom ambijentu i do sada nije zabilježen nijedan ozbiljan incident.

Republika Srpska 20.04.2023 | 11:17
MUP RS o stanju bezbjednosti na Srpska openu

"Građane savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da se pridržavaju zvaničnih pravila ponašanja koje izdao organizator", saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Iz MUP-a podsjećaju i da je na snazi zabrana upotrebe dronova u blizini lokacije gdje se održava ATP turnir.

"Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sinoć su uklonili jedan dron koji je nalazio iznad Teniskog centra Republike Srpske, čime je jasno prekršena ova mjera zabrane", kaže se u saopštenju i dodaje da je policija identifikovala lice koje je upravljalo dronom i prema njemu će biti preduzete zakonom propisane mjere.

O događaju je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Podsjećamo da su svi posjetioci turnira dužni da prođu protivdiverzione preglede od strane policijskih službenika na ulazima u lokaciju gdje se održava Srpska open, a preporuka je da u cilju izbjegavanja gužvi na lokaciju dođu bar dva sata prije početka zakazanog meča", navodi se u saopštenju.

(BN) Foto: Ilustracija 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Bezbjednost

20.04.2023 09:54

Sta preuzimaju? Sta i koga od koga cuvaju? Pa evo trenutno na centrslnom stadionu mec Lajovica gleda 100-njak ljudi. Vise ih u gospodskoj ulici nego u teniskom centru. A mozda je vise policajaca u tom centru nego publike. Jad i cemer od organizacije.

ODGOVORITE
Name

Re

20.04.2023 10:34

Sve to za 45 miliona. Da bi se mogli slikati oni iz VIP loze.

Name

Re

20.04.2023 10:44

Pa moraju pisati da ispadne da nešto rade. Velike plate i više policije nego Beču. A ko nas to napada. Vanjski i unutrašnji neprijatelj. Ha, ha

Name

Aska

20.04.2023 14:00

Sjetili se 5ti dan da se oglase i uvjere ucesnike da je sve OK ??? znaci bice nekog belaja ???

Name

Dus

20.04.2023 11:14

Meni policajci toliko smrde da bjezim od tamo gde su oni

ODGOVORITE
Name

sale

20.04.2023 16:38

A mene isključivo interesuje kakva je bezbednost predsjednika. A ostali, manje više.