Saša Popović kaže da nikad ne bi napisao autobiografiju

Jedan od najmoćnijih ljudi srpske i balkanske estradne scene Saša Popović gostovao je u jednoj emisiji i tom prilikom otkrio zašto nikad ne bi napisao autobiografiju!

Zabava 17.04.2023 | 18:40
Saša Popović kaže da nikad ne bi napisao autobiografiju

U jednoipočasovnom razgovoru Saša Popović je otkrio mnoge detalje iz svog života, a jedno od pitanja bilo je šta bi se na estradnom nebu dogodilo ako bi napisao autobiografiju.

 

- Ne bi bilo dobro. Ja znam mnogo toga. Ja tebi kad bih ispričao, ti bi naredne dve godine mogla da pišeš i pišeš. Moraš da znaš da sam 10 godina bio u Slatkom grehu i šta se sve dešavalo na našim turnejama, čega je sve tu bilo... - započeo je Popović.

Zatim se prisetio i kako je dalje tekla njegova karijera po raspadu čuvenog benda.

- Onda smo 90. otvorili ZAM, preko 200 pevača i pevačica sam doveo u tu produkciju, pa smo 98. otvorili Grand gde smo doveli preko 500 pevača i šta tu sve nije bilo. Imao sam mnogo veza, ja to ne krijem. Ne pričam o njima, ja svoju Suzanu mnogo volim. Kad je pitam "Kako me voliš?", ona kaže "Super te volim" i ja umrem od smeha - otkriva Popović.

Saša Popović, Sceniranje
FOTO: KURIR TV

Potom se vratio na obrazlaganje odgovora zbog čega ne bi bilo pametno da napiše takvu knjigu.

- Tako da tu autobiografiju neću nikad objavljivati, a i ono što se pisalo, malo je pogrešno. Da pišem, ne bi bilo korektno prema mojoj porodici, ali ni prema porodicama onih žena s kojima sam bio. To ljude zanima, drugo ništa. Kad bih pisao o njima, svi bi čekali da vide deo sa ženama i kad shvate da toga nema, rekli bi "Izem ti autobiografiju" - zaključio je Popović.

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

NADA

17.04.2023 16:52

Gospodin bio, gospodin ostao

ODGOVORITE