Pijani Rus preživeo pad na automobil sa 19. sprata!

Jedan srećni Rus preživeo je pad sa 19. sprata nakon što je pao direkt na krov automobila parkiranog ispred zgrade, razbio ga, a zatim je jednostavno ustao i otišao do vozila hitne pomoći koje je stiglo na lice mesta, rekle lokalne službe za vanredne situacije.

Zanimljivosti 05.04.2023 | 15:30
Pijani Rus preživeo pad na automobil sa 19. sprata!

Na mreži se pojavio video sa detaljima o čudesnom preživljavanju pada sa 19 sprata koji se desio u u ruskom gradu Voronježu

Na video snimku koji kruži twitterom se vidi kako hitne službe pomažu čoveku da izađe iz olupine automobila Nissan X-Trail .

Rus je nakon što je ustao, obrisao je komadiće stakla pre nego što je krenuo u hitnu pomoć, jer je, generalno, čovek izgledao veoma dobro za osobu koja je preživela pad od 60 metara odnosno kao da mu se ništa desilo nije preneo je Sputnjik.

 

Meštani na društvenim mrežama pišu da je muškarac bio u alkoholisanom stanju.

Povređenom muškarcu je, međutim, ipak bila potrebna medicinska pomoć odnosno medicinski pregled za svaki slučaj, pa je prebačen u bolnicu.

Prema izjavama svedoka objavljenim na društvenim mrežama, preživeli je čak mogao da peva na putu do medicinske ustanove.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar